Perhatosan Hukum sareng kaayaan pamakean

Dokumén diulas dina 25 / 03 / 2018

Upami anjeun dugi ka jauh ieu, éta kusabab anjeun paduli kamar tukang halaman wéb ieu sareng istilah-istilah anu kuring pilih hubungan sareng anjeun sareng éta mangrupikeun warta anu hadé pikeun kuring, salaku jalma anu ngurus halaman wéb ieu. Alesan pikeun téks ieu nyaéta ngajelaskeun sacara rinci fungsionalitas halaman wéb ieu sareng nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu aya hubungan sareng jalma anu tanggung jawab sareng tujuan eusi anu kalebet dina éta. Data sareng privasi anjeun mangrupikeun hal anu paling penting dina halaman wéb ieu sareng éta sababna kuring nyarankeun anjeun ogé maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Identipikasi jalma anu tanggung jawab Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta terang saha anu tanggung jawab pikeun halaman wéb ieu.

Patuh kana Hukum 34/2002, 11 Juli, ngeunaan jasa masarakat inpormasi sareng perdagangan éléktronik, éta ngabéjaan anjeun:

  • Nami perusahaan nyaéta: Online Servicios Telemáticos SL
  • CIF / NIF B19677095
  • Kantor anu kadaptar nyaéta di C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)
  • Kegiatan sosial nyaéta: Wéb khusus kana sababaraha disiplin pamasaran online.

Tujuan tina situs web ieu

  • Nyayogikeun kontén anu aya hubunganana sareng kagiatan Marketing Online. • Atur daptar palanggan blog sareng koméntar anu sedeng.
  • Ngatur eusi sareng koméntar jasa ditawarkeun.
  • Ngatur jaringan afiliasi pakait.
  • Pamilik pasar sareng jasa pihak katilu.

Anggo wéb

Nalika ngagunakeun halaman wéb ik4.es, Pamaké satuju pikeun henteu ngalaksanakeun kalakuan anu tiasa ngarusak gambar, karesep sareng hak-hak ik4.es atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi overload halaman wéb ik4. Nyaéta atanapi nyegah, di ku naon waé, panggunaan normal halaman wéb. ik4.es nyoko kana langkah-langkah kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus. Nanging, Pamaké kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu tiasa dipercaya sadayana, kumargi kitu, ik4.es moal tiasa ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer. (Software sareng hardware ) tina Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya. Bisi mana waé, haram pikeun Pamaké (PORTAL mupus eusi sareng koméntar anu dianggap pantes) pikeun ngalaksanakeun anu ngalibatkeun: • Nyimpen, nyebarkeun sareng / atanapi ngirimkeun data, téks, gambar, file, tautan, parangkat lunak atanapi anu sanés. eusi anu nolak numutkeun kaayaanana hukum anu berlaku, atanapi anu numutkeun perkiraan ik4.es kusabab haram, telenges, ngancam, nyiksa, fitnah, kasar, cabul, rasialis, xenophobic atanapi anu henteu pikaresepeun atanapi haram atanapi anu tiasa nyababkeun karusakan bageur, khususna pornografi.

Kawajiban Panganggo

Salaku pangguna, anjeun dibéjaan yén aksés kana halaman wéb ieu henteu hartosna, dina sagala cara, awal hubungan bisnis sareng Online Servicios Telemáticos SL ku cara kieu, pangguna satuju ngagunakeun halaman wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar arus panerapan, iman anu saé sareng katertiban umum. Pamakéan halaman wéb pikeun tujuan haram atanapi ngabahayakeun, atanapi éta, ku cara naon waé, tiasa nyababkeun karusakan atanapi ngahambat pungsi normal halaman wéb dilarang. Ngeunaan eusi situs web ieu, dilarang:

  • Baranahanna, distribusi atanapi modifikasi, sadayana atanapi sabagian, kacuali ku otoritas anu boga sah;
  • Sakabeh palanggaran hak panyadia atanapi anu sah anu sah;
  • Dipaké pikeun tujuan komérsial atanapi pariwara.

Kawijakan Perlindungan Data sareng Konpormasi

Online Servicios Telemáticos SL ngajamin kerahasiaan data pribadi anu disayogikeun ku USERS sareng perlakuanana saluyu sareng panerapan ayeuna ngeunaan panangtayungan data pribadi, parantos nganggo tingkat kaamanan anu diperyogikeun sacara hukum panyalindungan data pribadi. Online Servicios Telemáticos SL ngayakeun ngagunakeun data anu kalebetkeun kana file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", pikeun hormat kana kerahasiaanna sareng ngagunakeunana saluyu sareng tujuanana, ogé pikeun matuh kawajibanna pikeun nyimpen sareng adaptasi sadaya ukuran pikeun nyingkahan robahan, karugian, pangubaran atanapi aksés anu teu sah, saluyu sareng ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 21 Désémber, anu nyatujuan Peraturan Pengembangan Hukum Organik 15/1999 Désémber 13 Désémber, Perlindungan Data Pribadi. Halaman wéb ieu nganggo sistem anu sanés pikeun néwak inpormasi pribadi anu ditangtukeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng dimana panggunaan sareng tujuanana dilaporkeun sacara rinci. Halaman wéb ieu salawasna meryogikeun idin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi na pikeun tujuan anu dituduhkeun. Pangguna ngagaduhan hak pikeun nyabut idin sateuacanna iraha waé.

Hak hak latihan ARCO

Pamaké tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, pangguna kedah nyungkeun tulisan sareng panandatanganan anu tiasa dikirim, dibarengan ku fotokopi KTP atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos Online Servicios Telemáticos SL (nyaéta C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)) atanapi ku email, napelkeun fotokopi DNI kana: info (at) contact.online. Sateuacan 10 dinten pamundut bakal dibales pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

Klaim

Online Servicios Telemáticos SL ngawartosan yén aya lambaran klaim sayogi pikeun pangguna sareng konsumén. Pangguna tiasa ngadamel klaim ku nyungkeun formulir klaimna atanapi ku ngirim email kana inpormasi (di) contact.online nunjukkeun nami sareng nami kulawarga, jasa atanapi produk anu dipésér sareng nyatakeun alesan pikeun klaim anjeun.

Anjeun ogé tiasa langsung klaim ku kiriman pos ka: Online Servicios Telemáticos SL, C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) ngagunakeun, upami anjeun kersa, formulir klaim ieu:

  • Pikeun perhatosan: Online Servicios Telemáticos SL C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) E-mail: info (di) contact.online
  • Ngaran pangguna: Alamat pangguna: Tanda tangan pangguna (ngan ukur ditepikeun dina kertas): Tanggal: Alesan pikeun keluhan:

Hak harta intelektual sareng industri

Ku kaayaan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak milik intéléktual atanapi industri anu dipasihkeun dina halaman wéb ik4.es, anu sipat inteléktualna milik Online Servicios Telemáticos SL, baranahan, transformasi, distribusi, komunikasi publik, sayogi pikeun masarakat, anu jelas dilarang pikeun Pamaké, ékstraksi, maké deui, neraskeun atanapi panggunaan alam naon waé, ku cara naon waé atanapi prosedur, salah sahiji diantarana, kacuali dina kasus dimana sacara hukum diijinkeun atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu saluyu. Pamaké terang sareng nampi yén sadaya halaman wéb, ngandung karakter teu lengkep dina téks, parangkat lunak, eusi (kalebet struktur, seleksi, susunan sareng presentasi anu sami), poto, bahan audiovisual sareng resep, dijagaan ku mérek, hak cipta sareng sah anu sanés. hak didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun pihak sareng hak-hak milik anu séjén sareng hukum Spanyol. Upami pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén parantos ngalanggar hak cipta intelektualna anu sah kusabab ngenalkeun eusi anu tangtu dina Wéb, aranjeunna kedah ngabéjaan kaayaan éta ka Online Servicios Telemáticos SL nunjukkeun:

  • Data pribadi tina pihak anu resep anu gaduh hak disangka dilanggar, atanapi nunjukkeun Répréséntasi anu anjeunna lampahkeun nalika klaim ditepikeun ku pihak katilu salain ti pihak anu dipikaresep. Nunjukkeun eusi anu dijagaan ku hak-hak intelektual sareng tempatna dina Wéb, akreditasi hak-hak inteléktual anu dituduhkeun sareng deklarasi anu jelas dimana pihak anu resep jawab kana kabeneran inpormasi anu disayogikeun dina béwara.

Tumbu kaluar

Online Servicios Telemáticos SL nolak tanggung jawab salian ka inpormasi anu aya di luar Wéb ieu, sabab fungsina tumbu-tunjuk anu aya ngan ukur pikeun nginpokeun ka pangguna ngeunaan sumber inpormasi sanés dina hiji topik anu spesifik. Servicios Telemáticos SL Online aya dibebaskeun tina tanggung jawab pikeun fungsina anu hadé pikeun numbu kitu, hasilna anu diperyogikeun dumasar tautan, veracity sareng legalitas eusi atanapi inpormasi anu tiasa diaksés, kitu ogé karusakan anu tiasa sangsara Pangguna dumasar kana kabiasaan inpormasi anu aya dina Wéb anu numbu.

Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

Servicios Telemáticos SL Online online henteu masihan garansi atanapi henteu ogé nanggung jawab, dina sagala hal, pikeun karusakan naon waé anu tiasa nyababkeun:

  • Kurangna kasadiaan, pangropéa sareng operasi épéktip pikeun wéb atanapi jasa sareng kontén na; • Ayana virus, program jahat atanapi ngabahayakeun dina eusina;
  • Panggunaan haram, lalai, bohong atanapi sabalikna tina Perhatosan Hukum ieu;
  • Kurangna legalitas, kualitas, reliabiliti, kagunaan sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng disayogikeun pikeun pangguna dina halaman wéb. Panyadia henteu tanggung jawab dina kaayaan naon waé pikeun karusakan anu tiasa timbul tina panggunaan halaman wéb anu haram atanapi henteu leres.

UU sareng Bidang Hukum

Sacara umum, hubungan antara ik4.es sareng Pangguna jasa telematik na, aya dina situs web ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol sareng Pengadilan Granada.

Contacto

Upami pangguna naon waé aya patarosan ngeunaan béwara hukum ieu atanapi koméntar dina halaman wéb ik4.es, aranjeunna tiasa kana inpormasi (di) contact.online ik4.es ngagaduhan hak pikeun ngarobih, iraha waé sareng tanpa butuh pikeun bewara sateuacanna, presentasi sareng konfigurasi wéb ik4.es salaku bewara hukum ieu.