Kumaha cageur poto dihapus dina WhatsApp

Kumaha cageur poto dihapus dina WhatsApp

Métode 1: Panggihan poto dina alat anjeun

Alat internal tina aplikasi WhatsApp pikeun Android sareng ios, hanjakalna, teu tiasa langsung pulih pesen anu dihapus atanapi eusi naon waé, kalebet gambar. Kitu cenah, masih tiasa ngaksés data anu asup upami anjeun teu acan ngédit sacara manual setélan standar klien sélulér, atanapi sahenteuna mareuman fitur autosave.

    1. Anu mimiti, pastikeun yén setélan aplikasi dina kaayaan bener ku muka «Setélan». ngaliwatan ménu utama ku milih bagian "Data sareng neundeun". sareng narik perhatian kana nilai-nilai kategori Média Autoload.. Upami sambungan anu anjeun anggo gaduh "Poto". o "Sadaya File Media"Datana kedah disimpen, upami henteu milarian anu aya di galeri bakal aya gunana.
    2. Upami data disimpen sacara otomatis dina perpustakaan média alat, moal aya masalah milarian, sabab cukup pikeun muka daptar albeum lengkep sareng pilih "Whatsapp" o «Gambar WhatsApp». Ieu dimana sadaya file multimédia anu anjeun tampa ngaliwatan utusan anu dimaksud dibere, tanpa aya pamisahan anu sanés.

Solusi ieu utamina ditujukeun pikeun alat Android, sapertos dina ios, sanaos kalayan autosave diaktipkeun, file moal diunduh ka perpustakaan média tanpa tindakan tambahan di pihak anjeun. Ogé, éta moal ngidinan Anjeun pikeun cageur data dikirim ngaliwatan obrolan jeung engké dihapus tina alat - dina hal ieu, turutan parentah séjén.

Maca deui: Pamulihan Poto Android

Métode 2: Mulangkeun tina cadangan

Nganggo cadangan anu disimpen dina iCloud atanapi Google Drive, gumantung kana sistem operasi, sacara harfiah mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun mulangkeun poto, tapi ngan upami léngkah-léngkah anu tangtu parantos dilaksanakeun sateuacanna. Upami anjeun yakin yén teu aya data anu cocog, contona, upami teu aya singkronisasi sareng akun Google anjeun, nuturkeun petunjuk tambahan moal kéngingkeun anjeun dimana waé, sabab henteu aya jalanna.

Maca ogé: Kumaha Pulihkeun Pesen WhatsApp

Android

    1. Nalika nganggo telepon sélulér Android, waktos salinan terakhir kedah dipariksa heula. Jang ngalampahkeun ieu, ketok dina tilu titik anu disusun vertikal di sisi katuhu panel luhur aplikasi, buka «Setélan». sareng pilih kategori "Obrolan"..En la pantalla indicada, localice y abra la subsección "Cadangan Chat". jeung geura catetan iraha data panungtungan disimpen ka panyimpenan awan "Google Drive". Upami salinan parantos didamel antara tanggal ngirim sareng tanggal ngahapus pesen, éta tiasa dibalikeun deui.
    2. Anjeun teu tiasa kaluar atanapi ngareset aplikasi WhatsApp nganggo alat sistem standar, janten anjeun kedah pasang deui. Pikeun ngagampangkeun tugas, anjeun tiasa angkat ka halaman resmi di toko aplikasi sareng nganggo tombol Tombol "Uninstall". seguido de la confirmación del procedimiento.Leer más: Desinstalación de WhatsApp en Android

    1. Saatos réngsé prosedur dina halaman pasar anu sami, pencét "Masang".Konfirmasi undeuran aplikasi sareng ngantosan diluncurkeun. Teras pencét tombol "Dibuka". e inicie el ajuste de nuevo.Leer más: Instalación de WhatsApp en Android

    1. Dina layar wilujeng sumping, pake kenop "Nampi teras teraskeun." jeung dina lengkah saterusna, asupkeun nomer telepon. lamun ditanya "Konfirmasi nomer".nu teu salawasna perlu, asupkeun kodeu ti pesen SMS.
    2. Dina jandéla pop-up "Mulangkeun Cadangan" toél tautan "Teras" sareng sawaktos Anjeun tos rengse milarian data dina Google Drive, ketok "Balikkeun".. El proceso posterior se lleva a cabo de forma totalmente automática, donde el tiempo de espera depende directamente de la cantidad de información.Si el procedimiento se completa con éxito, aparecerá en la pantalla la correspondiente notificación con la opción de ir a la página principal del mensajero. Es posible que los archivos multimedia no aparezcan inmediatamente, sino después de un tiempo, ya que se descargan en segundo plano.

Catet ogé yén sadaya pesen sareng file anu dikirim saatos cadangan bakal dileungitkeun tina utusan saatos disimpen deui. Hanjakal, teu mungkin pikeun ngagabungkeun nyimpen ieu entri jeung poto dihapus, tapi di sisi séjén, salinan bakal tetep dina leungeun interlocutors.

ios

    1. Dina telepon sélulér ios, léngkah-léngkahna henteu jauh béda ti dina telepon sélulér Android, janten pikeun ngamimitian, anjeun kedah pariksa waktos cadangan terakhir. Jang ngalampahkeun ieu, make panel handap pikeun muka «Setélan»., muka "Obrolan".milih "Cadangan". sareng perhatikeun tanggal singkronisasi, anu kedahna antara waktos poto dipedalkeun sareng waktosna dihapus.
    2. Upami kaayaan di luhur kapendak, anjeun kedah, deui, nyingkirkeun aplikasi. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nganggo ménu pop-up dina layar utama atanapi tombol "Copot pamasangan aplikasi." dina halaman "Whatsapp" kategori "Panyimpenan dina iPhone".Leer más: Desinstalación de WhatsApp en iOS
    3. Sakali anjeun réngsé ngahapus, upami éta parangkat lunak anu anjeun hoyong cabut tinimbang uninstall, angkat ka halaman aplikasi dina App Store teras ketok. "Unduh".. Anjeun teras tiasa langsung "Dibuka". messenger para empezar a configurarlo.Leer más: Instalación de WhatsApp en iOS
    4. Anggo tautan ieu "Nampi teras teraskeun." di bagean handap layar tur dina lengkah saterusna, asupkeun nomer telepon pikeun akun. Biasana, SMS konfirmasi henteu diperyogikeun pikeun otorisasi deui dina iPhone, tapi kodeu tiasa sumping.
    5. Sakali dina layar "Ti iCloud" klik kana tautan "Pulihkeun tina salinan" sareng ngantosan prosedurna réngsé. Nalika prosedurna dijalankeun, anjeun tiasa langsung ningali sabaraha file média anu dikandung ku cadangan.

Sapertos pilihan saacanna, saatos anjeun parantos ngurus restorasi, angkat ka obrolan sareng poto anu dihapus sateuacana sareng pariksa yén datana parantos muncul. Lamun sagalana geus rengse leres, teu kudu aya masalah sajaba ti leungitna rékaman dipasang sanggeus salinan dijieun.

Alat pihak katilu

Salian ti alat WhatsApp standar anu kami parantos dibere, éta ogé tiasa pulih ku parangkat lunak pihak katilu, tapi ngan dina kaayaan anu tangtu sareng utamana dina Android. Salah sahiji program anu pangsaéna pikeun tujuan ieu nyaéta Transfer iCareFone sawaréh gratis, anu ulasanna aya dina halaman wéb kami.

Unduh iCareFone Transfer pikeun Windows

Kami henteu badé marios parangkat lunak ieu sacara rinci sapertos anu parantos dilakukeun sateuacana dina tautan di luhur. Ogé, parangkat lunak langkung handap tina solusi standar dina hal alat pamulihan tanpa kedah mindahkeun data antara platform anu béda.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online