Cara pikeun ngahapus Asisten Google

Cara pikeun ngahapus Asisten Google

Métode 1: Potong kompas ka ménu kontéks

Cara panggampangna pikeun uninstall aplikasi Asisten Google nyaéta ngaleupaskeun tina daptar parangkat lunak liwat layar utama atanapi tina daptar parangkat lunak. Pikeun ngalakukeun ieu, lakukeun hal ieu

  1. Muka ménu dimana ikon sadaya aplikasi anu dipasang dina Android ditampilkeun. Milarian asistén sora "Asisten"., pencét sareng tahan ikon na pikeun sadetik. Ménu pop-up nembongan dimana anjeun kedah milih "Mupus".
  2. Lajeng mastikeun lampah.

Prosedur uninstallasi ngalangkungan ménu utami tiasa béda-béda gumantung kana modél alat sareng versi cangkang Android anu dipasang di dinya.

Metode 2: Sistem "Setélan"

Asistén sora Google Asisten dina alat Android tiasa dicabut sakumaha standar ngalangkungan bagian aplikasi anu dipasang. Pikeun ngalakukeun ieu, teraskeun sapertos kieu:

    1. Tina ménu utama atanapi bar luhur, angkat ka «Setélan».. Pilih subseksi sareng aplikasi.
    2. Dina daptar program anu dipasang, pilari "Asisten". teras pencét kana nami aranjeunna. Di luhur atanapi handapeun jandela, nomeran teras pencét "Mupus"..

  1. Mastikeun tindakan dina jandéla pop-up.

Aplikasi ogé tiasa dieureunkeun samentawis ngalangkungan jandéla setélan aplikasi ku mencét tombol saluyu, tapi éta bakal dihurungkeun deui waktos salajengna hénponna dihurungkeun. Ngagunakeun bagian "Émut". Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahapus file samentawis anu nyéépkeun rohangan panyimpen, sedengkeun Wizard sorangan tetep aya.

Metode 3: Aplikasi Pihak katilu

Pangguna anu langkung berpengalaman tiasa ngagunakeun solusi ti pihak katilu pikeun ngaleungitkeun Wisaya, sabab henteu sadaya kasus ngamungkinkeun mupus sakali sareng sadayana: kadang ngalangkungan sistem «Setélan». eta ngan restores versi aplikasi kana kaayaan aslina. Sakumaha aturan umum, jenis aplikasi ieu ngan dicabut dina alat anu disakar. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu dina artikel universal kami anu misah.

Maca deui: Kumaha ngahapus uninstall aplikasi Android

Métode 4: Pareuman Wizard

Dina sababaraha telepon sélulér, Asisten Google tiasa dianggo tapi henteu némbongan salaku aplikasi anu misah dina daptar aplikasi. Dina kaayaan ieu, anjeun ngan saukur tiasa nganonaktipkeunana liwat aplikasi Google atanapi meureun «Setélan». Android (pilihan ieu gumantung kana cangkang). Kami parantos ngajelaskeun kumaha nganonaktifkeun Asisten tanpa nyoplokkeun dina tulisan anu misah dina tautan di handap ieu.

Maca deui: Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Jelaskeun naon anu anjeun henteu tiasa lakukeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online