Kumaha carana nambihan sora kana iTunes

Nambahkeun Sora kana iTunes Biasana, pamaké ngagunakeun iTunes pikeun ngadalikeun alat Apple tina komputer. Khususna, anjeun tiasa nransferkeun sora ka alat anjeun, nganggo aranjeunna, contona, salaku bewara kanggo pesen SMS anu asup. Tapi saencan sora aya dina alat Anjeun, Anjeun kudu ditambahkeun kana iTunes. Pikeun kahiji kalina gawe dina acara ... baca leuwih

Kumaha ngarobih basa dina iTunes

Kumaha cara ngarobah basa dina iTunes Apple mangrupikeun perusahaan anu kasohor sacara internasional anu dikenal ku alat anu populér sareng parangkat lunak kualitasna. Dibikeun skala perusahaan, parangkat lunak anu muncul di handapeun jangjang produsén Apel parantos ditarjamahkeun kana seueur basa di dunya. Artikel ieu bakal ngabahas kumaha carana ngarobah basa dina iTunes. … baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun ditagih di itunes.com/bill Penting! Salajengna dina tulisan, urang badé ningali dua masalah anu aya hubunganana sareng debit sareng dibarengan ku koméntar itunes.com/bill atanapi apple.com/bill. Anu kahiji nunjukkeun yén ditarikna dilakukeun ngaliwatan iTunes, anu kadua nunjukkeun yén prosedurna dilaksanakeun dina alat Apple. … baca leuwih

Kumaha mupus perpustakaan iTunes anjeun

Kumaha mupus perpustakaan iTunes anjeun

Kumaha Mupus Perpustakaan iTunes Anjeun iTunes henteu ngan hiji alat ampir indispensable pikeun ngatur alat Apple tina komputer Anjeun, tapi ogé alat hébat pikeun nyimpen perpustakaan anjeun dina hiji tempat. Kalayan program ieu, anjeun tiasa ngatur koleksi musik, pilem, aplikasi sareng eusi multimedia anu sanés. Dinten ayeuna, tulisan bakal nganalisa langkung ti… baca leuwih

Kumaha cageur sora anu dipésér tina iTunes

Kumaha cageur sora anu dipésér tina iTunes

Retrieving iTunes Dibeuli Sora Eusi dibeuli ti iTunes Store sarta App Store kudu milik anjeun salawasna, salami anjeun teu leungit aksés ka akun Apple ID anjeun. Sanajan kitu, loba pamaké nu bingung ku masalah jeung sora dibeuli ti iTunes Store. Topik ieu bakal dibahas langkung rinci… baca leuwih

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha mupus poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo iTunes

Kumaha Mupus Poto tina iPhone, iPad atanapi iPod nganggo program iTunes iTunes mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur alat Apple anjeun tina komputer. Ngaliwatan program ieu, anjeun tiasa damel sareng sadaya data dina alat anjeun. Husus, dina tulisan ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ngahapus poto tina… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3004

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3004

Cara pikeun ngalereskeun iTunes kasalahan 3004 Sedengkeun ngagunakeun program iTunes, alatan rupa-rupa faktor, pamaké bisa sapatemon rupa-rupa kasalahan, nu masing-masing dipirig ku kode unik sorangan. Dina nyanghareupan kasalahan 3004, artikel ieu bakal masihan anjeun sababaraha tips dasar anu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajawab eta. Sacara umum, pamaké ... baca leuwih

Kumaha cara ngaunduh musik tina iTunes kana komputer

Kumaha cara ngaunduh musik tina iTunes kana komputer

Cara ngundeur musik tina iTunes ka komputer Pikeun loba pamaké, iTunes dipikawanoh teu jadi loba salaku alat pikeun ngatur alat Apple, tapi salaku alat efisien keur nyimpen eusi media. Khususna, upami anjeun mimiti ngatur koleksi musik anjeun dina iTunes kalayan leres, program ieu bakal janten asisten anu saé pikeun milarian… baca leuwih

Kumaha carana masang aplikasi dina iPhone ngalangkungan iTunes

Kumaha carana masang aplikasi dina iPhone ngalangkungan iTunes

Kumaha Masang Aplikasi iPhone Nganggo alat iTunes ios kasohor utamina pikeun pilihan kaulinan sareng aplikasi kualitas anu ageung, seueur anu éksklusif pikeun platformna. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha masang aplikasi pikeun iPhone, iPod atanapi iPad ngalangkungan iTunes. Program iTunes nyaéta… baca leuwih

Acara persaingan ITunes

Acara persaingan ITunes

Program Pesaing iTunes iTunes mangrupikeun program populér anu penting pikeun damel sareng alat Apple dina komputer. Masalahna nyaeta teu dibédakeun ku stabilitas hébat na (utamana dina komputer Windows), fungsionalitas euyeub tur panganteur ramah-pamaké na. Tapi, untungna, analog tina… baca leuwih

Kumaha cara ngaleungitkeun iTunes sacara lengkep tina komputer anjeun

Kumaha cara ngaleungitkeun iTunes sacara lengkep tina komputer anjeun

Kumaha miceun lengkep iTunes tina komputer Anjeun iTunes nyaéta mesin média populér nu ngidinan Anjeun pikeun nyingkronkeun alat Apple Anjeun sareng komputer Anjeun, merenah ngatur gudang perpustakaan media Anjeun, nransper jeung ngadéngékeun musik, lalajo video, jeung leuwih. Upami anjeun gaduh masalah sareng operasi program ieu atanapi anjeun henteu peryogi deui… baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 2002 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 2002 dina iTunes

Cara pikeun Ngabéréskeun Kasalahan iTunes 2002 Nalika nganggo iTunes, pangguna tiasa mendakan gangguan iTunes kusabab sababaraha alesan. Pikeun ngarti anu ngabalukarkeun iTunes teu bisa dipake masalah, unggal kasalahan boga kode unik sorangan. Artikel tutorial ieu bakal ngobrol ngeunaan kodeu kasalahan 2002. Sateuacan… baca leuwih

Kumaha mupus pilem tina iTunes

Kumaha mupus pilem tina iTunes

Kumaha Pupus Pilem tina iTunes iTunes mangrupikeun pamuter média populér anu dipasang dina komputer sadaya pangguna alat Apple. Program ieu henteu ngan ukur janten alat manajemén alat anu efektif, tapi ogé minangka sarana pikeun ngatur sareng nyimpen perpustakaan média anjeun. Dina tulisan ieu, urang angkat… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 50

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 50

Cara pikeun Fix iTunes Kasalahan 50 Kasalahan dina software iTunes mangrupakeun fenomena umum jeung, hayu urang nyanghareupan eta, rada teu pikaresepeun. Untungna, unggal kasalahan dipirig ku kode sorangan, nu simplifies prosés perbaikan. Tulisan ieu bakal ngobrol ngeunaan kasalahan 50. Kasalahan 50 nunjukkeun ka pangguna yén… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3014

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3014

Cara pikeun ngalereskeun iTunes kasalahan 3014 iTunes mangrupakeun mesin média populér nu dipaké pikeun digawe sareng alat Apple dina komputer. Hanjakalna, tugas anu disetél dina program ieu moal salawasna suksés upami aya kasalahan sareng kodeu anu tangtu dina layar. Tulisan ieu bakal ngobrol ngeunaan… baca leuwih

Resolusi kode kasalahan 14 dina iTunes

Resolusi kode kasalahan 14 dina iTunes

Ngarengsekeun Kasalahan Code 14 dina iTunes Penting! Sateuacan nuturkeun saran anu disarankeun dina tulisan éta, pariksa kualitas sambungan Internét komputer anjeun: laju sareng stabilitasna. Maca deui: Kumaha mariksa kagancangan Internét dina PC anjeun Kumaha ningkatkeun kagancangan sambungan Internét tina… baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 27 dina iTunes Nalika damel sareng gadget Apple dina komputer, pangguna kapaksa nganggo bantuan program iTunes, tanpa éta mustahil pikeun ngontrol alat. Hanjakalna, panggunaan program éta henteu salawasna lancar, sareng pangguna sering mendakan diri… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 9 dina iTunes

Ngabéréskeun kode éror 9 dina iTunes

Ngabéréskeun Kasalahan Code 9 dina iTunes Métode 1: Balikan deui Alat Kasalahan 9 dina iTunes tiasa janten glitch terasing, dina hal ieu ngan saukur ngamimitian deui iPhone / iPad / iPod sareng komputer dimana pembaruan atanapi pamulihan dilaksanakeun. Maca deui: Kumaha ngabalikan deui iPhone Kumaha ngabalikan deui PC ... baca leuwih

Kumaha cara masang iTunes dina komputer anjeun

Kumaha cara masang iTunes dina komputer anjeun

Kumaha masang iTunes dina komputer Anjeun iTunes mangrupakeun program populér utamana dilaksanakeun pikeun ngatur alat Apple. Kalayan éta anjeun tiasa nransfer musik, pidéo, aplikasi sareng file multimedia anu sanés ka iPhone, iPod atanapi iPad anjeun, simpen salinan cadangan sareng dianggo iraha waé pikeun malikkeunana, mulangkeun kaayaan asli alat anjeun... baca leuwih

Kumaha cara ngaunduh musik dina iPhone tanpa nganggo iTunes

Kumaha cara ngaunduh musik dina iPhone tanpa nganggo iTunes

Kumaha cara ngundeur musik dina iPhone tanpa nganggo iTunes Pamaké anu mendakan produk Apple pikeun kahiji kalina rada bingung, contona, nalika damel sareng iTunes. Kusabab ios béda pisan sareng platform sélulér anu sanés, pangguna sering gaduh patarosan ngeunaan kumaha ngalaksanakeun tugas anu tangtu. Dinten ieu… baca leuwih

Kumaha mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod ngalangkungan iTunes

Kumaha mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod ngalangkungan iTunes

Kumaha mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod liwat parangkat lunak iTunes iTunes ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun iPhone atanapi prosedur pamulihan gadget Apple anu sanés ku masang deui firmware dina alat éta, ngajantenkeun alatna bersih sapertos saatos ngagaleuh. Baca ngeunaan cara ngajalankeun recovery via... baca leuwih

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi

Kasalahan 4013 dina iTunes: Solusi Nalika damel di program iTunes, pangguna tiasa iraha waé mendakan salah sahiji seueur kasalahan, anu masing-masing gaduh kode sorangan. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan cara ngalereskeun kasalahan 4013. Kasalahan 4013 cukup umum pikeun pangguna… baca leuwih

Kumaha cara ngagunakeun iTunes

Kumaha cara ngagunakeun iTunes

Kumaha ngagunakeun iTunes Program iTunes mangrupikeun mesin multimedia populér anu tugas utami nyaéta ngatur alat Apple anjeun tina komputer anjeun. Mimitina, ampir sadaya pangguna énggal sesah ngagunakeun sababaraha fitur program. Tulisan ieu mangrupikeun pituduh pikeun dasar-dasar ngagunakeun iTunes, ku… baca leuwih

Kumaha ngahapus data tina cadangan iTunes sareng iCloud

Kumaha ngahapus data tina cadangan iTunes sareng iCloud

Kumaha miceun data tina iTunes sarta iCloud cadangan iTunes mangrupakeun alat serbaguna pikeun nyimpen eusi media jeung ngatur "Apple" alat. Seueur jalma anu ngagunakeun éta pikeun nyieun cadangan, tapi sakapeung henteu kedah nyimpen cadangan. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngaleungitkeun… baca leuwih

iTunes moal dipasang dina komputer anjeun: Bisa jadi sabab

iTunes moal dipasang dina komputer anjeun: Bisa jadi sabab

iTunes moal dipasang dina komputer Anjeun: Mungkin sabab iTunes mangrupakeun software populér nu tujuan utama pikeun ngatur alat Apple disambungkeun ka komputer. Dinten ieu kami bakal nutupan kaayaan nalika iTunes moal dipasang dina Windows 7 sareng di luhur. Nyababkeun kasalahan pamasangan iTunes dina PC Janten,… baca leuwih

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: sabab sareng solusi

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: sabab sareng solusi

Kasalahan 7 (Windows 127) dina iTunes: panyabab sareng solusi Program iTunes, khususna dina versi Windows, mangrupikeun program anu teu stabil, sareng seueur pangguna sering ngalaman hiji atanapi kasalahan anu sanés nalika nganggo éta. Artikel ieu ngabahas kasalahan 7 (Windows 127). Biasana, kasalahan 7 (Windows 127) lumangsung ... baca leuwih

ITunes Moal Ngamutahirkeun: Nyababkeun sareng Solusi

ITunes Moal Ngamutahirkeun: Nyababkeun sareng Solusi

iTunes Moal Ngamutahirkeun: Panyabab sareng Solusi Sakur program anu dipasang dina komputer anjeun pasti butuh apdet biasa. Ieu hususna leres tina iTunes, anu mangrupikeun alat anu penting pikeun damel sareng alat Apple dina komputer anjeun. Dinten ayeuna, urang badé ningali masalah anu iTunes… baca leuwih

iTunes Moal Dimimitian: Ngungkulan

iTunes Moal Dimimitian: Ngungkulan

iTunes henteu ngamimitian: Solusi pikeun masalah Nalika damel sareng iTunes, pangguna tiasa ngalaman sababaraha gangguan. Khususna, tulisan ieu bakal nutupan naon anu kudu dilakukeun upami iTunes nolak ngamimitian. Kasesahan ngamimitian iTunes bisa lumangsung pikeun rupa-rupa alesan. Dina tulisan ieu, urang bakal nyobian nutupan sagala cara anu mungkin… baca leuwih

Kumaha ngabolaykeun langganan dina iTunes

Kumaha ngabolaykeun langganan dina iTunes

Ngabolaykeun Langganan iTunes Sok aya nu kudu méakkeun duit anjeun dina iTunes Store: kaulinan senang, pilem, musik paporit Anjeun, aktip mangpaat, sareng nu sanesna. Salaku tambahan, Apple nuju ngembangkeun sistem langganan anu ngamungkinkeun aksés kana fitur canggih pikeun biaya manusa. Nanging, nalika anjeun badé angkat… baca leuwih

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 39 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun kasalahan 39 dina iTunes

Cara pikeun ngabéréskeun Kasalahan 39 dina iTunes Sedengkeun ngajalankeun update alat Apple atawa prosedur recovery di software iTunes, pamaké mindeng datang di sakuliah kasalahan 39. Dinten ieu, urang bade nyandak katingal di cara utama pikeun mantuan nungkulan manéhna. Kasalahan 39... baca leuwih

Kumaha ngabolaykeun pameseran dina iTunes

Kumaha ngabolaykeun pameseran dina iTunes

Ngabatalkeun iTunes Meuli toko utama Apple - App Store, iBooks Store, sareng iTunes Store - ngandung seueur eusi. Tapi hanjakalna, di App Store, contona, henteu sadayana pamekar jujur, janten aplikasi atanapi kaulinan anu dipésér henteu cocog pisan ... baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3194

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 3194

Cara pikeun ngalereskeun iTunes kasalahan 3194 Lamun software iTunes teu jalan bener, pamaké nilik kasalahan dina layar dipirig ku kodeu unik. Nyaho nilaina, anjeun bakal tiasa ngartos anu nyababkeun masalah sahingga prosés perbaikan bakal langkung gampang. Salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan kasalahan 3194 sareng… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2003

Cara pikeun ngalereskeun iTunes error 2003

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan iTunes 2003 kasalahan iTunes pisan umum jeung, hayu urang nyanghareupan eta, pisan pikaresepeun. Sanajan kitu, nyaho kodeu kasalahan, anu ngabalukarkeun penampilan na bisa leuwih akurat dicirikeun, sahingga gancang ngaleungitkeun. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kode kasalahan 2003. Kasalahan sareng… baca leuwih

Dimana iTunes nyimpen cadangan dina komputer anjeun

Dimana iTunes nyimpen cadangan dina komputer anjeun

Dimana iTunes Nyimpen Cadangan dina Komputer Anjeun Program iTunes jalanna ku ngidinan Anjeun pikeun ngatur alat Apple Anjeun tina komputer Anjeun. Sacara husus, Anjeun bisa make program ieu nyieun salinan cadangan tur nyimpen eta dina komputer Anjeun jadi Anjeun bisa mulangkeun alat Anjeun iraha wae. Henteu yakin dimana nyimpen ... baca leuwih

Kumaha carana nambihan buku kana iTunes

Kumaha carana nambihan buku kana iTunes

Kumaha cara nambihan buku kana parangkat lunak iTunes iTunes sanés ngan ukur alat pikeun ngatur inpormasi dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun, tapi ogé pikeun nyimpen eusi dina perpustakaan multimedia anu merenah. Khususna, upami anjeun resep maca e-buku dina alat Apple anjeun, anjeun tiasa ngaunduhana ka gadget anjeun ku cara nambihanana kana iTunes heula. … baca leuwih

"Program iTunes lirén damel": Alesan utama masalahna

"Program iTunes lirén damel": Alesan utama masalah Nalika nganggo program iTunes, pangguna tiasa mendakan sababaraha masalah anu tiasa ngaganggu operasi normal program. Salah sahiji masalah anu paling umum nyaéta nutup ngadadak program iTunes sareng munculna pesen "iTunes berpungsi… baca leuwih

Éror iTunes populér

Éror iTunes populér

Kasalahan iTunes Popular Lamun Anjeun kudu ngadalikeun alat Apple Anjeun tina komputer, mangka anjeun pasti nyokot bantuan software iTunes. Hanjakalna, khususna dina komputer Windows, program ieu henteu ngagaduhan tingkat stabilitas anu luhur, sareng akibatna, seueur pangguna sering ngalaman kasalahan dina operasi program ieu. Kasalahan… baca leuwih

Kumaha cara ningali riwayat pamésér dina iTunes

Kumaha cara ningali riwayat pamésér dina iTunes

Kumaha nempo sajarah pameseran iTunes Anjeun Sapanjang waktu maranéhanana ngagunakeun alat Apple, pamaké acquire jumlah badag eusi media nu bisa dipasang dina salah sahiji alat maranéhanana iraha wae. Upami anjeun hoyong terang naon anu anjeun mésér sareng iraha, anjeun kedah ningali sajarah anjeun… baca leuwih

Kumaha carana nambihan pilem kana iTunes

Kumaha carana nambihan pilem kana iTunes

Kumaha cara nambihan pilem ka iTunes iTunes mangrupikeun mesin multimédia populér anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng musik sareng pidéo. Kalayan program ieu, anjeun tiasa ngatur gadget Apple anjeun tina komputer anjeun, contona, ku nambihan pilem ka aranjeunna. Tapi saencan Anjeun bisa nransper video ka iPhone Anjeun atawa iPad, Anjeun kudu nambah eta ka iTunes. Loba… baca leuwih

Kumaha carana ngadaptar akun Apple ID ngalangkungan iTunes

Kumaha carana ngadaptar akun Apple ID ngalangkungan iTunes

Cara ngadaptarkeun akun Apple ID ngaliwatan iTunes Rekening husus anu disebut Apple ID dipaké pikeun ngagaleuh ti iTunes Store, iBooks Store, jeung App Store, sarta ngagunakeun alat Apple Anjeun. Dinten ieu kami bakal nyandak katingal ngadeukeutan dina cara ngadaptarkeun iTunes. ID Apple… baca leuwih

Cara pikeun ngaleungitkeun kasalahan 1671

Cara pikeun ngaleungitkeun kasalahan 1671

Cara pikeun ngahapus kasalahan 1671 Nalika damel sareng parangkat lunak iTunes, seueur pangguna kadang-kadang mendakan kasalahan anu béda-béda, anu masing-masing dibarengan ku kode sorangan. Janten, dinten ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngalereskeun kodeu kasalahan 1671. Kodeu kasalahan 1671 muncul… baca leuwih

Kumaha mupus musik tina iPhone ngalangkungan iTunes

Kumaha mupus musik tina iPhone ngalangkungan iTunes

Kumaha mupus musik tina iPhone via iTunes pamaké munggaran-waktos tina iTunes boga rupa patarosan patali pamakéan fungsi nu tangtu program ieu. Husus, kumaha anjeun tiasa ngahapus musik tina iPhone anjeun nganggo iTunes. Dinten ieu kami bade ngobrol ngeunaan persis éta. iTunes mangrupikeun… baca leuwih

Kumaha carana nambihan buku kana iBooks ngalangkungan iTunes

Kumaha carana nambihan buku kana iBooks ngalangkungan iTunes

Kumaha cara nambihan buku kana iBooks ngalangkungan smartphone sareng tablet iTunes Apple mangrupikeun alat fungsional anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun seueur tugas. Khususna, pangguna sering ngagunakeun alat-alat ieu salaku pamiarsa éléktronik anu aranjeunna tiasa neuleumkeun diri dina buku karesepna. Tapi sateuacan anjeun ngamimitian… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online