Ngadaptarkeun akun Zoom tina telepon pinter Android sareng iPhone

Ngadaptarkeun akun Zoom tina telepon pinter Android sareng iPhone

Ngadaptarkeun akun Zoom tina smartphone Android sareng iPhone Android Nyiptakeun akun dina layanan konperénsi pidéo Zoom tina alat Android mangrupikeun operasi anu saderhana pisan sareng tiasa dilakukeun ku dua cara. Pikeun suksés ngadaptar, anjeun ngan ukur peryogi alamat email sareng aksés kana kotak surat ieu… baca leuwih

Ngahurungkeun mikropon dina aplikasi mobile Zoom

Ngahurungkeun mikropon dina aplikasi mobile Zoom

Ngahurungkeun mikropon dina aplikasi sélulér Zoom Pikeun mastikeun yén operasi alat néwak audio dina versi sélulér Zoom henteu ngaganggu nanaon, anjeun kedah masihan idin heula ka aplikasi pikeun ngaksés mikropon dina "Setélan" sistem operasi: Upami anjeun pangguna Android: Pindah ka "Setélan"… baca leuwih

Masang Ngazum kana komputer anjeun

Masang Ngazum kana komputer anjeun

Masang Zoom dina PC Anjeun ngan ukur peryogi tilu léngkah pikeun masang aplikasi Zoom dina PC Windows atanapi laptop, saatos anjeun tiasa langsung lebet atanapi ngadaptarkeun jasa éta, teras janten host konperénsi pidéo anjeun. Baca ogé: Kumaha ngadaptarkeun Zoom Hal kahiji anu… baca leuwih

Kumaha ngarobih nami dina Zum

Kumaha ngarobih nami dina Zum

Kumaha Ngarobih Ngaran dina Métode Zoom 1: Situs wéb Resmi Anu mimiti tina metode anu kami pertimbangkeun pikeun ngarobih nami anjeun dina sistem konperénsi online Zoom nyaéta ngagunakeun salah sahiji fitur anu aya dina akun pribadi jalma anu kadaptar dina jasa Zoom. . Instruksi universal sareng… baca leuwih

Kumaha carana ngadaptar dina Zum

Kumaha carana ngadaptar dina Zum

Kumaha ngadaptarkeun Pilihan Zoom 1: Komputer Anjeun tiasa nyiptakeun akun Zoom énggal tina komputer anjeun ngan ukur ngalangkungan portal wéb resmi jasa éta. ZOOM Cloud Conferencing Service Website Resmi Turutan tautan di luhur ka halaman wéb resmi ZOOM teras klik "DAFTAR GRATIS". dina… baca leuwih

Nempo Presentasi kalayan Zum pikeun Windows

Nempo Presentasi kalayan Zum pikeun Windows

Nempo Presentasi nganggo Zoom kanggo Windows Métode 1: Pamirsa Presentasi Nalika komputer anu dianggo pikeun ngajalankeun Zoom pikeun Windows gaduh parangkat lunak pikeun nyiptakeun sareng muka presentasi, nunjukkeun presentasi dina konperénsi online biasana dilakukeun ku nuturkeun paréntah di handap ieu. Conto di handap ieu nunjukkeun Microsoft Office PowerPoint anu terkenal,… baca leuwih

Pamasangan zum dina lingkungan Windows, Android sareng ios

Pamasangan zum dina lingkungan Windows, Android sareng ios

Masang Zoom dina Windows, Android sareng Ios Windows Environments Pikeun kéngingkeun Zoom massal parangkat lunak konperénsi online dina komputer atanapi laptop anjeun, mana-mana pangguna Windows kedah ngalangkungan jalan anu saderhana sareng akrab upami anjeun gaduh pangalaman masang parangkat lunak di sabudeureun ieu. Unduh ZOOM pikeun Windows. Pikeun… baca leuwih

Aktipkeun zum kaméra pikeun Windows, Android, sareng iOS

Aktipkeun zum kaméra pikeun Windows, Android, sareng iOS

Aktipkeun zum kaméra pikeun Windows, Android sareng iOS Zoom pikeun Windows Dirancang pikeun ngaksés jasa Zoom tina komputer Windows sareng laptop, program ieu ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun webcam ku dua cara: otomatis sareng/atanapi sacara paksa. Catet yén palaksanaan efektif tina dua paréntah di handap ieu butuh ... baca leuwih

Setel latar tukang pidéo anjeun dina Zum

Setel latar tukang pidéo anjeun dina Zum

Setel latar tukang pidéo anjeun dina Zoom Ngarobih latar tukang gambar pidéo anu dikirimkeun ngalangkungan Zoom ngan sayogi, dina waktos nyerat tulisan ieu, pikeun pangguna aplikasi desktop jasa éta, teu aya fungsi sapertos kitu dina versi mobile klien sistem. … baca leuwih

Ngadamel gambar dina Zum pikeun Windows, Android sareng iOS

Ngadamel gambar dina Zum pikeun Windows, Android sareng iOS

Nyiptakeun Gambar dina Zoom pikeun Windows, Android, sareng ios Tulisan ieu bakal nalungtik alat-alat anu sayogi langsung di Zoom pikeun nyiptakeun gambar saderhana di luhur inpormasi anu dikirimkeun ngaliwatan jasa éta. Nanging, upami anjeun disanghareupan tangtangan nyiptakeun gambar anu rumit sareng nunjukkeun ka batur sacara real waktos, hiji solusi ... baca leuwih

Setel profil poto dina Zum

Setel profil poto dina Zum

Nyetél Métode Profil Poto Zoom 1: Situs wéb Zoom Nambahkeun sareng ngarobih data profil Zoom, kalebet poto, tiasa waé dina halaman wéb resmi jasa éta. Cara anu pangsaéna pikeun ngerjakeun sumber wéb ieu nyaéta tina PC, sapertos anu dipidangkeun di handap, tapi anjeun ogé tiasa nganggo… baca leuwih

Ngaktipkeun mikropon di Zoom pikeun Windows, Android sareng ios

Ngaktipkeun mikropon di Zoom pikeun Windows, Android sareng ios

Aktipkeun mikropon dina Zoom pikeun Windows, Android sareng iOS Pilihan 1: Zoom pikeun Windows Dina Zoom pikeun Windows, aktivasina mikropon tiasa disaluyukeun pas kana kabutuhan anjeun sorangan: aya pilihan pikeun ngagunakeun salah sahiji tina tilu pilihan pikeun ngaktipkeun alat. newak sora. Tong hilap sateuacanna... baca leuwih

Hurungkeun sora dina Zoom dina telepon anjeun

Hurungkeun sora dina Zoom dina alat anu béda

Hurungkeun sora dina Zoom dina telepon Anjeun Ngaktipkeun sora nu asup Sacara standar, sagala sora nu asup dina Zoom dina telepon sélulér Anjeun otomatis dihurungkeun teu paduli kaayaan setelan internal aplikasi, tapi bisa dipareuman salila sesi komunikasi, sanajan ku pencét ngahaja tombol pakait. Ogé, anjeun henteu kedah… baca leuwih

Hurungkeun sora dina Zoom dina PC

Hurungkeun sora dina Zoom dina PC

Aktipkeun sora dina Zoom dina PC Pilihan 1: Aktipkeun sora asup Versi PC Zoom, sapertos anu sanésna, kedah, sacara standar, muterkeun sora anu dikirimkeun ku panelepon nalika jalanna leres. Masalah sareng ieu ngan tiasa kajantenan upami setélan program henteu leres sareng mixer stereo… baca leuwih

Hurungkeun sora dina Zoom dina alat anu béda

Hurungkeun sora dina Zoom dina alat anu béda

Hurungkeun sora dina Zoom dina alat anu béda Hurungkeun sora anu asup Mimitina, dina Zoom pikeun Windows sareng alat sélulér, sora anu asup dimaénkeun tanpa larangan, salami polumeu sistem cukup luhur sareng henteu aya setélan anu dirobih. Ogé, ulah hilap operasi mikropon ... baca leuwih

Nonaktipkeun mikropon dina Zoom

Nonaktipkeun mikropon dina Zoom

Nonaktipkeun mikropon dina Zoom Pilihan 1: Komputer Nalika nganggo komputer, alat input audio Zoom dipegatkeun ku salah sahiji tina tilu cara pikeun dipilih, anu masing-masing transmisi sora tiasa diteruskeun deui. Ogé, upami anjeun nganggo alat input anu misah, sapertos ... baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun babagi layar dina Zoom

Kumaha ngaktipkeun babagi layar dina Zoom

Kumaha cara ngaktipkeun babagi layar dina Zoom Pilihan 1: Komputer Sacara standar di Zoom, ngan host anu tiasa nunjukkeun layar ka pamilon konperénsi anu sanés, ogé ngarobih setélan privasi anu tanggung jawab kana kasadiaan umum fitur ieu. Janten, fungsi anu dimaksud ngan ukur tiasa dikonci dina nami pamimpin… baca leuwih

tiiseun dina zum

tiiseun dina zum

Jempé dina zum Ngajempékeun sora nu asup Anjeun bisa milih pikeun mareuman sora dina sési komunikasi ngaliwatan setélan konperénsi pribadi Anjeun atawa ku cara maké pakakas manajemén daptar pamilon lengkep. Setélan anu dianggap sayogi dina sadaya vérsi utusan anu tos aya sareng praktis teu tiasa dibédakeun antara… baca leuwih

Kumaha nyaluyukeun sora dina Zoom telepon

Kumaha nyaluyukeun sora dina Zoom telepon

Kumaha nyaluyukeun sora dina Zoom dina telepon anjeun Métode 1: Kontrol sora dina telepon konperénsi Setélan audio anu paling diaksés dina aplikasi sélulér Zoom nyaéta fitur anu aya dina panél luhur sareng handap salami konperénsi. Dina hal ieu, anjeun tiasa nganonaktipkeun atanapi, sabalikna, aktipkeun mikropon sareng… baca leuwih

Saluyukeun sora dina Zoom dina alat anu béda

Saluyukeun sora dina Zoom dina alat anu béda

Saluyukeun sora dina Zoom dina alat anu béda Pilihan 1: Komputer Versi desktop Zoom nawiskeun pangaturan sora anu paling seueur tina platform anu sanés, ngamungkinkeun anjeun nganonaktipkeun atanapi ngarobih mikropon, atanapi sacara signifikan ngarobih kualitasna. Ogé, dina hal ieu, anjeun moal tiasa ngantunkeun setélan ... baca leuwih