Pasang YouTube dina LG TV

Pasang YouTube dina LG TV Kadang-kadang saatos firmware TV atanapi sababaraha gangguan, aya ngahapus aplikasi anu dipasang, YouTube video hosting ogé ngarujuk. Anjeun tiasa ngaunduh deui sareng masangna dina sababaraha léngkah anu gampang. Hayu urang tingali prosés ieu sareng conto TV LG. … baca leuwih

Nempo Pidéo YouTube Anu Hapus

Ningali pidéo anu dipiceun tina YouTube Platform YouTube nawiskeun sadaya hak ka pangguna kana pidéo anu aranjeunna unggah kana hosting ieu. Ku alatan éta, anjeun mindeng bisa nempo yén video geus dihapus, diblokir, atawa saluran panulis urang geus euweuh. Tapi aya cara pikeun ningali éta… baca leuwih

Kumaha cara nyumputkeun pidéo YouTube anu dihapus

Kumaha carana nyumputkeun video YouTube dihapus Pilihan 1: Komputer Dina versi lengkep tina situs YouTube resmi, dua parentah nu relevan. Métode 1: Perpustakaan Saatos anjeun ngahapus pidéo, éta moal ngaleungit tina daptar puter anjeun, janten anjeun kedah ngahapus éta nyalira. Tingali ogé: Pupus daptar puter YouTube… baca leuwih

Unduh sawangan tina pidéo YouTube

Ngundeur sawangan pidéo YouTube Métode 1: tautan Panutup sadaya pidéo sayogi ngalangkungan tautan sapertos http://i1.ytimg.com/vi/ABCDEF/maxresdefault.jpg, dimana di ABCDEF tempatna nunjukkeun identifier unik. . Anjeun tiasa ningali dina kaca lalajo, dina bar alamat sanggeus tanda =. Buka pidéo anu gambarna badé unggah. Salin kombinasi… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun koméntar dina YouTube

Kumaha cara ngaktipkeun koméntar dina YouTube Pilihan 1: Komputer Dina PC, anjeun tiasa ngédit setélan pikeun sababaraha undeuran sakaligus atanapi ngan ukur hiji undeuran. Métode 1: Robah massa Setélan anu ditetepkeun dina paréntah di handap ieu bakal diterapkeun sacara standar nalika pidéo anyar diunggah. Klik dina gambar ... baca leuwih

Kumaha carana ngalebetkeun pidéo kana pidéo YouTube

Kumaha cara nyelapkeun pidéo kana pidéo YouTube Métode 1: Petunjuk Nalika anjeun nuturkeun pitunjuk ieu, dina sababaraha waktos dina pidéo, tombol skip bakal muncul di pojok kanan luhur layar. Upami tugas judul nujul kana overlay atanapi ngahijikeun hiji pidéo sareng anu sanés, anjeun kedah parios tulisan… baca leuwih

Kumaha mupus kode kasalahan 400 dina YouTube

Kumaha mupus kodeu kasalahan 400 dina YouTube Kadang-kadang pangguna versi lengkep sareng mobile tina situs YouTube mendakan kasalahan sareng kode 400. Panginten aya sababaraha alesan pikeun penampilanna, tapi kalolobaanana kasalahan ieu henteu aya anu serius sareng tiasa direngsekeun sacara harfiah dina… baca leuwih

Eksténsi ngahalangan iklan pikeun YouTube

Ekstensi pameungpeuk iklan YouTube Kiwari, situs hosting pidéo YouTube aktip dianggo ku seueur pangguna. Aya beuki loba Iklan bari nonton video sarta kadangkala aranjeunna teu jalan leres tur muncul unggal menit, utamana dina video panjang. Kaayaan ieu henteu resep sababaraha ... baca leuwih

Kumaha YouTube Ngitung Kunjungan

Kumaha YouTube Ngitung Pintonan YouTube, situs hosting pidéo panggedéna sadunya, parantos ningkatkeun algoritma sistemna, sahingga hésé pikeun pangguna ngartos persis kumaha jasa éta jalan. Pintonan pidéo mangrupikeun indikator utama minat pamirsa sareng kasuksésan… baca leuwih

Tingali pidéo anu diblokir dina YouTube

Ningali pidéo anu diblokir dina YouTube Rébuan pidéo diunggah ka situs hosting pidéo YouTube unggal dinten, tapi henteu sadayana pidéo sayogi pikeun ditingali ku sadaya pangguna. Sakapeung, ku kaputusan otoritas nagara atanapi anu gaduh hak, pidéo henteu tiasa ditingali ku… baca leuwih

Atur sumbangan dina YouTube

Nyetél sumbangan dina YouTube Kamungkinan nyandak kauntungan tina aliran YouTube ngalangkungan sumbangan ti jalma sanés, ieu ogé disebut sumbangan. Intina nyaéta yén pangguna ngaklik tautan, ngirimkeun anjeun sajumlah artos, teras béwara muncul dina aliran, yén pemirsa sanés ... baca leuwih

Salin tautan kana pidéo YouTube

Nyalin tautan ka pidéo YouTube Upami anjeun mendakan pidéo anu anjeun pikahoyong dina YouTube, anjeun henteu ngan ukur tiasa ngahargaan éta kalayan resep anu loma, tapi ogé bagikeun ka réréncangan anjeun. Nanging, di antara tujuan anu dirojong ku pilihan ieu, jauh tina sadaya "tempat" ngirim, sareng dina hal ieu… baca leuwih

Potong Pidéo YouTube

Potong Pidéo YouTube Naha anjeun ngeposkeun pidéo dina YouTube, tapi ujug-ujug sadar yén masih seueur teuing? Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun kedah motong bagian tina pidéo? Anjeun teu kedah ngahapus, édit dina program sanés sareng unggah deui. Ngan nganggo pangropéa anu diwangun, anu ngagaduhan seueur fitur pikeun ngabantosan anjeun ngarobih... baca leuwih

Atur tarjamahan dina YouTube

Atur tarjamahan dina YouTube

Nyetel Subtitle dina YouTube Sadayana terang naon subjudul. fenomena ieu geus dipikawanoh saprak jaman immemorial. Geus aman salamet nepi ka jaman urang. Ayeuna subjudul tiasa dipendakan dimana waé, di bioskop, dina televisi, dina situs pilem, tapi urang bakal ngobrol ngeunaan subtitle dina YouTube, atanapi langkungna, parameterna. Baca ogé: Kumaha… baca leuwih

Tambahkeun tarjamahan kana pidéo YouTube

Tambahkeun tarjamahan kana pidéo YouTube

Tambihkeun subtitle kana pidéo YouTube Pidéo dina YouTube sering gaduh paréntah sora dina basa Rusia atanapi basa sanés. Tapi kadang jalma dina pidéo tiasa nyarios gancang pisan atanapi henteu jelas, sareng sababaraha harti leungit. Éta sababna YouTube gaduh fitur pikeun ngaktifkeun subtitle ogé ... baca leuwih

Kumaha cara ngahalangan YouTube tina murangkalih dina komputerna

Kumaha meungpeuk YouTube ti murangkalih dina komputer anjeun YouTube mangrupikeun situs hosting pidéo anu kabuka dimana saha waé tiasa unggah pidéo naon waé anu nyumponan standar perusahaan. Nanging, sanaos kadali anu ketat, sababaraha pidéo sigana henteu pantes pikeun ditingalikeun ka murangkalih. Dina tulisan ieu,… baca leuwih

Kumaha ngarobih avatar YouTube anjeun

Kumaha Ngarobih Avatar YouTube anjeun Seueur YouTuber aktip langkung resep nambihan kapribadian kana tampilan akunna. Sanaos anjeun sanés panyipta kontén, teu aya anu ngahalangan anjeun pikeun nambihan avatar profil pribadi anu anjeun kadang-kadang ninggalkeun koméntar atanapi pendapat di Komunitas. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali kumaha ngarobih… baca leuwih

Kumaha carana nyingkahan larangan umur di YouTube

Kumaha cara ngalangkungan larangan umur dina YouTube Pangguna anu teu kadaptar tina jasa YouTube sering kedah ningali pesen "Video ieu panginten henteu tiasa ditampi ku sababaraha pangguna" nalika maén pidéo naon waé. Ieu ngan hartina hiji hal: video ngandung bahan pikeun jalma leuwih 18 taun umur. Anjeun kedah log in pikeun ningali éta dina ... baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan

Naon anu kedah dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan

Naon anu kudu dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan Métode 1: Reset pabrik Pikeun mulang ka setélan standar, hapus file anu cocog. Buka folder Ummy Video Downloader. Paling dipikaresep bakal lokasina di Program Files (x86), iwal jalur ieu ngahaja dirobah sanggeus instalasi. Pindah ka diréktori... baca leuwih

Hapus saluran YouTube

Hapus saluran YouTube Sapanjang hirup, jalma sering pisan nyanghareupan kaayaan dimana hal-hal anu kapaké sateuacanna janten teu aya gunana sareng teu perlu. Jeung perlu meunang leupas tina eta. Ieu normal, sabab jumlah alesan pikeun ngarobah preferensi Anjeun teu bisa dibayangkeun. Ku… baca leuwih

Pareuman autoplay pikeun pidéo YouTube

Pareuman puter otomatis pidio YouTube Ladenan hosting pidéo YouTube dianggo ku jutaan pangguna. Sababaraha langkung resep nonton pilem sareng séri TV ngalangkungan jasa, anu sanés langkung resep ningali pidéo lucu, pidéo pendidikan sareng anu sanés ngan ukur ngadangukeun musik. Kadang anjeun hoyong nganonaktipkeun playback... baca leuwih

Kumaha cara nyumputkeun pidéo dina YouTube

Kumaha nyumputkeun pidéo dina YouTube Pamaké anu ngamuat rékaman kana hosting YouTube gratis henteu salawasna hoyong éta katingali ku jalma sanés. Dina hal ieu, panulis kedah ngarobih setélan aksés rékaman supados henteu muncul dina panéangan sareng dina saluran. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali… baca leuwih

Ngagunakeun musik dina YouTube

Nganggo musik dina YouTube Kiwari, YouTube sanés ngan ukur platform anu paling populér pikeun ningali pidéo jalma sanés, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kontén pidéo sorangan sareng unggah kana situs éta. Tapi musik naon anu anjeun tiasa pasang dina pidéo anjeun supados henteu diblokir atanapi dipupus... baca leuwih

Analog hosting video dina YouTube

YouTube Video Hosting Analogues Aya seueur situs anu sami sareng YouTube dina Internét. Éta sadayana béda dina antarmuka sareng fungsionalitasna, tapi aranjeunna ogé gaduh kamiripan. Sababaraha jasa didamel sateuacan munculna YouTube, sedengkeun anu sanésna nyobian nyalin sareng janten populer, contona, di daérahna. Dina ieu… baca leuwih

Ngadamel potong kompas YouTube dina desktop anjeun

Jieun potong kompas desktop ka YouTube Ladenan hosting video populér YouTube geus bookmarked ku sajumlah badag pamaké, ngarah bisa napigasi ka kaca na sacara harfiah sababaraha clicks, tanpa nuliskeun alamat sacara manual tur tanpa ngagunakeun search engine. Anjeun tiasa … baca leuwih

Naha YouTube henteu damel dina TV anjeun?

Naha YouTube henteu tiasa dianggo dina TV kuring? Televisi sareng kamampuan Smart TV janten langkung populer sabab nawiskeun fitur hiburan anu ditingkatkeun sapertos nonton video YouTube. Nanging, akhir-akhir ieu, aplikasi anu saluyu lirén damel atanapi ngaleungit lengkep tina TV. Dinten ieu kami hoyong nyarioskeun ka anjeun naha ieu kajantenan sareng… baca leuwih

Bolaykeun langganan YouTube Premium

Ngabatalkeun langganan YouTube Premium Penting! Anjeun tiasa ngabatalkeun langganan YouTube Premium ngan dina alat anu anjeun ngalanggan. Tapi upami éta dilakukeun ngaliwatan situs jasa dina PC, cukup mungkin pikeun ngabatalkeun jasa liwat browser dina smartphone atanapi tablet - pikeun ngalakukeun ... baca leuwih

Sambungkeun YouTube kana televisi

Nyambungkeun YouTube ka TV Lalajo video YouTube butuh loba waktu unggal poe pikeun loba jalma. Tapi kadang bisa jadi teu nyaman mun lalajo acara favorit anjeun dina layar alat mobile atawa monitor komputer. Kalayan munculna televisi anu diaktipkeun Internét, éta parantos janten… baca leuwih

Tambahkeun playlist ka YouTube

Tambahkeun daptar puter ka YouTube Pilihan 1: Jieun daptar puter tina pidéo anjeun Pikeun genah anjeun sareng pamiarsa anjeun, kontén anu dipasang dina saluran tiasa dikumpulkeun dina bentuk daptar puter bertema. Situs wéb kami parantos gaduh pituduh lengkep ngeunaan cara ngalakukeun ieu… baca leuwih

Ganti ngaran YouTube

Ganti ngaran YouTube anjeun Sapertos seueur jasa, nami pangguna YouTube anjeun muncul di handap pidéo anu diunggah, ogé dina koméntar. Dina situs hosting video, otorisasina dilakukeun ngaliwatan akun Google. Ayeuna, anjeun tiasa ngarobih nami dina… baca leuwih

Tingali palanggan YouTube

Ningali palanggan YouTube Salaku nu gaduh saluran YouTube anjeun, anjeun tiasa nampi sababaraha data anu aya hubunganana sareng video sareng komunitas anjeun. Ieu ogé lumaku pikeun palanggan. Anjeun disadiakeun kalawan informasi teu ukur ngeunaan jumlah anjeun, tapi ogé ngeunaan unggal jalma individual. Inpormasi ngeunaan palanggan YouTube Aya daptar khusus dina… baca leuwih

Hapus siaran YouTube

Ngahapus aliran YouTube Live streaming dina YouTube ngamungkinkeun anjeun pikeun komunikasi sareng pamirsa sacara real waktos, tapi sababaraha gangguan sering lumangsung salami prosedur ieu. Salaku tambahan, sababaraha panyipta henteu hoyong ngaganggu gambar umum tina pidéo anu dirarancang kalayan saé sacara rutin. Sadaya ieu tiasa maksakeun ... baca leuwih

Ngaktipkeun modeu panorama di Google Maps

Ngaktipkeun mode panorama dina Google Maps Pilihan 1: Vérsi PC Versi wéb resmi Google Maps henteu ngan ngawengku fungsi nyieun ruteu, tapi ogé kamungkinan nempo panoramas. Modeu Street View tiasa dianggo pikeun ampir sadaya daérah, tapi aya kamungkinan yén panorama bakal pareum dina… baca leuwih

Ngadamel avatar saderhana pikeun kanal YouTube anjeun

Damel avatar saderhana pikeun saluran YouTube anjeun Nalika damel salaku blogger, penting henteu ngan ukur ngadamel pidéo anu berkualitas, tapi ogé pikeun ngadeukeutan desain visual saluran anjeun kalayan leres. Ieu ogé lumaku pikeun avatar. Éta tiasa dilakukeun ku sababaraha cara. Éta tiasa janten seni desainer, anjeun kedah gaduh… baca leuwih

Tambihkeun pidéo YouTube tina smartphone anjeun

Tambihkeun pidéo YouTube tina smartphone anjeun

Tambihkeun pidio YouTube tina telepon sélulér anjeun Aplikasi YouTube resmi pikeun smartphone ngamungkinkeun panyipta kontén ngamuat, ngédit sareng ngabagikeun pidéo tanpa peryogi bantosan IT tambahan. Numutkeun data resmi, langkung ti 60% sadaya pangguna langkung milih versi mobile tina jasa éta. Hayu urang tingali kumaha nambihan énggal ... baca leuwih

Kumaha cara muka YouTube upami aksés anjeun diblokir

Kumaha cara muka YouTube upami aksés anjeun diblokir

Kumaha cara muka YouTube upami aksés diblokir Pilihan 1: Komputer Upami anjeun teu tiasa ngaksés YouTube tina komputer anjeun, aya sababaraha alesan pikeun ieu, kalebet: Masalah Internét; ISP-tingkat blocking; Gagalna parangkat lunak dina browser anu dianggo (PC wungkul) atanapi dina klien jasa (alat sélulér). Untungna, dina… baca leuwih

Tingali pidéo anu diwatesan dina YouTube

Tempo video nu diwatesan dina YouTube Sababaraha video YouTube bisa eureun ditingalikeun dina waktu nu tangtu, sarta mangrupa taratas jeung téks "Video jeung aksés kawates" némbongan gantina. Hayu urang terang naon hartosna ieu sareng upami mungkin pikeun ningali pidéo éta. Kumaha ngahindarkeun aksés anu diwatesan Ngawatesan aksés nyaéta... baca leuwih

Nyebarkeun sawangan ngeunaan pidéo YouTube

Nyebarkeun sawangan ngeunaan pidéo YouTube Teu aya anu tiasa nolak yén nalika milih pidéo dina YouTube, pangguna ningali sawangan heula teras teras dina judulna. Panutup ieu mangrupikeun unsur anu pikaresepeun, sareng éta sababna penting pikeun terang kumaha nempatkeun gambar dina pidéo YouTube anjeun ... baca leuwih

Bersihkeun carita YouTube anjeun

Ngabersihan sajarah anjeun dina YouTube Sacara standar, hosting pidéo YouTube otomatis nyimpen pidéo anu anjeun tonton sareng pamundut anu anjeun lebetkeun, salami anjeun lebet kana akun anjeun. Sababaraha pangguna henteu peryogi fitur ieu atanapi ngan ukur hoyong mupus daptar éntri anu diawaskeun. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali sacara rinci kumaha… baca leuwih

Tag generator pikeun YouTube

Generator Tag YouTube Pilihan kecap konci anu leres maénkeun peran penting dina promosi pidéo anjeun ka pangguna sanés. Hatur nuhun kana ayana tag, éntri naék dina daptar panéangan sareng asup kana daptar "Disarankeun". pemirsa anu lalajo video kalayan fokus sarupa. Kecap… baca leuwih

Pilari koméntar anjeun dina YouTube

Milarian koméntar anjeun dina YouTube YouTube parantos lami langkung ti ngan ukur situs hosting pidéo populér di sakumna dunya. Jalma-jalma parantos diajar ngadamel artos sareng ngajar batur kumaha ngalakukeunana. Henteu ngan ukur blogger ngadamel pidéo ngeunaan kahirupanna, tapi ogé… baca leuwih

Ngarobih kualitas pidio YouTube

Ngarobih kualitas pidéo YouTube YouTube nawiskeun para pangguna sanés ngan ukur koleksi pidéo anu ageung, tapi ogé kamampuan pikeun ningali éta dina kualitas anu saé sareng saé kalayan sumber Internét anu minimal. Janten kumaha carana ngarobih kualitas gambar nalika ningali pidéo dina YouTube gancang? Robah kualitas hiji… baca leuwih

Pilihan milarian YouTube

Pilihan milarian YouTube Aya kecap konci khusus anu nalika anjeun ngasupkeunana dina pamilarian YouTube, anjeun bakal nampi hasil anu langkung tepat pikeun pamundut anjeun. Ku cara kieu, anjeun tiasa milarian pidéo tina kualitas, durasi sareng seueur deui. Nyaho kecap konci ieu, anjeun tiasa gancang mendakan pidéo anu dipikahoyong. Hayu urang ngartos sadayana ieu dina leuwih jéntré. Pilarian… baca leuwih

Kumaha carana mendakan tautan kana saluran YouTube anjeun

Kumaha milarian tautan ka saluran YouTube anjeun Pilihan 1: Browser dina PC Pikeun milarian tautan ka saluran YouTube anjeun ngalangkungan halaman wéb resmi, anjeun kedah nuturkeun tilu léngkah anu gampang. Nalika anjeun aya dina halaman mana waé jasa, klik gambar profil anjeun nyalira, ayana di… baca leuwih

Kumaha cara miceun tarjamahan dina YouTube

Kumaha carana miceun subtitles on YouTube Kalolobaan subtitles waktos ditambahkeun kana video sacara otomatis, tapi ayeuna beuki loba pangarang museurkeun panongton ti nagara béda, jadi maranéhna nyieun sorangan. Dina tulisan ieu anjeun bakal diajar kumaha nganonaktipkeun sawaréh atanapi sagemblengna dina… baca leuwih

Lebetkeun video YouTube dina halaman wéb

Nyematkeun Pidéo YouTube dina Situs wéb YouTube nyayogikeun jasa anu saé pikeun sadaya situs wéb ku nawiskeun kamampuan pikeun nga-host pidéo dina sumber-sumber sanés. Tangtosna, ku cara kieu anjeun maéhan dua manuk nganggo hiji batu: hosting pidéo YouTube ngajauhan tina watesna, sedengkeun… baca leuwih

Tambihkeun tag kana pidéo YouTube

Nambahkeun tag kana video YouTube Ku nulis resep tag ka video Anjeun, Anjeun ngaoptimalkeun eta nepi ka maksimum pikeun milarian tur nembongan dina rekomendasi ka pamaké tangtu. Konci henteu katingali ku pamirsa, tapi ngan kusabab éta bot milarian nyarankeun aranjeunna pikeun ditingali. Éta sababna ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online