Kumaha cara muka mixer volume Palasik dina Windows 11

Upami anjeun pencét-katuhu dina ikon spéker di daérah bewara Windows 11, sapertos dina vérsi anu sateuacanna tina sistem, menu anu muka bakal kalebet "Open Volume Mixer", tapi bakal muka pilihan énggal pikeun mixer dina Setélan - System - Sora - Volume, anu henteu merenah - kadali volume lami ngagaduhan kaunggulan.

Tutorial ieu ngeunaan kumaha ngamimitian mixer volume klasik di Windows 11, sareng upami anjeun kedah sering ngagunakeunana, pikeun nyepetkeun ngamimitianana.

Ngajalankeun mixer volume lami

Versi lami tina mixer volume dina Windows 11 teu acan dimana-mana, éta masih aya dina sistem, sahenteuna dugi ka nyerat ieu. Pikeun mukakeunana:

  1. Pencét kenop na Win + Urang Sunda dina keyboard (Win nyaéta konci kalayan logo Windows), lebetkeun sndvol dina Jalankeun jandela teras pencét Enter.
  2. Volume mixer anu akrab dibuka sareng sadaya pilihan pangaturan sora anu sayogi sateuacanna.

Hanjakalna, upami anjeun peryogi sering, éta henteu merenah pisan pikeun ngajalankeun éta unggal waktos ngalangkungan kotak dialog "Run", sareng cara pikeun ngalikeun kontrol volume Palasik ngalangkungan pendaptaran, anu parantos dianggo dina vérsi anu sateuacanna tina sistem, parantos éta henteu tiasa dianggo dina Windows 11.

Upami anjeun peryogi mixer volume standar sacara rutin, anjeun tiasa ngajantenkeun bukaan na langkung raoseun ku ngagunakeun cara ieu:

  1. Di lokasi anu anjeun pikaresep - folder atanapi dina desktop - pencét-katuhu sareng pilih "Gawe" - "Jalan pintas" tina menu kontéks.
  2. Lebetkeun sndvol.exe dina kolom "Sebutkeun lokasi lokasi" teras pencét "Salajengna".
  3. Sebutkeun nami jalan pintas anu dipikahoyong.
  4. Volume mixer standar ayeuna bakal dibuka nalika ngaluncurkeun jalan pintas, sareng anjeun tiasa nyandel pintas nyalira kana taskbar: pencét katuhu dina jalan pintas - nunjukkeun opsi canggih - pin kana taskbar.

Gratis Mixer Jilid Aplikasi

Pilihan tambahan pikeun mulangkeun kadali volume standar nyaéta aplikasi Volume Mixer Klasik gratis pikeun Windows 11, sayogi pikeun diunduh dina halaman pamekar: https://github.com/popeen/Classic-Volume-Mixer/releases. Punten perhatoskeun nalika ngaunduh aplikasi éta, éta tiasa diblokir ku saringan SmartScreen salaku "kirang dikenal".

Sakali aplikasi diluncurkeun, éta bakal nambihan ikon na kana daérah bewara. Ikon tiasa disumputkeun supados teras ditampilkeun - anggo setélan taskbar (tiasa dibuka ngalangkungan tombol katuhu taskbar), bagian "Taskbar overflow corner". Ngaklik ikon bakal muka mixer volume standar.

Sugan pikeun sababaraha pamiarsa, di luhur nyederhanakeun tampilan Windows 11 anu parantos dibahas. Nanging, éta henteu tiasa ditolak yén mixer volume standar bakal ngaleungit dina pembaruan sistem anu bakal datang.