Naha anjeun milari trik pikeun Croc 2 PS Hiji, maka anjeun dina tempat anu leres. Dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sadayana saran anu diperyogikeun pikeun janten pamimpin gim pidéo ieu.

buaya-2-ps-hiji-1

Croc 2 PS Hiji

Kaulinan ieu mangrupikeun kelanjutan tina versi awal anu disebut Croc. Éta nampilkeun midangkeun di sababaraha dunya kalayan lingkungan anu kabuka, disebarkeun dina 4 tahap anu disebut kampung Gobbo. Unggal pamuter kedah ningkatkeun dirina nalika anjeunna ngalengkepan misi anu tangtu.

Ideu na nyaéta ngalengkepan tahapan pikeun nyalametkeun Gobbo, ngudag Dantini supados kéngingkeun sandwich pink; engké tingkat bos kahontal dimana anjeun asup ka kampung salajengna. Ku cara kieu tindakanana diteruskeun dimana masing-masing tingkatan ngandung unsur anu tiasa dikumpulkeun, urang tiasa kalebetkeun kristal, dasar sareng warna-warni.

Ieu kedah dipanggihan kumargi tempatna disumputkeun sareng ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sumberdaya, sapertos permata sareng piala. Dumasar kana ieu kami masihan anjeun sababaraha trik sahingga anjeun tiasa maju dina unggal tingkatan sareng kéngingkeun kameunangan langkung gampang; anjeun tiasa terang trik sanés dina kaulinan anu béda ku ngaklik link ieu PC Starcraft.

Trik anu paling sering dianggo dina Croc 2 PS One

Pikeun ngaktipkeun curang teu perlu muka konsol naon waé atanapi ngalakukeun prosedur langsung dina konsol sareng curang diaktipkeun ngalangkungan kadali jarak jauh. Ku cara kieu masing-masing diaktipkeun langsung nalika di buruan.

  • Pikeun kéngingkeun kahirupan anu teu aya watesna dina panel judul, anjeun kedah nahan tombol L1, teras bunderan, Turun, Kénca Luhur, Katuhu, Segitiga sareng mundur ka Turun.
  • Hirup anu teu aya watesna, dina layar judul anu sami anjeun mencét L1 sareng bunderan, turun, kénca, luhur, katuhu, segitiga, handap sareng voila, anjeun ngagaduhan nyawa sareng anjeun moal dileungitkeun.
  • Kengingkeun 100 kristal pisan saderhana dina layar judul pencét L1 sareng kotak (x2), bunderan, ka handap, kénca katuhu (x2), teras mimiti muterkeun sareng anjeun kedah nahan tombol R2 sareng kristal sacara otomatis ditambihan ka anjeun; upami anjeun ngulang operasi anjeun tiasa kéngingkeun kristal 9999.

Meunang ménu curang

Menu Curang mangrupikeun alat anu saé pikeun anjeun kéngingkeun sababaraha rupa rekomendasi nalika gim. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah pencét dina layar judul L1 teras pencét segitiga, teras kénca, kénca, katuhu, kuadrat, ka luhur, ka luhur, kénca, bunderan.

Anjeun kedah ngamimitian kaulinan sareng pencét L2 + R2 pikeun ngaktipkeunana; Kalayan menu ieu anjeun tiasa ngagaduhan lebet ka sadaya tingkatan kalebet rusiah anu paling rahasia, ogé kamungkinan nambahan unggal barang anjeun, anu tiasa anjeun ngeusian sakalian anu dipikahoyong, ogé kéngingkeun seueur kamampuan sareng tindakan anu sanés.

Aktipkeun modeu curang, pilihan ieu saé pisan upami anjeun ngaktipkeunana tina panel judul ku mencét L1, teras segitiga, Kénca, Kénca, Katuhu, Pasagi, Kaluhur, Kaluhur, Kénca, Bunderan; Anjeun kedah ngamimitian kaulinan sareng nalika pamekaranana, sakaligus pencét tombol L2 sareng R2 dimana ménu curang nembongan, anu mangrupakeun cara sanés pikeun lebet.

Aktivasina nganggo kode

Aya cara anu sanés pikeun ngaktipkeun sumber sareng nampi utiliti anu bakal ningkatkeun pangalaman anjeun, ku cara ieu, sapertos panggunaan tombol pencet, épék anu sami diala nganggo keyboard, hayu urang tingali.

