Fix "Resolusi video anu teu didukung" kasalahan dina Viber

Fix "Unsupported video resolution" error on Viber Option 1: Ngalangkungan ukuran maksimum Lamun anjeun ngirim atawa nampa video ngaliwatan Viber dina handphone anjeun, éta otomatis dikomprés pikeun ngahemat spasi jeung lalulintas. Ieu sababna pangguna parantos perhatoskeun panurunan drastis dina kualitas…

baca leuwih

Aktipkeun Viber dina komputer tanpa handphone

Aktipkeun Viber dina komputer tanpa handphone

Aktipkeun Viber dina komputer tanpa handphone Versi desktop tina Viber messenger populér teu bisa dipaké sorangan tanpa ngaktipkeun via handphone. Pamekar parantos maksakeun larangan ieu ti saprak sékrési parangkat lunak PC, sareng aturanna henteu robih ti saprak éta. Alesan …

baca leuwih

Kumaha cara ngapdet Viber dina telepon Android atanapi iPhone

Kumaha carana ngapdet Viber dina telepon Android atanapi iPhone Sakumaha anjeun terang, ngapdet rutin tina versi parangkat lunak naon waé mangrupikeun syarat pikeun operasi anu teu kaganggu dina ampir sadaya aplikasi sareng jasa modern, henteu paduli alat sareng sistem operasi anu dianggo salaku platform hardware. Hayu urang tingali kumaha ngapdet Viber populér…

baca leuwih

Hapus obrolan di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus obrolan di Viber pikeun Android, ios sareng Windows Kalayan ngagunakeun aktip Viber messenger, sajumlah ageung dialog anu teu dipikabutuh sareng kadang-kadang teu dihoyongkeun gancang ngumpulkeun. Tangtosna, aplikasi klien jasa pikeun Android, iOS, sareng Windows nyayogikeun fitur anu ngamungkinkeun anjeun ngahapus obrolan naon waé. Kumaha gawéna bakal dibahas dina artikel. …

baca leuwih

Telepon sora liwat Viber dina Android, iOS sareng Windows

Sauran sora via Viber dina Android, ios sareng Windows Pamakéan utusan instan modéren, henteu ngan ukur pikeun tukeur pesen téks sareng eusi multimedia, tapi ogé salaku alat pikeun nyayogikeun komunikasi sora, parantos akrab pikeun seueur pangguna internét. Dina bahan anu ditawarkeun ...

baca leuwih

Hapus poto ti Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Pupus poto tina Viber pikeun Android, ios sareng Windows Payil tina rupa-rupa jinis anu ditransfer ku pangguna Viber ka silih sareng / atanapi dikelompokeun, saatos transfer, aranjeunna disimpen dina alat anu dilengkepan aplikasi olahtalatah. Ieu sanés kasus anu jarang anu kedah dipupus…

baca leuwih

Salin Poto Viber kanggo Android sareng iOS kana Komputer Anjeun

Nyalin poto ti Viber pikeun Android sarta ios ka komputer Anjeun Loba pamaké Viber néangan cara nu panggampangna tur merenah pikeun nyalin gambar ti obrolan dina utusan ka disk komputer atawa laptop maranéhanana. Bahan anu ditepikeun ka perhatian anjeun ngandung pitunjuk anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajawab masalah ieu ku…

baca leuwih

Setup Viber Messenger di lingkungan Android sareng ios

Nyetel Viber Messenger dina lingkungan Android sareng ios Pikeun ngalaksanakeun fungsina saefisien mungkin tina sudut pandang pangguna individu, ampir sadaya parangkat lunak kedah dikonpigurasi leres. Dina artikel salajengna, urang bakal ningali prosedur pikeun nyetél Viber messenger pikeun vérsi Android sareng ios, sareng…

baca leuwih

Ngungkulan Viber dina Windows XP

Ngungkulan Viber on Windows XP pamaké Windows XP mindeng ngalaman masalah nalika ngajalankeun software modern, sabab loba pamekar software eureun ngarojong versi ieu sistem operasi. Daptar aplikasi anu dipasang sareng/atawa dijalankeun kalayan kasalahan dina lingkungan...

baca leuwih

Pareuman geolokasi di Viber pikeun Android sareng ios

Nganonaktipkeun geolocation di Viber pikeun Android sarta ios Android Larangan dina mindahkeun data geografis via Viber pikeun Android bisa dilaksanakeun sawaréh, ngaliwatan utusan sorangan, sarta ogé sagemblengna, ku revoking idin dibikeun ka aplikasi pikeun digawe sareng tekad geolocation. modul tina…

baca leuwih

Cara pikeun masang Viber messenger dina iPhone

Cara pikeun masang Viber messenger dina iPhone

Cara masang Viber messenger dina iPhone The Viber cross-platform messenger nempatan tempat terhormat dina daptar program anu paling sering dianggo dina rupa-rupa alat, kalebet telepon sélulér Apple. Dina tulisan ieu kami bakal nganggap sababaraha cara pikeun masang Viber pikeun iPhone, ngajantenkeun aksés gancang kana jasa…

baca leuwih

Tambahkeun kontak ka Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Tambahkeun kontak ka Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Tambihkeun kontak ka Viber pikeun Android, ios sareng Windows utusan naon waé, bahkan anu fungsina sapertos Viber, tanpa kamampuan pikeun ngaksés nami sareng identifier anggota jasa anu sanés pikeun ngirim inpormasi ka aranjeunna bakal janten alat parangkat lunak anu praktis henteu aya gunana. Ku alatan éta, tindakan munggaran anu biasana dilakukeun ku pangguna…

baca leuwih

Perbarui Viber dina komputer anjeun

Perbarui Viber dina komputer anjeun

Apdet Viber dina PC Viber messenger sayogi dina sadaya platform populér kalebet OS Windows. Program ieu sacara teratur ningkat, fitur-fitur anyar ditambah sareng bug tina vérsi sateuacana dibereskeun. Sababaraha pangguna gaduh patarosan ngeunaan ngapdet parangkat lunak ieu dina komputerna. Dina artikel ieu…

baca leuwih

Kumaha ngabuka blokir kontak di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngabuka blokir kontak di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngabuka blokir kontak dina Viber pikeun Android, ios sareng Windows "Blacklisting" dina utusan Viber pasti mangrupikeun pilihan anu diperyogikeun sareng dipilarian diantara pangguna. Teu aya deui cara sanés pikeun gancang sareng éfisién ngeureunkeun nampi inpormasi ti pamilon anu teu dihoyongkeun atanapi ngaganggu tina ladénan Internét anu populér salian ti…

baca leuwih

Hapus kontak tina buku alamat Viber

Hapus kontak tina buku alamat Viber

Pupus kontak tina buku alamat Viber Ngabersihkeun buku alamat Viber tina éntri anu teu dipikabutuh nyaéta prosedur anu saderhana pisan. Ieu léngkah-léngkah pikeun mupus kartu kontak dina utusan anu dipasang dina alat Android, iPhone sareng komputer / laptop…

baca leuwih

Hapus pesen di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus pesen di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Pupus pesen dina Viber pikeun Android, ios sareng Windows Mupus hiji atanapi langkung pesen tina obrolan sareng pamilon Viber anu sanés, sareng sakapeung sadaya korespondensi anu dihasilkeun dina utusan, mangrupikeun fitur anu dipénta pisan diantara pangguna jasa. Dina tulisan ieu kami nganalisis palaksanaan fitur anu aya dina…

baca leuwih

Ngadamel grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngadamel grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Jieun grup di Viber pikeun Android, ios sarta Windows Komunikasi sareng sakelompok jalma dina obrolan tunggal mangrupakeun fitur ditawarkeun ku ampir kabéh utusan modern. Viber anu populér nawiskeun fitur anu ngamungkinkeun anggota jasa pikeun nyiptakeun obrolan grup kalayan gampang sareng gancang, hayu urang tingali naon ...

baca leuwih

Kumaha ngahapus grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngahapus grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha mupus grup di Viber pikeun Android, ios sareng Windows Ampir sadaya pangguna Viber parantos ngamimitian komunikasi antara sababaraha urang sahenteuna sakali ku nyiptakeun grup dina utusan. Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeun operasi sabalikna: ngahapus obrolan grup anu usang nganggo aplikasi klien…

baca leuwih

Nyumput paguneman sareng kelompok dina Viber messenger

Nyumput paguneman sareng kelompok dina Viber messenger

Nyumputkeun paguneman sareng grup dina Viber messenger Pikeun pangguna Viber anu hoyong ngaluarkeun kamungkinan ningali inpormasi utusanna ku jalma anu ngagaduhan aksés kana alat dimana akunna kadaptar, panyipta aplikasi mobile- konsumén jasa parantos nyayogikeun khusus. ciri...

baca leuwih

Buka obrolan disumputkeun di Viber pikeun Android sareng ios

Buka obrolan disumputkeun di Viber pikeun Android sareng ios

Buka obrolan disumputkeun di Viber pikeun Android sarta ios Ku ngaktipkeun pilihan tangtu dina Viber, sababaraha pamaké teu mikir ngeunaan kumaha aranjeunna bade berinteraksi sareng utusan dina mangsa nu bakal datang. Janten saatos anjeun nyumputkeun hiji atanapi langkung paguneman atanapi obrolan grup ti jalma anu henteu sah anu gaduh aksés kana alat anjeun, éta…

baca leuwih

Hapus panggero log di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus panggero log di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus Log Telepon di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows Pikeun sababaraha alesan, pangguna Viber kedah ngahapus hiji atanapi langkung éntri tina log telepon utusan, sareng sakapeung mupus daptar sadayana. Hayu urang pertimbangkeun kumaha carana ngabéréskeun tugas ieu nganggo aplikasi klien jasa...

