Babandingan Google Pay sareng Samsung Pay

Babandingan pembayaran Google Pay sareng Samsung Pay Contactless parantos asup kana kahirupan urang kalayan kakuatan, ngarobih cara biasa mayar barang sareng jasa. Ayeuna, pikeun mayar hiji hal, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngaktipkeun NFC sareng tahan telepon anjeun caket terminal sareng detil kartu kiridit anjeun tos dipasang. Tapi sistem naon... baca leuwih

Milarian akun Google ku nomer telepon

Milarian akun Google nganggo nomer telepon Pilihan 1: Versi PC Nomer telepon, sapertos data pribadi pangguna Google anu sanés, mangrupikeun inpormasi rahasia sareng teu tiasa diungkabkeun. Ku alatan éta, teu aya cara anu gampang sareng kabuka pikeun milarian akun Google nganggo identifier ieu. … baca leuwih

Tarjamahkeun dumasar gambar ku Google Tarjamah

Tarjamahkeun ku gambar nganggo Google Translate Tina sadaya ladenan tarjamahan anu sayogi ayeuna, Google mangrupikeun anu pang populerna sareng dina waktos anu sami anu kualitasna paling luhur, sabab nawiskeun seueur fungsi sareng cocog sareng basa mana waé di dunya . Nanging, sakapeung anjeun peryogi ... baca leuwih

Kumaha mareuman Asisten Google dina smartphone Xiaomi anjeun

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina smartphone Xiaomi anjeun Pilihan 1: Pareuman sadaya fitur Asisten Google mangrupikeun intelijen buatan anu ngabantosan alat anjeun langkung gampang dianggo: pituduh informatif, milarian pinter, asisten sora, jsb. Nanging, dina sababaraha kaayaan, anjeun panginten kedah nganonaktipkeun lengkep dina smartphone anjeun… baca leuwih

Buka sareng ningali cadangan di Google Drive

Buka jeung tempo cadangan dina Google Drive Pilihan 1: Vérsi Wéb Sawaktos Anjeun make versi online Google Drive dina komputer Anjeun, Anjeun bisa nempo cadangan Anjeun ku dua cara, gumantung kana jenis alat nu disimpen ti. Nanging, émut yén sanaos… baca leuwih

Ngalihkeun akun Google

Ngalihkeun antara akun Google Pilihan 1: Komputer Dina komputer, gentos antara akun Google tiasa dilakukeun ku sababaraha cara gumantung kana jasa khusus. Kusabab kasaruaan antarbeungeut sareng bédana umumna minor, urang ngan ukur ningali sababaraha pilihan dasar. jasa Google. Seuseueurna jasa di… baca leuwih

Ngunduh file tina Google Drive

Ngunduh file tina Google Drive

Ngundeur file tina Google Drive Salah sahiji fungsi utama Google Drive nyaéta pikeun nyimpen rupa-rupa data dina méga, boh pikeun tujuan pribadi (contona, cadangan) sareng pikeun ngabagi file anu gancang sareng gampang (salaku jinis jasa hosting file). . Dina salah sahiji kasus ieu, ... baca leuwih

Balikkeun cadangan Google Drive

Mulangkeun cadangan Google Drive Pilihan 1: Komputer Dina komputer, Anjeun tiasa sacara manual mulangkeun cadangan ku cara nyimpen payil nu ditambahkeun saméméhna ti awan atawa maké utilitas singkronisasi resmi. Dina dua kasus, anjeun tiasa ngabalikeun dokumén anu leungit tanpa masalah, tapi ngan upami éta aya dina polder anu napel sareng éta… baca leuwih

Kontak henteu disingkronkeun sareng Google - Kumaha ngalereskeun masalah

Kontak teu nyingkronkeun sareng Google - kumaha carana ngalereskeun masalah Sistem operasi mobile Android, kawas ampir sagala platform modern, nawarkeun fitur nu mastikeun kasalametan data pribadi pamaké. Salah sahiji alat ieu nyaéta sinkronisasi kontak, kecap akses, aplikasi, éntri almenak, jsb. Tapi kumaha upami barang sapertos kitu ... baca leuwih

Alesan naha milarian Google henteu jalan

Alesan naha milarian Google henteu jalan

Alesan naha pilarian Google teu jalan Mesin pencari Google nangtung kaluar diantara jasa sarupa lianna pikeun stabilitas di operasi, praktis tanpa nyieun sagala rupa masalah pikeun pamaké. Sanajan kitu, sanajan search engine ieu dina kasus nu jarang dipake bisa jadi teu jalan leres. Dina tulisan ieu, urang bakal nganalisis sabab sareng… baca leuwih

Kumaha kuring terang upami kuring parantos nyiptakeun akun Google kuring?

Kumaha carana abdi tiasa terang lamun kuring geus nyieun akun Google abdi? Sababaraha pangguna ngadaptarkeun akun Google anu lami pisan dugi ka henteu émut persis nalika aranjeunna ngalakukeunana. Nyaho tanggalna dipikabutuh henteu ngan ukur tina rasa panasaran manusa anu sederhana, tapi ogé kusabab inpormasi ieu bakal ngabantosan anjeun upami akun anjeun disangka teu kaduga. Baca ogé: Kumaha… baca leuwih

Balikkeun Google Authenticator

Mulangkeun Google Authenticator Métode 1: Setélan Akun Pikeun mulangkeun Google Authenticator bisi kaleungitan, anjeun tiasa nganggo setélan internal akun dina halaman khusus, éta ogé tiasa nganonaktipkeun kodeu aplikasi anu lami, contona, upami smartphone ieu dipaling. Lengkah 1: Mulangkeun akun Pikeun ngarobih… baca leuwih

Kumaha ngahapus akun Google tina smartphone Xiaomi anjeun

Kumaha mupus akun Google tina smartphone Xiaomi anjeun Métode 1: Setélan Sistem Anu mimiti, hayu urang tingali metode universal pikeun ngahapus akun Google anjeun, anu bakal cocog pikeun sadaya pangguna smartphone Xiaomi. Klik dina ikon. "Setélan". dina layar Xiaomi anjeun. ngagulung… baca leuwih

Paparan troubleshooting peta di Google Maps

Ngarengsekeun masalah tampilan peta dina Google Maps Pilihan 1: Vérsi PC Google Maps layanan online, nu nawarkeun angka nu gede ngarupakeun pilihan pikeun ngajajah peta dunya, kadang bisa malfungsi, malah mintonkeun jandela kosong on tinimbang ngagambarkeun skéma wewengkon jeung ... baca leuwih

Ngadamel akun Google

Jieun Akun Google Pikeun nganggo sapinuhna sadaya jasa Google, anjeun kedah ngadamel akun di dinya. Akun tunggal ngamungkinkeun anjeun gaduh kotak surat, nyiptakeun sareng nyimpen sababaraha dokumén, nganggo YouTube, Play Market sareng fitur sanésna. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel akun énggal dina… baca leuwih

Ngunduh gambar tina Poto Google

Ngundeur gambar tina Poto Google Upami anjeun ngan ukur milih hiji poto, éta «Simpen». Anjeun bakal dipenta pikeun langsung ngundeur file grafik dina format anu sarua sakumaha ditambahkeun kana gudang awan. Upami anjeun milih dua atanapi langkung gambar sakaligus, file ZIP sareng gambar parantos diunduh. Baca… baca leuwih

Konpirmasi akun Google

Konfirmasi akun Google Pilihan 1: Vérsi PC Anjeun tiasa ngonfirmasi akun Google Anjeun liwat versi lengkep situs pikeun PC, boh ku cara nambahkeun nomer telepon Anjeun sorangan atawa ku ngadaptar akun surelek pihak katilu. Dina hal ieu, akun anu aya sareng Gmail, sakumaha aturan, henteu… baca leuwih

Kumaha cara ningali kecap konci akun Google anjeun

Kumaha cara ningali kecap konci akun Google anjeun

Cara ningali kecap akses akun Google anjeun Métode 1: Setélan akun Cara panggampangna pikeun milarian kecap akses akun Google anjeun nyaéta ningali setélan profil anjeun. Pilihan ieu bakal tiasa dianggo salami anjeun nyambung ka akun anjeun. Pikeun nempo sandi anjeun, lajengkeun kieu... baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Anjeun kedah lebet kana akun Google anjeun"

Lereskeun kasalahan "Anjeun kedah lebet kana akun Google anjeun"

Ngalereskeun kasalahan "Anjeun kedah asup kana akun Google anjeun" Sering pisan, pangguna alat Android nyanghareupan kasalahan "Anjeun kedah asup kana akun Google anjeun" nalika nyobian ngaunduh eusi tina Play Store. Tapi sateuacan éta, sadayana damel sampurna, sareng otorisasina ka Google parantos réngsé. A glitch sarupa ... baca leuwih

Tambahkeun bisnis kana Google Maps

Nambahkeun Usaha ka Google Maps Pilihan 1: Website Hiji-hijina jalan pikeun nambahkeun bisnis ka Google Maps dina ramatloka lengkep nyaéta ngadaptar organisasi anyar ngaliwatan layanan sejen dirancang pikeun boga usaha. Dina waktos anu sami, gaduh langkung ti hiji perusahaan henteu ngabatesan kamungkinan… baca leuwih

Ngetik sora dina Google Docs

Ngetik sora dina Google Docs

Ngetik sora dina Google Docs Google nyayogikeun sababaraha jasa awan na sayogi di Google Drive gratis. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan salah sahijina: Dokumén, atawa rada, fungsi ngetikkeun sora na. Ngetik sora dina Google Docs Telepon Sora mangpaat pisan upami anjeun terang kumaha… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Google Kalénder henteu jalan

Naon anu kedah dilakukeun upami Google Kalénder henteu jalan

Naon anu kudu dipigawé lamun Google Calendar teu jalan Métode 1: Apdet Versi anyar ngalereskeun sagala bug dina aplikasi nu mungkin geus hadir saméméhna. Maca deui: Apdet Aplikasi Android Ngajalankeun Google Play Market. Ketok dina gambar profil di pojok katuhu luhur. Pindah ka bagian anu disebut "Manajemén aplikasi sareng… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun "Aplikasi Google parantos lirén" dina Samsung

Kumaha ngalereskeun "Aplikasi Google parantos lirén" dina Samsung

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "aplikasi Google parantos lirén" dina Métode Samsung 1: Balikan deui telepon anjeun Kasalahan yén "aplikasi Google parantos lirén" bewara pop-up muncul dina layar lumangsung dina seueur alat Android kalebet smartphone Samsung. Masalah ieu tiasa aya hubunganana sareng operasi anu salah tina sababaraha… baca leuwih

Kumaha cara ngadamel spreadsheet Google

Kumaha Jieun Spreadsheet Google Henteu ngan ukur anjeun tiasa nganggo jasa Google Office pikeun nyiptakeun dokumén téks sareng formulir pikeun ngumpulkeun inpormasi, tapi anjeun ogé tiasa nyiptakeun hamparan sapertos Microsoft Excel. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan kreasi na di leuwih jéntré. Kacipta daun… baca leuwih

Kumaha carana ngakses Poto Google

Kumaha ngaksés Poto Poto Google mangrupikeun jasa Google anu populer anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun nyimpen jumlah poto sareng pidéo anu henteu terbatas dina kualitas aslina dina méga, sahenteuna salami résolusi file ieu henteu langkung ti 16MP (pikeun gambar). sareng 1080p (pikeun pidéo). Produk ieu… baca leuwih

Tambihkeun poto kana peta Google

Tambihkeun poto kana peta Google

Nambahkeun Poto ka Google Map Henteu sakabéh usaha jeung tempat ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun poto custom atawa gambar panorama. Upami fiturna henteu sayogi, anjeun moal tiasa ngagantelkeun gambar nyalira. Métode 1: Komputer Pikeun seueur tempat anu ditandaan dina Google Maps, pangguna tiasa nambihan poto nyalira. Dina kahiji… baca leuwih

Tingali koordinat dina Google Maps

Tempo Koordinat dina Google Maps Pilihan 1: Website Koordinat mangrupakeun salah sahiji cara anu pangalusna pikeun manggihan lokasi pasti tina sagala obyek tanpa merlukeun markings husus, sahingga aktip dipaké ku sagala rupa peta online, kaasup Google Maps. Nanging, versi wéb tina jasa ieu tiasa dianggo pikeun… baca leuwih

Tambihkeun labél dina Google Maps

Nambahkeun Label dina Google Maps Métode 1: Milih Tempat Nalika anjeun kedah milih lokasi dina Google Maps sareng nyetél labél, anjeun tiasa nganggo alat standar anu sayogi pikeun sadaya pangguna. Situs wéb resmi sareng aplikasi sélulér sami cocog pikeun tujuan ieu, sareng tag tiasa dikirim ka pangguna sanés… baca leuwih

Ngarobih tanggal kalahiran dina akun Google anjeun

Ngarobih tanggal kalahiran dina akun Google anjeun

Robah tanggal lahir dina akun Google anjeun Métode 1: komputer Cara panggampangna pikeun ngatur akun Google anjeun nyaéta tina komputer anjeun. Sadaya anu anjeun peryogikeun aya dina hiji tempat, dina ménu setélan akun. Diajar deui: Setelan akun Google Buka... baca leuwih

Ngagunakeun sora lalaki Google

Nganggo sora Google jalu Sababaraha aplikasi Google nawiskeun anjeun kamungkinan ngirim téks ku sora nganggo sora jieunan khusus, jinis anu tiasa dipilih tina setélan. Dina artikel ieu, urang bakal ningali prosedur pikeun ngaktipkeun sora lalaki pikeun ucapan disintésis. Aktipkeun Sora Google Male... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Kumaha mareuman Asisten Google dina Métode Android 1: Setélan aplikasi Google Cara anu paling efektif pikeun gancang nganonaktipkeun Asisten Google nyaéta nganggo setélan aplikasi. Ieu bakal nganonaktipkeun Asisten permanén sareng ngan ukur pangguna anu tiasa ngaktipkeun deui. Pikeun nganonaktipkeun Asisten Google dina alat Android anjeun,… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Google News dina Android

Kumaha mareuman Google News dina Android Pilihan 1: Pareuman béwara Nganonaktipkeun béwara Google News bakal ngantep anjeun ngeureunkeun nunjukkeun tulisan sareng kontén énggal pikeun waktos naon waé. Pilihan ieu cocog pikeun jalma anu henteu hoyong ngahapus jasa tina smartphonena. Urang bakal nganggap dua cara pikeun… baca leuwih

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi sérver Google?

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi sérver Google?

Naha kuring henteu tiasa ngahubungi pangladén Google? Alesan 1: Masalah sambungan Internét Upami alat sélulér anjeun ngalaman kasalahan nalika ngaksés Google Apps "Gagal nyambung ka server Google" Upami anjeun teu tiasa nyambung ka server Google, panyabab anu paling umum nyaéta masalah ... baca leuwih

Tingali riwayat lokasi anjeun dina Google Maps

Ningali riwayat lokasi anjeun dina Google Maps Pamaké smartphone sareng tablet Android, sabagéan ageung, nganggo salah sahiji tina dua solusi anu populér pikeun navigasi - ieu "Maps". ti Yandex atanapi Google. Langsung dina tulisan ieu urang badé ngobrol ngeunaan Google Maps, nyaéta, kumaha ngalacak lokasi telepon Android anjeun… baca leuwih

Konfigurasi sareng panggunaan jasa Google Kalénder

Konfigurasi sareng panggunaan jasa Google Kalénder

Konfigurasi sareng panggunaan jasa Google Calendar Dina bagean parangkat lunak pikeun perencanaan sareng ngatur urusan, aya sababaraha solusi. Produk ieu tiasa dibagi jadi dua grup anu henteu saling ekslusif: penjadwal tugas sareng almenak. Tulisan ieu bakal difokuskeun perwakilan anu paling populér tina grup kadua, Google Calendar, nyaéta,… baca leuwih

Ngawangun rute di Google Maps

Ngawangun rute dina Google Maps Google Maps mangrupakeun ladenan kacida dipénta ti pausahaan well-dipikawanoh nu nawarkeun kamungkinan nempo informasi lalulintas di mana waé di dunya tur napigasi dina angkutan pribadi atawa umum, kitu ogé dina leumpang. Salah sahiji fungsi utami nyaéta ngawangun jalur, sareng… baca leuwih

Simpen rute di Google Maps

Nyimpen rute dina Google Maps Pilihan 1: Website Ladenan online Google Maps nawarkeun sajumlah badag fitur pikeun gawé bareng peta ampir sagala rupa bumi, kaasup parabot pikeun ngawangun ruteu. Versi PC tina Google Maps tiasa dianggo pikeun ngahemat rute anu ditambah kana peta ku sababaraha cara. Métode... baca leuwih

Ngadamel akun Google pikeun murangkalih

Jieun akun Google pikeun murangkalih Dinten ayeuna, gaduh akun Google anjeun penting pisan, sabab éta mangrupikeun akun anu unik pikeun seueur jasa anu aya hubunganana sareng perusahaan sareng ngamungkinkeun anjeun ngaksés fitur anu henteu sayogi tanpa asup di tempat éta. . Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol… baca leuwih

Simpen peta dina Google Maps

Simpen peta dina Google Maps

Simpen peta dina Google Maps Métode 1: Peta offline dina telepon sélulér Anjeun Alat Google Maps dina aplikasi sélulér ngidinan Anjeun pikeun nyimpen peta dina mémori telepon. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngotéktak aranjeunna sareng ngawangun rute tanpa sambungan Internét. Ieu mangpaat upami anjeun gaduh sinyal anu goréng ... baca leuwih

Kalebet aturan dina Google Maps

Kaasupkeun pangawasa dina Google Maps Lamun maké Google Maps aya situasi dimana perlu pikeun ngukur jarak langsung antara titik maké pangawasa. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu ngaktipkeun alat ieu ngaliwatan bagian husus dina ménu utama. Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha cara ngaktipkeun sareng nganggo pangawasa dina Google Maps. Aktipkeun… baca leuwih

Nyiapkeun akun Google

Nyetél Akun Google Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun Google, waktosna pikeun ngaléngkah ka nyetél akun anjeun. Sabenerna, aya teu loba setélan, aranjeunna diperlukeun pikeun pamakéan leuwih merenah tina jasa Google. Hayu urang nyandak katingal ngadeukeutan di aranjeunna. Asup ka akun Google Anjeun. Inpormasi langkung seueur: Kumaha ngaksés… baca leuwih

Tambihkeun dokumén kana Google Docs

Tambahkeun dokumén ka Google Docs Pilihan 1: Vérsi PC Kalayan versi browser Google Docs, anjeun tiasa ngaksés sadaya fitur jasa. Nambahkeun dilakukeun ku dua cara: ku unggah obyék ka Google Drive (sadayana file téks sacara otomatis disimpen dina kategori Dokumén) atanapi ku muka… baca leuwih

Nyelapkeun tabel anyar dina Google spreadsheets

Nyelapkeun tabel anyar dina Google spreadsheets

Nyelapkeun méja anyar dina Google spreadsheets Métode 1: Kontéks ménu Google spreadsheets geus diwangun-di parabot pikeun nyelapkeun rupa data. Upami anjeun hoyong nyalin tabel tina program sapertos MS Word atanapi Excel, teraskeun sapertos kieu. Pencét sareng… baca leuwih

Ngungkulan masalah "Google application error"

Ngungkulan masalah "Google App Error"

Ngungkulan "Kasalahan Aplikasi Google" Métode 1: Gulungkeun deui aplikasi ka vérsi samemehna Upami anjeun nampi kasalahan anu henteu aya nomer nalika anjeun nyobian muka aplikasi Google dina telepon sélulér anjeun, panyababna tiasa janten gangguan parangkat lunak. Pikeun ngajawab masalah, lumangsungna kieu: Buka Google Play ... baca leuwih

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon sanés

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon sanés

Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon séjén Lengkah 1: Pasang aplikasi Google Authenticator dina telepon anyar anjeun Kodeu Google Authenticator henteu otomatis ditransfer nalika anjeun ngarobih telepon, janten aranjeunna kedah ditransfer sacara manual. Ieu gampang dilakukeun, salami anjeun gaduh dua auténtikasi diaktipkeun ... baca leuwih

Ngadamel tés dina Wangun Google

Nyiptakeun Tés dina Bentuk Google Ayeuna, Google Formulir mangrupikeun salah sahiji sumber online anu pangsaéna pikeun nyiptakeun sababaraha jinis survey sareng tés tanpa aya larangan anu hébat. Dina kursus tulisan kami ayeuna, urang badé ningali kana prosedur nyiptakeun tés nganggo jasa ieu. Nyieun Tes di Google... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online