Kumaha carana nambihan sora kana iTunes

Nambahkeun Sora kana iTunes Biasana, pamaké ngagunakeun iTunes pikeun ngadalikeun alat Apple tina komputer. Khususna, anjeun tiasa nransper sora ka alat anjeun, nganggo aranjeunna, contona, salaku bewara kanggo pesen SMS anu asup. Tapi saencan sora aya dina alat Anjeun, Anjeun kudu ditambahkeun kana iTunes. Pikeun kahiji kalina digawé dina ...

baca leuwih

Kumaha mupus perpustakaan iTunes anjeun

Kumaha mupus iTunes Library Anjeun iTunes teu ngan hiji alat ampir indispensable pikeun ngatur alat Apple tina komputer Anjeun, tapi ogé alat gede pikeun ngajaga perpustakaan anjeun dina hiji tempat. Kalayan program ieu, anjeun tiasa ngatur koleksi musik, pilem, aplikasi sareng kontén multimedia anu sanés. Dinten ayeuna, tulisan bakal ngabahas langkung seueur…

baca leuwih

Kumaha ngarobih basa dina iTunes

Kumaha cara ngarobah basa dina iTunes Apple mangrupikeun perusahaan anu kasohor sacara internasional anu dikenal ku alat anu populér sareng parangkat lunak kualitasna. Dibikeun skala perusahaan, parangkat lunak anu muncul di handapeun jangjang produsén Apel parantos ditarjamahkeun kana seueur basa di dunya. Tulisan ieu bakal ngabahas kumaha cara ngarobah basa dina…

baca leuwih

Kumaha cara ngaunduh musik tina iTunes kana komputer

Cara ngundeur musik tina iTunes ka komputer Pikeun loba pamaké, iTunes dipikawanoh teu jadi loba salaku alat pikeun ngatur alat Apple, tapi salaku alat efisien keur nyimpen eusi media. Khususna, upami anjeun mimiti ngatur koleksi musik anjeun dina iTunes kalayan leres, program ieu bakal janten asistén anu saé pikeun milarian…

baca leuwih

ITunes beku nalika nyambungkeun iPhone: akar sabab tina masalah

iTunes freezes nalika nyambungkeun iPhone: akar ngabalukarkeun masalah Lamun perlu nransper informasi tina komputer ka iPhone atawa sabalikna, salian kabel USB, Anjeun bakal peryogi iTunes, tanpa nu lolobana tugas diperlukeun bakal inaccessible. Dinten ieu kami bakal ningali masalah dimana iTunes beku nalika nyambungkeun iPhone. Masalahna …

baca leuwih

Kumaha cageur sora anu dipésér tina iTunes

Retrieving iTunes Dibeuli Sora Eusi dibeuli ti iTunes Store sarta App Store kudu milik anjeun salawasna, salami anjeun teu leungit aksés ka akun Apple ID anjeun. Sanajan kitu, loba pamaké nu bingung ku masalah jeung sora dibeuli ti iTunes Store. Topik ieu bakal dibahas sareng seueur deui…

baca leuwih

Kumaha cara nambihan musik tina komputer kana iTunes

Kumaha cara nambihan musik tina komputer kana iTunes

Kumaha Nambahkeun Musik ti Komputer ka iTunes Sacara umum, lolobana pamaké kudu iTunes pikeun nambahkeun musik tina komputer maranéhanana ka alat Apple maranéhanana. Tapi pikeun musik mungkas dina gadget Anjeun, Anjeun mimitina kudu ditambahkeun ka iTunes. iTunes mangrupikeun mesin multimédia populér anu bakal janten alat anu saé…

baca leuwih

Kumaha mupus musik tina iTunes

Kumaha mupus musik tina iTunes

Kumaha mupus musik tina iTunes Dina kalolobaan kasus, iTunes dipaké pikeun nyimpen musik nu bisa listened ka program, kitu ogé nyalin ka alat Apple (iPhone, iPod, iPad, jsb). Dinten ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ngahapus sadaya musik anu ditambah tina program ieu. The…

baca leuwih

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi Nalika damel di program iTunes, pangguna tiasa iraha waé mendakan salah sahiji seueur kasalahan, anu masing-masing gaduh kode sorangan. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan cara ngalereskeun kasalahan 4013. Kasalahan 4013 cukup umum pikeun pangguna nalika…

baca leuwih

Cara pikeun ngaleungitkeun kasalahan 1671

Cara pikeun ngaleungitkeun kasalahan 1671

Cara pikeun nyingkirkeun kasalahan 1671 Nalika damel sareng parangkat lunak iTunes, seueur pangguna kadang-kadang mendakan kasalahan anu béda-béda, anu masing-masing dipirig ku kodeu sorangan. Kukituna, dinten ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngalereskeun kode kasalahan 1671. Kode kasalahan 1671 muncul nalika…

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 0xe8000065 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 0xe8000065 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 0xe8000065 dina iTunes Salila ngagunakeun parangkat lunak iTunes, sadaya pangguna tiasa ujug-ujug mendakan kasalahan, saatos operasi normal gabungan media janten teu mungkin. Upami anjeun mendakan kasalahan 0xe8000065 nalika nyambungkeun atanapi nyingkronkeun alat Apple anjeun, tulisan ieu bakal masihan anjeun sababaraha…

baca leuwih

Kumaha carana nambihan pilem kana iTunes

Kumaha carana nambihan pilem kana iTunes

Kumaha cara nambihan pilem ka iTunes iTunes mangrupikeun mesin multimédia populér anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng musik sareng pidéo. Kalayan program ieu, anjeun tiasa ngatur gadget Apple anjeun tina komputer anjeun, contona ku nambihan pilem ka aranjeunna. Tapi saencan Anjeun bisa nransper video ka iPhone atawa iPad Anjeun, Anjeun kudu nambah eta ka iTunes. Seueur pangguna ...

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 50

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 50

Cara pikeun Fix iTunes Kasalahan 50 Kasalahan dina software iTunes anu sering jeung, hayu urang nyanghareupan eta, fenomena rada pikaresepeun. Untungna, unggal kasalahan dipirig ku kode sorangan, nu simplifies prosés perbaikan. Tulisan ieu bakal ngobrol ngeunaan kasalahan 50. Kasalahan 50 nunjukkeun ka pangguna yén aya…

baca leuwih

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes Program iTunes mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur alat Apple anjeun tina komputer. Ngaliwatan program ieu, anjeun tiasa damel sareng sadaya data dina alat anjeun. Husus, dina tulisan ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ngahapus poto tina iPhone anjeun,…

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 39 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 39 dina iTunes

Cara pikeun ngarengsekeun Kasalahan 39 dina iTunes Sedengkeun ngajalankeun update alat Apple atawa recovery prosedur dina software iTunes, pamaké mindeng sapatemon kasalahan 39. Dinten ieu, urang bade nyandak katingal di luhur cara pikeun mantuan nungkulan manéhna. Kasalahan 39 nunjukkeun...

baca leuwih

Kumaha cara motong lagu dina iTunes

Kumaha cara motong lagu dina iTunes

Kumaha Motong Lagu dina iTunes iTunes mangrupikeun alat anu leres-leres fungsional pikeun damel sareng perpustakaan média sareng alat Apple anjeun. Contona, anjeun bisa kalayan gampang motong sagala lagu jeung program ieu. Artikel ieu bakal ngobrol ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngalengkepan tugas ieu. Biasana, pikeun nyieun rington, kliping dianggo...

baca leuwih

Kumaha cara ningali riwayat pamésér dina iTunes

Kumaha cara ningali riwayat pamésér dina iTunes

Kumaha ningali sajarah pameseran anjeun dina iTunes Sapanjang waktosna nganggo alat Apple, pangguna nampi sajumlah ageung eusi media anu tiasa dipasang dina alat naon waé iraha waé. Upami anjeun hoyong terang naon anu anjeun mésér sareng iraha, anjeun kedah ningali sajarah anjeun…

