Uninstalling Google Play Services dina telepon sélulér Meizu

Uninstalling Google Play Services dina telepon sélulér Meizu

Nyoplokkeun Layanan Google Play dina telepon sélulér Meizu Punten Catet. Prosedur pikeun ngahapus jasa Google tina smartphone Android dina kalolobaan kasus ngalibatkeun meunangkeun hak akar sateuacanna. Henteu disarankeun pikeun pangguna anu teu ngalaman kusabab résiko poténsial masalah sareng… baca leuwih

Ngarengsekeun Masalah Ngajalankeun Play Store dina Meizu

Ngarengsekeun Masalah Ngajalankeun Play Store dina Meizu

Ngarengsekeun Masalah Peluncuran Play Store di Meizu Taun 2016, produsén alat sélulér Meizu ngeureunkeun sateuacanna masang ladénan Google dina telepon sélulérna. Alesanna nyaéta parangkat lunak janten luntur nalika alatna asup ka pasar internasional sareng pangguna nampi vérsi parangkat lunak anu luntur. … baca leuwih

Pembaruan aplikasi Likee tanpa Google Play Market

Ngamutahirkeun Aplikasi Likee tanpa Métode Pasar Google Play 1: Toko Aplikasi Alternatif Sababaraha pabrik alat gaduh pasar parangkat lunak sorangan dimana versi énggal tiasa diunduh. Pilihan 1: Samsung Galaxy Store Pamilik alat Samsung tiasa nganggo Galaxy Store terpadu. Ngajalankeun toko Galaxy. … baca leuwih

Kumaha ngagunakeun Google Play Store tanpa akun

Kumaha ngagunakeun Google Play Store tanpa akun Métode 1: Evozi ARK Downloader Metoda ieu ngamungkinkeun anjeun nimba file APK ngalangkungan tautan ka halaman aplikasi dina Play Market. Éta henteu tiasa dianggo sareng aplikasi anu mayar, tapi sabagéan ageung pamekaran dina katalog Google resmi. Pindah ka… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 491 dina Play Store

Nyoplokkeun kodeu kasalahan 491 di Play Store "Error 491" lumangsung alatan aplikasi sistem Google overflowing jeung cache tina sagala rupa data disimpen nalika maké Play Store. Upami seueur teuing, éta tiasa nyababkeun kasalahan pikeun ngaunduh atanapi ngapdet aplikasi di handap ieu. Aya ogé waktos nalika… baca leuwih

Ngaleungitkeun kasalahan 907 di Play Store

Nyingkirkeun kasalahan 907 di Play Store Nalika ngaunduh atanapi ngapdet aplikasi di Play Store, "Error 907" tiasa muncul. Éta henteu mawa akibat anu serius sareng tiasa dileungitkeun ku sababaraha cara saderhana. Nyingkirkeun kodeu kasalahan 907 di Play Store Upami solusi standar dina bentuk rebooting alat atanapi ngaktipkeun / mareuman… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 505 dina Play Store

Ngahapus Kode Kasalahan 505 di Play Store "Kode Kasalahan 505 Teu Dipikanyaho" mangrupikeun béwara anu henteu pikaresepeun anu munggaran dipanggihan ku pamilik alat Google Nexus anu ningkatkeun tina Android 4.4 KitKat ka 5.0 Lollipop. Masalah ieu teu tiasa disebat urgent kanggo waktos anu lami, tapi kusabab nyebarna Prévalénsi… baca leuwih

Ngalereskeun masalah sareng ngapdet aplikasi di Play Store

Troubleshoot aplikasi ngamutahirkeun dina Play Store pamaké Android aktip install rada sababaraha aplikasi béda dina alat mobile maranéhanana. Supados masing-masingna tiasa dianggo sacara stabil sareng tanpa kasalahan, salian pikeun nampi fitur sareng kamampuan anyar, pamekar périodik ngaleupaskeun apdet. Tapi naon anu kudu dilakukeun upami aplikasi dipasang via… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 20 dina Play Store

Nyoplokkeun kodeu kasalahan 20 di Play Store Google Play Store, diwangun kana ampir kabéh alat Android, ampir hiji-hijina jalan pikeun manggihan, ngundeur, install sarta ngamutahirkeun aplikasi tur kaulinan. Seringna toko ieu tiasa dianggo sacara stabil sareng tanpa gangguan, tapi sakapeung pangguna masih nyanghareupan masalah anu tangtu. Salah sahijina, “Kode… baca leuwih

Cabut Google Play Store tina alat Android

Nyoplokkeun Google Play Store tina Alat Android Najan sagala kauntungan anu ditawarkeun Google Play ka nu gaduh alat Android, dina sababaraha kaayaan, panginten peryogi samentawis atanapi permanén ngahapus App Store ieu tina sistem. Pikeun ngabéréskeun masalah ieu, dina kalolobaan kasus, pangguna kedah nganggo… baca leuwih

Kumaha ngabatalkeun tautan akun anu dihapus tina Google Play Store

Kumaha ngabatalkeun tautan akun Google Play Store anu dipupus Sakali akun dihapus, éta masih tiasa dikaitkeun ka sababaraha jasa Google, kalebet katalog Play Market ngeunaan aplikasi sareng kaulinan. Tetep émut. Conto di handap ieu ngagunakeun telepon sélulér sareng cangkang Samsung One UI. Pikeun versi séjén ... baca leuwih

Kumaha ngarobih kecap konci Google Play Store

Kumaha cara ngarobah kecap akses Google Play Store Pilihan 1: Robah kecap akses Google nawiskeun panggunana pikeun ngadaptarkeun hiji akun pikeun sadaya jasana, anu matak mustahil pikeun ngarobih kecap konci ngan ukur salah sahijina. Hal anu sami pikeun Play Market, anu mangrupikeun katalog aplikasi sareng kaulinan resmi sareng panggedéna… baca leuwih

Kumaha cara nganggo Google Play Market di Krimea

Kumaha ngagunakeun Google Play Market di Krimea Métode 1: VPN Kusabab sanksi, Play Market henteu sayogi di Krimea, tapi VPN tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan larangan ieu. Éta tiasa diaktipkeun boh dina router (ku ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anu diperyogikeun) sareng dina telepon sélulér Android, sareng… baca leuwih

Kumaha pasang deui Google Play Market

Kumaha masang deui Google Play Market Lengkah 1: Uninstall Prosés masang deui diréktori aplikasi standar Play Market anu aya dina alat Android dimimitian ku ngahapus. Léngkah ieu mangrupikeun subyek salah sahiji tulisan dina halaman wéb kami, dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan tilu metode (kalebet pilihan no-root… baca leuwih

Kumaha ngamutahirkeun Play Market dina Android

Kumaha ngamutahirkeun Play Market dina Android

Kumaha ngapdet Play Market dina Android Dina kalolobaan alat OS Android, aya toko aplikasi Play Market anu diwangun. Aya seueur parangkat lunak, musik, pilem sareng buku tina sababaraha kategori anu sayogi pikeun pangguna. Aya kasus dimana anjeun teu tiasa masang aplikasi atanapi nampi ... baca leuwih

Kumaha carana ngadaptar di Play Store

Kumaha carana ngadaptar di Play Store

Ngadaptar sareng Play Store Nalika anjeun mésér alat sélulér énggal anu dijalankeun dina sistem operasi Android, léngkah munggaran pikeun ngagunakeunana sacara maksimal nyaéta ngadamel akun sareng Play Market. Akun bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh sajumlah ageung aplikasi, kaulinan, musik, pilem sareng buku tina toko… baca leuwih

Kumaha ngarobih akun Play Market anjeun

Kumaha ngarobih akun Play Market anjeun

Kumaha carana ngarobah akun Play Market anjeun Loba pamaké alat Android anu wondering kumaha carana ngarobah akun Play Market maranéhanana. Kabutuhan ieu tiasa timbul kusabab leungitna data akun, penjualan atanapi ngagaleuh gadget. Robah akun Play Market Pikeun ngarobah akun, anjeun kedah gaduh… baca leuwih

Kumaha kaluar tina akun Play Market anjeun

Kumaha kaluar tina akun Play Market anjeun

Signing kaluar tina akun Play Market Anjeun Pikeun pinuh make Play Market dina alat Android Anjeun, Anjeun mimitina kudu nyieun hiji akun Google. Dina mangsa nu bakal datang, meureun perlu ngarobah akun anjeun, contona, alatan leungitna data atawa lamun meuli atawa ngajual gadget, ti mana ... baca leuwih

Kumaha cara nyetél Play Market

Kumaha cara nyetél Play Market

Kumaha nyetél Play Market Saatos ngagaleuh alat Android, hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta ngaunduh aplikasi anu diperyogikeun tina Play Market. Ku alatan éta, salian nyieun hiji akun di toko, teu menyakiti ngartos setelan na. Maca ogé: Kumaha Ngadaptarkeun Play Store Play Store Setélan Teras,… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun kode promo Play Market

Kumaha carana ngaktipkeun kode promo Play Market

Kumaha Aktipkeun a Play Market Promo Code Play Market mangrupakeun toko online badag pikeun aktip, musik, pilem sarta literatur pikeun alat Android. Sareng sapertos hypermarket naon waé, éta ngagaduhan rupa-rupa diskon, promosi sareng kode promosi khusus pikeun ngagaleuh produk anu tangtu. Aktipkeun kode promosi di Play Store Anjeun parantos janten… baca leuwih

Kumaha carana nambihan alat pikeun Play Market

Kumaha carana nambihan alat pikeun Play Market

Kumaha cara nambihan alat ka Play Market Upami kusabab sababaraha alesan anjeun kedah nambihan alat anjeun ka Google Play, éta henteu sesah pikeun ngalakukeunana. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta terang nami pangguna sareng kecap konci akun anjeun sareng gaduh telepon sélulér atanapi tablet anu gaduh sambungan internét anu stabil. Tambahkeun anjeun… baca leuwih

Kumaha carana nambihan akun di Play Market

Kumaha carana nambihan akun di Play Market

Kumaha carana nambahkeun hiji akun Play Market Lamun Anjeun kudu nambahkeun hiji akun Play Market kana hiji anjeun geus boga, eta moal ngarugikeun anjeun loba waktu atawa usaha: Anjeun ngan kudu konsultasi cara ngusulkeun. Inpormasi langkung seueur: Kumaha cara muka akun di Play Market Tambahkeun akun di Play Market Dua cara bakal katutupan di handap ieu… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan dina jasa Google Play

Kumaha ngalereskeun kasalahan dina jasa Google Play

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan dina Layanan Google Play Nalika nganggo alat Android, anjeun sakapeung tiasa ningali jandela inpormasi anu ngawartosan yén aya kasalahan dina aplikasi Layanan Google Play. Tong panik, éta sanés bug kritis sareng tiasa dilereskeun dina ... baca leuwih

Kumaha ngalereskeun "kode éror 963" dina Play Market

Kumaha carana ngalereskeun "kode kasalahan 963" dina Play Market

Kumaha Fix "Error Code 963" dina Play Market Upami anjeun mendakan "Error 963" nalika nganggo toko aplikasi Play Market, entong hariwang, éta sanés masalah kritis. Éta tiasa direngsekeun ku sababaraha cara, anu henteu peryogi seueur waktos sareng usaha. Kumaha carana ngalereskeun kasalahan 963 di Play Market Aya sababaraha pilihan… baca leuwih

"Kodeu kasalahan 905" dina Play Store

"Kode kasalahan 905" dina Play Store

"Error Code 905" dina Play Store Play Market mangrupikeun toko aplikasi anu ageung anu dianggo ku jutaan jalma unggal dinten. Ku alatan éta, operasi na bisa jadi teu salawasna stabil, ti jaman ka jaman, sagala rupa kasalahan jeung nomer husus bisa muncul, nu bisa dipaké pikeun manggihan solusi pikeun masalah. Kumaha carana ngajawab… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 920 di Play Store

Ngabéréskeun kode éror 920 di Play Store

Ngabéréskeun kodeu kasalahan 920 dina Play Store Kasalahan 920 sanés masalah anu serius sareng direngsekeun dina kalolobaan kasus dina sababaraha menit. Panyababna tiasa janten sambungan internét anu teu stabil atanapi masalah sareng akun anjeun anu disingkronkeun sareng jasa Google. Solusi kasalahan 920… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 924 di Play Store

Ngalereskeun kode kasalahan 924 di Play Store

Ngalereskeun kodeu kasalahan 924 di Play Store "Error 924" dina kalolobaan kasus muncul di Play Market kusabab masalah sareng jasa éta sorangan. Ku alatan éta, aya sababaraha cara gampang pikeun ngungkulan éta, anu bakal dibahas di handap. Ngarengsekeun kodeu kasalahan 924 di Play Store Upami anjeun… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 927 di Play Store

Ngabéréskeun kode éror 927 di Play Store

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 927 di Play Store "Error 927" muncul nalika aya apdet atanapi unduh aplikasi ti Play Market. Kusabab éta rada umum, teu hese pikeun ngajawab. Kumaha carana ngalereskeun kode kasalahan 927 di Play Market Pikeun ngalereskeun masalah "Kasalahan 927", anu anjeun peryogikeun nyaéta… baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun kode éror 495 dina Play Store

Kumaha ngabéréskeun kode éror 495 dina Play Store

Kumaha carana ngabéréskeun kasalahan kode 495 di Play Store Salah sahiji masalah anu paling umum nalika nganggo toko aplikasi Google Play nyaéta "kasalahan 495". Dina kalolobaan kasus, éta lumangsung kusabab mémori cache mémori Google Google, tapi ogé kusabab… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan DF-DFERH-0 di Play Store

Ngalereskeun kode kasalahan DF-DFERH-0 di Play Store

Ngalereskeun kodeu kasalahan DF-DFERH-0 di Play Store Nalika ngaunduh atanapi ngapdet aplikasi di Play Market, naha anjeun mendakan kasalahan "DF-DFERH-0"? Aya sababaraha cara saderhana pikeun ngalereskeunana, sabab anjeun bakal diajar di handap. Hapus kodeu kasalahan DF-DFERH-0 di Play Store Biasana anu nyababkeun masalah ieu nyaéta bug… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan RH-01 di Play Store

Kumaha ngalereskeun kasalahan RH-01 di Play Store

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan RH-01 di Play Store Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun nampi "kasalahan RH-01" nalika nganggo jasa Play Store? Kasalahan ieu disababkeun ku kasalahan nyandak data ti pangladén Google. Mangga tingal parentah di handap pikeun ngalereskeun eta. Kumaha carana ngalereskeun kasalahan kode RH-01 di Play Store… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan "Aplikasi Google dieureunkeun

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "Aplikasi Google dieureunkeun

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "Aplikasi Google dieureunkeun" Unggal dinten, seueur pangguna alat Android nyanghareupan sababaraha masalah. Kalolobaan waktu aranjeunna patali jeung kinerja jasa tangtu, prosés atawa aplikasi. "Aplikasi Google parantos dieureunkeun." - Kasalahan anu tiasa muncul dina sadaya… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 403 di Play Store

Ngabéréskeun kode éror 403 di Play Store

Ngarengsekeun Kasalahan Code 403 di Play Store Android OS masih teu sampurna, ti jaman ka jaman pamaké nyanghareupan rupa glitches sarta kasalahan dina operasi na. "Unduh aplikasi gagal… (Kode kasalahan: 403)" - mangrupikeun salah sahiji masalah anu parah. Dina tulisan ieu urang bakal diajar… baca leuwih

Ngabéréskeun kode éror 506 di Play Store

Ngabéréskeun kode éror 506 di Play Store

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 506 di Play Store Play Market mangrupikeun cara utama pikeun ngaksés aplikasi énggal sareng ngapdet aplikasi anu parantos dipasang dina telepon sélulér atanapi tablet Android anjeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting dina sistem operasi Google, tapi karyana henteu salawasna sampurna: sakapeung... baca leuwih

Kumaha carana masang Google Play Market dina telepon sélulér Meizu anjeun

Kumaha carana masang Google Play Market dina telepon sélulér Meizu anjeun

Kumaha cara masang Google Play Market dina telepon sélulér Meizu anjeun Tindakan anu pangheulana dilakukeun ku kalolobaan pangguna smartphone saatos nangtukeun setelan Android awal nyaéta masang sadaya aplikasi anu diperyogikeun engké. Cara anu paling nyaman sareng aman nyaéta masang parangkat lunak ti Google Play Market, tapi dina sababaraha… baca leuwih

Ngalereskeun masalah sareng Play Store dina Android

Ngalereskeun masalah sareng Play Store dina Android

Ngarengsekeun masalah sareng Play Store on Android Play Market mangrupakeun salah sahiji bagian konci tina sistem operasi Google, saprak pamaké manggihan tur masang kaulinan anyar jeung aplikasi tur ngapdet aranjeunna ngaliwatan eta. Dina sababaraha kasus, komponén penting tina sistem operasi ieu lirén tiasa dianggo leres, nampik ngalaksanakeun… baca leuwih

Masang Google Play Market dina alat Android anjeun

Masang Google Play Market dina alat Android anjeun

Masang Google Play Market dina alat Android Anjeun Sakumaha anjeun terang, Google Play Market mangrupikeun salah sahiji modul parangkat lunak anu paling penting anu diwangun dina OS Android. Ti toko aplikasi ieu seueur pangguna telepon sélulér sareng tablet Android masang sababaraha program sareng alat dina… baca leuwih

Akses Google Play Store tina komputer anjeun

Akses Google Play Store tina komputer anjeun

Ngaksés Google Play Store tina komputer anjeun Google Play Market mangrupikeun hiji-hijina toko aplikasi resmi pikeun alat anu nganggo sistem operasi Android. Nanging, henteu sadayana terang yén anjeun tiasa ngalebetkeun éta sareng ngaksés seueur pungsi dasar henteu ngan ukur tina alat sélulér, tapi ogé… baca leuwih

Kumaha mupus metode pamayaran di Google Play Store

Kumaha mupus metode pamayaran di Google Play Store

Kumaha cara ngahapus metode pamayaran di Google Play Store Google Play Market mangrupikeun hiji-hijina toko aplikasi resmi pikeun alat sélulér Android. Salian aplikasi sorangan, éta nawiskeun kaulinan, pilem, buku, koran sareng musik. Sababaraha eusi sayogi kanggo diunduh gratis, tapi aya ogé kontén anu peryogi mayar, anu… baca leuwih

Kumaha cara ngagunakeun Google Play Store

Kumaha cara ngagunakeun Google Play Store

Kumaha cara nganggo Google Play Store Sistem operasi Android, dimana kalolobaan telepon sélulér modern sareng tablet tiasa dianggo, ngandung arsenal dasarna ngan ukur alat standar sareng kabutuhan, tapi henteu salawasna cekap, aplikasi minimum. Sésana dipasang ngaliwatan Google Play Store, anu henteu aya-brainer pikeun… baca leuwih

Ngalereskeun kode kasalahan 192 di Google Play Store

Ngalereskeun kode kasalahan 192 di Google Play Store

Ngarengsekeun kodeu kasalahan 192 di Google Play Store Diwangun dina sadaya telepon sélulér sareng tablet Android anu disertipikasi, Google Play Market, hanjakalna pikeun seueur pangguna, henteu tiasa dianggo sacara stabil. Kadang-kadang dina prosés pamanfaatan, anjeun tiasa mendakan sagala jinis masalah. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha carana ngalereskeun… baca leuwih

Ngarobih nagara di Google Play

Ngarobih nagara di Google Play

Ngarobah nagara di Google Play Google Play mangrupakeun ladenan Android gunana pikeun browsing tur ngundeur rupa program mangpaat, kaulinan sarta aplikasi sejenna. Nalika ngagaleuh, salian ti ngotéktak toko, Google ngémutan lokasi anu mésér sareng dumasar kana data ieu ngahasilkeun daptar produk anu nyukupan pikeun… baca leuwih

Kumaha ngalereskeun kasalahan 504 di Google Play Store

Kumaha ngalereskeun kasalahan 504 di Google Play Store

Kumaha ngalereskeun kasalahan 504 di Google Play Store Google Play Market, janten salah sahiji komponén anu paling penting dina sistem operasi Android, henteu salawasna jalanna leres. Kadang anjeun tiasa mendakan sagala jinis masalah nalika nganggo éta. Di antarana aya kasalahan pikaresepeun jeung kode 504, nu kiwari kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha carana ngajawab. … baca leuwih

Balikkeun Google Play Store dina Android

Balikkeun Google Play Store dina Android

Mulangkeun Google Play Store dina Android Dina telepon sélulér sareng tablet Android, Google Play Market nyayogikeun kamampuan pikeun milarian, masang sareng ngapdet sababaraha aplikasi sareng kaulinan, tapi henteu sadayana pangguna ngahargaan mangpaatna. Janten, teu kahaja atanapi ngahaja, toko digital ieu tiasa dihapus, saatosna, dina sagala kamungkinan, anjeun bakal… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Play Market leungit dina Android

Naon anu kedah dilakukeun upami Play Market leungit dina Android

Naon anu kudu dilakukeun upami Play Market leungit tina Android Play Market nyaéta toko aplikasi Google resmi dimana anjeun tiasa mendakan sababaraha kaulinan, buku, pilem, jsb. Ku alatan éta, nalika Pasar disappears, pamaké mimiti heran naon masalahna. Kadang-kadang aya hubunganana sareng telepon sélulér éta sorangan, sanés waktosna kusabab… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan "Ngantosan unduh" dina Play Market

Ngalereskeun kasalahan "Ngantosan unduh" dina Play Market

Ngalereskeun kasalahan "Ngantosan unduh" dina Play Market

Nalika nyobian ngapdet atanapi ngaunduh aplikasi naon waé ti Play Market, kadang kasalahan "Nungguan diunduh" tiasa muncul. Dina artikel ieu kami baris ngabejaan Anjeun naha eta kajadian jeung kumaha carana ngalereskeun eta.

"Nungguan undeuran" di Google Play Store

Kasalahan anu dituduhkeun tiasa muncul kusabab sababaraha alesan, mimitian ti sambungan internét anu teu stabil / lambat atanapi panyimpen éksternal anu teu leres dugi ka kacilakaan parah dina aplikasi individu (parantos dipasang) atanapi dina sistem operasi sadayana. Salajengna, urang bakal ningali sadaya pilihan pikeun ngalereskeun kasalahan "Nungguan diunduh" dina Google Play Store, ti anu pangbasajanna ka anu paling pajeulit bahkan anu paling mendesak.

Catetan: Upami telepon sélulér Android anjeun nganggo antivirus atanapi firewall (tos dipasang ku pabrikan atanapi diunduh sacara mandiri ti toko aplikasi, henteu janten masalah di dieu), sateuacan neraskeun masalah anu dikedalkeun dina judul tulisan, pareumanana, atanapi langkung saé, uninstall na. Éror na tiasa disababkeun ku éta, sareng upami kitu, nuturkeun saran di handap ieu moal aya hasilna positip.

Metoda 1: Reboot alat

Kaseueuran kasalahan tiasa disababkeun ku kagagalan sistem alit, anu ngabalikan deui alat anu henteu pati penting tiasa ngabantosan ngalereskeun. Pareuman hurungkeun deui alat anjeun teras cobian unduh atanapi perbarui aplikasi deui.

Cara 2: Milari koneksi internét anu stabil

Alesan sanésna nyaéta sambungan internét alat anjeun henteu jalan leres. Anu ngalanggarana tiasa nyusahkeun lalu lintas dina kartu SIM atanapi sambungan WI-FI anu rusak. Pariksa éta dina peramban sareng upami sadayana tiasa hasil, teraskeun kana cara anu salajengna.

baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes