Buka file RAR dina iPhone


Buka file RAR dina iPhone

Ti waktos ka waktos nalika nganggo iPhone, anjeun panginten anjeun peryogi muka file. Sareng nalika smartphone tiasa ngadamel format ZIP nyalira, pikeun ningali eusi RAR anjeun kedah nganggo bantuan aplikasi pihak katilu anu méréskeun ieu pancén. Anu terakhir aya dua jinis: kabinét file sareng manajer file. Salajengna urang bakal nimbangkeun algoritma panggunaan na.

Baca ogé: Kumaha cara muka ZIP dina iPhone

Metoda 1: iZip

Kabinet filing anu saderhana sareng merenah, anu, hanjakalna, henteu kakurangan tina bentuk iklan (pikeun ngaleungitkeunana, ogé ngaleungitkeun larangan anu sanés ngalangkungan mésér versi premium). Éta ngadukung damel sareng data anu dikemas dina ZIP, 7Z, ISO, TAR, TGZ, DEB sareng, tangtosna, RAR, sareng nawiskeun ogé kamampuan ningali file dina format anu paling populér.

Unduh iZip tina App Store

  1. Pasang aplikasi ku nuturkeun tautan anu disayogikeun di luhur pikeun ngalakukeunana, lancarkeun teras pencét, panasaran, sanés dina barang "Rékaman".sareng ku. "Paramban dokumén"..
  2. Peta ieu bakal muka pangatur file ios standar, dimana anjeun kedah milarian file RAR heula teras pencét. Upami file ieu teu aya dina "Nembe".nganjang "Ihtisar". sareng mendakanana di dinya (dina diréktori akar atanapi dina salah sahiji diréktori, gumantung kana dimana anjeun nyimpen).
  3. Pencét file anu kapendak sareng antosan éta dimuat.
  4. Sakali ieu kajantenan, béwara bakal muncul dina layar utama iZip anu ngundang anjeun pikeun muka file. Pencét "Leres". dina jandéla ieu, teras "SATUJU". dina anu salajengna, dimana anjeun dipenta pikeun muka konci sadayana file.
  5. Anjeun bakal geuwat ningali eusi file RAR, sareng upami file anu dikandungna aya dina format anu cocog sareng sistem operasi anjeun, anjeun bakal tiasa mukakeunana. Tapi sateuacan ngalakukeun éta, anjeun kedah masihan idin anu saluyu.
  6. Gampang éta, sanaos sanés cara anu paling jelas, nyaéta muka file RAR sareng ningali konténna nganggo aplikasi iZip. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta henteu ngan ukur dianggo sareng file lokal, tapi ogé sareng gudang awan anu populér (anjeun kedah masihan aranjeunna aksés heula).

Metode 2: Buka konci

Panyekel arsip anu sanés, langkung ngaapresiasi ku pangguna ios, anu ngatur format ZIP, GZIP, 7Z, TAR sareng RAR tanpa aya masalah. Éta bénten sareng solusi sateuacanna ku hiji-hijina bédana: muka file henteu dilakukeun tina antar muka utama, tapi langsung tina sistem file. Duanana sami yén aranjeunna disebarkeun sacara gratis sareng dikondisikeun ku iklan (anu terakhir tiasa dipareuman ku mayar, sareng aya pilihan mésér versi premium, anu fungsina henteu langsung pakait sareng damel sareng file).

Unduh Unzip ti App Store

  1. Ngajalankeun aplikasi standar "Rékaman". sareng arahkeun ka diréktori anu ngandung file RAR. Toél jeung tahan jari anjeun nepi ka ménu kontéks némbongan.
  2. Teras pilih pilihan na "Bagikeun".. Dina daptar aplikasi anu sayogi pikeun ngirim file, milari Unzip (panginten aya dina "Tambih Deui") sareng pilih.
  3. Antarbeungeut arsip bakal kabuka sareng file anu anjeun pilih dina léngkah sateuacana bakal nembongan. Pencét kana éta pikeun unzip, antosan folder na nami anu sami némbongan sareng mukakeunana konténna.
  4. Anjeun bakal ningali data anu dikandung dina RAR sareng, upami pormatna cocog sareng ios, anjeun tiasa muka pikeun ningali éta.

Metode 3: Dokumén

Sakumaha anu parantos didugikeun dina bubuka, henteu ngan ukur aplikasi anu khusus kanggo dianggo pikeun file, tapi ogé file manager. Produk Readdle mangrupikeun wakil anu terkemuka sareng gratis ogé pikeun segmen ieu, janten henteu heran yén anjeun tiasa sacara gampang muka RAR sareng ningali eusina ku éta.

Unduh dokumén ti App Store

  1. Mimitian pangatur file ti Readdle. Upami anjeun ngalakukeun ieu pikeun kahiji kalina, anjeun kedah ngagulung layar wilujeng sumping ku mencét "Teras".terus tutup tawaran pameseran kanggo salah sahiji produk perusahaan.
  2. Nalika anjeun dina tab "Payil kuring".anu dibuka sacara standar, arahkeun ka lokasi file RAR. Janten, upami éta mangrupikeun panyimpenan internal iPhone, anjeun kedah milih "Rékaman". (upami perlu, anjeun tiasa ngarobih tina tab "Anyar" в "Révisi".). Ketok gambar leutikna pikeun muka konci éta.
  3. Sakali anjeun ngalakukeun, anjeun bakal dipenta "Abstrak". eusi dikomprés, ngahususkeun diréktori dimana éta kedah disimpen. Urang bakal milih lokasi standar ("Payil kuring".), tapi anjeun ogé tiasa nangtoskeun jalur anu sanés atanapi ngadamel folder énggal upami anjeun hoyong.
  4. File anu aya dina arsip bakal muncul dina lokasi anu anjeun pikahoyong sareng bakal sayogi pikeun ditingali.

    Anu ngajantenkeun Dokumen menonjol henteu ngan ukur fungsionalitasna anu euyeub sareng nyayogikeun fitur manajemén file anu éksténsif, tapi ogé kanyataan yén manajer file ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun muka format anu henteu didukung ku iOS.

Simpen eusi file kana Payil sareng Poto

Naon waé solusi anu dibahas di luhur muka file RAR, eusina paling dipikaresep kedah disimpen dina panyimpenan internal iPhone. Prosedur ieu henteu rumit teuing sareng tiasa dilakukeun ngalangkungan menu standar "Bagikeun".atanapi nganggo tombol-tombolna "Simpen"., "Disalin.", "Neraskeun".. Gumantung kana pormatna, file anu henteu tiasa di-zip tiasa disimpen dina "Rékaman"atawa "Poto".. Dina aplikasi anu kami anggo salaku conto pikeun nyerat tulisan ieu, ciri ieu nyaéta:

  • iZip
  • Unzip
  • dokumén

Sanaos ios henteu ngadukung format RAR sacara standar, gampang pikeun mukakeunana dina iPhone - ngan ukur nganggo ampir sagala arsip pihak katilu atanapi manajer file.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pikeun mindahkeun musik tina komputer kana iPhone
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes