Ngahijikeun tabel dina spreadsheets Google

Ngagabungkeun Tabél dina Google Spreadsheets Pilihan 1: Desktop Versi wéb Google Spreadsheets ngamungkinkeun anjeun nransfer data tina hiji file ka file anu sanés ku tilu cara, anu tiasa diterapkeun kana sél individu sareng sadayana spreadsheet. Kami ngan ukur nutupan alat dasar, tapi metodena tiasa digabungkeun sareng seueur…

baca leuwih

Jieun tabel Google dibagikeun

Nyieun tabél Google dibagikeun Pilihan 1: Website Sacara standar, Anjeun teu bisa nyieun dibagikeun Google spreadsheets dina ramatloka dibikeun, sabab pilihan ieu dirobah ku cara manual pikeun tiap citakan aya. Setélan anu diperyogikeun sayogi tanpa aya larangan, tapi ngan ukur dina dokumén anjeun nyalira,…

baca leuwih

Jieun daptar dropdown dina Google Table

Jieun daptar dropdown dina Google Table

Nyiptakeun Daptar Turun dina Méja Google Pilihan 1: Situs Web Sahenteuna aya dua cara utama pikeun nerapkeun daptar lungsur dina dokumén dina halaman wéb Google Tables resmi, masing-masing béda dina hal penampilan sareng setélan anu sayogi. Dina waktos anu sami, dua solusi anu dibere…

baca leuwih

Gabungkeun sél dina tabel Google

Gabungkeun sél dina tabel Google

Ngahijikeun Sél dina Méja Google Pilihan 1: Situs Ngahijikeun sél dina Google Spreadsheets mangrupikeun tugas dasar sareng saderhana anu ngalibatkeun milih sél anu anjeun pikahoyong sareng nganggo fungsi ménu kontéks khusus. Nanging, émut yén ngan ukur ...

baca leuwih

Kumaha miceun akun Google tina telepon sélulér Samsung

Kumaha miceun akun Google tina telepon sélulér Samsung

Kumaha Pupus Akun Google tina Samsung Mobile Phone Métode 1: Sampel Setup Cara panggampangna tur paling éféktif mupus akun Google Anjeun tina handphone Samsung anjeun ngagunakeun parabot diwangun kana sistem. Anjeun ngan ukur kedah milarian bagian sareng sadaya profil anu anjeun anggo sareng…

baca leuwih

Kumaha milarian gambar dina Google tina ponsel anjeun

Kumaha milarian gambar dina Google tina mobile. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa milarian gambar dina Google tina sélulér anjeun? Leres, éta tiasa dilakukeun sareng éta ogé saderhana. Milarian gambar dina Google ku sélulér tiasa ngalangkungan aplikasi Google resmi. Persis ngaliwatan Google Lens. Anjeun tiasa …

baca leuwih

Kumaha cara nyieun grup kulawarga di Google

Kumaha cara nyieun grup kulawarga di Google

Kumaha cara nyieun grup kulawarga di Google. Kalayan bantuan hiji fungsi, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun grup kulawarga di Google. Gagasanna nyaéta jalma tiasa ngabagi data sareng pangalaman dina sistem anu terintegrasi. Aktivasina gratis saderhana sareng ngan ukur sababaraha klik anjeun tiasa nyetél éta. Tujuanana nyaéta pikeun ngahijikeun sababaraha pangalaman…

baca leuwih

Tambahkeun kartu anyar ka Google Pay

Tambahkeun kartu anyar ka Google Pay

Nambahkeun kartu anyar ka Google Pay Tambahkeun kartu bank ka Google Pay Ladenan pamayaran contactless Google Pay jalan teu ukur ku kartu bank plastik, tapi ogé kalawan kartu virtual, nu ogé bisa ditambahkeun kana daptar dina aplikasi. Ladenan Google Pay henteu ngadukung panggunaan kartu…

baca leuwih

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon sanés

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon sanés

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon séjén Lengkah 1: Pasang aplikasi Google Authenticator dina telepon anyar anjeun Kodeu Google Authenticator henteu otomatis ditransfer nalika anjeun ngarobih telepon, janten aranjeunna kedah ditransfer sacara manual. Ieu gampang dilakukeun, salami anjeun gaduh dua auténtikasi diaktipkeun ...

baca leuwih

Cara pikeun ngahapus Asisten Google

Cara pikeun ngahapus Asisten Google

Cara miceun Google Assistant Métode 1: Potong kompas ménu Konteks Cara panggampangna pikeun mupus aplikasi Google Assistant nyaéta ngaleupaskeun tina daptar parangkat lunak ngalangkungan layar utama atanapi daptar parangkat lunak. Jang ngalampahkeun ieu, lakukeun di handap ieu Buka ménu dimana aranjeunna ditampilkeun ...

baca leuwih

Simpen peta dina Google Maps

Simpen peta dina Google Maps

Simpen peta dina Google Maps Métode 1: Peta offline dina telepon sélulér Anjeun Alat Google Maps dina aplikasi sélulér ngidinan Anjeun pikeun nyimpen peta dina mémori telepon. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngotéktak aranjeunna sareng ngawangun rute tanpa sambungan Internét. Ieu mangpaat upami anjeun gaduh sinyal anu goréng ...

baca leuwih

Nyelapkeun tabel anyar dina Google spreadsheets

Nyelapkeun tabel anyar dina Google spreadsheets

Nyelapkeun méja anyar dina Google spreadsheets Métode 1: Kontéks ménu Google spreadsheets geus diwangun-di parabot pikeun nyelapkeun rupa data. Upami anjeun hoyong nyalin tabel tina program sapertos MS Word atanapi Excel, teraskeun sapertos kieu. Pencét sareng…

baca leuwih

Ngungkulan masalah "Google App Error"

Ngungkulan masalah "Google application error"

Ngungkulan "Kasalahan Aplikasi Google" Métode 1: Gulungkeun deui aplikasi ka vérsi samemehna Upami anjeun nampi kasalahan anu henteu aya nomer nalika anjeun nyobian muka aplikasi Google dina telepon sélulér anjeun, panyababna tiasa janten gangguan parangkat lunak. Pikeun ngajawab masalah, lumangsungna kieu: Buka Google Play ...

baca leuwih

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi sérver Google?

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi sérver Google?

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi pangladén Google? Alesan 1: Masalah sambungan Internét Upami alat sélulér anjeun ngalaman kasalahan nalika ngaksés Google Apps "Gagal nyambung ka server Google" Upami anjeun teu tiasa nyambung ka server Google, panyabab anu paling umum nyaéta masalah ...

baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Kumaha mareuman Asisten Google dina Métode Android 1: Setélan aplikasi Google Cara anu paling efektif pikeun gancang nganonaktipkeun Asisten Google nyaéta nganggo setélan aplikasi. Ieu bakal nganonaktipkeun Asisten permanén sareng ngan ukur pangguna anu tiasa ngaktipkeun deui. Pikeun nganonaktipkeun Asisten Google dina alat Android anjeun,…

baca leuwih

Tambihkeun poto kana peta Google

Tambihkeun poto kana peta Google

Nambahkeun Poto ka Google Map Henteu sakabéh usaha jeung tempat ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun poto custom atawa gambar panorama. Upami fiturna henteu sayogi, anjeun moal tiasa ngagantelkeun gambar nyalira. Métode 1: Komputer Pikeun seueur tempat anu ditandaan dina Google Maps, pangguna tiasa nambihan poto nyalira. Dina kahiji…

baca leuwih

Kumaha cara ningali kecap konci akun Google anjeun

Kumaha cara ningali kecap konci akun Google anjeun

Cara ningali kecap akses akun Google anjeun Métode 1: Setélan akun Cara panggampangna pikeun milarian kecap akses akun Google anjeun nyaéta ningali setélan profil anjeun. Pilihan ieu bakal tiasa dianggo salami anjeun nyambung ka akun anjeun. Pikeun nempo sandi anjeun, lajengkeun kieu...

baca leuwih

Kumaha carana nambihan ulang taun ka Google Kalénder

Kumaha cara nambihan ulang taun ka Google Calendar Pilihan 1: telepon sélulér Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun paréntah di handap ieu disayogikeun sacara standar dina kalolobaan vérsi sistem operasi Android. Upami aplikasina henteu sayogi, éta tiasa diunduh ngalangkungan Google Play Market sareng App Store…

baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Anjeun kedah lebet kana akun Google anjeun"

Ngalereskeun kasalahan "Anjeun kedah asup kana akun Google anjeun" Sering pisan, pangguna alat Android nyanghareupan kasalahan "Anjeun kedah asup kana akun Google anjeun" nalika nyobian ngaunduh eusi tina Play Store. Tapi sateuacan éta, sadayana damel sampurna, sareng otorisasina ka Google parantos réngsé. Gagal anu sami tiasa…

baca leuwih

Konfigurasi sareng panggunaan jasa Google Kalénder

Konfigurasi sareng panggunaan jasa Google Calendar Dina bagean parangkat lunak pikeun ngarencanakeun sareng ngatur urusan, aya sababaraha solusi. Produk ieu tiasa dibagi jadi dua kelompok anu henteu saling ekslusif: penjadwal tugas sareng almenak. Tulisan ieu bakal fokus kana perwakilan anu paling populér tina grup kadua, Google Calendar, nyaéta…

baca leuwih

Ngunduh file tina Google Drive

Ngundeur file tina Google Drive Salah sahiji fungsi utama Google Drive nyaéta pikeun nyimpen rupa-rupa data dina méga, boh pikeun tujuan pribadi (contona, cadangan) sareng pikeun ngabagi file anu gancang sareng gampang (salaku jinis jasa hosting file). . Dina salah sahiji kasus ieu, ...

baca leuwih

Alesan naha milarian Google henteu jalan

Alesan naha pilarian Google teu jalan Mesin pencari Google nangtung kaluar diantara jasa sarupa lianna pikeun stabilitas di operasi, praktis tanpa nyieun sagala rupa masalah pikeun pamaké. Sanajan kitu, sanajan search engine ieu dina kasus langka bisa jadi teu jalan leres. Dina tulisan ieu, urang bakal nganalisis sabab sareng…

baca leuwih

Ngetik sora dina Google Docs

Ngetik sora dina Google Docs Google nyayogikeun sababaraha jasa awan na anu sayogi di Google Drive gratis. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan salah sahijina: Dokumén, atawa rada, fungsi ngetikkeun sora na. Ngetik sora dina Google Docs Telepon Sora mangpaat pisan upami anjeun terang kumaha…

baca leuwih

Milarian gambar di Google

Milarian gambar dina Google Google leres-leres dianggap mesin pencari anu paling populér sareng kuat dina Internét. Sistim nu nyadiakeun loba parabot pikeun gawé efisien kalayan informasi dina web, kaasup fungsi pilarian gambar. Éta tiasa mangpaat upami pangguna henteu gaduh inpormasi anu cekap ngeunaan obyék sareng ngan ukur ...

baca leuwih

Tingali kontak dina akun Google anjeun

Tempo kontak dina akun Google anjeun Loba pamaké di sakuliah dunya make Gmail jeung alat Android. Boh anu kahiji sareng anu kadua dipiboga ku Google sareng mangrupikeun bagian tina ékosistem anu sami dihubungkeun ku hiji akun. Salah sahiji elemen anu paling penting tina anu terakhir nyaéta kontak, sareng ayeuna kami nyarioskeun ka anjeun…

baca leuwih

Kumaha ngalereskeun "Aplikasi Google parantos lirén" dina Samsung

Kumaha ngalereskeun "Aplikasi Google parantos lirén" dina Samsung

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "aplikasi Google parantos lirén" dina Métode Samsung 1: Balikan deui telepon anjeun Kasalahan yén "aplikasi Google parantos lirén" bewara pop-up muncul dina layar lumangsung dina seueur alat Android kalebet smartphone Samsung. Masalah ieu tiasa aya hubunganana sareng operasi anu salah tina sababaraha…

baca leuwih

Konpigurasikeun paréntah "Ok Google" dina telepon

Konpigurasikeun paréntah "Ok Google" dina telepon

Setel paréntah "Ok Google" dina telepon anjeun Pilihan 1: Ngetik sora dina aplikasi Google Dina alat anu ngajalankeun sistem operasi Android sareng iOS, anjeun tiasa nyetél paréntah "Ok Google" nganggo setélan aplikasi Google. Pikeun tujuan ieu, anjeun tiasa nebak, anjeun kedah ngaunduh program ieu tina Google Play Store atanapi App Store…

baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Google Kalénder henteu jalan