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun iTunes error 54

Cara pikeun ngabéréskeun iTunes error 54

Cara pikeun ngabéréskeun Kasalahan iTunes 54 Jenis-jenis gagal nyababkeun sistem gagal dina bentuk kasalahan. Aya loba tipena béda kasalahan dina iTunes, tapi untungna, unggal kasalahan boga kode sorangan, nu matak ngamudahkeun pikeun ngalereskeun masalah encountered. Khususna, tulisan ieu bakal nganyahokeun kodeu kasalahan…

baca leuwih

Kumaha mupus pilem tina iTunes

Kumaha mupus pilem tina iTunes

Kumaha Pupus Pilem tina iTunes iTunes mangrupikeun pamuter média populér anu dipasang dina komputer unggal pangguna alat Apple. Program ieu henteu ngan ukur janten alat manajemén alat anu efektif, tapi ogé minangka sarana pikeun ngatur sareng nyimpen perpustakaan média anjeun. Dina tulisan ieu, urang badé…

baca leuwih

"Installer kauninga kasalahan saméméh iTunes setup" kasalahan nalika masang iTunes

Éror "Installer ngadeteksi sateuacan iTunes setup" nalika masang iTunes

"Pamasang ngadeteksi kasalahan sateuacan pangaturan iTunes" kasalahan nalika masang iTunes Dina situs kami kami parantos nutupan sababaraha kasalahan anu béda-béda anu lumangsung nalika nganggo iTunes. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan masalah anu rada béda, nyaéta nalika pangguna henteu tiasa masang iTunes dina komputerna kusabab kasalahan…

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 1

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 1

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan iTunes 1 Nalika damel sareng program iTunes, leres pisan pangguna tiasa ujug-ujug mendakan kasalahan dina operasi program. Untungna, unggal kasalahan gaduh kode sorangan anu nunjukkeun anu ngabalukarkeun masalah. Artikel ieu bakal ngobrol ngeunaan kasalahan umum anu teu dipikanyaho ku kode 1. Sateuacan…

baca leuwih

iTunes moal tiasa sambungkeun ka iTunes Store: alesan utami

iTunes moal tiasa sambungkeun ka iTunes Store: alesan utami

iTunes Teu Bisa Nyambung ka iTunes Store: Alesan Top Sakumaha anjeun terang, iTunes Store nyaéta toko online Apple dimana sagala rupa eusi media sapertos musik, pilem, kaulinan, aplikasi, buku, jsb. Seueur pangguna ngagaleuh di toko ieu ngalangkungan iTunes Store. Tapi, kahayang pikeun nganjang ka toko…

baca leuwih

Dimana toko iTunes ngaunduh firmware

Dimana toko iTunes ngaunduh firmware

Dimana iTunes Store Ngundeur Firmware Upami anjeun kantos ngapdet alat Apple anjeun ngalangkungan iTunes, anjeun terang yén sateuacan anjeun masang firmware, éta diunduh ka komputer anjeun. Tulisan ieu bakal ngajawab patarosan dimana iTunes nyimpen firmware. Sanaos alat Apple hargana lumayan…

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 4005 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 4005 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 4005 dina iTunes Sapertos program Windows anu sanés, iTunes henteu kebal kana sagala rupa masalah kinerja. Sakumaha aturan, unggal masalah dipirig ku kasalahan sareng kodeu unik sorangan, sahingga gampang pikeun ngaidentipikasi. Baca kumaha carana ngalereskeun iTunes kasalahan 4005 dina artikel ieu. The…

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 29

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 29

Cara pikeun ngalereskeun iTunes kasalahan 29 Lamun digawekeun ku program iTunes, pamaké teu ditangtayungan tina sagala rupa kasalahan nu nyegah completing naon geus dimimitian. Unggal kasalahan boga kode individu sorangan, nu nunjukkeun cukang lantaranana, sahingga nyederhanakeun prosedur éliminasi. Tulisan ieu bakal museurkeun…

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3014

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3014

Cara pikeun ngalereskeun iTunes kasalahan 3014 iTunes mangrupakeun mesin multimédia populér dipaké pikeun digawe sareng alat Apple dina komputer. Hanjakalna, henteu salawasna tugas anu disetél dina program ieu tiasa suksés upami aya kasalahan sareng kode anu tangtu dina layar. Tulisan ieu bakal ngobrol ngeunaan…

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 21 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 21 dina iTunes

Cara pikeun ngajawab kasalahan 21 di iTunes Loba pamaké geus ngadéngé ngeunaan kualitas produk Apple, kumaha oge, program iTunes mangrupa salah sahiji jenis program, nalika gawé bareng nu ampir unggal pamaké sahenteuna sakali, tapi aya kasalahan dina operasi. . …

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2009

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2009

Cara pikeun Fix iTunes Kasalahan 2009 Suka atawa henteu, ti jaman ka jaman urang datang di sakuliah rupa kasalahan bari gawé bareng software iTunes. Unggal kasalahan mindeng dibarengan ku angka unik sorangan, sahingga gampang pikeun ngalereskeun. Tulisan ieu ngeunaan kode kasalahan 2009 nalika anjeun…

baca leuwih

Aplikasi henteu némbongan dina iTunes. Kumaha kuring tiasa ngalereskeun masalah?

Aplikasi henteu némbongan dina iTunes. Kumaha kuring tiasa ngalereskeun masalah?

Aplikasi teu némbongan dina iTunes. Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun masalah? Unggal pamaké tanpa pengecualian anu gaduh alat Apple terang sareng nganggo program iTunes. Hanjakalna, panggunaan program éta henteu salawasna lancar. Khususna, dina tulisan ieu, urang badé nyandak tampilan anu langkung rinci ngeunaan naon anu kudu dilakukeun upami iTunes henteu nunjukkeun aplikasi. …

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes Nalika damel sareng gadget Apple dina komputer, pangguna kapaksa nganggo bantuan program iTunes, tanpa éta mustahil pikeun ngontrol alat. Hanjakalna, pamakean program éta henteu salawasna lancar, sareng pangguna sering…

baca leuwih

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: sabab sareng solusi

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: sabab sareng solusi

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: panyabab sareng solusi Program iTunes, khususna ngeunaan versi Windows, mangrupikeun program anu teu stabil pisan, sareng seueur pangguna sering ngalaman hiji atanapi kasalahan anu sanés nalika ngagunakeunana. Tulisan ieu ngeunaan kasalahan 7 (Windows 127). Biasana, kasalahan 7 (Windows 127) lumangsung nalika…

baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2005

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2005

Cara pikeun Fix iTunes Kasalahan 2005 Sedengkeun gawé bareng software iTunes, pamaké alat Apple bisa sapatemon rupa kasalahan software. Ku alatan éta, artikel ieu bakal ngobrol ngeunaan kode kasalahan iTunes umum 2005. Kasalahan 2005 nu nembongan dina layar komputer bari recovering atawa ngamutahirkeun ...

baca leuwih

Éror iTunes populér

Éror iTunes populér

Kasalahan iTunes Popular Lamun Anjeun kudu ngadalikeun alat Apple Anjeun tina komputer Anjeun, mangka anjeun pasti nyokot bantuan software iTunes. Hanjakalna, khususna dina komputer Windows, program ieu henteu ngagaduhan tingkat stabilitas anu luhur, sareng akibatna, seueur pangguna sering ngalaman kasalahan dina operasi program ieu. Kasalahan pikeun ...

baca leuwih

Kumaha cara ngaunduh musik dina iPhone tanpa nganggo iTunes

Kumaha cara ngaunduh musik dina iPhone tanpa nganggo iTunes

Kumaha pikeun ngundeur musik ka iPhone tanpa ngagunakeun iTunes Pamaké anu papanggih produk Apple pikeun kahiji kalina rada bingung, contona, nalika gawé bareng iTunes. Kusabab ios béda pisan sareng platform sélulér anu sanés, pangguna sering gaduh patarosan ngeunaan kumaha ngalaksanakeun tugas anu tangtu. Dinten ieu urang angkat…

baca leuwih

Kumaha cara ngagunakeun iTunes

Kumaha cara ngagunakeun iTunes

Kumaha ngagunakeun iTunes Program iTunes mangrupikeun mesin multimedia populér anu tugas utami nyaéta ngatur alat Apple anjeun tina komputer anjeun. Mimitina, ampir sadaya pangguna énggal sesah ngagunakeun sababaraha fitur program. Tulisan ieu mangrupikeun pituduh pikeun dasar-dasar ngagunakeun iTunes, dimana…

baca leuwih

"Program iTunes dieureunkeun gawé": Alesan utama pikeun masalah

"Program iTunes lirén damel": Alesan utama masalahna

"Program iTunes lirén damel": Alesan utama pikeun masalah Nalika nganggo program iTunes, pangguna tiasa mendakan sababaraha masalah anu tiasa ngaganggu operasi normal program. Salah sahiji masalah anu paling umum nyaéta panutupanana ngadadak tina program iTunes sareng pesen "iTunes parantos lirén damel ...

baca leuwih

Kumaha mésér musik dina iTunes

Kumaha mésér musik dina iTunes

Kumaha mésér musik dina iTunes Program iTunes mangrupikeun alat multifungsi anu fungsina pikeun ngatur alat Apple dina komputer, kompartemen multimedia pikeun nyimpen rupa-rupa file (musik, video, aplikasi, jsb.) meuli musik jeung payel séjén. Toko iTunes nyaéta…

baca leuwih

Kumaha carana nambihan buku kana iBooks ngalangkungan iTunes

Kumaha carana nambihan buku kana iBooks ngalangkungan iTunes

Nambahkeun Buku kana iBooks Ngagunakeun iTunes Apple smartphone sarta tablet mangrupakeun parabot fungsi nu ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun loba hal. Khususna, pangguna sering ngagunakeun alat-alat ieu salaku pamaca e-e dimana aranjeunna tiasa neuleumkeun diri dina buku karesepna. Tapi sateuacan anjeun ngamimitian maca ...

baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 4014 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 4014 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan iTunes 4014 Situs kami parantos nutupan sababaraha kode kasalahan anu tiasa dipendakan ku pangguna iTunes, tapi ieu jauh tina watesna. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan kasalahan 4014. Sacara umum, kodeu kasalahan 4014 lumangsung salila prosés recovery ti ...

baca leuwih

Kumaha carana nambihan buku kana iTunes

Kumaha carana nambihan buku kana iTunes

Kumaha cara nambihan buku kana parangkat lunak iTunes iTunes sanés ngan ukur alat pikeun ngatur inpormasi dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun, tapi ogé pikeun nyimpen eusi dina perpustakaan multimedia anu merenah. Khususna, upami anjeun resep maca eBook dina alat Apple anjeun, anjeun tiasa ngaunduhana kana gadget anjeun ku cara nambihan heula kana iTunes. Loba…

baca leuwih

Kumaha ngupingkeun radio dina iTunes

Kumaha ngupingkeun radio dina iTunes

Kumaha ngadengekeun radio dina iTunes Relatif anyar, Apple geus dibuka ladenan Apple Music populér, nu ngidinan aksés ka koleksi badag musik pikeun fee minimal pikeun nagara urang. Salaku tambahan, Apple Music ogé parantos ngalaksanakeun layanan anu kapisah anu disebut Radio, anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun pilihan musik sareng milarian anu anyar…

baca leuwih

Kumaha mupus daptar puter dina iTunes

Kumaha mupus daptar puter dina iTunes

Kumaha Mupus Daptar Puter dina iTunes Pikeun ngagampangkeun ngatur musik anjeun dina alat Apple anu béda, milih lagu anu cocog sareng suasana atanapi kagiatan anjeun, iTunes gaduh fitur nyiptakeun daptar puter anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun daptar puter atanapi…

baca leuwih