Akun Instagram anu diretas: kumaha kéngingkeunana deui

Upami anjeun didieu milari bantosan sareng anjeun Akun Instagram hackedAnjeun kedah terang yén kaayaan ieu umum pikeun seueur pangguna anu, sapertos anjeun, henteu tiasa deui ngaksés profil sosialna. Henteu aya alesan khusus naha hacker sacara khusus resep kana profil anjeun - alesanna sederhana, naroskeun artos kanggo tebusan Pikeun meunangkeun profil anjeun deui!

Dina panduan ieu, kuring badé masihan anjeun sababaraha nyobian pikeun nyobaan profil anjeun deui. Percobaan beda-beda dumasar kana (sebutkeun) Hacking "ngetik" yén profil Instagram na ngalaman. Upami anjeun untung, anjeun tiasa ngalereskeun ieu sababaraha menit.Upami teu kitu, prosedur na sakedik langkung pikaresepeun (pikeun waktos anu diperyogikeun), tapi masih gampang dituturkeun.

Akun Instagram anu diretas: kumaha aranjeunna ngalakukeunana?

Hanjakal, jawaban téh basajan, sabab dina Lolobana kaayaan Hacking lumangsung «ngaitkeun anjeun»Kalayan pesen Langsung saderhana dina Instagram atanapi email palsu anu anjeun parantos lebet idéntitas anjeun, sacara harfiah masihan ka panyerang.

Ieu cara anu paling dianggo ku jalma-jalma ieu, sababna disebatna phishing (Phishing). Dina kalolobaan kasus, panyerang ngirimkeun anjeun pesen anu saatosna - pikeun hiji alesan atanapi anu sanés - naroskeun anjeun ngaklik tautan sareng asupkeun kredensial aksés anjeun. Upami anjeun "ngegel"bakal gaduh aksés pinuh kana akun Instagram anjeun; utamina upami anjeun teu ngaktipkeun auténtikasi dua-faktor (anu bakal nipped serangan dina pucukna).

Tapi teu aya gunana dina ngarobih ayeuna, sabab sakumaha ceuk kuring, anjeun henteu ngan ukur hiji, sareng aya puluhan rébu jalma dina kaayaan anu sami. Émut yén dina seueur serangan phishing, panyerang nyamar salah sahiji karyawan Instagram. Sanajan kitu, Staf Instagram henteu kantos ngahubungi via Directtapi ngan ukur ku email ku akun anu diverifikasi (jadi sok parios pangirim email). Janten hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa nyobian pulih akun Instagram anu diretas anjeun:

Akun Instagram anu diretas: kumaha kéngingkeunana deui

Dina paragraf di handap ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun tilu cara alternatif pikeun nyobaan cageur akun Instagram anu diretas anjeun. Anu pangpayunna bakal paling gampang sareng gancang, tapi anjeun ngan ukur tiasa nuturkeun éta upami anjeun cukup untung (Kuring ngajelaskeun kumaha sakedap). Dua metode anu sanés cukup langsung, tapi peryogi waktos ti staf Instagram pikeun nganalisis masalah anjeun sareng ngabantosan anjeun. Hayu urang tingali aranjeunna sacara rinci:

Metodeu gancang sareng gampang pikeun pulih kecap konci

Usaha munggaran anu anjeun tiasa lakukeun pikeun cageur akun Instagram anu diretas nyaéta sandi ulang. Kanyataanna, dina Halaman "aksés". anjeun tiasa klik tombol "balikeun deui kecap akses«, Tur turutan sagala prosedur saterusna.

Janten anjeun kedah polah sapertos anjeun hilap kana kecap konci anjeun, naros ka Instagram pikeun ngareset na ngabantosan anjeun pikeun nyetél anu anyar. Janten lebetkeun data pribadi anjeun (nomer telepon, email atanapi nami pangguna sareng kecap akses terakhir anu anjeun émut) sareng cobian pulih sandi éta.

Dina titik ieu anjeun bakal nampi email anu aman ti Instagram dina akun anjeun biasa ngadaptar dina jaringan sosial ieu. Di jero anjeun bakal mendakan tautan pikeun nuturkeun, hatur nuhun anu anjeun tiasa atur kecap akses anyar teras kengingkeun profil Instagram anjeun deui.

Email teu acan sumping? Warta goréng. Upami anjeun teu acan nampi email (sareng parantos sababaraha menit), maka panyerang anu nyolong profil anjeun ogé parantos ngarobih alamat email anjeun sahingga anjeun henteu tiasa nampi deui email ti Instagram. Anjeun tiasa mastikeun yén ieu kajantenan sabab nalika hacker nyobian ngarobih alamat email anu aya hubunganana sareng Instagram, anjeun bakal nampi email anu ngawartosan yén «alamat email anu aya hubunganana sareng propil parantos dirobih". Dina pesen email anu sami, anjeun tiasa ngabatalkeun parobahan ieu ku ngaklik tombol Ngaleungitkeun parobahan ieu. Upami, salian ti alamat email, parameter sanésna (contona kecap akses) parantos dirobih sareng anjeun moal tiasa ngarobih alamat email, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu di handap.

Cara anu sanés: naroskeun pitulung Instagram

Upami alamat email anjeun ogé parantos dirobih, anjeun kedah nyobian naroskeun pitulung ka tim Instagram. Ieu prosedur lengkep anu tiasa anjeun nuturkeun tina telepon sélulér anjeun:

  1. Buka aplikasi Instagram.
  2. Ketok kana Ménta tulung pikeun log in.
  3. Lebetkeun detil anjeun: nami pangguna, email atanapi nomer telepon.
  4. Ketok kana Butuh pitulung deui.
  5. Pilih akun Instagram anjeun.
  6. Lebetkeun alamat email atanapi nomer telepon anjeun
  7. Ketok kana Kirim kode kaamanan.

Ieu mangrupikeun prosedur standar pikeun milangkeun akun Instagram anu diretas. Éta tiasa kajantenan anjeun henteu ngagaduhan kode kaamanan. Teras pencét «Abdi henteu tiasa ngakses alamat email atanapi nomer telepon ieu". Pilihanna aya dina Kirim kode kaamanan.

Métode séjén: Pulihkeun akun profil babaturan

Métode pamulihan anu sanés nyaéta pikeun milarian bantosan kenalan ku nyobian ngakses profil Instagram babaturan urang atanapi relatif teras pencét tombol «Pilihan«(The saeutik kabayang di bagean katuhu luhur aplikasi). Ayeuna klik «bantosan«Terus asup "Laporkeun masalah".

Ayeuna, dina «aya anu henteu jalan«, Dimana dina kotak téks anjeun tiasa ngajelaskeun sacara rinci naon masalahna, kamungkinan nempelkeun poto, teras kirimkeun laporan anjeun. Punten ayeuna ngantosan réspon ti tim Instagram. Émut ninggalkeun email dimana tim Instagram tiasa ngahubungi anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah.

Rojongan henteu langsung ngabales, sering nyandak sababaraha dinten. Tetep katala sareng entong hariwang: anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana anu mungkin sareng aranjeunna paling dipikaresep bakal ngabantosan anjeun pulih akun anjeun saprak, sakumaha anu kami parantos nyarioskeun ka anjeun, aya seueur akun sanés dina kaayaan anjeun sareng Instagram terang éta.

Naon anu kudu dilakukeun saatos ngarekun akun

Pas anjeun parantos pulih akun Instagram anjeun anu diretas, anjeun kedah geuwat aktipkeun auténtikasi dua-faktor. Téknologi ieu ngamungkinkeun anjeun aksés kana akun anjeun kalayan langkung aman. Kalayan padika oténtikasi ieu, anjeun henteu ngan ukur kedah ngalebetkeun kecap akses anjeun, tapi anjeun ogé kedah lebetkeun kode kaamanan anu bakal dikirim ka telepon sélulér anjeun ku SMS.

Kalayan kecap sanésna, pikeun ngahindarkeun sistem sapertos kitu, panyerang kedah terang alamat email anjeun, maok kecap akses anjeun, sareng nyandak telepon sélulér anjeun (kalayan kodeu muka konci). Kacida teu dipikaresepna, leres henteu?

Pikeun ngaktipkeun auténtikasi dua faktor turutan pitunjuk tina halaman Instagram resmi.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!