Adguard pikeun Google Chrome

Seueur situs Internét sacara harfiah pinuh ku iklan. Leres pikeun sabagian éta - cara anu cocog pikeun milarian artos sareng ngembangkeun proyek anjeun online, tapi pikeun anu sanés sajumlah ageung blok iklan agrésif kualitas diragukeun ngan ukur cara pikeun milarian artos tanpa hariwang ngeunaan kanyamanan anu datang. Pikeun ngajantenkeun browsing langkung raoseun, sababaraha ekstensi didamel pikeun ngahalangan spanduk. Adguard mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling épéktip anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun privasi anjeun, ogé ngarobih prosés pamblokiran nyalira.

Pamasangan Adguard.

Sapertos seuseueurna ekstensi, Adguard masang dina Google Chrome nuturkeun léngkah anu biasana.

Unduh Adguard ti toko wéb Google

  1. Buka tautan di luhur pikeun buka Chrome Webstore teras pencét "Masang"..
  2. Bewara bakal muncul maréntahkeun anjeun masihan idin. Konpirmasikeun aranjeunna ku tombol "Pasang extension"..
  3. Rengse, plugin na langsung diberlakukeun.

Ngagunakeun Adguard

Salajengna, urang bakal ningali henteu ngan ukur fitur utama, tapi ogé setélan anu ditawarkeun plugin ieu. Sanaos ménu utama anu saderhana, aya sababaraha setélan anu manpaat disumputkeun di jero pikeun mastikeun manajemén iklan sareng privasi.

Manajemén kagiatan penyuluhan

Pangguna anu jujur ​​anu ngartos yén seueur sumber anu aya berkat iklan sering ngadukung proyék ieu ku cara nganonaktifkeun aktipitas blokir. Adguard ngamungkinkeun anjeun nganonaktifkeun diri dina domain khusus. Kanggo ngalakukeun ieu, tinggal lungsur menu na teras pencét dina kotak centang.

Perlindungan nganonaktifkeun ngan ukur dina hiji situs khusus - dina sadaya halaman sanés sanés dina domain éta, addgeward bakal tetep jalan.

Meungpeuk iklan manual

Adguard dianggap leres salaku salah sahiji pameungpeuk iklan kualitas luhur, sabab éta bahkan henteu ngaliwat iklan anu anjeun tiasa tingali ku éksténsif anu sami. Nanging, aya kamungkinan kamungkinan sareng spanduk tetep muncul. Dina kaayaan ieu, fungsi ieu bakal ngabantosan anjeun "Blokir iklan dina situs".

  1. Arahkeun mouse anjeun dina bagéan layar dimana spanduk ditampilkeun sahingga blok dituduhkeun ku pigura héjo. Upami anjeun parantos milih anu leres, pencét tombol beurit kénca.
  2. Jandéla bakal dibuka nanyakeun anjeun pikeun ngaluyukeun tingkat konci. Mimitina disetél ka minimum, tapi anjeun tiasa ngajantenkeun maksimal ku cara ngagésér slaider ka kénca. Henteu perlu mindahkeun éta langsung ka "MAX"sabab kadang bagéan halaman anu séjén ditangkep ku cara kieu, nyababkeun éta ogé ngaleungit, atanapi sababaraha tombol henteu tiasa disaluyukeun deui.

    "Konfigurasi canggih" nawarkeun pikeun nerapkeun aturan anu diciptakeun pikeun sadaya situs sareng meungpeuk aturan anu sami. Bagéan ieu dimaksudkeun pikeun pangguna anu langkung berpengalaman, kami henteu nyarankeun yén pangguna biasa ngaktipkeunana kusabab aya kamungkinan sababaraha halaman séjén dina situs moal jalan, pas anjeun parantos mutuskeun tingkat ngahalangan unsur, pencét dina «Sawangan» (Sawangan) atanapi langsung "Meungpeung". (ngahalangan).

  3. Ku milih sawangan, anjeun bakal ningali naha barang éta dikonci leres. Upami henteu, balikeun ka bagian setélan ku tombol na. Pilih barang anu sanés.. Nalika hasilna nyugemakeun, pencét "Blok"..

Log saringan

Adguard ogé ngagaduhan log saringan nyalira.

Éta ngan ukur bakalan gunana pikeun pangguna maju anu gaduh minat kana unsur halaman sareng tautan ka aranjeunna. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ningali aturan saringan masing-masing dilarapkeun pikeun ningali naon anu diblokir atanapi, sabalikna, naon anu kedah diblokir. Salaku tambahan, aya pilihan pikeun nunjukkeun sababaraha konter anu nyambung sareng ngaluncat ka masing-masing komponén halaman: gambar, skrip sambung atanapi gaya. Pikeun ningali sadayana, pencét «Refresh halaman»..

Ngaklik unggal URL bakal nyandak jandela anyar kalayan inpormasi anu sami, ogé tawaran pikeun ngonci barang atanapi muka dina tab anu misah salaku kode sumber atanapi eusi multimédia.

Reputasi situs

Unggal pangguna ditawarkeun kamampuan henteu ngan ukur pikeun ningali inpormasi ngeunaan status sumberdaya, tapi ogé pangaruhna. Anu tanggung jawab mangrupikeun unsur-unsur ieu "Keluh ngeunaan situs ieu." и "Laporan Kasalametan Situs.".

Upami sumber daya dipercaya licik, Adguard henteu ngahalangan iklanna, atanapi aya gangguan alam anu sanés, anjeun salawasna ngagaduhan hak pikeun ngajukeun keluhan ngalawan éta. Sakabéh prosés pendaptaran bakal diwangun ku 8 léngkah anu gampang.

Sakali anjeun ngahontal jasa anu teu dikenal, anjeun tiasa milarian reputasina dumasar kana statistik tina jasa Wéb of Trust, produk penilaian kaamanan anu paling populér pikeun sadaya situs dina Internét.

Ningali statistik

Kanggo pangembangan umum, anjeun tiasa milarian terang sabaraha iklan anu diblokir ku panyambung ieu. Buka menu anjeun teras ngalihkeun kana tab "Statistik".dimana anjeun bakal ningali inpormasi ieu dina bentuk grafik sareng indikator anu biasana.

Panutupanana samentawis tina panyambung

Iraha waé, plugin na tiasa sementara sementara ku mukaan ménu na sareng ngaklik tombol pause. Adguard bakal lirén damel dina sadaya situs dugi ka mencét tombol anu sami deui.

Ménu maju.

Henteu sadayana resep nyimpen ikon éksténsif dina palang luhur. Pikeun merenahkeun kategori pangguna ieu, Adguard parantos nambihan fungsina kana menu kontéks, anu diaksés ku ngaklik katuhu dina rohangan kosong dina halaman. Ti dinya, spanduk dikonci sareng alat-alat tambihan disebat.

Format sanés ciri na ditawarkeun ku Adguard dina bentuk ménu kontékstual anu sanés, anu dibuka ku ngaklik katuhu dina ikon penyuluhan. Di dieu sadaya barang hakékat duplikat pilihan sateuacanna.

Konfigurasi Adguard.

Bagéan pangaturan ogé pantes disebatkeun, sabab aya anu matak di dieu. Ménu tiasa diaksés ku sababaraha cara, salah sahijina nyaéta ku muka ménu sareng ngaklik tombol roda gigi.

Ngalangkungan palang kontén di kénca, angkat ka tab anu dipikaresep. Kami parantos ngaleungitkeun sawatara diantarana sabab aya gunana pikeun nalungtikana, tapi kami bakal ngadaptarkeun anu penting.

  • Saringan. ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun pisibilitas sababaraha komponén situs anu mangaruhan kanyamanan dina hiji cara atanapi cara anu sanés. Salaku conto, saringan na Ngambek. bakal nyumputkeun bewara yén situs nganggo cookies, pesen sareng widget anu henteu mangaruhan pungsionalitas sumberdaya éta nyalira, kalebet bewara anu nyungkeun anjeun nganonaktifkeun pameungpeuk iklan. Di jero unggal saringan langkung seueur inpormasi - pencét sareng baca pedaran naskah.
  • "Antitracking". Éta diwangun ku sababaraha lalanggan, tujuan umum pikeun nyegah pakakas pelacak anu dipasang dina ampir sadaya situs tina kéngingkeun data anjeun. Pamaké tiasa ngendalikeun unggal barang. Perhatoskeun kamungkinan dinonaktipkeun "WebRTC" - téknologi luntur anu, kusabab kerentanan nyalira, tiasa masihan IP asli anjeun saatos anjeun alamat alamat wéb anjeun. Upami anjeun hoyong kéngingkeun langkung seueur privasi, kami nyarankeun anjeun pastikeun pikeun ngaktipkeunana, kusabab seueur ekstensi VPN / Proxy, khususna anu gratis, henteu nyayogikeun alat ieu dina bungkus.
  • "Daptar bodas". - Pilihan pikeun ngadamel daptar alamat wéb anu iklanna moal diblokir. Ngadukung saluran video atanapi proyek paporit anjeun ku mareuman pameungpeuk iklan. Daptar bodas anu diciptakeun tiasa gampang didaptarkeun sareng diimpor, anu seueur kapaké nalika masang deui sistem panyambung / peramban / operasi. Daptar ieu otomatis dieusian pas AdGuard selektif ditumpurkeun wae.
  • "Filter khusus".. Ieu dimana sadayana aturan anu anjeun parantos béréskeun, nyaéta, barang anu diblokir sacara manual. Upami aya anu diblokir ku teu dihaja, angkat ka dieu sareng hapus. Daptar ieu tiasa sacara gampil diédit sacara manual upami anjeun gaduh kawenangan anu cekap kana HTML sareng CSS, sareng tiasa diimpor ku cara anu sami sareng daptar bodas.

Éta sadayana inpormasi anu hoyong kami nyaritakeun ngeunaan Adguard blocker. Plug-in ieu gratis, tapi sacara efektif ngajagaan anjeun tina iklan anu ngaganggu, "bug" sareng elemen sanés halaman wéb. Kalayan sadaya fungsina, panyambungna henteu ngamuat browser sareng tiasa dipasang bahkan dina komputer lemah sareng laptop.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?