Naon anu kedah dilakukeun upami Google Kalénder henteu jalan

Naon anu kudu dipigawé lamun Google Calendar teu jalan Métode 1: Apdet Versi anyar ngalereskeun sagala bug dina aplikasi nu mungkin geus hadir saméméhna. Maca deui: Apdet Aplikasi Android Ngajalankeun Google Play Market. Ketok dina gambar profil di pojok katuhu luhur. Pindah ka bagian anu disebut "Manajemén aplikasi sareng…

baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "Henteu tiasa aksés kana jasa Google

Kumaha ngalereskeun kasalahan "Teu tiasa aksés kana jasa Google

Kumaha Fix "Layanan Google Teu Bisa Diaksés" Métode Kasalahan 1: Google Seuseueurna larangan Google sacara otomatis ditumpukeun upami aya kagiatan anu curiga sapertos ngirim spam tina akun éta. Henteu paduli alesan pikeun larangan aksés, anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pikeun ngahapus larangan éta. Pikeun indit…

baca leuwih

Babandingan antara Asisten Google sareng Siri

Babandingan antara Asisten Google sareng Siri

Babandingan antara Asisten Google sareng Aktivasina Siri Asisten sora Google diwangun kana sabagéan ageung alat Android modéren sareng diaktipkeun ku pencét panjang dina tombol tengah atanapi ku ngucapkeun "Ok Google". Ieu ngarojong duanana input sora, ditingkatkeun ku parobahan biasa dina téhnologi...

baca leuwih

Nyingkronkeun Google Drive sareng komputer anjeun

Nyingkronkeun Google Drive sareng komputer anjeun

Sinkronisasi Google Drive sareng komputer Aplikasi ieu cocog sareng Windows 7 sareng vérsi sistem panganyarna. Aya ogé versi pikeun macOS anu prosedurna sami sareng di handap ieu. Unduh Google Drive dina komputer anjeun Penting: Anjeun tiasa nganggo jasa éta gratis dugi ka…

baca leuwih

Nalika ngagunakeun akun Google

Nalika ngagunakeun akun Google

Lamun make akun Google Métode 1: Komputer Atur akun Google Anjeun liwat panel konfigurasi sadia online. Pindah ka situs wéb Google Dina halaman wéb akun Google, klik "Go to Google Account". Lebetkeun email…

baca leuwih

Unduh tina folder Google Drive

Unduh tina folder Google Drive

Ngundeur Polder Google Drive Métode 1: Komputer Google Drive gaduh antarbeungeut wéb anu saderhana anu anjeun tiasa dianggo pikeun dianggo sareng sadaya fitur panyimpen file awan. Buka halaman wéb Google Drive Pencét tombol di luhur pikeun muka halaman wéb Google...

baca leuwih

Milarian ID Google anjeun

Milarian ID Google anjeun

Milarian Google ID Hangouts anjeun nyaéta utusan kalayan dukungan telepon. Ngaliwatan vérsi PC na, anjeun tiasa mendakan ID pangguna Google, tapi anjeun kedah gaduh dua akun dina sistem pikeun ngalakukeunana. Buka situs wéb Google Hangouts Baca ogé: Messengers pikeun Android Anggo tautan di luhur pikeun…

baca leuwih

Ngahapus kontak tina Google

Ngahapus kontak tina Google

Ngahapus kontak tina Google Métode 1: telepon sélulér Upami salinan data otomatis diaktipkeun nalika anjeun ngahubungkeun akun Google anjeun sareng alat Android anjeun, sanaos saatos ngahapus kontak tina telepon anjeun, éta bakal tetep aya dina méga. Anjeun ogé kedah ngahapus inpormasi ti dinya. Maca ogé: Mulangkeun Kontak Tina ...

baca leuwih

Nganonaktipkeun Google Smart Lock

Nganonaktipkeun Google Smart Lock

Nganonaktipkeun Google Smart Lock Métode 1: Cabut Sadaya Aturan Google Smart Lock jalan ku aturan anu ditetepkeun ku pangguna dibagi kana tilu kategori: "Kontak Fisik", "Alat Dipercanten", "Tempat Aman".. Kantun hapus masing-masing supados alat sok ngonci nalika mencét tombol daya (di sisi). …

baca leuwih

Ngarobih tanggal kalahiran dina akun Google anjeun

Ngarobih tanggal kalahiran dina akun Google anjeun

Robah tanggal lahir dina akun Google anjeun Métode 1: komputer Cara panggampangna pikeun ngatur akun Google anjeun nyaéta tina komputer anjeun. Sadaya anu anjeun peryogikeun aya dina hiji tempat, dina ménu setélan akun. Diajar deui: Setelan akun Google Buka...

baca leuwih

Nyiptakeun folder dina Google Docs

Nyiptakeun folder dina Google Docs

Nyiptakeun polder dina Google Docs Métode 1: Komputer Kauntungan utama Google Docs nyaéta anjeun tiasa ngédit file nganggo alat naon waé. Sami lumaku pikeun polder: Anjeun bisa nyieun jeung ngarobah éta sanajan dina browser nu. Pindah ka Google Docs Pilihan 1: Google Drive Google Docs berinteraksi sareng panyimpenan dina…

baca leuwih

Kumaha ngagunakeun pamilarian Google anu maju

Kumaha ngagunakeun Google Advanced Search Mesin pencari Google boga parabot dina arsenal na pikeun mantuan méré hasil nu leuwih akurat kana pamundut anjeun. Pilarian canggih mangrupikeun jinis saringan anu nyaring hasil anu teu dipikahoyong. Dina tutorial dinten ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan setélan pilarian canggih. …

baca leuwih

Kumaha carana ngingetkeun hubungan sareng Google

Kumaha nyepetkeun tautan sareng Google Biasana, tautan kana eusi dina Internét mangrupikeun set karakter anu panjang. Upami anjeun hoyong ngadamel tautan anu pondok sareng rapih, contona pikeun program rujukan, layanan Google khusus anu dirancang pikeun nyepetkeun tautan gancang sareng akurat tiasa ngabantosan anjeun. Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ka anjeun…

baca leuwih

Server DNS umum Google

Server DNS Publik Google Google nawiskeun pangguna Internét pikeun ngamangpaatkeun pangladén DNS sorangan. Kauntungannana nyaéta operasi anu gancang sareng stabil, ogé kamampuan pikeun ngaliwat blok ISP. Kumaha nyambungkeun ka server DNS Google, urang bakal mertimbangkeun di handap ieu. Upami anjeun sering kasulitan muka...

baca leuwih

Hayu atuh google: jasa simulasi pikeun teu puguh

Hayu atuh Google Anjeun: Ladenan simulasi keur puguh "Hayu atuh Google Anjeun" mangrupakeun mém basa-di-macana ngarujuk kana pamaké anu nanyakeun jelas tur lila-ngadeg dina panglawungan jeung situs web tanpa mimiti ngagunakeun mesin pencari. Lila-lila, meme ieu parantos mekar janten ...

baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun kagancangan ngamuat halaman ku HalamanSpeed ​​Wawasan

Kumaha ningkatkeun kagancangan ngamuat halaman sareng PageSpeed ​​​​Insights PageSpeed ​​​​Insights mangrupikeun jasa khusus ti pamekar Google anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngukur kagancangan ngamuat halaman wéb dina alat anjeun. Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha PageSpeed ​​​​Insights mariksa kagancangan ngamuat sareng ngabantosan ningkatkeunana. Wétan…

baca leuwih

Kumaha carana mulangkeun akun Google anjeun

Kumaha mulangkeun akun Google anjeun Biasana kaleungitan aksés kana akun Google anjeun. Biasana kajadian kusabab pangguna hilap kecap konci na. Dina hal ieu, teu hese teuing mulangkeunana. Tapi kumaha upami anjeun kedah mulangkeun akun anu parantos dihapus atanapi dikonci? Maca dina halaman wéb kami: Kumaha cageur…

baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "prosés com.google.process.gapps dieureunkeun

Kumaha carana ngalereskeun "prosés com.google.process.gapps dieureunkeun" kasalahan Lamun pesen "Proses com.google.process.gapps dieureunkeun" geus mimiti muncul dina layar smartphone Android Anjeun kalawan frékuénsi enviable, éta hartina sistem geus ngalaman gagalna pikaresepeun. Masalah anu paling umum lumangsung nalika prosés penting henteu suksés réngsé. Salaku conto, …

baca leuwih