Dina tulisan ieu dina Bioshock Anjeun bakal mendakan inpormasi anu sanés anu anjeun peryogi kauninga pikeun tiasa ngalirkeun tingkatan atanapi kéngingkeun pidéo maén-peran ieu, diideuan ku anu salamet sareng manusa anu mutasi sanésna, janten kami ngajak anjeun maca sareng nikmati tulisan di handap ieu.

Bioshock-game-mode-character-trophies-sareng-langkung-1

Bioshock Taya wates

Bioshock, diluncurkeunana dina pasaran

Beda sareng seueur video game, anu munggaran didamel, didamel ku Irrational Games kanggo sistem Xbox 360 sareng Windows di 2.007 sareng teras dipedalkeun ku 2K Marin pikeun PlayStation 3 sareng Mac OS X.

Saprak harita aranjeunna diterbitkeun Bioshock 2, Bioshock 4, Bioshock Taya Wates sareng Bioshock Remastered ngahontal Linux, bahkan online, ngatur pikeun nawiskeun pangalaman pikeun pangguna sadaya platform.

Kaulinan ieu lumangsung dina taun 1.960 salaku novél alternatif sajarah, di mana éta tiasa ditingali yén protagonis na Jack salamet tina kacilakaan pesawat anu dahsyat anu ngajantenkeun anjeunna terdampar di kota Rapture.

Di dinya anjeunna kedah merjuangkeun robot anu didamel pikeun sacara otomatis nyerang sababaraha target sareng mutasi manusa anu ngagaduhan kakuatan khusus.

Janten urang tiasa mendakan macem-macem elemen sapertos: survival terror, role-play games, siluman sareng biopunk, naha sababna video game ieu dikenal salaku terusan spiritual tina System Shock 2, numutkeun ka anu nyiptakeunana.

Pidéo pidéo ieu didesain pikeun diputer ku hiji pangguna, tanpa ngantep multiplayer atanapi fungsi sanés.

Naon inspirasi pikeun nyieun Bioshock?

Plot na raket patalina sareng sababaraha novel sapertos Pemberontakan Atlas anu ditulis ku Ayn Rand sareng Logan's Run ku William F. Nolan.

Andrew Ryan, salah sahiji karakter penting dina video game ieu, ngagaduhan namina ku nyaluyukeun panulis salah sahiji buku.

Di sisi anu sanésna, nalika nyentuh masalah éstétika, tanpa diragukeun, éta aya hubunganana sareng taun 1.984 sareng kalungguhan ngalawan posisi pamimpin utama anu urang titénan dina Logan's Run. Pengangkatan timbul tina ideu dina pemberontakan Atlas, nalika aranjeunna namina tempat panyumput masing-masing pikeun kréatif sareng beunghar, janten salaku cerminan bédana antara kelas sosial anu aya ti saprak éta.

Bioshock-game-mode-character-trophies-sareng-langkung-2

Bioshock 2

Karakter tina bioshock saga

Teras, urang nampilkeun daptar karakter anu ngawangun saga ieu:

Jack

Éta tanpa ragu hakékat Bioshock, anu dikelola ku pamaén. Anjeunna salah sahiji panumpang dina pesawat anu nabrak caket pisan ka mercusuar Samudera Atlantik, anu mangrupikeun gerbang ka kota Rapture.

Andrew Ryan

Jutawan antara 1.940 sareng 1.950, anjeunna maréntahkeun pangwangunan rahasia Rapture nyingkahan sadaya pamariksaan ku pamaréntah sareng pengawas. Saatos ragrag Pengangkatan, Ryan ngaleungit sareng ngerjakeun pasukan jalma anu mutasi pikeun merangan jalma-jalma anu nolak.

Frank fontaine

Karakter antagonis utama anu ngagaduhan akal kriminal anu hébat, kamampuan ngajauhan sareng musuh musuh Ryan. Jalma ieu rajapati sajajalan, nyulik Jack komo dimimitian perang.

Adina alit

Aranjeunna katelah Gatherers, sabab sacara umumna dirobah pikeun kéngingkeun ADAM ti maot anu kapendak dina Pengangkatan.

Aranjeunna teras-terasan sareng Big Daddy anu ngajagaan aranjeunna tina serangan anu aranjeunna sangsara, aranjeunna ampir kebal tina karusakan naon waé sareng biasana nyumput dina liang hawa dugi ka ditelepon ku Big Daddy.

Delta Judul

Éta watekna Bioshock 2 anu katelah "Johnny Topside", dikirim ka panjara sareng janten lalaki anu mimiti aya hubunganana sareng Big Daddy. Pamaén, kamampuan hébat pikeun nyababkeun koma atanapi bahkan maéhan.

Augustus Sinclair

Jawab Persephone, pangusaha hébat sareng pendukung Subjek Delta, tapi engké anjeunna katelah panungtung séri Alpha.

Booker DeWitt

Kepala Sekolah tina Bioshock Taya wates, Ex-agents of the Pinkerton National Detective Agency sareng prajurit ti kavaleri ka 7 Resimen dimana anjeunna sangsara sareng kedah ngalakukeun kalakuan jahat pisan, sapertos pembunuhan urang India, ngarah anjeunna maen judi sareng nginum seueur pisan.

Saatos ieu, anjeunna mutuskeun dibaptis sareng ngamimitian deui, tapi anjeunna henteu ngahontal misi na. Anjeunna diusir ti lembaga éta sareng nyandak kaputusan pikeun janten panyidik ​​swasta.

Elizabeth

Anjeunna ditahan di Columbia salami kaseueuran hirupna, tapi sanaos kitu, anjeunna berhasil diajar sareng janten awéwé ngora anu calakan pisan. Anjeunna ngembangkeun katerampilan dina metik konci sareng kriptografi.

Kami moal gagal nyebatkeun karakter anu sanés sapertos: Big Daddies, JS Steinmann, Diane McClintok, Lady Comstock, Sander Cohen, Dra. Brigid Tenenbaum, Dr. Yi Suchong, Splicers, Eleanor Lamb, Dra. Sofia Lamb, Subject Sigma, Big Sisters , Si kembar Lutece, Songbird sareng Daisy Fitzroy.

Piala anu anjeun tiasa mendakan di Bioshock

Ieu sababaraha piala atanapi hadiah anu anjeun tiasa kéngingkeun di buruan:

Piala emas 

  • Moméntum.
  • Kuring milih Mustahil.
  • Lalaki Anu Milih.

Piala Platinum

  • Piala maksimum gim

Piala pérak

  • Jurusalamet ti sadulur leutik.
  • Sejarawan.

Piala perunggu

  • Hiji kategori maks.
  • Turret hacked.
  • Sadaya kategori dugi ka maks.
  • Terminal jualan hacked.
  • Slot anu dipésér.
  • Diretas aman.
  • Bajak ahli.
  • Anjeun parantos ningkatkeun senjata.
  • Panemu dasar.
  • Disidik-sidik nitro splicer.
  • 1 pakarang lengkep ditingkatkeun.
  • Penemu Avid.
  • Splicer houdini ditalungtik.
  • 2 pakarang lengkep ditingkatkeun.
  • Fotografer prolific.
  • Gorila disidik-sidik.
  • Spider spider ditalungtik.
  • Panemu amunisi.
  • A splicer ditalungtik.
  • Rosie nalungtik.
  • 3 pakarang lengkep ditingkatkeun.
  • Doktor dina panilitian.
  • Bot kaamanan hacked.
  • Kolektor Toner.
  • A hack suksés.
  • Lead Splicer ditalungtik.
  • 4 pakarang lengkep ditingkatkeun.
  • Thug Splicer ditalungtik.
  • Bener pisan dina ieu.
  • Spesialis pakarang.
  • Poto kualitas.
  • Kaméra kaamanan hacked.
  • Adina Leutik pinuh nalungtik.
  • 5 pakarang lengkep ditingkatkeun.
  • Dealt sareng sadaya Sadulur Saeutik.

Piala anu disumputkeun di Bioshock

  • Wilujeng réngsé Rapture.
  • Alat roti bakar dina bak mandi.
  • Dr Steinman éléh.
  • Kamar Cohen mendakan.
  • Ironi.
  • Persik Wilkins éléh.
  • Tien Juara.
  • Leuweung dihirupkeun deui.
  • Karya Cohen réngsé.
  • Atlas éléh.
  • Andrew Ryan éléh.
  • Janten Big Dadang.
  • Kadali pipikiran diliwat.

Awards Bioshock parantos kéngingkeun

Ti saprak peluncuran Bioshock, namina parantos aya hubunganana sareng gim video anu cocog sareng sadayana anu diarepkeun ku pangguna, ti saprak ayeuna, éta parantos kéngingkeun penghargaan "Game of the Show", kéngingkeun 10 dina Meristation, BAFTA dileler "Kaulinan Pangalusna dina Taun".

Upami anjeun resep kana tulisan ieu, kami ngajak anjeun lebet Jiwa poék, kaulinan anu anjeun kantos nguping.