Sipat sareng konfigurasi jaringan Wi-Fi dina Windows 11. Inpormasi ngeunaan sambungan nirkabel sareng adaptor "Jaringan Nirkabel"

Propiedades y configuración de una red Wi-Fi en Windows 11. Información sobre la conexión inalámbrica y el adaptador «Red inalámbrica» Hay ocasiones en las que, una vez que te has conectado a una red Wi-Fi en tu portátil u ordenador con Windows 11, quieres saber información sobre la propia conexión, o cambiar algunos ajustes. Esto … baca leuwih

Mouse sareng keyboard nirkabel Bluetooth dina Windows 11: Kumaha nyambungkeun, ngonpigurasikeun sareng troubleshoot sambungan?

Mouse Wireless Bluetooth sareng Keyboard dina Windows 11: Kumaha nyambungkeun, ngonpigurasikeun, sareng troubleshoot masalah sambungan? Nalika kuring sorangan nganggo mouse sareng keyboard nirkabel Bluetooth dina laptop Windows 11, kuring parantos mutuskeun pikeun nyerat tutorial pondok ngeunaan kumaha nyambungkeun dua alat ieu ka komputer atanapi laptop nganggo… baca leuwih

Nyetél server DLNA di Windows 11. Kumaha carana abdi tiasa nyambungkeun TV jeung ngalirkeun data video, poto jeung musik ka dinya?

Configurar un servidor DLNA en Windows 11. ¿Cómo puedo conectar mi televisor y emitir vídeo, fotos y música en él? En este artículo, daré instrucciones detalladas sobre cómo configurar un servidor DLNA en Windows 11. Te diré y mostraré cómo conectar tu televisor y tu portátil u ordenador con Windows 11 mediante la tecnología DLNA … baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa ngecas headphone nirkabel Bluetooth abdi?

Kumaha carana abdi tiasa ngecas headphone nirkabel Bluetooth abdi? Teu jarang ningali patarosan anu aya hubunganana sareng ngecas headphone nirkabel dina koméntar, janten kuring mutuskeun pikeun nyerat tulisan anu misah sareng ngajawab patarosan anu paling populér. Patarosanna rupa-rupa: kumaha cara ngecas headphone Bluetooth anu leres dina kasus sareng tanpa kasus,… baca leuwih

Kumaha cara kuring nganggo headset nirkabel pikeun telepon kuring?

Kumaha cara kuring nganggo headphone nirkabel pikeun telepon kuring? Tulisan ieu kanggo anu parantos ngagaleuh, atanapi nuju mikiran mésér, headphone nirkabel pikeun teleponna, sareng hoyong ngartos kumaha jalanna sareng cara ngagunakeunana. Sareng aranjeunna henteu acan gaduh pangalaman dina ngagunakeun alat ieu. Kuring bakal nyobian ngajawab patarosan ieu ... baca leuwih

Kumaha mareuman firewall dina Windows 11

Cómo desactivar el cortafuegos en Windows 11 En este tutorial, te mostraré algunas formas de desactivar el cortafuegos en Windows 11. El cortafuegos es una función incorporada que forma parte del servicio de Seguridad de Windows y es responsable de la seguridad en tu red local y en Internet. Protege tu ordenador del tráfico de … baca leuwih

Windows 11 Wi-Fi Adapter Supir: Apdet, Rollback, Ganti pikeun Ngarengsekeun Rupa-rupa Masalah sareng Kasalahan

Windows 11 Wi-Fi Adapter Driver: Update, Rollback, Ganti pikeun Ngarengsekeun Rupa-rupa Isu sareng Kasalahan Tulisan ieu bakal ngobrolkeun ngeunaan sababaraha solusi universal anu sering pisan ngabantosan anjeun ngaleungitkeun sagala rupa masalah sareng kasalahan Wi-Fi dina Windows 11 Boh dina laptop sareng komputer desktop biasa anu ... baca leuwih

Windows 11 teu ningali jaringan Wi-Fi. Teu kapanggih jaringan Wi-Fi. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

Windows 11 teu ningali jaringan Wi-Fi. Teu kapanggih jaringan Wi-Fi. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Nyambungkeun ka jaringan nirkabel biasana henteu masalah. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngaktipkeun Wi-Fi dina alat anjeun, pilih jaringan anu dipikahoyong tina daptar jaringan anu sayogi, teras jieun sambungan. Tapi aya kaayaan ... baca leuwih

Kumaha kuring nyetél sambungan Internét kuring dina Windows 11?

Kumaha kuring nyetél sambungan internét kuring dina Windows 11? Dina tulisan ieu, urang badé nyambungkeun Windows 11 ka Internét. Leuwih husus, urang bade nyambungkeun komputer atawa laptop urang nu ngajalankeun sistem operasi. Aya sahenteuna lima cara pikeun nyieun sambungan Internet. Urang bakal ningali unggal metode sacara rinci. Hayu urang mimitian ku nu pang populerna. … baca leuwih

Wi-Fi dina Windows 11 euweuh sambungan internét, euweuh internét

Wi-Fi di Windows 11 tanpa sambungan Internet, euweuh Internet Saatos nyambungkeun ka jaringan Wi-Fi di Windows 11, Anjeun bisa ngalaman masalah dimana sambungan teu boga aksés ka Internet. Laptop atawa komputer disambungkeun ka jaringan nirkabel, tapi Internet teu jalan. Sareng statusna "Teu aya Sambungan Internét"… baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa nyambungkeun headphone AirPods abdi ka Windows 11, nyetél sareng dianggo?

¿Cómo puedo conectar mis auriculares AirPods a Windows 11, configurarlos y utilizarlos? Si quieres conectar los auriculares inalámbricos AirPods a Windows 11 y no sabes cómo hacerlo, o algo no funciona, has llegado al lugar adecuado. En este artículo, te mostraré en detalle cómo conectar, configurar y utilizar los auriculares de apple en ordenadores portátiles … baca leuwih

Kumaha cara kuring ngaktipkeun Bluetooth dina Windows 11 sareng dimana ayana dina laptop atanapi komputer kuring?

Kumaha cara kuring ngaktipkeun Bluetooth dina Windows 11 sareng dimana ayana dina laptop atanapi komputer kuring? Nganggo Bluetooth dina Windows 11 Alat, sabagéan ageung, saderhana sareng henteu repot. Anjeun tiasa nyambungkeun alat naon waé sareng nganggo éta dina komputer atanapi laptop anjeun tanpa masalah. Hal ieu kacida merenah ngagunakeun… baca leuwih

Teu tiasa nyambung ka jaringan Wi-Fi ieu dina Windows 11

Teu tiasa nyambung ka jaringan Wi-Fi ieu dina Windows 11 Salah sahiji kasalahan anu paling umum sareng ngabingungkeun anu aya hubunganana sareng nyambung ka jaringan Wi-Fi di Windows 11 nyaéta "Teu tiasa nyambung ka jaringan ieu." Kami ogé ngagaduhan masalah sareng kasalahan ieu dina versi Windows sateuacana. Kasalahan ieu lumangsung nalika anjeun… baca leuwih

Tampilan nirkabel dina Windows 11: Kumaha carana abdi tiasa ngaktipkeun Miracast sareng nyambung ka TV?

Tampilan nirkabel dina Windows 11: Kumaha carana abdi tiasa ngaktipkeun Miracast sareng nyambung ka TV? Dina tulisan ieu kuring bakal ngajelaskeun kumaha nyambungkeun tampilan nirkabel dina Windows 11. Kumaha fungsina, kanggo naon éta, kumaha mendakanana, aktipkeun Miracast, ngonpigurasikeun sareng sambungkeun kana tampilan nirkabel tina laptop atanapi desktop anjeun. komputer. Abdi parantos ngumpul… baca leuwih

Bagikeun sareng alat anu caket di Windows 11 sareng Windows 10. Bagikeun file gancang antara dua komputer

Bagikeun sareng alat anu caket di Windows 11 sareng Windows 10. Bagikeun file gancang antara dua komputer Aya seueur cara pikeun tukeur file antara komputer. Ngaliwatan Internét, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, rupa-rupa program pihak katilu, jsb. Tapi sadayana ieu nyéépkeun waktos pikeun terang, nyetél sareng henteu saé pisan. Windows 11 sareng Windows… baca leuwih

Headsét rusak atanapi leungit: kumaha mendakanana, ngalereskeun sareng naon anu kudu dilakukeun?

Headsét rusak atanapi leungit: kumaha mendakanana, ngalereskeun sareng naon anu kudu dilakukeun? Upami anjeun ngetik kana mesin pencari sapertos "Kuring kaleungitan earphone, naon anu kedah dilakukeun?", ampir sadaya tulisan sareng tip ngeunaan earphone Apple AirPods. Éta mangrupikeun headset anu saé sareng populér, henteu aya bantahan ngeunaan éta, tapi aya seueur anu sanés… baca leuwih

Mercusys Halo H30G Review: The Ultimate Mesh Wi-Fi System pikeun Imah

Tinjauan Mercusys Halo H30G: Sistem Wi-Fi Ultimate Mesh pikeun Imah Di antara sajumlah ageung router Wi-Fi sareng sistem Wi-Fi bolong, urang salawasna tiasa mendakan solusi anu pangsaéna anu sampurna pikeun bumi atanapi apartemen urang, tanpa kedah mayar tambahan pikeun fungsionalitas nu teu perlu. Salah sahiji alat éta,… baca leuwih

Isolasi Wi-Fi Access Point: Naon anu aya dina router sareng kumaha kuring ngahurungkeun atanapi mareuman?

Aislamiento del punto de acceso Wi-Fi: ¿qué es en un router y cómo lo activo o desactivo? Aislamiento del punto de acceso (Aislamiento AP) – es una función de la configuración del router Wi-Fi que te permite aislar los dispositivos que están conectados a la misma red. Después de activar esta función en los ajustes … baca leuwih

Mercusys Halo H50G AC1900 bolong Sistim Wi-Fi - Ihtisar jeung Setup

Sistem Wi-Fi Mercusys Halo H50G AC1900 Mesh: Katerangan sareng Konfigurasi Mercusys Halo H50G mangrupikeun sistem Wi-Fi home Mesh AC1900 standar ti Mercusys, anu idéal pikeun dipasang di apartemen atanapi bumi ageung, sareng ngarengsekeun masalah sinyalna jaringan. jaringan. Dina bagian mimiti tulisan ieu, urang nganalisa sistem ieu… baca leuwih

Kumaha kuring nyambung ka Wi-Fi dina Windows 11?

Kumaha kuring nyambung ka Wi-Fi dina Windows 11? Kuring tungtungna geus ditingkatkeun ka Windows 11, Kuring wawuh jeung sistem jeung Abdi daék babagi sareng anjeun inpo mangpaat ngeunaan kumaha carana ngonpigurasikeun sababaraha fitur sarta ngajawab mungkin masalah jeung bug. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyambungkeun ka jaringan Wi-Fi dina Windows 11.… baca leuwih

Hotspot Mobile dina Windows 11: Nyetel sareng ngajalankeun hotspot Wi-Fi

Hotspot Mobile dina Windows 11: Nyetel sareng ngajalankeun hotspot Wi-Fi Dina artikel ieu, kuring bakal ngobrol ngeunaan fitur Mobile Hotspot mangpaat anu ngajantenkeun gampang pisan sareng gancang pikeun nyetél hotspot Wi-Fi atanapi Bluetooth tina laptop atanapi pribadi. komputer nganggo adaptor nirkabel. Kuring bakal nunjukkeun sacara rinci sadaya prosés pangaturan sareng… baca leuwih

Kumaha kuring nyambungkeun headphone Bluetooth dina Windows 11?

Kumaha kuring nyambungkeun headphone Bluetooth dina Windows 11? Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyambungkeun headphone Bluetooth ka laptop atanapi komputer Windows 11. Anjeun ogé tiasa naroskeun patarosan dina koméntar sareng kéngingkeun jawaban anu gancang upami diperyogikeun. Tulisan ieu bakal nutupan kumaha nyambungkeun headset… baca leuwih

Ulasan TP-Link Archer AX23 - router murah sareng Wi-Fi 6

Revisión del TP-Link Archer AX23 – router económico con Wi-Fi 6 En este artículo, te presentaré un moderno y económico router TP-Link Archer AX23. En mis reseñas, no es raro que hable de los routers que considero mejores en cuanto a precio/funcionalidad. Por lo general, se trata de routers de precio medio. El TP-Link Archer … baca leuwih

Headphone nirkabel mana anu cocog pikeun iPhone?

Headphone nirkabel mana anu cocog pikeun iPhone? Artikel ieu bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana milih headphone nirkabel pikeun iPhone Anjeun. Upami anjeun gaduh iPhone (teu paduli versina) sareng anjeun parantos mutuskeun mésér headset Bluetooth nirkabel, kuring tiasa nganggap yén anjeun gaduh sababaraha patarosan: "headphone mana anu cocog sareng iPhone kuring?", "Naha iPhone kuring tiasa dianggo sareng headphone ti pabrikan sanés. ?”,… baca leuwih

Headphone nirkabel Bluetooth moal hurung atanapi jalan. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

Headphone nirkabel Bluetooth moal hurung atanapi jalan. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Dina tulisan ieu, urang badé ngabéréskeun masalah nalika headphone Bluetooth nirkabel eureun dihurungkeun sareng henteu tiasa dianggo. Urang bakal ngobrol khusus ngeunaan headphone nirkabel dina format TWS. Nalika dua earphone dipisahkeun, wadah ngecas, sambungan antara earphone… baca leuwih

Mercusys MR30G - ulasan sareng konfigurasi tina router Wi-Fi Gigabit anu murah

Mercusys MR30G - review sarta konfigurasi tina hiji mirah Gigabit Wi-Fi router A router gigabit teu salawasna hiji router mahal, sarta Mercusys MR30G ngabuktikeun eta. $ 28 pikeun router sareng palabuhan gigabit sareng dukungan dual-band (standar 802.11ac) mangrupikeun tawaran anu saé. Ku alatan éta, kuring nyarankeun Anjeun nyandak katingal ngadeukeutan dina model ieu. Ieu… baca leuwih

POCO M4 Pro: telepon sélulér anggaran pikeun jalma anu nganggo 5G, ngecas gancang, layar 90 Hz sareng prosesor MediaTek 810 énggal

POCO M4 Pro: teléfono móvil económico para personas con 5G, carga rápida, pantalla de 90 Hz y nuevo procesador MediaTek 810 He decidido tomarme un pequeño descanso de los routers y hablaros del nuevo y económico teléfono móvil de POCO (sub-marca Xiaomi)que se presentó el 9 de noviembre. El modelo POCO M4 Pro sustituye al … baca leuwih

Wi-Fi 6 (802.11ax): dukungan, kumaha ngaktipkeun, nyambungkeun sareng ngonpigurasikeun, kumaha jalanna. Éta patut ningkatkeun ka Wi-Fi 6?

Wi-Fi 6 (802.11ax): dukungan, kumaha ngaktipkeun, nyambungkeun sareng ngonpigurasikeun, kumaha jalanna. Éta patut ningkatkeun ka Wi-Fi 6? Alat anu cocog sareng 802.11ax (ngaran anyar Wi-Fi 6) muncul beuki seueur: router Wi-Fi, adaptor, amplifier. Pabrikan laptop sareng alat sélulér masang modul nirkabel sareng Wi-Fi 6 dina alatna. Janten abdi gaduh… baca leuwih

Manajemén Pita sareng Sambungan Smart: naon éta, kumaha kuring ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeunana dina router kuring?

Alamat Band sareng Sambungan Smart: naon éta, kumaha kuring ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeunana dina router kuring? Akhir-akhir ieu, petunjuk konfigurasi router sering nyarioskeun ngeunaan Band Steering atanapi Smart Connection, sabab seueur router anu gaduh setélan ieu parantos diatur dina Wizard Setup Gancang. Sareng, naha anjeun resep atanapi… baca leuwih

Headphone nirkabel henteu otomatis pareum dina kasus éta. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

Headphone nirkabel henteu otomatis pareum dina kasus éta. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Ampir kabéh earbuds nirkabel TWS Bluetooth otomatis megatkeun sambungan tina telepon nalika nempatkeun kana wadah ngecas. Éta hurung sacara otomatis nalika dicandak kaluar tina kotak. Ieu leres tur merenah pisan. Urang henteu kedah ngaktipkeun sareng mareuman sacara manual ... baca leuwih

Sora anu kaganggu, kaganggu, distorsi sareng ditunda dina telepon Android atanapi headphone nirkabel Bluetooth iPhone anjeun

Sora anu ngagurilap, interrupted, menyimpang sareng nyangsang dina headphone Bluetooth nirkabel dina telepon Android anjeun atanapi iPhone Masalah sareng headphone Bluetooth nirkabel tiasa lumangsung henteu ngan ukur dina fase sambungan, tapi ogé saatosna, nalika headphone parantos nyambung ka telepon, tapi sorana. dimaénkeun ku sababaraha distorsi, crackles atanapi… baca leuwih

Wi-Fi router TP-Link Archer C64 – pedaran, sambungan jeung konfigurasi

Router Wi-Fi TP-Link Archer C64 - pedaran, sambungan sareng konfigurasi Dina tulisan ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana router TP-Link Archer C64 anyar. Salian tinjauan, spésifikasi teknis, poto, sareng inpormasi anu sanés ngeunaan modél ieu, kuring ogé bakal nunjukkeun prosés sambungan sareng setelan. Inpo ieu bakal mangpaat pikeun nu boga router ieu. … baca leuwih

Konfigurasi router Mercusys MW306R - parentah lengkep

Ngonpigurasikeun router Mercusys MW306R - parentah lengkep rinci, step-demi-step parentah tentang kumaha carana ngonpigurasikeun router Mercusys MW306R Wi-Fi Anjeun. Kuring parantos nyiapkeun ulasan ngeunaan modél ieu sareng poto sareng pedaran rinci ngeunaan spésifikasi sareng fitur. Anjeun tiasa maca éta, upami anjeun resep. Nya, upami anjeun parantos ngagaleuh router ieu, ayeuna kuring bakal nunjukkeun ka anjeun… baca leuwih

TP-Link Archer AX10: sambungan, konfigurasi, firmware, ngungkulan

TP-Link Archer AX10: Sambungan, Konfigurasi, Firmware, Ngungkulan TP-Link Archer AX10 mangrupikeun salah sahiji router Wi-Fi 6 anu paling murah sareng populér (standar 802.11ax). Router anu pikaresepeun dina hal fitur téknis sareng fungsionalitas dina harga anu pikaresepeun. Éta pisan sababna naha éta pohara populér. Anjeun tiasa mendakan seueur pendapat ngeunaan modél ieu dina… baca leuwih

Tinjauan sareng konfigurasi Mercusys MR70X. Router murah sareng Wi-Fi 6

Visión general y configuración del Mercusys MR70X. Router económico con Wi-Fi 6 El Mercusys MR70X es un router de bajo coste con soporte para Wi-Fi 6 y buen rendimiento. En este artículo, te presentaré este router y te daré algunos detalles técnicos, características y un vistazo a su aspecto. Y para los que ya habéis … baca leuwih

TWS earphones i7, i8, i9, i10, i11, i12 - hiji earphone teu jalan, teu nyambung. Sinkronisasi earphone katuhu sareng kénca Cina saling

TWS earphones i7, i8, i9, i10, i11, i12 - hiji earphone teu jalan, teu nyambung. Masangkeun Earbuds Kénca sareng Katuhu Cina sareng Saling Artikel ieu kanggo anu gaduh masalah nyambungkeun earbud nirkabel TWS Bluetooth Cina. Hayu urang tingali solusi pikeun masalah nalika ngan ukur hiji earphone anu tiasa dianggo,… baca leuwih

Reset earphone Xiaomi (Redmi AirDots, Earbuds, True Wireless Earphones)

Restablecer los auriculares Xiaomi (Redmi AirDots, Earbuds, True Wireless Earphones) En este artículo, te mostraré cómo restablecer los auriculares Xiaomi a los ajustes de fábrica y sincronizar los auriculares entre sí. Muchas personas llaman a este proceso «reinicio» o «reinicio de los auriculares». Tú también puedes hacerlo. Las instrucciones sirven para todos los modelos: Mi … baca leuwih

Kumaha kuring nyambungkeun headphone nirkabel ka telepon kuring?

Kumaha kuring nyambungkeun headphone nirkabel ka telepon kuring? Ieu mangrupikeun tutorial anu lengkep sareng léngkah-léngkah anu nunjukkeun anjeun kumaha leres nyambungkeun headphone nirkabel ka telepon Android atanapi iPhone anjeun nganggo Bluetooth. Abdi badé nunjukkeun kumaha nyambungkeun headset Bluetooth normal sareng ngabagi TWS. Parentahna bakal universal, sabab prosésna… baca leuwih