Cara pikeun ngarobih urutan poto dina Instagram


Cara pikeun ngarobih urutan poto dina Instagram

Metode 1: Hapus sareng Pasangkeun

Dugi ka ayeuna, di Instagram, henteu nganggo aplikasi sélulér atanapi liwat wéb, henteu mungkin pikeun nyusun ulang poto dina hartos langsung, kumargi bahanna sacara ketat dikaitkeun sareng tanggal diterbitkeun. Ieu ogé hiji-hijina jalan dina watesan ieu, anu meryogikeun poto pikeun diunduh, dihapus, sareng diterbitkeun deui.

Maca deui:
Unduh Gambar Instagram
Hapus poto dina Instagram
Tambihkeun gambar kana Instagram

Sareng sanaon aplikasi na ngagaduhan kamampuan henteu ngan ukur mupus, tapi ogé pikeun arsip file, dina kasus anu terakhir, tanggal diterbitkeun henteu robih, sareng ku sabab éta pamulihan henteu mangaruhan posisi dina daptar ku cara naon waé. Éta ogé kedah dicatet yén teu aya alat ti pihak katilu anu tiasa waé ngarobih fitur anu ditangtoskeun tina sumber éta.

Metode 2: Nyebarkeun konfigurasi

Hiji-hijina metode jaringan sosial anu dimaksud anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih posisi gambarna nyaéta nganggo editor pos anyar dina modeu carousel. Dina hal ieu, punten perhatoskeun langsung yén pilihan ieu disimpen sacara ketat sateuacan nyebarkeun konténna, sedengkeun saatosna masing-masing gambar bakal nampi tanggal sareng, akibatna, tempatna dina daptar.

  1. Dina tab aplikasi naon waé, pencét ikon ku gambarna "+" dina panel handapeun. Di dieu anjeun kedah geuwat nganggo tombol "Pilih sababaraha".pikeun ngaktipkeun mode carousel, anu ngamungkinkeun dugi ka sapuluh file diunggah sakaligus kana hiji publikasi.
  2. Tempatkeun spidol di gigireun jepretan anu diunggah, perhatoskeun panomeran anu nangtoskeun urutanna. