Atur kecap akses dina Windows XP

Upami aya langkung ti hiji jalmi anu damel dina komputer, ampir sadaya pangguna dina hal ieu panginten ngajaga dokuménna ti luar. Masang kecap akses kana akun anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeunana. Metoda ieu saé sabab henteu meryogikeun pamasangan parangkat lunak pihak katilu mana waé sareng éta anu bakal urang tempo dinten ayeuna.

Atur kecap akses dina Windows XP

Nyetél kecap akses dina Windows XP cukup saderhana, anjeun kedah ngadamel hiji, buka setélan akun anjeun sareng atur. Hayu urang tingali sacara langkung rinci kumaha cara ngalakukeunana.

  1. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta lebetkeun Control Panel tina sistem operasi. Pikeun ngalakukeun ieu, urang klik tombol na "Mimitian". terus tartib. "Panél Kontrol"..
  2. Ayeuna pencét dina judul kategori "Rekening pangguna".. Urang bakal dipungkas ku daptar akun anu sayogi dina komputer anjeun.
  3. Kami milarian anu dipikahoyong sareng pencét sareng tombol beurit kénca sakali.
  4. Windows XP bakal nunjukkeun tindakan anu sayogi. Kusabab urang hoyong nyetél kecap akses, kami milih tindakanana "Ngadamel kecap konci".. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét paréntah anu saluyu.
  5. Janten, urang dugi ka langsung nyiptakeun kata sandi. Di dieu urang kedah ngalebetkeun kecap akses dua kali. Di padesaan. "Asupkeun sandi anyar:" urang lebet ka dinya, sareng ka lapangan. «Lebetkeun kecap akses pikeun mastikeun:» urang nyerat deui. Ieu diperyogikeun supados sistem (sareng anjeun sareng kuring ogé) tiasa mastikeun yén pangguna parantos leres ngalebetkeun urutan karakter anu bakal disetél salaku kecap akses.
  6. Perlu ati-ati khusus dina tahap ieu, sabab upami anjeun hilap atanapi leungit kecap konci anjeun, éta bakal sesah ngaksés deui komputer anjeun. Ogé, perhatoskeun yén nalika nuliskeun hurup, sistemna sénsitip kasus (huruf leutik) sareng aksara leutik (huruf kapital). Hartina, "dina" jeung "c" pikeun Windows XP dua karakter béda.

    Upami anjeun sieun hilap kana kecap akses anjeun, dina hal ieu anjeun tiasa nambihan isarat - éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngémutan karakter naon anu anjeun lebetkeun. Nanging, anjeun kedah tetep émut yén lagu éta bakal sayogi pikeun pangguna sanés ogé, janten anjeun kedah nganggo ati-ati pisan.

  7. Sakali anjeun parantos ngeusian sadaya bidang anu diperyogikeun, pencét tombol "Ngadamel kecap konci"..
  8. Dina léngkah ieu, sistem operasi bakal nyungkeun kami ngadamel polder "Dokumén Kuring", "Musik kuring"., «Gambar kuring». aranjeunna pribadi, nyaéta sipatna henteu tiasa diaksés ku pangguna sanés. Sareng upami anjeun hoyong nampik aksés kana diréktori ieu, pencét "Sumuhun, sangkan aranjeunna swasta.". Upami teu kitu, pencét "Henteu.".

Ayeuna éta ngan ukur tetep pikeun nutup sadaya jandéla anu teu perlu sareng nga-restart komputer.

Ku cara basajan ieu, anjeun tiasa ngajaga komputer tina "panon prying". Ogé, upami anjeun gaduh hak administrator, anjeun ogé tiasa nyiptakeun kecap akses pikeun pangguna komputer anu sanés. Sareng tong hilap yén upami anjeun hoyong ngabatesan aksés kana dokumén anjeun, anjeun kedah nyimpen éta dina file "Dokumén Kuring" atanapi dina desktop. Folder anu anjeun damel dina drive anu sanés bakal janten folder umum.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?