Cageur kontak anu dihapus dina Skype

Kontak mangrupikeun alat anu kapaké pisan pikeun komunikasi gancang sareng pangguna sanés dina perangkat lunak Skype. Éta henteu disimpen dina komputer anjeun, sapertos pesen obrolan, tapi dina sérver Skype. Maka, pangguna bakal ngagaduhan aksés ka kontakna sanaos aranjeunna nyambung kana akunna tina komputer sanés. Hanjakalna, aya kaayaan anu, pikeun hiji alesan atanapi alesan anu sanés, éta ngaleungit. Hayu urang terang naon anu kedah dilakukeun upami pangguna teu dihaja ngahapus kontakna, atanapi aranjeunna leungit kusabab alesan anu sanés. Hayu urang tingali cara utama pamulihan.

Kontak pamulihan dina Skype 8 ka luhur

Kedah diémutan geuwat, kontak tiasa ngaleungit ku alesan yén éta ngan ukur disumputkeun atanapi dihapus sacara lengkep. Salajengna, urang bakal ningali prosedur pikeun dua kasus ieu. Hayu urang mimitian diajar prosedur nganggo Skype 8 salaku conto.

Metoda 1: Balikkeun kontak anu disumputkeun

Sering aya kaayaan dimana kontakna henteu ngaleungit, tapi ngan saukur disumputkeun ku cara setélan sareng saringan khusus. Salaku conto, ku cara kieu anjeun tiasa nyumputkeun kontak tina pangguna anu henteu nyambung ayeuna, atanapi ngan saukur henteu nyayogikeun inpormasi kontak na. Pikeun mintonkeunana dina Skype 8, manipulasi saderhana cekap.

  1. Pencét waé tombol beurit katuhu (PCM) dina kolom milarian dina sisi kénca jandela program.
  2. Ieu bakal muka daptar sadaya kontak anjeun, kaasup anu disumputkeun, diurutkeun dumasar katégori.
  3. Upami urang masih henteu mendakan tulisan anu dipilari, dina hal ieu kami pencét nami nami kategoris anu dipikahoyong:
    • jalma;
    • pesen;
    • Grup
  4. Ukur objék dina katégori anu dipilih bakal ditingalikeun sareng ayeuna bakal langkung gampang mendakan objék anu disumputkeun.
  5. Upami kami henteu tiasa mendakan naon-naon deui, tapi anjeun émut nami kontak anu anjeun milari, lebetkeun kana kolom pamilarian, atanapi sahanteuna lebetkeun hurup awal. Saatos éta, mung barang anu dimimitian ku karakter anu ditetepkeun bakal tetep dina daptar kontak, sanaos éta disumputkeun.
  6. Pikeun mindahkeun barang anu kapendak tina disumputkeun ka grup kontak normal, cukup pencét kana éta PCM.
  7. Kontak ieu moal disumputkeun deui sareng bakal balik kana daptar umum paguneman.

Pilihan séjén pikeun nembongkeun inpo kontak anu disumputkeun ngalibatkeun algoritma ieu.

  1. Lulus ti "Obrolan". pikeun bagian "Kontak"..
  2. Daptar sadaya kontak dibuka, kaasup anu disumputkeun, diurutkeun dumasar abjad. Pikeun malikkeun kontak anu disumputkeun kana daptar obrolan, ketok dina éta PCM.
  3. Barang ieu bakal balik kana daptar obrolan.

Metode 2: Balikkeun Kontak Anu Hapus

Sanajan kontak henteu ngan ukur disumputkeun, tapi parantos dihapus sacara lengkep, dimungkinkeun pikeun malikkeunana. Tapi tangtosna, teu aya anu tiasa masihan jaminan 100% pikeun kasuksesan dina hal ieu. Pikeun malikeun, perlu ngareset setélan tina édisi desktop Skype, supados data ngeunaan kontak "ditarik" tina sérver deui. Dina hal ieu, pikeun Skype 8, perlu nuturkeun algoritma tindakan anu dijelaskeun sacara rinci di handap ieu.

  1. Mimiti, upami Skype ayeuna ngajalankeun, anjeun kedah kaluarna. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét tombol beurit kénca (LKM) dina ikon Skype di daérah béja. Tina daptar anu nembongan, pilih pilihan Ninggalkeun Skype..
  2. Saatos kaluaranana réngsé, ketik kana keyboard Win + Urang Sunda. Dina jandéla anu muka "Lumpat". lebetkeun alamat ieu:

    %appdata%Microsoft

    Sakali anjeun ngalebetkeunana, pencét "OKÉ".

  3. Diréktori bakal kabuka "Microsoft" в "Kondéktor orkestra".. Tingali di dinya pikeun map "Skype pikeun desktop". Pencét dina LKM sareng pilih barang tina daptar "Ganti nami"..
  4. Saatos éta, ganti nami folder kana naon waé anu merenah, contona "Skype pikeun desktop lami".
  5. Setélan ayeuna bakal disetél deui. Mimitian Skype deui. Profil anyar bakal dihasilkeun sacara otomatis dina "Skype pikeun desktop.". Sareng upami versi desktop tina program teu gaduh waktos kanggo nyingkronkeun sareng sérver sateuacan saatos ngahapus kontak, dina hal ieu, nalika ngabentuk profil, inpormasi kontak anu anjeun hoyong balikeun ogé bakal dimuat. Upami barang anu anjeun hoyong balikeun ditampilkeun normal, parios naha sésana inpormasi penting aya. Upami aya anu teu aya, anjeun tiasa nyéred objék anu pakait tina folder profil lami "Skype pikeun desktop lami" ka anyar "Skype pikeun desktop".

    Upami, di sisi anu sanésna, kontak anu dihapus henteu ditampilkeun saatos ngaktipkeun Skype, teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun. Aranjeunna teu tiasa dicabut dihapus. Teras kaluar deui tina Skype sareng mupus map anyar "Skype pikeun desktop" sareng ngaganti nami diréktori profil lami kana nami aslina. Ku cara kieu, urang moal nampi deui data kontak anu dihapus, tapi kami bakal mulangkeun setélan saencanna.

Kontak pamulihan dina Skype 7 sareng vérsi handap

Dina Skype 7, aya pilihan henteu ngan ukur pikeun nembongkeun kontak anu disumputkeun atanapi ngomean deui anu dihapus, tapi ogé pikeun ngadamel cadangan sateuacana. Urang bakal ngabahas sadayana kaayaan ieu langkung rinci di handap.

Metoda 1: Balikkeun Data Kontak Hidden

Sapertos dina versi parangkat lunak anu langkung énggal, kontak tiasa gampang disumputkeun dina Skype 7.

  1. Pikeun mecat ieu, buka ménu "Kontak".sareng angkat "Daptar".. Upami parameter na henteu ngonpigurasi "Sadayana"tapi anu sanésna, maka kami netepkeun parameter na "Sadayana".pikeun nembongkeun daptar kontak lengkep.
  2. Ogé, dina bagian anu sami tina ménu ieu, angkat ka subséksi «Nyumput ti jalma-jalma anu». Upami aya barang anu dipariksa, pupus centang.
  3. Upami saatos manipulasi ieu kontak anu diperyogikeun henteu némbongan, maka éta leres-leres dihapus, sareng henteu ngan ukur disumputkeun.

Cara 2: Mindahkeun folder Skype

Upami anjeun pastikeun kontak anjeun masih teu aya, maka kami bakal nyobian ngauihkeun deui. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal ngaganti nami folder data Skype atanapi ngalih ka lokasi sanés dina hard drive. Intina nyaéta saatos mindahkeun folder ieu, program bakal ngamimitian naroskeun data pikeun sérver, sareng sigana bakal ngagaduhan kontak anjeun upami aranjeunna masih disimpen dina sérver. Tapi anjeun kedah ngalihkeun atanapi ngaganti nami folderna, henteu ngahapus, sabab éta ngandung susuratan sareng inpormasi berharga anjeun.

