Kumaha ngaganti ngaran saluran YouTube

Kumaha ngaganti ngaran saluran YouTube

Kumaha carana ngarobah ngaran saluran YouTube. Urang moal deui wareg ku nami anu urang pilih pikeun saluran urang, bahkan urang hoyong ngarobih téma sareng nami éta henteu cocog. Janten kumaha waé, ngarobih nami saluran YouTube mangrupikeun prosedur saderhana anu tiasa dilakukeun ku komputer… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan

Naon anu kedah dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan

Naon anu kudu dilakukeun upami Ummy Video Downloader henteu jalan Métode 1: Reset pabrik Pikeun mulang ka setélan standar, hapus file anu cocog. Buka folder Ummy Video Downloader. Paling dipikaresep bakal lokasina di Program Files (x86), iwal jalur ieu ngahaja dirobah sanggeus instalasi. Pindah ka diréktori... baca leuwih

Kumaha cara nyumputkeun pidéo YouTube anu dihapus

Kumaha cara nyumputkeun pidéo YouTube anu dihapus

Kumaha nyumputkeun pidéo YouTube anu dihapus Pilihan 1: Komputer Dina versi lengkep situs YouTube resmi, dua petunjuk anu relevan. Métode 1: Perpustakaan Saatos anjeun ngahapus pidéo, éta moal ngaleungit tina daptar puter anjeun, janten anjeun kedah ngahapus éta nyalira. Tingali ogé: Pupus daptar puter YouTube Dina… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun koméntar dina YouTube

Kumaha carana ngaktipkeun koméntar dina YouTube

Kumaha cara ngaktipkeun koméntar dina YouTube Pilihan 1: Komputer Dina PC, anjeun tiasa ngédit setélan pikeun sababaraha undeuran sakaligus atanapi ngan ukur hiji undeuran. Métode 1: Robah massa Setélan anu ditetepkeun dina paréntah di handap ieu bakal diterapkeun sacara standar nalika pidéo anyar diunggah. Klik dina gambar ... baca leuwih

Unduh sawangan tina pidéo YouTube

Ngundeur sawangan pidéo YouTube Métode 1: tautan Panutup sadaya pidéo sayogi ngalangkungan tautan sapertos http://i1.ytimg.com/vi/ABCDEF/maxresdefault.jpg, dimana di ABCDEF tempatna nunjukkeun identifier unik. . Anjeun tiasa ningali dina kaca lalajo, dina bar alamat sanggeus tanda =. Buka pidéo anu gambarna badé unggah. Salin kombinasi… baca leuwih

Kumaha carana ngalebetkeun pidéo kana pidéo YouTube

Kumaha cara nyelapkeun pidéo kana pidéo YouTube Métode 1: Petunjuk Nalika anjeun nuturkeun pitunjuk ieu, dina sababaraha waktos dina pidéo, tombol skip bakal muncul di pojok kanan luhur layar. Upami tugas judul nujul kana overlay atanapi ngahijikeun hiji pidéo sareng anu sanés, anjeun kedah parios tulisan… baca leuwih

Tambahkeun playlist ka YouTube

Tambahkeun daptar puter ka YouTube Pilihan 1: Jieun daptar puter tina pidéo anjeun Pikeun genah anjeun sareng pamiarsa anjeun, kontén anu dipasang dina saluran tiasa dikumpulkeun dina bentuk daptar puter bertema. Situs wéb kami parantos gaduh pituduh lengkep ngeunaan cara ngalakukeun ieu… baca leuwih

Ganti ngaran saluran YouTube

Ganti nami saluran YouTube Ieu sering kajadian yén hiji jalma kuciwa kana kaputusan anu dilakukeun. Hadé pisan yén kaputusan ieu tiasa dirobih salaku hasilna. Contona, ngaganti ngaran saluran YouTube dijieun. Pamekar jasa ieu parantos mastikeun yén panggunana tiasa ngalakukeun ieu dina… baca leuwih

Atur tarjamahan dina YouTube

Nyetel Subtitle dina YouTube Sadayana terang naon subjudul. fenomena ieu geus dipikawanoh saprak jaman immemorial. Geus aman salamet nepi ka jaman urang. Ayeuna subjudul tiasa dipendakan dimana waé, di bioskop, dina televisi, dina situs pilem, tapi urang bakal ngobrol ngeunaan subtitle dina YouTube, atanapi langkungna, parameterna. Baca ogé: Anu pangsaéna… baca leuwih

Siapkeun sareng luncurkeun aliran YouTube

Nyetél sareng ngajalankeun siaran YouTube Ayeuna, ningali siaran mangrupikeun kagiatan anu populer di kalangan pangguna Internét. Kaulinan streaming, musik, acara sareng seueur deui. Upami anjeun hoyong ngamimitian siaran anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngagaduhan program sareng turutan sababaraha petunjuk. Hasilna, anjeun bisa kalayan gampang nyieun aliran karya dina YouTube. Peluncuran siaran langsung dina ... baca leuwih

Ngungkulan masalah YouTube

YouTube Troubleshooting Unggal pamaké YouTube teu diasuransikeun ngalawan kanyataan yén video nu maranéhna rék lalajo moal maén, atawa malah situs hosting video moal dimuat pisan. Tapi ulah rurusuhan kana ukuran drastis: pasang deui browser, robih sistem operasi atanapi pindah ... baca leuwih

Ngirim pesen pribadi ka YouTube

Ngirim pesen pribadi ka YouTube Youtube video hosting boga fitur anu ngamungkinkeun pamaké pikeun tukeur pesen pribadi. Sajaba ti éta, jalma ninggalkeun kontak maranéhanana dina jaringan sosial jeung nunjukkeun email maranéhanana. Sadaya ieu ngamungkinkeun anjeun ngahubungi sareng ngamimitian paguneman sareng jalma anu leres. Dina artikel ieu, éta… baca leuwih

Tambahkeun tarjamahan kana pidéo YouTube

Tambahkeun tarjamahan kana pidéo YouTube

Tambihkeun subtitle kana pidéo YouTube Pidéo dina YouTube sering gaduh paréntah sora dina basa Rusia atanapi basa sanés. Tapi kadang jalma dina pidéo tiasa nyarios gancang pisan atanapi henteu jelas, sareng sababaraha harti leungit. Éta sababna YouTube gaduh fitur pikeun ngaktifkeun subtitle ogé ... baca leuwih

Pindah ka YouTube Amérika

Pindah ka YouTube Amérika

Pindah ka YouTube Amérika Éta moal janten rahasia pikeun saha waé yén hosting pidéo YouTube tiasa dianggo béda pikeun unggal nagara. Gumantung kana basa nagara, anu peculiarities tina panerapan, tren régional jeung warta, feed pamaké bisa béda nyirorot di nagara béda. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun… baca leuwih

Tambihkeun pidéo YouTube tina smartphone anjeun

Tambihkeun pidéo YouTube tina smartphone anjeun

Tambihkeun pidio YouTube tina telepon sélulér anjeun Aplikasi YouTube resmi pikeun smartphone ngamungkinkeun panyipta kontén ngamuat, ngédit sareng ngabagikeun pidéo tanpa peryogi bantosan IT tambahan. Numutkeun data resmi, langkung ti 60% sadaya pangguna langkung milih versi mobile tina jasa éta. Hayu urang tingali kumaha nambihan énggal ... baca leuwih

Kumaha cara ngédit pidéo YouTube dina telepon anjeun

Kumaha cara ngédit pidéo YouTube dina telepon anjeun

Kumaha ngédit pidéo YouTube dina telepon Penting! Sadaya tindakan salajengna nganggap yén anjeun parantos gaduh bahan sumber, ogé data tambahan sapertos soundtrack, gambar, sareng animasi sanés. Pilihan 1: Android. Dina alat anu ngajalankeun "bot héjo", langkung gampil ngalaksanakeun tugas anu aya, utamina kusabab… baca leuwih

Kumaha carana langganan YouTube dina iPhone

Kumaha carana langganan YouTube dina iPhone

Kumaha Unsubscribe tina YouTube dina iPhone Pilihan 1: YouTube Premium Ngabatalkeun langganan anu mayar anjeun ka YouTube Premium dina ios mangrupikeun prosedur anu saderhana anu tiasa dilakukeun ku sababaraha metode. Nanging, émut yén upami dipésér ngalangkungan browser ... baca leuwih

Ngolah pidéo pikeun unggah ka YouTube

Ngolah pidéo pikeun unggah ka YouTube

Ngolah video pikeun unggah ka YouTube Pilihan 1: Komputer Sanajan ngembangkeun gadget mobile, komputer Windows masih salah sahiji alat nu pangmerenahna pikeun ngolah video saméméh unggah ka YouTube alatan set euyeub program sarta betah pamakéan. Tindakan salajengna tiasa ... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun YouTube dina Samsung TV

Kumaha carana ngaktipkeun YouTube dina Samsung TV

Kumaha Aktipkeun YouTube dina Samsung TV Métode 1: Aplikasi Terpadu (Smart TV) Seuseueurna TV merek Korea anu ayeuna aya di pasar mangrupikeun alat pinter dumasar kana platform Tizen OS. Ladenan YouTube dirojong di dieu, sareng dilaksanakeun salaku aplikasi khusus anu aya dina... baca leuwih

Kumaha cara muka YouTube upami aksés anjeun diblokir

Kumaha cara muka YouTube upami aksés anjeun diblokir

Kumaha cara muka YouTube upami aksés diblokir Pilihan 1: Komputer Upami anjeun teu tiasa ngaksés YouTube tina komputer anjeun, aya sababaraha alesan pikeun ieu, kalebet: Masalah Internét; ISP-tingkat blocking; Gagalna parangkat lunak dina browser anu dianggo (PC wungkul) atanapi dina klien jasa (alat sélulér). Untungna, dina… baca leuwih

Tambahkeun tautan kana pidéo YouTube kana Instagram

Tambahkeun tautan kana pidéo YouTube kana Instagram

Nambahkeun tautan kana pidéo YouTube dina Instagram Inpormasi penting Aturan Instagram ngamungkinkeun anjeun masangkeun tautan dina déskripsi profil sareng carita anjeun, tapi pilihan anu terakhir ngan ukur sayogi pikeun akun anu sahenteuna 10.000 pengikut. Jinis kahiji cukup saderhana sareng tiasa dilakukeun duanana dina… baca leuwih

Nyelapkeun tautan dina pidéo YouTube

Nyelapkeun tautan dina pidéo YouTube

Nyematkeun tautan dina pidéo YouTube Pilihan 1: Masalah Dina 2017, Google ngaleungitkeun kamampuan pikeun nampilkeun anotasi YouTube, nawiskeun pikeun nempatkeun tautan dina kiat alat, unsur diskrit anu muncul nalika ningali pidéo. Di dieu anjeun tiasa nyelapkeun tautan ka pidéo sanés atanapi ka panulis sanés, ogé… baca leuwih

Cageur pidéo anu dihapus dina YouTube

Cageur pidéo anu dihapus dina YouTube

Pulihkeun Pidéo YouTube anu Dihapus Métode 1: Arsip Internét Pilihan anu cukup saderhana sareng dipercaya pikeun nyageurkeun klip anu dihapus nyaéta milarian éta ngalangkungan salah sahiji jasa arsip wéb, contona, Wayback Machine. Pindah ka halaman utama Mesin Wayback Anjeun peryogi tautan pikeun ngagunakeun metode ieu:… baca leuwih

Ngarobih pedaran saluran dina YouTube

Ngarobih pedaran saluran dina YouTube

Ngarobah pedaran saluran dina YouTube Pilihan 1: Komputer Pikeun ngarobah pedaran saluran ngaliwatan versi desktop loka, ngalakukeun di handap: Dina kaca imah loka, klik dina ikon akun Anjeun tur pilih « YouTube Creative Studio”.. Paké menu samping pikeun napigasi… baca leuwih

Tingali sadaya koméntar anjeun dina YouTube

Tingali sadaya koméntar anjeun dina YouTube

Tempo sadaya koméntar anjeun dina YouTube Tempo sadaya koméntar anjeun Google nembé ngarobih cara pangguna ngalacak tindakanna dina YouTube: tulisan anu aranjeunna tinggalkeun ayeuna dirékam ku tracker khusus anu disebut "Laku Kuring." Éta tiasa diaksés sareng diurus ngalangkungan jasa anu tiasa diaksés ku duanana… baca leuwih

Tambahkeun tautan Instagram ka YouTube

Tambahkeun tautan Instagram ka YouTube

Tambahkeun tautan ti Instagram ka YouTube Pilihan 1: Tautan dina saluran Upami anjeun hoyong nambihan tautan ka Instagram anjeun dina detil saluran anjeun, lakukeun ieu: Dina halaman utama YouTube, klik tombol beurit kénca ( LKM) dina avatar. tina akun anjeun sareng pilih dina… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami pidéo YouTube ketinggalan sora

Naon anu kedah dilakukeun upami pidéo YouTube ketinggalan sora

Naon anu kudu dilakukeun upami pidéo YouTube katinggaleun sora Pilihan 1: Komputer Dina komputer, masalah anu dimaksud lumangsung pikeun sababaraha alesan anu béda, sareng kami bakal ngarecah anu paling umum di handap. Cukang lantaranana 1: Supir Katinggaleunan Seringna, teu cocog antara audio sareng gambar muncul kusabab… baca leuwih

Tambihkeun pidéo YouTube kana Instagram

Tambihkeun pidéo YouTube kana Instagram

Nambahkeun Pidéo YouTube ka Instagram Nyiapkeun Léngkah-léngkah di handap ieu ngabutuhkeun klip target pikeun aya dina sistem file komputer atanapi alat sélulér anjeun, janten anjeun kedah ngaunduh heula. Aya petunjuk anu nyukupan dina halaman wéb kami, janten punten nganggo éta sateuacan neraskeun. … baca leuwih

Gancang Pidéo YouTube Punggah

Gancang Pidéo YouTube Punggah

Nyepetkeun Unggah Pidéo ka YouTube Lengkah 1: Pariksa Setélan anu Disarankeun Google, nu boga YouTube, parantos ngahijikeun daptar setélan pidéo anu disarankeun pikeun laju unggah anu optimal dina jasa éta. Dasarna nyaéta kieu: Wadahna nyaéta. MP4; Audio Codec - AAC-LC; codec tina… baca leuwih

Tambihkeun musik anjeun kana pidéo YouTube

Tambihkeun musik anjeun kana pidéo YouTube

Nambahkeun musik anjeun ka pidéo YouTube Métode 1: Éditor dina "Studio Kreatif" Kalayan ladenan anu nambihan kamampuan ngédit dasar kana pidéo anu diunggah, pamekar Google ogé parantos nambihan alat pikeun ngonpigurasikeun musik anjeun. Kadé. Fitur ieu teu sadia deui pikeun klien seluler YouTube sareng Creative Studio. … baca leuwih

Tambihkeun lagu kana pidéo YouTube

Tambihkeun lagu kana pidéo YouTube

Nambahkeun Lagu kana Video YouTube Lagu, atawa leuwih basajan, numbu ka video Anjeun sejen tur saluran pangarang séjén atawa sumber nu sarupa, bisa ditambahkeun ngaliwatan "YouTube Creative Studio". Penting! Kamampuhan pikeun nambahkeun lagu dina aplikasi seluler YouTube Creative Studio nembe dipupus. Buka halamanna... baca leuwih

Unggah tarjamahan tina video YouTube

Unggah tarjamahan tina video YouTube

Unggah subjudul tina pidéo YouTube Métode 1: Narjamahkeun pidéo Kalayan ngenalkeun fitur terjemahan dina jasa éta, kamampuan pikeun ningali transkrip téks anu tiasa disalin kana file dokumén ogé parantos ditambah. Buka klip tujuan, teras klik dina 3 titik ... baca leuwih

Sumputkeun rekomendasi di YouTube

Sumputkeun rekomendasi di YouTube

Sumputkeun rekomendasi dina YouTube Pilihan 1: Website Pikeun mupus saran anu teu dihoyongkeun liwat versi desktop jasa, tuturkeun léngkah-léngkah ieu: Teangan pidéo anu anjeun henteu resep kana feed anjeun, klik tilu titik di handap, teras pilih "Kuring henteu kabetot".. Klipna bakal dipupus sareng... baca leuwih

Pendaptaran YouTube

Pendaptaran dina YouTube Saha anu henteu terang YouTube? Leres, ampir sadayana terang. Sumberdaya ieu parantos lami populer, sareng ti saprak éta, tanpa lirén, unggal dinten janten langkung kasohor sareng populer. Saban poé aya rébuan sign-up anyar, saluran dijieun jeung jutaan video diawaskeun. Sareng ampir sadayana ... baca leuwih

Ngalanggan saluran YouTube

Ngalanggan saluran YouTube Upami anjeun nganggo ladénan YouTube Google pikeun sering nonton pidéo, sigana anjeun mangrupikeun pangguna anu kadaptar. Upami anjeun henteu, langkung saé anjeun énggal-énggal ngarobih sareng ngadaptarkeun YouTube, sabab anjeun bakal nampi sababaraha kauntungan sareng pilihan anu henteu sayogi sateuacanna. Salah sahiji… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun replay video dina YouTube

Kumaha cara ngaktipkeun pidéo ulang dina YouTube Sadayana terang yén situs hosting pidéo YouTube ngagaduhan rupa-rupa pidéo. Aranjeunna tiasa duanana untalented tur incredibly kreatif. Aya kasempetan anu saé yén waktos salajengna anjeun ningali pidéo anjeun badé ngulang deui, tangtosna, upami klip ieu pantes ... baca leuwih

Ngadamel daptar puter YouTube

Jieun daptar puter dina YouTube Ampir sadaya saluran YouTube moal tiasa ngalakukeun tanpa daptar puter anu didamel di dinya. Tapi teu sadaya jelema weruh naha maranéhna diperlukeun tur kumaha carana nyieun eta. Jeung kumaha carana sangkan sakabéh struktur channel, ngagunakeun playlist ieu, malah sababaraha guesswork. … baca leuwih

Hurungkeun tarjamahan dina YouTube

Hurungkeun subjudul dina YouTube Subtitles diciptakeun ti baheula, sareng langkung tepatna, dina taun 1895, nalika Sinématografi nembé muncul. Aranjeunna dipaké dina pilem jempé - jelas naha-, tapi euweuh robah ku datangna sora di bioskop. Naon anu kedah dicarioskeun upami dina 2017 YouTube, platform pidéo… baca leuwih

Pilari koméntar anjeun dina YouTube

Milarian koméntar anjeun dina YouTube YouTube parantos lami langkung ti ngan ukur situs hosting pidéo populér di sakumna dunya. Jalma-jalma parantos diajar ngadamel artos sareng ngajar batur kumaha ngalakukeunana. Henteu ngan ukur blogger ngadamel pidéo ngeunaan kahirupanna, tapi ogé… baca leuwih

Janten téks kandel dina YouTube

Jieun téks kandel dina YouTube Koméntar dina YouTube mangrupikeun bentuk interaksi utama antara panulis pidéo sareng anu ningali. Tapi sakapeung, sanajan tanpa partisipasi pangarang dina komentar, aya diskusi spektakuler. Talatah anjeun gampang leungit dina témbok téks monoton. Tulisan ieu ngeunaan… baca leuwih

Kumaha carana ngirim koméntar dina YouTube

Kumaha Masangkeun Koméntar dina YouTube Sarerea koméntar kana hiji hal sepanjang waktos. Sareng henteu, sanés ngeunaan koméntar dina Internét, sanaos éta anu bakal diurus ku tulisan, tapi ngeunaan metode interaksi sosial sacara umum. Ieu salah sahiji norma komunikasi. Hiji jalma sok ngaevaluasi hiji hal sareng ngadamel pamikiran ngeunaan hiji hal. … baca leuwih

Kumaha carana ngaluncurkeun mogok dina YouTube

Kumaha ngaluncurkeun mogok dina Internét YouTube mangrupikeun hal anu ampir teu mungkin pikeun nuturkeun. YouTube ogé mangrupa bagian penting tina Internét. Klip pidéo diunggah unggal menit sareng ngan saukur teu mungkin ngandung panyaluran sapertos kitu, langkung seueur anu nuturkeunana. Tangtosna, aya sistem dina YouTube anu ngamungkinkeun rékaman disaring, ngaleungitkeun anjeun… baca leuwih

Tambihkeun pidéo kana YouTube tina komputer

Nambahkeun pidio ka YouTube tina komputer hosting pidéo YouTube nyaéta platform anu paling kasohor dimana anjeun tiasa nyebarkeun pidéo anjeun. Ku alatan éta, sakabeh jalma anu geus mutuskeun pikeun nyieun vlog sorangan atawa ngan hayang ngarekam video maranéhanana langsung ngajalankeun ka YouTube. Upami anjeun salah sahiji jalma éta tapi anjeun henteu terang kumaha ... baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami pidéo YouTube telat

Naon anu kudu dilakukeun upami pidéo YouTube ditunda YouTube leres dianggap situs hosting pidéo anu pang populerna di dunya. Seueur pangguna tiasa mendakan masalah nalika pidéo mimiti beku sareng lags sapanjang jalan. Aya seueur alesan kunaon pidéo ngagantung dina… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes