Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone ngirim SMS ka +447786205094

Naon anu kudu dipigawé lamun iPhone ngirim SMS ka +447786205094 Otomatis ngirim pesen ti iPhone ka +447786205094 masalah anu muncul dina 2010, tapi masih relevan kiwari. Dina artikel ieu kami kasampak di panyabab masalah ieu sareng kumaha carana ngalereskeunana. Anu ngabalukarkeun masalah +447786205094 nyaéta… baca leuwih

Kumaha superimpose hiji poto dina poto sanés dina iPhone anjeun

Kumaha Overlay Hiji Poto Leuwih Lain dina iPhone Anjeun IPhone mangrupikeun alat anu fungsional pisan anu tiasa ngalaksanakeun seueur tugas anu mangpaat. Tapi sadayana ieu mungkin berkat aplikasi pihak katilu anu disebarkeun dina App Store. Husus, di handap ieu urang bakal ningali alat naon anu tiasa dianggo pikeun overlay poto ... baca leuwih

Kumaha parios NFC dina iPhone

Kumaha pariksa NFC dina iPhone NFC mangrupikeun téknologi anu mangpaat pisan anu parantos diintegrasikeun kana kahirupan urang berkat smartphone. Contona, iPhone Anjeun bisa dipaké salaku alat pamayaran di ampir sagala toko nu boga terminal pembayaran cashless. Hiji-hijina hal anu tinggal nyaéta pikeun mastikeun yén ... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun panyingkronan antara dua iPhone

Kumaha mareuman singkronisasi antara dua iPhones Upami Anjeun gaduh sababaraha iPhones, aranjeunna dipikaresep disambungkeun ka akun Apple ID nu sami. Dina glance kahiji, ieu sigana pisan merenah, contona, lamun hiji aplikasi dipasang dina hiji alat, éta bakal otomatis muncul dina kadua. Nanging, henteu ngan ukur inpormasi ieu disingkronkeun,… baca leuwih

Kumaha terang upami iPhone anjeun ngecas atanapi parantos dieusi

Kumaha carana ngabejaan lamun iPhone Anjeun keur ngecas atawa geus boga muatan Kawas lolobana smartphone modern, iPhone geus kungsi dipikawanoh pikeun hirup batré panjang na dina muatan tunggal. Ku alatan éta, pamaké kapaksa nyambungkeun alat maranéhanana ka carjer. Ieu patarosan timbul: kumaha ... baca leuwih

Kumaha nyambungkeun iteuk selfie kana iPhone anjeun

Kumaha nyambungkeun iteuk selfie ka iPhone Anjeun Ampir kabéh pamaké iPhone nyandak selfies, nyaeta, poto potret dijieun ku kaméra hareup. Supados lénsa iPhone tiasa nyandak langkung seueur, alat sapertos tongkat selfie (monopod) dianggo. Sareng tulisan ieu bakal nyarioskeun kumaha anjeun tiasa… baca leuwih

Pabrik ngareset iPad

Reset iPad ka setelan pabrik IPad bisa rightly disebut teu ukur pamimpin undisputed di pasar tablet, tapi ogé mangrupa umur panjang leres - Apple terus ngamutahirkeun malah model rada heubeul, tapi malah nu teu nampi versi anyar ios terus Cope. kalayan tugas… baca leuwih

Pariksa iPad ku nomer séri

Mariksa iPad ku nomer séri Upami anjeun badé mésér iPad di pasar sekundér (boh dina panangan atanapi di toko henteu resmi), pastikeun pikeun pariksa kaaslianana sareng patuh kana spésifikasi anu dinyatakeun. Éta mangrupikeun prosedur anu rumit, salah sahiji léngkahna nyaéta mariksa nomer séri. Kami ngabejaan ka maneh... baca leuwih

Naon bedana iPhone sareng smartphone?

Naon bedana iPhone sareng smartphone? Pangguna sering heran naon bédana antara iPhone sareng smartphone. Patarosan anu metot, tapi gering-poses, saprak iPhone oge smartphone a. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali naon bédana antara Apple iPhone… baca leuwih

Kumaha carana nambihan nomer kana daptar hideung iPhone

Kumaha carana nambahkeun nomer ka blacklist iPhone Ieu oge mungkin pikeun meungpeuk kontak bangor tanpa involvement sahiji operator mobile. Pamilik iPhone ditawarkeun nganggo alat khusus dina setélan atanapi masang solusi anu langkung fungsional ti pamekar mandiri. Daptar hideung dina iPhone The… baca leuwih

Aktipkeun Mode Modem iPad

Aktipkeun Mode Modem iPad

Aktipkeun modem modem iPad Tablet bisa ngawula teu ukur salaku sarana nonton pilem, ngadengekeun musik, browsing dina browser, tapi ogé salaku hotspot full-fledged kalawan aksés ka World Wide Web. Éta pisan sababna naha aya fungsi husus dina setélan disebut "mode Modem". Hurungkeun... baca leuwih

Atur panginget dina iPhone

Atur panginget dina iPhone

Nyetel Panginget dina iPhone Catetan: Ieu sababaraha aplikasi ti pamekar software anu paling kasohor, anu mapan diantara pangguna, gratis pisan, tanpa iklan sareng pameseran di-aplikasi. Aranjeunna gaduh analog anu langkung saderhana sareng langkung maju, tapi kalemahan kalolobaan anu terakhir nyaéta seueurna iklan sareng / ... baca leuwih

Buka file ZIP dina iPhone

Ngabuka file ZIP dina iPhone Pamaké anu nganggo iPhone henteu ngan ukur pikeun komunikasi sareng hiburan, tapi ogé pikeun padamelan, sering disanghareupan kabutuhan pikeun muka file tina format anu tangtu. Salah sahijina nyaéta ZIP, anu dianggo pikeun ngarsipkeun data. Teu hese mukakeunana. Métode 1: Buka zip. Nyaéta … baca leuwih

Parangkat lunak pamulihan IPhone

Parangkat lunak pamulihan iPhone Ngalereskeun iPhone mangrupikeun prosedur anu cukup gancang ngalibetkeun iTunes atanapi program khusus anu sanés dina komputer. Sadayana nawiskeun para pangguna henteu ngan ukur fungsi pikeun pulih data sareng ios sorangan, tapi ogé fungsi anu sanés sapertos perbaikan kasalahan sistem,… baca leuwih

Unduh sareng uninstall aplikasi iPad

Unduh sareng uninstall aplikasi iPad

Ngundeur sareng Nyahpasang Aplikasi iPad Upami anjeun henteu kedah deui nganggo aplikasi dina iPad atanapi peryogi ngosongkeun rohangan dina panyimpenan internalna, anjeun kedah ngalangkungan prosedur uninstall. Salajengna, urang bakal ngabejaan ka maneh kumaha eta dipigawé. Uninstall aplikasi dina iPad Sistem operasi sélulér anu nguatkeun tablet Apple nawiskeun dua pilihan pikeun… baca leuwih

Ngamutahirkeun aplikasi dina iPhone

Ngamutahirkeun aplikasi dina iPhone Sacara standar, ios gaduh apdet otomatis sistem operasi sareng aplikasi anu dianggo di lingkunganana diaktipkeun, tapi kamungkinan pisan yén fungsi ieu dinonaktipkeun atanapi ngantosan "momen anu pas" pikeun diunduh sareng masang apdet. Ieu kumaha carana ngapdet aplikasi... baca leuwih

Ngadamel email dina iPhone

Ngadamel email dina iPhone

Jieun Surélék dina iPhone Métode 1: "Surat" Anjeun tiasa ngadaptarkeun kotak surat anyar dina iPhone dina aplikasi Surat standar. Upami anjeun ngahapus éta pikeun alesan naon waé, punten nganggo tautan pamasangan di handap ieu. Unduh aplikasi Surat ti App Store Jalankeun "Setélan" sareng gulung ka handap kana daptar aplikasi standar. Ketok "Surat". Buka bagian "Akun". Jieun… baca leuwih

Buka file dina format anu béda dina iPhone

Muka file dina format béda dina iPhone Kiwari, loba pamaké ngagunakeun smartphone teu ukur keur komunikasi jeung hiburan, tapi ogé pikeun digawé. Anu terakhir biasana ngalibatkeun interaksi sareng file tina hiji jinis atanapi anu sanés, anu tiasa kalebet file. Salajengna kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha cara muka format komprési tina… baca leuwih

Reset setélan jaringan dina Apple iPhone

Reset setelan jaringan dina pamaké Apple iPhone iPhone, teu paduli modelna, sakapeung bisa ngalaman rupa-rupa masalah jaringan, duanana mobile jeung nirkabel (Wi-Fi). Manifestasi anu paling umum nyaéta transfer data anu lambat, kualitas sambungan anu goréng atanapi ... baca leuwih

Aplikasi pikeun ngaunduh musik dina iPhone

Aplikasi pikeun ngaunduh musik dina iPhone

Aplikasi pikeun Ngundeur Musik dina iPhone Hese ngabayangkeun kahirupan sapopoe kalolobaan pangguna iPhone tanpa musik. Jeung pikeun nyimpen ngan lagu paporit Anjeun dina alat Anjeun, undeur eta make aplikasi undeuran musik husus. AUGE Panginten salah sahiji perpustakaan musik panggedéna aya dina jasa… baca leuwih

Buka file RAR dina iPhone

Muka Payil RAR dina iPhone Ti jaman ka jaman bari maké iPhone, Anjeun bisa manggihan diri perlu muka payil. Sareng nalika smartphone tiasa ngadamel format ZIP nyalira, pikeun ningali kontén RAR anjeun kedah nyandak bantosan aplikasi pihak katilu anu ngabéréskeun ieu ... baca leuwih

Pita pikeun iPhone

Pita pikeun iPhone Lamun anjeun balanja di toko favorit anjeun, éta mantuan ngagunakeun aplikasi mobile pikeun tetep nepi ka jualan husus sarta promosi. Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngawangun daptar produk sareng nunjukkeun tawaran anu saé. Aplikasi Lenta ngalaksanakeun tugas anu saé sareng ngabantosan para klienna pikeun… baca leuwih

WhatsApp pikeun iPhone

WhatsApp pikeun iPhone Kiwari, pamaké biasana boga sahanteuna hiji program olahtalatah dipasang dina smartphone maranéhanana, nu rada logis: éta cara éféktif pikeun tetep kontak jeung kulawarga, babaturan jeung ko-pagawe kalayan tabungan duit signifikan. Meureun salah sahiji ... baca leuwih

Kumaha nyimpen gif dina iPhone

Kumaha nyimpen gif dina iPhone Gambar animasi atanapi gif populer pisan di kalangan pangguna jaringan sosial sareng utusan. Pamilik iPhone tiasa ngaunduh file ieu nganggo alat ios standar sareng browser anu diwangun. Simpen gif dina iPhone Anjeun tiasa nyimpen gambar animasi dina telepon anjeun tina… baca leuwih

Aplikasi pikeun ngarékam telepon dina iPhone

Aplikasi pikeun ngarékam telepon dina iPhone

Aplikasi pikeun ngarékam telepon dina iPhone Aya waktos dina kahirupan sarerea nalika perlu pikeun ngarékam telepon. Salaku conto, jalma bisnis ngarékam paguneman bisnis dina telepon, atanapi wartawan ngarékam sauran supados aranjeunna tiasa ngadugikeun jalma anu aya di tungtung jalur anu sanés nganggo… baca leuwih

Kumaha mariksa iPhone IMEI

Kumaha mariksa IMEI iPhone Kusabab Apple iPhone mangrupikeun salah sahiji smartphone anu paling palsu, perhatian khusus kedah dilaksanakeun nalika ngagaleuh, khususna upami anjeun ngarencanakeun mésér alat ku tangan atanapi ngalangkungan toko online. Sateuacan anjeun mésér, pastikeun nyandak… baca leuwih

Ngarobih tanggal sareng waktos dina iPad

Ngarobah tanggal jeung waktu dina iPad Leres pisan sadaya alat nu bagerak modern, boh nu sipatna smartphone atawa tablet, nganggo atawa teu mibanda modul sélular, sanggup otomatis detecting zona waktu, sahingga tanggal jeung waktu bener. IPad teu aya pengecualian, tapi sakapeung tiasa ... baca leuwih

Aktipkeun "Mode Hemat Daya" dina iPhone

Aktipkeun "mode hemat daya" dina iPhone Apple smartphone geus salawasna geus dipikawanoh pikeun konsumsi batré maranéhanana leuwih hipu dibandingkeun counterparts Android maranéhanana. Dina model iPhone anyar, hal anu malah hadé dina hal ieu. Tapi, sakapeung anjeun panginten hoyong manjangkeun… baca leuwih

Hapus nada dering tina iPhone

Hapus nada dering tina iPhone

Hapus Nada Dering tina iPhone Pamaké mindeng masang rupa lagu atawa soundtracks dina telepon sélulér maranéhanana. Nada dering anu diunduh dina iPhone gampang dipupus atanapi dirobih ka batur ngalangkungan program anu tangtu dina komputer. Pupus rington tina iPhone Ngan diidinan mupus… baca leuwih

Kumaha cara mindahkeun musik tina hiji iPhone ka anu sanés

Kumaha cara nransper musik tina hiji iPhone ka anu sanés Kanggo sabagéan ageung pangguna, iPhone mangrupikeun gaganti lengkep pikeun pamuter, anu ngamungkinkeun aranjeunna maén lagu karesepna. Ku alatan éta, lamun perlu, Anjeun bisa nransper musik ti hiji iPhone ka nu sejen ngagunakeun salah sahiji metodeu di handap ieu. Kumaha cara nransper anjeun ... baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami iPad lirén ngecas

Naon anu kudu dilakukeun upami iPad lirén ngecas. Seueur pangguna ngalaman kaayaan dimana tablet dipasang tapi henteu ngecas atanapi ngecas lalaunan. Ieu tiasa disababkeun ku gangguan hardware, atanapi kabel atanapi adaptor anu salah. Hayu urang milarian alesan anu mungkin ... baca leuwih

Pariksa iPad ku IMEI

Pariksa iPad ku IMEI Mariksa iPad ku IMEI paling sering diperyogikeun nalika hiji jalma hoyong pariksa orisinalitas alatna nalika ngagaleuh atanapi ngajual éta. Anjeun tiasa maca kumaha mendakan sareng pariksa dina tulisan kami. Pariksa iPad ku IMEI Kodeu 15-angka anu unik janten jaminan kaaslian… baca leuwih

Kumaha ngabolaykeun langganan Apple Music dina iPhone

Kumaha ngabatalkeun langganan Apple Music dina iPhone Sakumaha dipikanyaho, pamakean langganan Apple Music nunjukkeun pembaharuan otomatis tanpa aya bewara sateuacanna ka pangguna sareng, ku kituna, ngecas prepayment akun anjeun pikeun nyayogikeun fungsi. Ngan jalma anu maréntahkeun jasa tiasa… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun fungsi pembesar kaca dina iPhone

Kumaha Aktipkeun Fitur Kaca Pembesar dina iPhone "Kaca Pembesar" mangrupikeun salah sahiji fitur anu teu jelas tapi mangpaat pisan tina iPhone, hatur nuhun kana kaméra anjeun tiasa dianggo pikeun ngagedekeun obyék sakurilingna, sareng ieu tiasa dilakukeun sacara real waktos sareng saatosna. acara.. Kami nyarioskeun ka anjeun kumaha ngaktifkeunana sareng dianggo dina prakna. … baca leuwih

Unduh Pilem ka iPad tina PC

Unduh pilem ka iPad tina PC Seueur pangguna nganggo tablet henteu ngan ukur pikeun ngotéktak browser sareng ngadangukeun musik, tapi ogé pikeun ningali pilem sareng séri TV dina layar anu cukup ageung kalayan gambar kualitas luhur. Teras timbul patarosan: kumaha cara ngaunduh pidéo anu diperyogikeun dina iPad… baca leuwih

Ngajempékeun iPhone

Ngajempékeun iPhone Métode 1: Tombol dina Awak Cara panggampangna pikeun ngajempékeun iPhone nyaéta ngagunakeun tombol khusus dina awakna, ayana di luhur kadali volume: ieu ngaktifkeun modeu jempé. Dina kalolobaan kasus, ieu bakal cekap - saatos mencét (tarjamahan kana bagian ... baca leuwih

Kumaha ngareset iPhone

Kumaha Reset iPhone Sakur alat ujug-ujug mimiti malfunctioning. Sareng upami ieu parantos kajantenan ka Apple iPhone anjeun, hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngabalikan deui. Dinten ieu kami bakal ningali cara pikeun ngalaksanakeun tugas ieu. Balikan deui iPhone Ngabalikan deui alat anjeun mangrupikeun cara universal pikeun… baca leuwih

Kumaha cara nyimpen dokumén dina iPhone

Kumaha nyimpen dokumén dina iPhone iPhone - minikomputer leres anu tiasa ngalakukeun seueur tugas anu mangpaat, khususna, anjeun tiasa nyimpen, ningali sareng ngédit file tina format anu béda dina éta. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa nyimpen dokumen dina iPhone anjeun. Simpen dokumén dina iPhone Pikeun nyimpen file dina… baca leuwih

Apple Music pikeun ios

Apple Music pikeun ios

Apple Music pikeun ios iPhone, iPad, iPod touch mangrupikeun alat anu tiasa nyugemakeun kabutuhan jalma pikeun masihan sentuhan émosional kana salah sahiji jinis seni anu paling indah sareng ditéang: musik. Téknologi modéren sareng jasa Internét canggih ngamungkinkeun anjeun gampang mendakan, ngadangukeun sareng ngahémat ampir… baca leuwih

Naha iPhone janten panas?

Naha iPhone Gets Hot Lamun purchasing hiji alat mahal kawas hiji iPhone, hal panungtungan a pamaké hayang pikeun ngajalankeun kana masalah jeung kinerja na. Khususna, salah sahiji anu paling umum nyaéta overheating alat. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali naon anu tiasa nyababkeun masalah sareng kumaha carana ngalereskeunana. Alasan… baca leuwih

Aplikasi pikeun ngaunduh musik tina VKontakte dina iPhone

Aplikasi pikeun ngaunduh musik tina VKontakte ka iPhone Bisa waé, jaringan sosial VKontakte sigana ngagaduhan perpustakaan musik anu paling éksténsif, dimana sadayana pangguna tiasa mendakan lagu sareng albeum anu dipikahoyong. Anjeun nu boga hiji iPhone? Teras, nganggo aplikasi khusus, anjeun bakal tiasa ngaunduh musik tina VK ka… baca leuwih

Kumaha cara ngunduh buku ka iPhone

Kumaha cara ngunduh buku ka iPhone

Kumaha pikeun ngundeur buku ka iPhone Loba pamaké iPhone diganti ku maca: alatan compactness jeung kualitas gambar luhur, maca buku tina layar alat ieu pisan nyaman. Tapi saencan Anjeun mimiti neuleumkeun diri dina dunya sastra, Anjeun kudu ngundeur karya nu dipikahoyong dina… baca leuwih

Kumaha carana ngonci iPhone anjeun bisi maling

Kumaha carana ngonci iPhone anjeun bisi maling Kaleungitan smartphone anjeun acara pisan pikaresepeun, sabab poto penting jeung data bisa mungkas nepi di leungeun intruders. Kumaha ngajaga diri sateuacanna atanapi naon anu kedah dilakukeun upami éta kajantenan? Kumaha ngonci iPhone anjeun bisi maling Anjeun tiasa ngajaga data smartphone anjeun aman… baca leuwih

Kumaha cara ngadamel iCloud dina iPhone

Kumaha Jieun iCloud dina iPhone Akun iCloud (ogé katelah Apple ID) nyaéta profil anu anjeun anggo pikeun nganggo iPhone anjeun, ngabagi email, mésér aplikasi, nyimpen inpormasi dina méga, sareng seueur deui. Ieu kumaha carana ngadamel akun iCloud dina iPhone anjeun. Nyiptakeun iCloud dina… baca leuwih

Naon format video anu didukung ku iPad?

Naon format video anu didukung ku iPad?

format video naon iPad ngarojong? A tablet mindeng dibeuli pikeun lalajo pilem sarta serial TV dina layar badag. Henteu ngan éta bakal masihan gambar anu saé, tapi ogé moal ngarusak tampilan anjeun kalayan rem sareng lag. Anjeun tiasa ngaunduh file pidéo dina ekstensi naon waé, tapi sadayana bakal maén dina iPad? Format… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online