  • Ka atanapi gaduh kristal tina bentuk tanpa wates, anjeun ngan ukur nyerat saatos mencét L1 kodeu ieu D007A1F80000 atanapi 8007A1F80064
  • Upami anjeun hoyong mareuman pencét R1 anu teu éléh teras nyerat D00758400800 atanapi 8003B6F2ACC2
  • Kéngingkeun Emas Gobbos dina 99, tempat 8007A1EC0063
  • Pikeun kéngingkeun inventaris maksimal saatos nyokot, nempatkeun kode naon waé tina daptar ieu: D007A1FC0001, 8007A1FC0009, 8007A2000009, D007A2040001, D007A2000001, D007A2040009, D007A2080001, 8007A20C0009, 8007A2080009, D007A20, 0001A007C2100001, 8007A2100009
  • Akuisisi perhiasan tanpa wates kahontal ku nempatkeun 80076660 0064
  • Janten teu éléh anjeun tiasa nyerat saatos mencét L1 ieu: D00758400400 atanapi 8003B6FA8CC2
  • Upami anjeun hoyong teras-terasan ngagaduhan konci aksés, anjeun kedah lebetkeun 8007A1D80001.
  • Pikeun kéngingkeun sadaya potongan Teka-teki: 8007A1F40004.
  • Nampi kahirupan tanpa wates nyerat dua kode ieu 8007A16C0063 atanapi 8007A1680063.

Ngahasilkeun gerakan

Kalayan joystick anjeun tiasa ngalaksanakeun gerakan 360 derajat kalayan kecepatan anu béda-béda, éta sadayana gumantung kana kakuatan cara ngadorong joystick, upami anjeun nerapkeun kontraksi sakedik giliran anjeun bakal ngalaksanakeun arah anu dipilih.

D-pad Nganggo alat ieu nalika dipindahkeun ka luhur Croc huluna maju; upami anjeun nerapkeun kana kénca atanapi Croc Croc 2 ps salah sahiji bakal muterkeun dina arah éta. Anjeun tiasa mindahkeun éta handap sareng Croc ngalieuk ka arah anu sabalikna; laju gerakanna variatif sabab anjeun tiasa laun ngadalikeun paréntah.

kaahlian

Kaahlian tokoh utama dikelola tina paréntah, janten langkung saé anjeun terang sababaraha trik dimana anjeun tiasa terang naon gunana nalika anjeun ngagunakeunana, hayu urang tingali:

  • Pikeun ngalaksanakeun léngkah gurat pencét L1 atanapi R1
  • Upami anjeun hoyong Croc luncat anjeun kedah pencét X. Anjeunna ogé tiasa gerak bari dina hawa, tapi Croc tetep ningali ka arah anu sami sareng nalika anjeunna ninggalkeun bumi.
  • Laksanakeun Stomp, pencét X, dua kali nalika dina hawa. Kalayan tindakan ieu anjeun bakal tiasa naksir objék sareng musuh handapeun Croc.
  • Luncat triple, pencét X tilu kali, teras tahan dugi luncat kadua réngsé. Tombol X ogé kedah diteken terakhir kali sateuacan ngajalankeun stomp.
  • Laksanakeun Hop & Flip, anjeun kedah pencét L1 sareng R1 dina waktos anu sami bari maju.
  • Ngajalankeun Serangan, nincak konci alun-alun, Croc ngagugulung buntutna sahingga neraskeun nyerang lawan.
  • Serangan luncat, pencét X teras Alun-alun, ieu anjeun kedah lakukeun nalika anjeun aya dina hawa sareng dianggo nyerang sababaraha musuh.
  • Pariksa inventarisasi, sakaligus pencét L2 sareng R2, teras teraskeun dugi ka barang anu dipikahoyong muncul.
  • Anggo barang inventarisasi, cukup pencét Segitiga pikeun nganggo barang éta, sareng parios upami éta diijinkeun.

Saran ngeunaan Croc 2 PS Hiji

Kaulinan ieu pikaresepeun pisan sareng sanaos aranjeunna difokuskeun ka barudak di handapeun umur 15 taun, déwasa kapincut ku playability na. Petualangan Gobbo dipajang ku sababaraha cara, maka pentingna terang kode supados henteu ngaganggu pertandingan kusabab kurang kahirupan atanapi bintang.

Caritana pikaresepeun pisan tapi anjeun kedah ati-ati dina sababaraha kasempetan dimana anjeun kedah terang sababaraha bentuk permainan nalika anjeun mencét tombol-tombol dina jauh, maka hayu urang tingali rekomendasi sareng trik anu tangtu.