  1. Mimiti, tutup sacara lengkep program. Pikeun milarian folder Skype, urang muka jandéla Jandéla "Lumpat".mencét tombol keyboard Win + Urang Sunda. Lebetkeun pamundutna "% Appdata%". Pencét tombol "SATUJU"..
  2. Muka diréktori tempat data pikeun seueur aplikasi disimpen. Kami milarian folder "Skype".. Ganti ngaran éta atanapi ngalihkeun ka lokasi sanés dina hard drive anjeun.
  3. Mimitian Skype. Upami kontak némbongan, urang ngalihkeun data penting tina diréktori Skype anu diganti (dipindahkeun) kana diréktori anu nembé didamel. Upami teu aya parobihan, urang kantun mupus diréktori Skype énggal sareng mindahkeun polder anu diganti nami / dipindahkeun kana nami aslina, atanapi ngalihkeun ka lokasi aslina.

Upami metoda ieu henteu jalan, anjeun tiasa ngahubungi dukungan Skype. Éta panginten tiasa kéngingkeun kontak anjeun tina basis data.

Metoda 3: Cadangan

Tangtosna, kaseueuran pangguna mimiti milari jawaban ngeunaan kumaha cara ngahanca kontak anu dihapus nalika aranjeunna parantos teu aya, sareng aranjeunna kedah ngarengsekeun masalah ku cara di luhur. Tapi aya kamungkinan ngasuransi diri ngalawan résiko kaleungitan kontak ku ngadamel salinan cadangan. Dina hal ieu, sanajan kontak ngaleungit, anjeun tiasa mulangkeunana tina cadangan tanpa aya masalah.

  1. Pikeun nyadangkeun kontak anjeun, buka pilihan ménu Skype anu disebat "Kontak".. Teras angkat ka subséksi "Fitur tambahan".dimana urang milih unsur na "Ngadamel salinan cadangan daptar kontak anjeun ...".
  2. Teras, jandela dibuka dimana anjeun kedah nangtoskeun dimana dina hard drive komputer salinan salinan kontak anjeun bakal disimpen dina format vcf. Sacara standar, éta disebat nami profil anjeun. Saatos milih lokasi, pencét tombol na "Simpen"..
  3. Janten, kontak anjeun dicadangkeun. Ayeuna, sanaos kontak anjeun parantos dihapus tina Skype ku sabab sababaraha alesan, anjeun tiasa teras-teras nyimpenkeunana. Pikeun ngalakukeun ieu, balik deui ka menu "Kontak".sareng dina subséksi "Fitur tambahan".. Tapi waktos ieu, pilih barangna "Balikkeun daptar kontak tina file cadangan ...".
  4. Jandéla dibuka dimana anjeun kedah nyayogikeun file cadangan anu sateuacanna disimpen dina format vcf. Sakali file na disorot, klik tombol na "Dibuka"..
  5. Saatos tindakan ieu, kontak cadangan ditambihan kana akun Skype anjeun.

    Hiji-hijina hal anu penting pikeun diémutan nyaéta yén upami anjeun hoyong cadangan kontak anjeun kedah teras-terasan, anjeun kedah ngamutahirkeunana saatos unggal kontak anyar anu anjeun tambahkeun kana profil Skype anjeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, langkung gampang pikeun tenang sareng ngadamel cadangan kontak anjeun tibatan milari sagala jinis cara pikeun ngahanca éta engké, upami éta ngaleungit tina akun anjeun. Ogé, teu aya cara anu sanés dibalikkeun tina cadangan tiasa nawiskeun jaminan lengkep yén data anu leungit bakal dipulangkeun. Bahkan ngahubungi dukungan Skype moal ngajamin ieu.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?