Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Milarian grup, komunitas sareng akun umum dina Viber Sakumaha anjeun terang, kasempetan anu ditawarkeun ku utusan Viber henteu dugi ka olahtalatah sareng telepon antara dua jalma. Seueur pangguna mendakan éta mangpaat sareng diperyogikeun pikeun gabung sareng asosiasi pangirim sareng panarima anu aya dina jasa éta. Tangtosna, sateuacan abdi tiasa nambihan anjeun ka grup,… baca leuwih

Hapus obrolan di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus obrolan di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus obrolan di Viber pikeun Android, ios sareng Windows Kalayan ngagunakeun aktip Viber messenger, sajumlah ageung dialog anu teu dipikabutuh sareng kadang-kadang teu dihoyongkeun gancang ngumpulkeun. Tangtosna, aplikasi klien tina jasa pikeun Android, ios sareng Windows nyayogikeun fungsi anu ngamungkinkeun anjeun ngahapus obrolan naon waé. Kumaha gawéna bakal dibahas dina… baca leuwih

Kumaha cara ngapdet Viber dina telepon Android atanapi iPhone

Kumaha cara ngapdet Viber dina telepon Android atanapi iPhone

Kumaha carana ngapdet Viber dina telepon Android atanapi iPhone Sakumaha anjeun terang, ngapdet rutin tina versi parangkat lunak naon waé mangrupikeun syarat pikeun operasi anu teu kaganggu dina ampir sadaya aplikasi sareng jasa modern, henteu paduli alat sareng sistem operasi anu dianggo salaku platform hardware. Hayu urang tingali kumaha ngapdet populér ... baca leuwih

Ngungkulan Viber dina Windows XP

Ngungkulan Viber dina Windows XP

Ngungkulan Viber on Windows XP pamaké Windows XP mindeng ngalaman masalah nalika ngajalankeun software modern, sabab loba pamekar software eureun ngarojong versi ieu sistem operasi. Daptar aplikasi nu dipasang jeung/atawa ngajalankeun kalawan kasalahan dina lingkungan... baca leuwih

Hapus poto ti Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus poto ti Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Pupus poto tina Viber pikeun Android, ios sareng Windows File tina rupa-rupa jinis anu ditransfer ku pangguna Viber ka silih sareng / atanapi dikelompokeun, saatos ditransfer, aranjeunna disimpen dina alat anu dilengkepan aplikasi olahtalatah. Ieu sanés kasus anu jarang anu kedah dipupus… baca leuwih

Telepon sora liwat Viber dina Android, iOS sareng Windows

Telepon sora liwat Viber dina Android, iOS sareng Windows

Sauran sora via Viber dina Android, ios sareng Windows Pamakéan utusan instan modéren, henteu ngan ukur pikeun tukeur pesen téks sareng eusi multimédia, tapi ogé salaku alat pikeun nyayogikeun komunikasi sora, parantos akrab pikeun seueur pangguna Internét. Dina bahan anu… baca leuwih

Salin Poto Viber kanggo Android sareng iOS kana Komputer Anjeun

Salin Poto Viber kanggo Android sareng iOS kana Komputer Anjeun

Nyalin poto ti Viber pikeun Android sarta ios ka komputer Anjeun Loba pamaké Viber néangan cara nu panggampangna tur merenah pikeun nyalin gambar ti obrolan dina utusan ka disk komputer atawa laptop maranéhanana. Materi anu ditepikeun ka perhatian anjeun ngandung pitunjuk anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajawab masalah ieu boh dina… baca leuwih

Ngadamel tautan kana profil anjeun sareng grup di Viber messenger

Ngadamel tautan kana profil anjeun sareng grup di Viber messenger

Jieun tumbu ka profil anjeun sarta grup dina Viber messenger Teu aya deui cara éféktif pikeun ngondang hiji jalma anu ngadatangan sagala sumberdaya online pikeun komunikasi ngaliwatan Viber ti ngajak manehna nuturkeun tumbu husus. Hayu urang tingali kumaha cara nyieun tautan ka profil olahtalatah anjeun, ogé kumaha carana kéngingkeun "alamat" ... baca leuwih

Nyiptakeun polling dina Viber messenger pikeun Android, iOS sareng Windows

Nyiptakeun polling dina Viber messenger pikeun Android, iOS sareng Windows

Nyiptakeun polling dina Viber messenger pikeun Android, ios sareng Windows Nyiptakeun polling dina obrolan grup sareng komunitas mangrupikeun fitur anu kawilang anyar dina Viber, sareng seueur pangguna anu teu gaduh inpormasi ngeunaan cara nerapkeunana. Urang bakal nutup celah pangaweruh ieu ku nunjukkeun kumaha gancang nyieun anjeun sorangan… baca leuwih

Ngarekam Telepon Sora sareng Video di Viber

Ngarekam Telepon Sora sareng Video di Viber

Ngarékam sauran sora sareng pidéo dina Viber Hese ngabantah kanyataan yén Viber, salaku bagian tina tujuanana, nyayogikeun sadayana anu dipikabutuh pikeun komunikasi sareng pertukaran data anu efektif dina Internét. Dina waktos anu sami, sababaraha fungsi anu dipénta ku pangguna dina kaayaan anu tangtu henteu… baca leuwih

Pareuman geolokasi di Viber pikeun Android sareng ios

Pareuman geolokasi di Viber pikeun Android sareng ios

Nganonaktipkeun geolocation di Viber pikeun Android sarta ios Android Larangan dina mindahkeun data geografis via Viber pikeun Android bisa dilaksanakeun sawaréh, ngaliwatan utusan sorangan, sarta ogé sagemblengna, ku revoking idin dibikeun ka aplikasi pikeun digawe sareng tekad geolocation. modul tina… baca leuwih

Pareuman bewara di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngadamel tautan kana profil anjeun sareng grup di Viber messenger

Pareuman bewara di Viber pikeun Android, ios sareng Windows Pamakéan Viber anu cekap tanpa fungsi béwara anu pas pikeun anggota jasa ngeunaan kajadian anu lumangsung di jerona boro mungkin, tapi aliran béwara anu teu aya tungtungna tiasa janten masalah nyata pikeun pangguna aktip. Tulisan ngajelaskeun… baca leuwih

Ngadamel komunitas di Viber messenger

Ngadamel komunitas di Viber messenger

Nyiptakeun komunitas dina utusan Viber Dianggap yén salah sahiji inovasi anu paling penting tina Viber saprak ayana jasa nyaéta kamungkinan pikeun unggal pangguna pikeun ngatur komunitas sorangan dina utusan. Jenis obrolan grup ieu kalayan jumlah peserta anu henteu terbatas sareng fungsionalitas éksténsif gancang… baca leuwih

Kumaha nambalan pesen dina obrolan grup Viber

Kumaha nambalan pesen dina obrolan grup Viber

Kumaha cara nambal pesen dina obrolan grup Viber Pikeun narik perhatian anggota grup sareng komunitas Viber kana sababaraha inpormasi, ogé pikeun ngahindarkeun kamungkinan yén masarakat asosiasi bakal sono pesen anu penting, pamaké olahtalatah ngagunakeun… baca leuwih

Setup Viber Messenger di lingkungan Android sareng ios

Setup Viber Messenger di lingkungan Android sareng ios

Nyetel Viber Messenger dina lingkungan Android sareng ios Pikeun ngalaksanakeun fungsina saefisien mungkin tina sudut pandang pangguna individu, ampir sadaya parangkat lunak kedah dikonpigurasi leres. Dina artikel salajengna, urang bakal ningali prosedur pikeun nyetél Viber messenger pikeun vérsi Android sareng ios,… baca leuwih

Nyetel sareng nganggo Viber messenger dina lingkungan Windows

Nyetel sareng nganggo Viber messenger dina lingkungan Windows

Konfigurasi sarta pamakéan utusan Viber di lingkungan Windows Diadaptasi pikeun aplikasi Windows Viber nyata expands kamampuhan pamaké nu kadaptar dina sistem bursa informasi. Hayu urang tingali naon fungsi anu ditawarkeun versi messenger pikeun PC sareng laptop, sareng nunjukkeun kumaha ngagunakeun fungsi anu sayogi ku cara anu paling éfisién… baca leuwih

Hapus panggero log di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus panggero log di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus Log Telepon di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows Pikeun sababaraha alesan, pangguna Viber kedah ngahapus hiji atanapi langkung éntri tina log telepon utusan, sareng sakapeung mupus daptar sadayana. Hayu urang pertimbangkeun kumaha carana ngabéréskeun tugas ieu nganggo aplikasi klien jasa... baca leuwih

Kumaha terang saha anu resep anjeun dina Viber

Kumaha terang saha anu resep anjeun dina Viber

Kumaha Milarian Saha Anu Suka Anjeun dina Viber Tagged "Resep" Suka, anu pamilon dina obrolan grup tiasa napelkeun kana pesen masing-masing, parantos janten fenomena anu populer dina utusan Viber. Motivasi pikeun masihan sareng nampi resep ningkat ku kamungkinan mendakan… baca leuwih

Kumaha ngabuka blokir kontak di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngabuka blokir kontak di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngabuka blokir kontak dina Viber pikeun Android, ios sareng Windows "Blacklisting" dina utusan Viber pasti mangrupikeun pilihan anu diperyogikeun sareng dipilarian diantara pangguna. Teu aya deui cara sanés pikeun gancang sareng éfisién ngeureunkeun nampi inpormasi ti pamilon anu teu dihoyongkeun atanapi ngaganggu tina ladénan Internét anu populér salian ti… baca leuwih

Nyababkeun teu tiasa dianggo vérsi sélulér Viber

Nyababkeun teu tiasa dianggo vérsi sélulér Viber

Ngabalukarkeun Vérsi Mobile of Viber Teu Gawé Masalah pangbadagna nu duanana beginners sarta pamaké Viber ngalaman bisa nyanghareupan éta henteu mampuh pikeun ngamimitian utusan dina telepon jeung / atawa leungitna dadakan tina operability- klien aplikasi urang bari keur dipake. Anu paling sering nyaéta… baca leuwih

Ngadamel grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngadamel grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Jieun grup di Viber pikeun Android, ios sarta Windows Komunikasi sareng sakelompok jalma dina obrolan tunggal mangrupakeun fitur ditawarkeun ku ampir kabéh utusan modern. Viber anu populér nawiskeun fitur anu ngamungkinkeun anggota jasa pikeun nyiptakeun obrolan grup kalayan gampang sareng gancang, hayu urang tingali naon ... baca leuwih

Nyumput paguneman sareng kelompok dina Viber messenger

Nyumput paguneman sareng kelompok dina Viber messenger

Nyumputkeun paguneman sareng grup dina Viber messenger Pikeun pangguna Viber anu hoyong ngaluarkeun kamungkinan ningali inpormasi utusanna ku jalma anu ngagaduhan aksés kana alat dimana akunna kadaptar, panyipta aplikasi mobile- konsumén jasa parantos nyayogikeun khusus. ciri... baca leuwih

Pareuman otomatis nyimpen gambar anu ditampi di Viber

Pareuman otomatis nyimpen gambar anu ditampi di Viber

Pareuman nyimpen otomatis gambar anu ditampi dina Viber Sakumaha anjeun terang, tukeur gambar via Viber dibarengan sacara standar ku unggah file sumberna kana mémori alat panarima. Éta mangrupikeun solusi anu épéktip pikeun nyepetkeun pamulihan gambar liwat… baca leuwih

Hapus komunitas di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus komunitas di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Hapus Komunitas di Viber pikeun Android, iOS, sareng Windows Dina Viber, aya dua pilihan utama pikeun ngahijikeun pangguna: obrolan grup sareng komunitas. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan téhnik lumaku pikeun jenis kadua saluran komunikasi. Upami anjeun kedah ngahapus grup utusan "biasa" (ngan anjeun atanapi di... baca leuwih

Tambahkeun pamilon kana obrolan grup Viber

Tambahkeun pamilon kana obrolan grup Viber

Nambahkeun pamilon kana obrolan grup Viber Mandang tujuan pikeun nyieun grup obrolan dina Viber, administrator sarta pamaké na rada mindeng kudu replenish daptar pamilon dina susuratan. Nyatana, operasi ieu henteu rumit sareng tiasa dilakukeun tina alat Android mana waé,… baca leuwih

Naha kuring henteu nampi béwara Viber?

Naha kuring henteu nampi béwara Viber

Naha kuring henteu nampi béwara ti Viber? Android Karya bewara dikelompokeun ku pamekar Viber pikeun Android anu saé, sareng dina kaayaan dimana aranjeunna henteu ditampilkeun ku alat, utusan nyalira kedah anu terakhir anu disalahkeun pikeun ieu. Aya ngan opat alesan utama pikeun… baca leuwih

Ngadamel grup anu ditutup dina utusan Viber

Ngadamel grup anu ditutup dina utusan Viber

Nyiptakeun grup katutup dina Viber messenger Sabenerna, mustahil pikeun nyieun grup obrolan (sanes komunitas, tapi persis grup "normal") ditutup lengkep, nyaéta, anu ditambahan pamilon anyar kedah disatujuan ku. administrasi, dina Viber. Nanging, nuturkeun saran anu disarankeun… baca leuwih

Neruskeun pesen dina Viber messenger

Neruskeun pesen dina Viber messenger

Diteruskeun pesen dina Viber messenger Fungsi pesen diteruskeun, sadia pikeun pamaké aplikasi Viber pikeun Android, ios sarta Windows, méré kasempetan pikeun nyata ngaronjatkeun kagancangan panyebaran informasi, sahingga ngaronjatkeun efisiensi tina operasi jasa, nu nyadiakeun bursa. tina… baca leuwih

Kumaha ngahapus grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha ngahapus grup di Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Kumaha mupus grup di Viber pikeun Android, ios sareng Windows Ampir sadaya pangguna Viber parantos ngamimitian komunikasi antara sababaraha urang sahenteuna sakali ku nyiptakeun grup dina utusan. Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeun operasi sabalikna: ngahapus obrolan grup anu usang nganggo aplikasi klien… baca leuwih

Pasang conto kadua Viber dina telepon sélulér anjeun

Pasang conto kadua Viber dina telepon sélulér anjeun

Pasang conto kadua Viber dina telepon sélulér Android anjeun Pamaké alat anu ngajalankeun "bot héjo" tiasa nampi conto tambahan Viber pikeun Android anu tiasa dianggo tanpa seueur masalah. Nanging, éta sanés hiji-hijina jalan pikeun ngahontal tujuan ieu. Métode 1: Alat Shell Android Sakumaha anjeun terang, seueur… baca leuwih

Kumaha carana masang Viber dina komputer atanapi laptop anjeun

Kumaha carana masang Viber dina komputer atanapi laptop anjeun

Kumaha cara masang Viber dina komputer atanapi laptop anjeun Henteu paduli alat anu dianggo pikeun ngaksés sumber daya Jaringan Global, jutaan jalma mindahkeun sajumlah ageung pesen sareng file, ogé nelepon audio sareng pidéo nganggo jasa Viber unggal dinten. Popularitas utusan téh alatan, antara séjén ... baca leuwih

Ngaleungitkeun pamilon ti grup sareng komunitas dina pangirim Viber

Ngaleungitkeun pamilon ti grup sareng komunitas dina pangirim Viber

Ngaluarkeun pamilon ti grup jeung komunitas di Viber utusan Ngatur grup jeung komunitas di Viber teu hésé pikeun pamaké kalawan hak husus luyu. Dina artikel salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana miceun anggota grup mana wae dina utusan - tina hiji alat Android, iPhone jeung Windows PC operasi ieu, ... baca leuwih

Nyababkeun gangguan Viber dina iPhone

Nyababkeun gangguan Viber dina iPhone

Nyababkeun Viber ngadat dina iPhone Jarang pisan, tapi tetep pangguna Viber, kalebet pamilik iPhone, ngalaman masalah sareng utusan. Hayu urang nganggap alesan pikeun kasalahan kritis ngarah kana shutdown paksa klien layanan dadakan di lingkungan ios ("aplikasi kacilakaan"), kawas kieu ... baca leuwih

Bisu Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Bisu Viber pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngajempékeun Viber pikeun Android, ios sareng Windows Kabutuhan pikeun mareuman béwara audio anu asalna ti Viber tiasa ngabingungkeun ka ampir sadaya pangguna anu kadaptar tina utusan. Henteu paduli sistem operasi alat dimana aplikasi klien tina sistem bursa inpormasi dipasang, ieu mungkin sareng sanés ngan ukur… baca leuwih