baca leuwih

Bisu Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Bisu Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngajempékeun Viber pikeun Android, ios sareng Windows Kabutuhan pikeun mareuman béwara audio anu asalna ti Viber tiasa ngabingungkeun ka ampir sadaya pangguna anu kadaptar tina utusan. Henteu paduli sistem operasi alat dimana aplikasi klien tina sistem bursa inpormasi dipasang, ieu mungkin sareng sanés ngan ukur…

baca leuwih

Kumaha Hapus Cirian pesen Hapus dina Viber Obrolan

Kumaha Hapus Cirian pesen Hapus dina Viber Obrolan

Kumaha carana miceun tanda tina seratan dihapus dina obrolan Viber Sadaya pamaké Viber anu geus dihapus pesen dikirim ti susuratan maranéhanana sarta ti interlocutor geus noticed nu sanggeus operasi ieu aya bewara nu nunjukkeun yén éta geus dilaksanakeun. Ogé, seueur anu ningali konfirmasi yén…

baca leuwih

Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian grup, komunitas sareng akun umum dina Viber Sakumaha anjeun terang, kasempetan anu ditawarkeun ku utusan Viber henteu dugi ka olahtalatah sareng telepon antara dua jalma. Seueur pangguna mendakan éta mangpaat sareng diperyogikeun pikeun gabung sareng asosiasi pangirim sareng panarima anu aya dina jasa éta. Tangtosna, sateuacan abdi tiasa nambihan anjeun ka grup,…

baca leuwih

Kumaha ngahapus akun messenger Viber anjeun

Kumaha ngahapus akun messenger Viber anjeun

Kumaha mupus akun Viber messenger anjeun Dina raraga sagemblengna eureun maké Viber jeung cleanse gudang di layanan tina data pendaptaran sorangan jeung inpo nu sejenna, perlu pikeun ngalakukeun prosedur pikeun mupus akun utusan Anjeun. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngabéréskeun tugas di luhur…

baca leuwih

Kumaha cara uninstall Viber tina Android sareng iPhone

Kumaha cara uninstall Viber tina Android sareng iPhone

Kumaha Uninstall Viber tina Android sareng iPhone Solusi anu paling mujarab pikeun masalah lirén nganggo Viber samentawis atanapi permanén nyaéta ngahapus aplikasi klien jasa tina alat anjeun. Dina bahan di handap ieu anjeun bakal mendakan pitunjuk anu ngalibatkeun ngahapus utusan tina alat Android sareng iPhone anjeun salaku hasil tina palaksanaanana. sateuacan…

baca leuwih

Kumaha cara uninstall Viber pikeun Windows tina PC anjeun

Kumaha cara uninstall Viber pikeun Windows tina PC anjeun

Kumaha mupus pamasangan Viber pikeun Windows tina PC anjeun Nyoplokkeun aplikasi klien Viber tina PC Windows atanapi laptop jarang nyababkeun kasusah pikeun pangguna. Upami anjeun mendakan kasusah, tingali tulisan di handap ieu anu ngajelaskeun tilu cara anu paling gampang sareng paling efektif pikeun ngahapus…

baca leuwih

Simpen pesen Viber dina lingkungan Android, iOS sareng Windows

Simpen pesen Viber dina lingkungan Android, iOS sareng Windows

Nyimpen talatah Viber dina Android, ios jeung Windows lingkungan Loba pamaké Viber périodik kudu nyimpen sajarah talatah dikirim jeung narima salila waktu maranéhanana dina layanan nu. Hayu urang nganggap téknik naon anu diusulkeun ku pamekar utusan pikeun nyiptakeun salinan korespondensi pikeun pangguna Viber…

baca leuwih

Nyababkeun gagal ngirim poto ngalangkungan Viber

Nyababkeun gagal ngirim poto ngalangkungan Viber

Nyababkeun gagal dina ngirim poto via Viber Pamaké Viber utusan teu pisan sering, tapi masih nyanghareupan manifestasi gagal nu ngakibatkeun henteu mampuh pikeun ngirim poto ka interlocutor Anjeun atawa dina obrolan grup. Dina tulisan salajengna, urang bakal ningali panyababna…

baca leuwih

Nyetel sareng nganggo Viber messenger dina lingkungan Windows

Nyetel sareng nganggo Viber messenger dina lingkungan Windows

Konfigurasi sarta pamakéan utusan Viber di lingkungan Windows Diadaptasi pikeun aplikasi Windows Viber nyata expands kamampuhan pamaké nu kadaptar dina sistem bursa informasi. Hayu urang tingali naon fungsi anu ditawarkeun versi messenger pikeun PC sareng laptop, sareng nunjukkeun kumaha ngagunakeun fungsi anu sayogi ku cara anu paling éfisién…

baca leuwih

Ngarobih pangguna di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngarobih pangguna di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Robah pamaké di Viber pikeun Android, ios sarta Windows Pendaftaran sarta pamakéan sababaraha rekening di Viber utusan pikeun tujuan béda geus ilahar sarta pendekatan misalna hiji rasional dina loba kasus. Dina waktos anu sami, teu aya fungsi pikeun ngarobih pangguna dina aplikasi klien jasa pikeun Android, ios atanapi Windows, anu…

baca leuwih