Cara Aktipkeun Kaméra dina Laptop Acer

Cara Aktipkeun Kaméra dina Laptop Acer

Metoda 1: Hotkey

Pikeun ngaktipkeun kaméra anu diwangun dina laptop Acer anjeun, aya tombol potong kompas dina kibor. Gumantung kana modél, éta tiasa aya dina keyboard fungsi "F1" - "F12". Ogé dina sababaraha alat fungsina diaktipkeun ku sakaligus mencét kombinasi "Fn + Esc" o "Fn + V". Mariksa keyboard sacara saksama: kedah aya ikon kaméra dina konci anu diperyogikeun, nunjukkeun peluncuran alat anu diwangun.

Lamun make kombinasi, duanana kenop kudu dipencet sakaligus, disebutkeun kaméra moal ngamimitian.

Métode 2: Setélan Aksés Sistem

Dina Windows 10 sareng 11, setélan privasi tiasa ngalarang aplikasi tina ngakses kaméra. Dina hal ieu, mencét hotkey moal boga pangaruh. Pikeun ngarobah setélan, anjeun tiasa nganggo alat anu diwangun:

    1. Pencét kenop dina waktos anu sareng "Menangkeun + Abdi"pikeun muka jandela sistem «Setélan».. Pilih bagian "Privasi"..
    2. Dina jandela kénca, klik bagian "Kaméra". Pencét tombol "Robah". di luhureun jandela aplikasi utama.

    1. Dina menu pop-up, setel saklar ka «Hurung»..

Dina jandela ieu, anjeun tiasa ngonpigurasikeun aksés pribadi kana kaméra pikeun sagala rupa aplikasi anu dipasang dina laptop anjeun.

Metode 3: "Device Manager"

Kaméra tiasa ditumpurkeun dina "Administrator paranti". Pikeun ngaktipkeunana, lakukeun di handap ieu

    1. Klik-katuhu dina ikon Windows "Mimitian". tur tina daptar nu nembongan pilih "Administrator paranti"..
    2. Dilegakeun ménu «Kaméra». Daptar kedah kalebet nami alat anu dipasang. Upami aya ikon panah anu nunjuk ka handap di gigireunana, éta ditumpurkeun.

  1. Sorot alat teras klik tab "Lalakon". Di luhur. Dina ménu, pilih pilihan "Hurungkeun alatna.".

Ieu ngalengkepan aktivasina tina webcam terpadu. Upami teu aya metodeu anu tiasa dianggo, masalahna disababkeun ku supir luntur, konfigurasi sistem anu salah, atanapi setélan BIOS. Dina tulisan kami anu misah, kami gaduh metode pikeun ngabéréskeun masalah webcam anu teu tiasa dianggo dina Windows dumasar kana conto "sapuluh". Seuseueurna metodeu universal, ku kituna tiasa dianggo pikeun vérsi sistem operasi sateuacana sareng engké.

Maca deui: Webcam henteu tiasa dianggo dina laptop Windows 10 anjeun

Kami bungah parantos ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online