Horizon Zero Fajar: Plot, karakter, pamekaran

Upami anjeun énggal dina dunya kaulinan vidéo sareng milari petualangan sareng aksi, kami nyarankeun anjeun maca artikel salajengna Horizon Zero Fajar, dimana kami bakal ngenalkeun anjeun ka dunya paralel pasca apokaliptik anu anjeun resep.

Gambar kaulinan Horizon Zero Fajar

Naon perkawis Horizon Zero Fajar?

Prajurit Nora namina Aloy, dina dunya futuristik, pasca-apokaliptik anu dikawasa ku mesin.

Kaulinan video ieu didesain ku Guerrilla Games, éta mangrupikeun gim petualangan aksi anu dikaluarkeun ku Sony Interactive Entertainment kanggo PlayStation 4 sareng sababaraha taun ka pengker pikeun Windows.

Konsep na nampi kritik anu hébat ti spesialis, kusabab setting, karakter, desain, carita sareng karya aktrisna Ahly Burch anu hadé, nawiskeun pangguna video game anu jarang sareng suksés pisan.

Kunaon carita anjeun matak pikasieuneun?

Urang kedah mimitian ku setting na teu sapertos video game sanésna, éta diideuan ku dunya saatos kiamat anu pinuh ku alam, gunung, daérah padesaan sareng leuweung anu héjo pisan, sajabi ti ayana parobahan iklim, wengi sareng siang.

Aloy nyaéta tokoh utama dina carita ieu, tukang moro sareng pamanah anu alus anu kagolong kana suku Nora sareng dikawasa ku para pamaén.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Grand Maling Otomatis V: Storyline, Karakter, sareng seueur deui

Anjeunna ngagaduhan katerampilan hébat dina ngempur, ku busur, bahan peledak ngajempolan sareng senjata ngalungkeun tali, anu tiasa ngahancang mesin naon waé, antukna ngagulingkeun aranjeunna.

Tapi mesin ieu sanés ngan ukur némbak aranjeunna, Aloy nganggona salaku sumberdaya pikeun amunisi, slings, bow, trap sareng seueur deui.

Naon peran pamaén dina carita? Unggal pangguna kedah ngalengkepan misi sekundér sapertos nyalametkeun jalma, milari objék, ngarengsekeun sareng nalungtik masalah, sareng ngaleungitkeun musuh.

Ku ngalirkeun tés anu béda sareng tingkat Horizon Zero Fajar, pamaén kéngingkeun langkung seueur pangalaman ku tiasa kéngingkeun langkung seueur kamampuan anu diperyogikeun pikeun henteu diperhatoskeun, tiasa nyerang musuh, mindahkeun cai, ngendalikeun sareng mesin sabotase, sareng anu sanésna.

Kamampuh ieu tiasa diklasifikasikeun sapertos kieu: Marauders ningkatkeun tingkat siluman pangguna, Valiente ngagaduhan téhnik tempur sareng pamustunganana anu ngempelkeun sareng ciri-ciri ngumpulkeun sareng penyembuhan.

Di sisi anu sanésna, Aloy ngandung alat anu disebut Focus, idéal pikeun nyeken sareng niténan detil unggal sumber sareng musuh, tiasa kéngingkeun inpormasi, bukti atanapi nuturkeun pitunjuk anu diperyogikeun, ogé ngobrol sareng karakter anu sanés.

Naon suku sareng karakter anu aya dina cakrawala enol subuh?

Dina Horizon Zero Fajar, jalma dikelompokkeun kana suku, anu ngagaduhan tradisi, adat istiadat, kayakinan, sareng legenda anu béda-béda, sakumaha anu bakal urang tingali di handap ieu.

Suku nora

Ibukota na dikenal salaku "Heart of Made", éta diwangun ku tukang ngumpulkeun sareng moro. Dipimpin ku tilu awéwé hébat: Jezza, Teersay Lansra.

Aranjeunna hirup di daérah leuweung sareng pagunungan, kalayan kapercayaan yén unggal sato, jalma sareng bagian alam diciptakeun ku mahluk gaib.

Anjeun bisa jadi kabetot:  PC Anu Terakhir Ti Kami: Kamajuan dina widang emulasi

Kalangkang Carja

Dipimpin ku Raja Jiran, sareng muncul salaku masarakat ti suku Carja kuno. Anjeun resep pisan pikeun téknologi sareng kakuatan anu kapengker.

