Pareuman koméntar dina tulisan Facebook

Nganonaktipkeun koméntar dina tulisan Facebook Dina situs wéb resmi sareng aplikasi sélulér jaringan sosial Facebook, aya seueur cara pikeun berinteraksi sareng pangguna sanés, kalebet kamampuan ninggalkeun koméntar dina sababaraha tulisan. Nanging, pungsi ieu tiasa ditumpurkeun sacara standar ngan di tempat-tempat sumber daya atanapi… baca leuwih

Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian grup, komunitas sareng akun umum dina Viber Sakumaha anjeun terang, kasempetan anu ditawarkeun ku utusan Viber henteu dugi ka olahtalatah sareng telepon antara dua jalma. Seueur pangguna mendakan éta mangpaat sareng diperyogikeun pikeun gabung sareng asosiasi pangirim sareng panarima anu aya dina jasa éta. Tangtosna, sateuacan abdi tiasa nambihan anjeun ka grup,… baca leuwih

Pasang YouTube dina LG TV

Pasang YouTube dina LG TV Kadang-kadang saatos firmware TV atanapi sababaraha gangguan, aya ngahapus aplikasi anu dipasang, YouTube video hosting ogé ngarujuk. Anjeun tiasa ngaunduh deui sareng masangna dina sababaraha léngkah anu gampang. Hayu urang tingali prosés ieu sareng conto TV LG. … baca leuwih

Babandingan Google Pay sareng Samsung Pay

Babandingan pembayaran Google Pay sareng Samsung Pay Contactless parantos asup kana kahirupan urang kalayan kakuatan, ngarobih cara biasa mayar barang sareng jasa. Ayeuna, pikeun mayar hiji hal, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngaktipkeun NFC sareng tahan telepon anjeun caket terminal sareng detil kartu kiridit anjeun tos dipasang. Tapi sistem naon... baca leuwih

Cara pikeun nyepetkeun pidéo dina Instagram

Cara pikeun nyepetkeun pidéo dina Instagram Lengkah 1: Nyiapkeun pidéo Kusabab kanyataan yén Instagram, henteu paduli versina, sacara standar henteu nyayogikeun alat kacepetan pidéo, anjeun kedah nyiptakeun éfék sapertos kitu nyalira. Pikeun ieu, anjeun tiasa nganggo kaméra standar atanapi aplikasi anu cocog anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun ngahémat… baca leuwih

Nempo Pidéo YouTube Anu Hapus

Ningali pidéo anu dipiceun tina YouTube Platform YouTube nawiskeun sadaya hak ka pangguna kana pidéo anu aranjeunna unggah kana hosting ieu. Ku alatan éta, anjeun mindeng bisa nempo yén video geus dihapus, diblokir, atawa saluran panulis urang geus euweuh. Tapi aya cara pikeun ningali éta… baca leuwih

Kumaha nyauran Instagram

Kumaha nyauran Instagram

Kumaha nelepon Instagram Métode 1: Telepon via Direct Ngaliwatan olahtalatah internal Instagram, henteu ngan ukur anjeun tiasa pakait sareng jalma sanés upami diperyogikeun, tapi anjeun ogé tiasa ngadamel sauran pidéo gratis sareng praktis henteu terbatas anu aranjeunna dukung, sajaba, saringan aplikasi. . Sacara umum, fungsi ieu ... baca leuwih

Milarian pangguna ku kota di Instagram

Milarian Pamaké dumasar Kota dina Métode Instagram 1: Pilarian dumasar Lokasi Sanaos kamampuan pamilarian Instagram terbatas pisan, anjeun masih tiasa mendakan jalma dumasar kota nganggo geotags anu ditambah nalika nyiptakeun kontén khusus. Métode ieu ngan sayogi nalika nganggo aplikasi sélulér resmi, sedengkeun… baca leuwih

Ngalereskeun "Teu tiasa nyambung kana pasangan" kasalahan dina TeamViewer

Ngalereskeun kasalahan "Teu tiasa nyambung ka peer" dina TeamViewer Hal kahiji anu kedah dilakukeun upami anjeun henteu tiasa nyambung ka desktop jauh nyaéta ngamimitian deui parangkat lunak sareng komputer, sareng upami éta henteu ngabantosan, update TeamViewer dina sadaya alat. Cukang lantaranana 1: Konéksi Internét henteu stabil laju Internét nyaéta… baca leuwih

Setel status dina Instagram

Nyetél Status dina Instagram Métode 1: Nambahkeun Katerangan Cara panggampangna, sareng sabagéanna hiji-hijina, pikeun netepkeun status ngalangkungan aplikasi sélulér Instagram atanapi halaman wéb resmi nyaéta nganggo kotak téks "Garis waktos". Pikeun ngalengkepan tugas, angkat ka halaman imah tina… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 192 di Google Play Store

Ngalereskeun kode kasalahan 192 di Google Play Store

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 192 di Google Play Store Diwangun dina sadaya telepon sélulér sareng tablet Android anu disertipikasi, Google Play Market, hanjakalna pikeun seueur pangguna, henteu tiasa dianggo sacara stabil. Kadang-kadang dina prosés pamanfaatan, anjeun tiasa mendakan sagala jinis masalah. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha carana ngalereskeun… baca leuwih

Milarian akun Google ku nomer telepon

Milarian akun Google nganggo nomer telepon Pilihan 1: Versi PC Nomer telepon, sapertos data pribadi pangguna Google anu sanés, mangrupikeun inpormasi rahasia sareng teu tiasa diungkabkeun. Ku alatan éta, teu aya cara anu gampang sareng kabuka pikeun milarian akun Google nganggo identifier ieu. … baca leuwih

Kumaha cara nyumputkeun pidéo YouTube anu dihapus

Kumaha carana nyumputkeun video YouTube dihapus Pilihan 1: Komputer Dina versi lengkep tina situs YouTube resmi, dua parentah nu relevan. Métode 1: Perpustakaan Saatos anjeun ngahapus pidéo, éta moal ngaleungit tina daptar puter anjeun, janten anjeun kedah ngahapus éta nyalira. Tingali ogé: Pupus daptar puter YouTube… baca leuwih

Sorotan téks dina Instagram

Sorotan téks dina Instagram

Panyorotan Téks dina Téks Instagram Panyorot Dasarna, panyorotan téks dina Instagram nujul kana stylization, nyaéta, aplikasi tina rupa-rupa gaya sareng épék anu henteu sayogi sacara standar boh dina situs wéb atanapi dina situs wéb, aplikasi jaringan sosial. Solusi anu béda ... baca leuwih

Ngalambatkeun pidéo dina Instagram

Ngalambatkeun pidéo dina Instagram

Ngalambatkeun pidéo dina Instagram Métode 1: Ngarékam pidéo Ngalambatkeun pidéo dina Instagram ngan ukur tiasa sateuacan atanapi salami ngeposkeun postingan énggal, nalika maén postingan batur anu gaduh pangaruh anu sami henteu mungkin. Sacara standar, aya dua solusi sadia dina alat nu bagerak, nu bisul handap ka ... baca leuwih

Tarjamahkeun dumasar gambar ku Google Tarjamah

Tarjamahkeun ku gambar nganggo Google Translate Tina sadaya ladenan tarjamahan anu sayogi ayeuna, Google mangrupikeun anu pang populerna sareng dina waktos anu sami anu kualitasna paling luhur, sabab nawiskeun seueur fungsi sareng cocog sareng basa mana waé di dunya . Nanging, sakapeung anjeun peryogi ... baca leuwih

Ngadamel témplat pikeun Instagram

Ngadamel témplat pikeun Instagram

Damel Citakan Instagram Pilihan 1: Komputer Cara anu paling efektif pikeun nyiptakeun témplat Instagram nyaéta nganggo parangkat lunak khusus komputer, sanaos teu aya cara pikeun ngaunduh gambar ahir tina alat éta sorangan. Dina total, aya dua pilihan utama pikeun solusi, anu masing-masing bakal dianggap ku urang ngan ukur… baca leuwih

Unduh sawangan tina pidéo YouTube

Ngundeur sawangan pidéo YouTube Métode 1: tautan Panutup sadaya pidéo sayogi ngalangkungan tautan sapertos http://i1.ytimg.com/vi/ABCDEF/maxresdefault.jpg, dimana di ABCDEF tempatna nunjukkeun identifier unik. . Anjeun tiasa ningali dina kaca lalajo, dina bar alamat sanggeus tanda =. Buka pidéo anu gambarna badé unggah. Salin kombinasi… baca leuwih

Kumaha cara flip pidéo dina Instagram

Kumaha cara flip pidéo dina Instagram

Kumaha Flip Pidio dina Instagram Métode 1: Alat Standar Dina seueur alat, alat standar disayogikeun sacara standar pikeun ngadamel parobihan leutik kana klip, anu ogé relevan pikeun flip. Salaku tambahan, mungkin waé pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong sabagian ku ngagunakeun aplikasi resmi jaringan sosial… baca leuwih

Pilarian sareng cabut bot dina Instagram

Pilarian sareng cabut bot dina Instagram

Milarian sareng ngahapus bot dina Instagram Tanda konci bot Sateuacan anjeun milarian sareng ngahapus bot tina halaman Instagram anjeun, anjeun kedah nangtoskeun ciri utama jinis akun ieu supados anjeun tiasa nyaring nyalira. Émut yén sanaos hiji akun cocog sareng seueur anu di handap ieu… baca leuwih

Ngarobih ID dina TeamViewer

Ngarobih ID dina TeamViewer

Robah ID dina TeamViewer Sawaktos Anjeun masang TeamViewer, hiji ID unik ditugaskeun ka program. Ieu diperlukeun sangkan batur bisa nyambung ka komputer. Upami anjeun nganggo versi gratis pikeun tujuan komérsial, pamekar tiasa perhatikeun ieu sareng ngan ukur ngabatesan pamakean kana 5 menit, teras sambunganna bakal dileungitkeun. Hiji-hijina jalan pikeun ngalereskeun masalah ... baca leuwih

Kumaha ngagunakeun Google Play Store tanpa akun

Kumaha ngagunakeun Google Play Store tanpa akun

Kumaha ngagunakeun Google Play Store tanpa akun Métode 1: Evozi ARK Downloader Metoda ieu ngamungkinkeun anjeun nimba file APK ngalangkungan tautan ka halaman aplikasi dina Play Market. Éta henteu tiasa dianggo sareng aplikasi anu mayar, tapi sabagéan ageung pamekaran dina katalog Google resmi. Pindah ka… baca leuwih

Kumaha mareuman Asisten Google dina smartphone Xiaomi anjeun

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina smartphone Xiaomi anjeun Pilihan 1: Pareuman sadaya fitur Asisten Google mangrupikeun intelijen buatan anu ngabantosan alat anjeun langkung gampang dianggo: pituduh informatif, milarian pinter, asisten sora, jsb. Nanging, dina sababaraha kaayaan, anjeun panginten kedah nganonaktipkeun lengkep dina smartphone anjeun… baca leuwih

Ngarobih kecap konci halaman Facebook anjeun

Robah kecap akses halaman Facebook anjeun Leungitna kecap akses akun anjeun dianggap salah sahiji masalah anu paling umum anu lumangsung pikeun pangguna jaringan sosial Facebook. Ku alatan éta, kadang perlu ngarobah sandi heubeul. Éta tiasa duanana pikeun alesan kaamanan, sapertos… baca leuwih

Kumaha gesek dina Instagram

Kumaha gesek dina Instagram Nambahkeun gesek kana carita anjeun Pikeun ngamangpaatkeun gesek dina Instagram, unsur anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun tautan kalayan gesek saderhana, anjeun kedah nyiptakeun carita sareng nambihan widget khusus dina salah sahiji sababaraha cara. Kami moal difokuskeun nyiptakeun énggal ... baca leuwih

Buka sareng ningali cadangan di Google Drive

Buka jeung tempo cadangan dina Google Drive Pilihan 1: Vérsi Wéb Sawaktos Anjeun make versi online Google Drive dina komputer Anjeun, Anjeun bisa nempo cadangan Anjeun ku dua cara, gumantung kana jenis alat nu disimpen ti. Nanging, émut yén sanaos… baca leuwih

Hapus samentawis akun Instagram

Hapus samentawis akun Instagram Pilihan 1: Alat sélulér Ayeuna ngan ukur tiasa ngabébaskeun akun Instagram samentawis ngalangkungan situs wéb resmi jaringan sosial, sedengkeun aplikasi sélulér henteu nawiskeun pilihan anu diperyogikeun. Ku alatan éta, léngkah-léngkah ieu butuh browser telepon sélulér anu gampang,… baca leuwih

Kumaha ngabagi pos dina carita Instagram

Kumaha ngabagi pos dina carita Instagram

Kumaha ngabagi tulisan dina carita Instagram Métode 1: Tambihkeun tulisan kana carita anjeun Ngabagi tulisan tina feed Instagram anjeun dina carita anjeun nyalira tiasa dilakukeun ku dua cara utama, dasarna aya hubunganana sareng vérsi aplikasi anu béda. Ogé, perhatikeun yén pilihan henteu ... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun koméntar dina YouTube

Kumaha cara ngaktipkeun koméntar dina YouTube Pilihan 1: Komputer Dina PC, anjeun tiasa ngédit setélan pikeun sababaraha undeuran sakaligus atanapi ngan ukur hiji undeuran. Métode 1: Robah massa Setélan anu ditetepkeun dina paréntah di handap ieu bakal diterapkeun sacara standar nalika pidéo anyar diunggah. Klik dina gambar ... baca leuwih

Kumaha carana ngalebetkeun pidéo kana pidéo YouTube

Kumaha cara nyelapkeun pidéo kana pidéo YouTube Métode 1: Petunjuk Nalika anjeun nuturkeun pitunjuk ieu, dina sababaraha waktos dina pidéo, tombol skip bakal muncul di pojok kanan luhur layar. Upami tugas judul nujul kana overlay atanapi ngahijikeun hiji pidéo sareng anu sanés, anjeun kedah parios tulisan… baca leuwih

Unduh Carita Instagram dina Android

Ngundeur Carita Instagram dina Métode 1 Android: Alat Standar Aplikasi sélulér Instagram pikeun Android nawiskeun kamampuan nyimpen carita sacara standar, tapi ieu ngan ukur dianggo pikeun tulisan pribadi. Buka aplikasi nu dimaksud, mintonkeun carita dina kaca imah jeung arahkeun ka nu Anjeun hoyong undeur. … baca leuwih

Unggah poto langsung ka Instagram

Unggah Poto Langsung ka Instagram Métode 1: Unggah Poto Poto Cara panggampangna pikeun unggah Poto Langsung ka Instagram nyaéta milih gambar anu relevan tina perpustakaan média alat anjeun sami sareng file gambar anu sanés. Kelemahan utama solusi nyaéta kaleungitan… baca leuwih

Anggo kandel dina Instagram

Anggo kandel dina Instagram

Nganggo Bold dina Alat Seluler Instagram Dina alat sélulér, anjeun tiasa nganggo téks kandel sareng fitur standar ngan sayogi nalika ngédit carita sareng sababaraha aplikasi pihak katilu. Salaku tambahan, kusabab parangkat lunak bantu, fon tiasa dirobih sacara global, anu bakal mangaruhan henteu ngan ukur tulisan khusus, tapi ogé desain umum jaringan sosial. … baca leuwih

Kumaha carana mendakan ID Instagram anjeun

Kumaha Milarian ID Instagram anjeun Métode 1: Alat Browser Hiji-hijina jalan pikeun ngitung ID pangguna dina Instagram anu henteu peryogi alat pihak katilu khusus nyaéta nganggo konsol browser dina PC anjeun. Penting pikeun dicatet di dieu yén kalolobaan solusi dugi ka anjeun nyalira ... baca leuwih

Kumaha kéngingkeun kecap konci email Gmail anjeun

Kumaha carana meunangkeun kecap akses surelek Gmail anjeun Ngabogaan akun Gmail muka aksés henteu ngan ka email, tapi ogé ka sadaya jasa Google lianna. Ngaran kotak (alamat) ogé ngaran pamaké, sarta sandi diatur ku unggal jalma. Kadang anjeun tiasa… baca leuwih

Kumaha ngahapus akun Instagram tina telepon anjeun

Kumaha mupus akun Instagram tina telepon anjeun Pilihan 1: Meungpeuk akun samentawis Cara anu paling aman pikeun mupus akun Instagram nyaéta nganggo "Nganonaktipkeun akun samentawis" dina setélan internal halaman wéb resmi. Solusi ieu béda sabab nganonaktipkeun profil sareng ngajaga ... baca leuwih

Kumaha ngahapus nomer telepon dina Instagram

Kumaha mupus nomer telepon dina Instagram Métode 1: Pareuman tombol sauran Unggal pangguna Instagram tiasa nambihan atanapi ngahapus "Telepon". dina profil anjeun. Di momen, aksi ieu ngan mungkin ngaliwatan aplikasi mobile resmi pikeun Android sarta ios. Parentahna sami pikeun duanana sistem. … baca leuwih

Ngarobih nomer telepon dina Instagram

Ngarobih nomer telepon dina Instagram

Robah Nomer Telepon dina Pilihan Instagram 1: Aplikasi Seluler Nalika nganggo klien sélulér Instagram resmi, anjeun tiasa ngédit nomer telepon ngalangkungan setélan akun, henteu paduli jinis akun. Dina waktos anu sami, teu aya anu umum antara nomer anu kaitkeun pikeun kéngingkeun kode… baca leuwih

Kumaha babagi carita di Instagram

Kumaha Bagikeun Carita dina Instagram Métode 1: Kirim ka Pesen Pribadi Cara panggampangna pikeun nyiptakeun repost carita dina Instagram nyaéta ngagunakeun pilihan "Bagikeun Ka" anu sayogi nalika ngotéktak eusi anu dipikahoyong dina aplikasi sélulér resmi atanapi dina Instagram. ramatloka jaringan. Dina tiap hal, … baca leuwih

Kumaha mupus kode kasalahan 400 dina YouTube

Kumaha mupus kodeu kasalahan 400 dina YouTube Kadang-kadang pangguna versi lengkep sareng mobile tina situs YouTube mendakan kasalahan sareng kode 400. Panginten aya sababaraha alesan pikeun penampilanna, tapi kalolobaanana kasalahan ieu henteu aya anu serius sareng tiasa direngsekeun sacara harfiah dina… baca leuwih

Hapus tulisan Instagram anu disimpen

Hapus Tulisan Instagram anu Disimpen Pilihan 1: Aplikasi Seluler Nalika nganggo alat sélulér, aya seueur cara pikeun nyingkirkeun tulisan anu disimpen, gumantung kana jinis tulisan. Perhatoskeun langsung yén metodeu anu disayogikeun di handap, salian ti carita nyata, ngalibatkeun ngaleungitkeun eusi bagian anu misah ... baca leuwih

Promosi carita dina Instagram

Ngamajukeun Carita dina Layout Carita Instagram Sateuacan anjeun ngamajukeun carita dina hiji cara atanapi anu sanés, anjeun kedah mikir ngeunaan format anu pas pikeun tulisan anu bakal datang, sabab ieu anu ngajamin perhatian para pamirsa. Aturan dasar beda-beda ti kasus ka kasus, tapi dina… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 505 dina Play Store

Ngalereskeun kode kasalahan 505 dina Play Store

Ngahapus Kode Kasalahan 505 di Play Store "Kode Kasalahan 505 Teu Dipikanyaho" mangrupikeun béwara anu henteu pikaresepeun anu munggaran dipanggihan ku pamilik alat Google Nexus anu ningkatkeun tina Android 4.4 KitKat ka 5.0 Lollipop. Masalah ieu teu tiasa disebat urgent kanggo waktos anu lami, tapi kusabab Prévalénsi ... baca leuwih

Kumaha ningali kecap konci Instagram dina telepon anjeun

Kumaha ningali kecap konci Instagram dina telepon anjeun

Kumaha Ningali Kecap aksés Instagram dina Telepon Anjeun Métode 1: Setélan Akun Cara utama pikeun ningali kecap akses Instagram nyaéta ngagunakeun setélan akun dina alat, boh Apple atanapi Google, gumantung kana platformna. Ieu ngan mungkin upami data anu anjeun pikahoyong nyaéta ... baca leuwih

Ngalihkeun akun Google

Ngalihkeun antara akun Google Pilihan 1: Komputer Dina komputer, gentos antara akun Google tiasa dilakukeun ku sababaraha cara gumantung kana jasa khusus. Kusabab kasaruaan antarbeungeut sareng bédana umumna minor, urang ngan ukur ningali sababaraha pilihan dasar. jasa Google. Seuseueurna jasa di… baca leuwih

Ngunduh file tina Google Drive

Ngunduh file tina Google Drive

Ngundeur file tina Google Drive Salah sahiji fungsi utama Google Drive nyaéta pikeun nyimpen rupa-rupa data dina méga, boh pikeun tujuan pribadi (contona, cadangan) sareng pikeun ngabagi file anu gancang sareng gampang (salaku jinis jasa hosting file). . Dina salah sahiji kasus ieu, ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online