"Apple ID diblokir ku alesan kaamanan": kumaha kéngingkeun aksés deui kana akun anjeun


"Apple ID diblokir ku alesan kaamanan": kumaha kéngingkeun aksés deui kana akun anjeun

 

Kusabab Apple ID nyimpen seueur inpormasi pangguna anu sénsitip, akun ieu peryogi panyalindungan serius pikeun nyegah data murag kana panangan anu salah. Salah sahiji akibat tina ngaktipkeun panyalindungan nyaéta pesen "Apple ID anjeun parantos dipeungpeuk ku alesan kaamanan.".

Nyoplokkeun konci Apple ID kusabab alesan kaamanan

Jinis pesen ieu nalika nganggo alat naon waé anu nyambung kana Apple ID tiasa lumangsung akibat anjeun atanapi jalma sanés sababaraha kali ngalebetkeun kecap konci anu salah atanapi masihan jawaban anu salah pikeun ngendalikeun patarosan.

Metode 1: Prosedur pamulihan sandi

Mimiti, upami jenis pesen ieu dihasilkeun ku anjeun anu salah, nyaéta anjeun anu salah nuliskeun kecap akses, anjeun kedah ngalakukeun prosedur pamulihan sandi, anu diwangun ku ngareset kata sandi anu ayeuna sareng nyetél anu énggal. . Prosedur ieu parantos dijelaskeun langkung jéntré dina halaman wéb kami di luhur.

Inpormasi salengkepna: Kumaha cageur kecap akses ID Apple anjeun

Cara 2: Anggo alat anu sateuacanna nyambung kana Apple ID

Upami anjeun gaduh alat Apple anu ujug-ujug nembongkeun pesen dina layar anu nyatakeun yén Apple ID anjeun parantos dipeungpeuk kusabab alesan kaamanan, éta tiasa nunjukkeun yén jalma sanés anu terang alamat email Apple ID anjeun nyobian ngumpulkeun kecap konci pikeun akun anjeun, tapi sadaya usaha dugi ka ayeuna gagal kusabab akun na parantos dikonci.

  1. Sawaktos hiji pesen nembongan dina layar alat Anjeun "Apple ID dikonci."ngan sahandapeun, klik tombol na "Buka konci akun"..
  2. Layar bakal némbongan ku cara muka konci anu sayogi: "Buka blokir nganggo email." и "Jawab patarosan kontrol.".
  3. Upami anjeun milih pilihan kahiji, anjeun kedah lebet koropak anjeun, dimana anjeun parantos gaduh koropak ngantosan anjeun ti Apple kalayan tautan pikeun muka konci akun anjeun. Upami anjeun milih patarosan tés, anjeun bakal ningali dua patarosan tina tilu, anu anjeun ngan ukur kedah ngajawab leres.
  4. Saatos prosedur pamulihan parantos réngsé, pastikeun anjeun ngarobih kecap akses pikeun profil Apple Idi anjeun.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngatur langganan dina Apple ID

Inpo leuwih: Kumaha ngarobih kecap akses Apple ID anjeun

Metode 3: Hubungi Dukungan Apple

Cara alternatip pikeun ngaksés akun Apple ID anjeun nyaéta ngahubungi dukungan.

    1. Tuturkeun tautan URL ieu ka halaman pitulung Apple sareng blok "Spesialis Apple". ngadamel titik pilihan barang "Kéngingkeun bantosan"..
    2. Dina jandéla salajengna, buka bagian éta "Apple ID".

  1. Pilih tulisan. "Akun ID Apple ditumpurkeun".
  2. Pilih tulisan. "Ngobrol sareng Dukungan Apple Ayeuna." upami anjeun ayeuna gaduh kasempetan ngahubungi spesialis. Upami ieu henteu mungkin dina waktos ayeuna, teraskeun saluyu sareng "Nelepon Dukungan Apple engké.".
  3. Gumantung kana bagian anu dipilih, anjeun bakal dipenta pikeun ngeusian kuesioner pondok teras spesialis bakal nelepon anjeun dina nomer anu ditangtoskeun langsung atanapi dina waktos anu anjeun tangtukeun. Jelaskeun masalah anjeun sacara rinci ka spesialis. Turutan instruksi aranjeunna sacara saksama sareng anjeun bakal tiasa langsung ngakses akun anjeun.

Ieu sadaya cara pikeun nyabut "konci kaamanan" sareng kéngingkeun deui kamampuan pikeun dianggo sareng Apple ID anjeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes