Kumaha cara miceun Apple ID

Kumaha cara miceun Apple ID

Kumaha miceun Apple ID Sakur pangguna produk Apple gaduh akun Apple ID anu kadaptar anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan sajarah pameseran, metode pamayaran napel, alat anu disambungkeun, jsb. Upami anjeun henteu ngarencanakeun deui nganggo akun Apple anjeun, anjeun tiasa ngahapus éta. Pupus akun Apple ID anjeun A... baca leuwih

Kumaha kaluar tina ID apel

Kumaha kaluar tina ID apel

Kumaha kaluar tina ID apel

Pilihan 1: iPhone / iPad

Prosés log kaluar dina iPhone sareng iPad beda-beda gumantung kana versi sistem operasi anu dipasang dina éta.

Metode 1: Alat ios / iPadOS ayeuna

    1. Buka setélan teras buka "Apple ID".
    2. Gulung ka handapeun halaman teras pencét "Budalan"..

  1. Upami modeu na parantos diaktipkeun «Milarian iPhone», tuliskeun kecap akses pikeun nganonaktifkeunana.
  2. Pastikeun dua slaider di handapeun pareum teras pencét "Budalan"..
  3. Pencét deui. "Kaluar"pikeun mastikeun tindakan.

Pikeun mupus sadaya inpormasi pribadi tina iPhone anjeun

    1. Buka setélan teras toél kana jalurna "Dasar"..
    2. Pilih tulisan. "Transfer atanapi restart iPhone".
    3. Pencét tombol "Reset"..

  1. nadi "Lajengkeun"..

Metode 2: Alat anu gaduh versi ios / iPadOS sateuacanna

Pikeun kaluar tina akun anjeun dina iPhone atanapi iPad, laksanakeun ieu di handap

baca leuwih

Milarian ID Apple anu hilap

Panggihan ID Apple anu hilap ID Apple mangrupikeun akun anu diperyogikeun ku unggal anu gaduh produk Apple. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa ngaunduh kontén média ka alat Apple, nyambungkeun jasa, nyimpen data dina panyimpenan awan sareng seueur deui. Tangtosna, pikeun asup, anjeun kedah terang ID anjeun… baca leuwih

Kumaha cara ngadamel ID Apple

Kumaha cara ngadamel ID Apple

Kumaha cara nyieun ID Apple Upami anjeun pangguna sahenteuna hiji produk Apple, anjeun masih kedah gaduh akun Apple ID anu kadaptar, nyaéta akun pribadi sareng gudang pikeun sadaya pameseran anjeun. Tulisan ieu bakal ngajelaskeun kumaha cara nyieun akun ieu ku sababaraha cara. ID na… baca leuwih

Pikeun lebet kana ID Apple tina komputer

Pikeun lebet kana ID Apple tina komputer

Pikeun asup ka ID Apple tina komputer Métode 1: Website Apple Resmi Dina situs wéb Apple, anjeun tiasa ngatur sadaya setélan Apple ID anjeun dina cara anu sami dina iPhone atanapi iPad anjeun. Buka halaman wéb Apple Lebetkeun KTP anjeun... baca leuwih

Siapkeun KTP Apple

Siapkeun KTP Apple

Nyetél Apple ID Apple ID nyaéta akun unik anu dipaké pikeun asup ka sagala rupa aplikasi Apple resmi (iCloud, iTunes, jeung loba batur). Anjeun tiasa ngadamel akun ieu nalika anjeun nyetél alat anjeun atanapi saatos anjeun asup ka sababaraha aplikasi, sapertos anu disebatkeun di luhur. Dina tulisan ieu, anjeun tiasa diajar… baca leuwih

Balikkeun ID Apple

Balikkeun ID Apple

Mulangkeun Apple ID Aksés ka salah sahiji ladenan Apple merlukeun ID Apple sarta sandi, nu pinuh lumaku pikeun ladenan iCloud. Tina data ieu, pangguna fisik khusus anu gaduh akun anu kadaptar diidentifikasi. Ku alatan éta, kaleungitan data ngeunaan idéntifikasi anjeun sami sareng… baca leuwih

Pupus tautan kartu bank anjeun tina ID Apple anjeun

Pupus tautan kartu bank anjeun tina ID Apple anjeun

Pupus tautan kartu bank anjeun tina ID Apple anjeun Dinten ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ngabatalkeun tautan kartu bank anjeun tina Apple Idi anjeun. Ngahapus tautan kartu anjeun tina ID Apple anjeun Sanaos aya situs pikeun ngatur ID Apple anjeun anu ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng sadaya data akun anjeun, anjeun moal tiasa… baca leuwih

Kumaha ngarobih kecap akses Apple ID anjeun

Kumaha ngarobih kecap akses Apple ID anjeun

Kumaha Ngarobih Sandi Apple ID anjeun Sandi anjeun mangrupikeun alat anu paling penting pikeun ngajagi akun anjeun, janten éta kedah kuat. Upami kecap akses Apple ID anjeun teu cukup kuat, anjeun kedah nyandak sakedap pikeun ngarobih. Ganti Sandi Apple ID Sacara tradisional, anjeun gaduh… baca leuwih

Cara pikeun muka konci ID Apple

Cara pikeun muka konci ID Apple

Cara muka konci ID Apple Fitur konci alat ID Apple muncul nalika ngenalkeun iOS7. Mangpaat fitur ieu sering dipertanyakeun, sabab sering henteu dianggo ku pangguna alat anu dipaling (leungit), tapi ku scammers anu nipu pangguna kana… baca leuwih

Kumaha ngatur langganan dina Apple ID

Kumaha ngatur langganan dina Apple ID

Kumaha carana ngatur langganan dina ID Apple Sakur nu boga hardware Apple gancang atawa engké nyanghareupan kabutuhan pikeun ngatur langganan maranéhanana. Sakumaha aturan umum, pendaptaranna lumangsung nalika nganggo vérsi anu mayar tina aplikasi AppStore, ogé upami anjeun mésér vérsi Pro tina… baca leuwih

Ngarobih Apple ID dina alat anu sanés

Ngarobih Apple ID dina alat anu sanés

Robah ID Apple dina alat anu béda Robah ID Apple Penting! Bisa ngarobah ID Apple Anjeun langsung ngalibatkeun ngarobah login (alamat surélék) nu dipaké pikeun otorisasina. Aksés ka kontak, pameseran sareng data sanés anu aya dina akun anjeun moal leungit. Tindakan anu diperlukeun… baca leuwih

Cageur deui kecap akses pikeun ID Apple

Cageur deui kecap akses pikeun ID Apple

Pulihkeun kecap akses Apple ID Apple ID mangrupikeun akun anu paling penting anu dipiboga ku unggal pangguna alat Apple sareng produk sanés perusahaan ieu. Éta tanggung jawab pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan pameseran, jasa anu nyambung, kartu bank anu dikaitkeun, alat anu dianggo, jsb. Kusabab pentingna, éta kedah… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online