Suku Utaru

Aranjeunna fokus kana tatanén, aranjeunna damai pisan sareng aya sakedik inpormasi ngeunaan aranjeunna. Nanging, sabagéan ageung penduduk mangrupikeun korban Serangan Beureum anu dilakukeun ku Raja Carja.

Suku Carja

Éta mangrupikeun salah sahiji masarakat anu paling maju dina gim pidéo, sabab ngagaduhan stabilitas ékonomi anu hébat, populasi ageung sareng kakuatan militér, anu dipimpin ku raja opat belas Avad.

Suku Banuk

Aranjeunna salamet, perantau anu cicing di gunung. Mangrupikeun kaom anu diwangun ku dukun sareng moro anu henteu ngijinkeun konfrontasi sareng kelompok sanés.

Suku Oseram

Éta ogé diwangun ku jalma-jalma anu janten korban tina Serangan Beureum anu dilakukeun ku Raja Jiran, aranjeunna panday sareng pengrajin.

Tokoh utama: Aloy

Anjeunna ngagaduhan katerampilan hébat salaku moro, pamanah sareng mangrupikeun anggota suku Nora, sajaba ti salah sahiji karakter anu paling kawani, panasaran sareng galak anu dipiboga dina kaulinan vidéo.

Salila di buruan, anjeunna peryogi kauninga dimana anjeunna asalna, sabab anjeunna diciptakeun sareng DNA Elisabet Sobeck. Anjeunna sindiran kadang-kadang, tapi teu sapertos anggota suku sanésna, anjeunna ningali téknologi salaku asét anu hébat sareng alat anu manpaat. Percaya pisan kana hukum, kapercayaan sareng tradisi suku anjeun nyalira.

Tapi urang henteu ngan ukur mendakan awéwé anu gagah ieu, tapi urang ogé tiasa mendakan: Matriarch Teersa, Cacique Sona, Vala, Nakoa, Avad, Talanah, Janeva, Ahsis, Erend, Petra, Helis, Aluki, GAIA, Brin, HADES, sareng anu sanésna anggota suku.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Naon Battle Royale? Kumaha asalna sareng seueur deui
Horizon-zero-subuh-plot-karakter-pamekaran-2
Aloy, tokoh utama gim vidéo.

Syarat pikeun diunduh Horizon Zero Dawn PC

  • Boga sistem operasi Windows 10 64-bit.
  • Hiji prosésor Intel Core [email dijaga], Intel Core [email dijaga], AMDFX [email dijaga] atanapi Ryzen 5 [email dijaga]
  • Gaduh mémori RAM 8 dugi 10GB.
  • Kartu grafik anjeun kedah Nvidia GeForce GTX 780 (3GB), Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB), AMD Radeon R9 290 (4GB), atanapi AMD Radeon RX 580 (8GB).
  • Kagungan rohangan hard disk gratis 100 GB.

Saatos maca tulisan ieu anjeun tiasa mampir Grand maling otomatis V, sareng diajar langkung seueur ngeunaan video game terkenal ieu.

Naon ékstraksi di Horizon Zero Fajar?

Sakumaha urang parantos mairan dina tulisan, perlu aya sababaraha senjata pikeun hirup sareng ngahontal tingkat salajengna, dina senjata sareng utensil anu tiasa dicandak dina gim pidéo ieu, nyaéta Bow, String Thrower, Slingshot, Sylens Spear, Destroyer and the Stunner.

Nalika waktuna pikeun milih senjata anu anjeun peryogikeun, anjeun kedah tumut kana kaayaan nagara bagian atanapi statistik anu tiasa ngaktipkeun senjata éta, contona:

  • Ékstraksi: dikedalkeun ku tameng retak, tur anjeun tiasa ngaleungitkeun sareng kéngingkeun baju wesi sareng komponenana.
  • Nyetir: ikon na nyaéta panangan, cocog pikeun muat ulang gancang sareng tujuan.
  • Katirisan: diwakilan ku hiji bintang, éta tiasa ngalikeun karusakan anu salajengna sareng nungkulan karusakan és.
  • Hurt: diidentifikasi kalayan panah ka handap, éta tiasa nyababkeun karuksakan ageung kana target anu urang serang.
  • Igneous: Seuneu mangrupikeun ikon pikeun pilihan ieu, éta tiasa nungkulan karusakan seuneu ngalangkungan waktos.
  • Listrik: ikon na nyaéta samberan kilat, éta tiasa ngajempolan musuh sareng karusakan ku listrik.
  • Korupsi: diidentipikasi ku spiral, udagan tiasa nyerang sadayana.

https://www.youtube.com/watch?v=1wN3bpgWHSA

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes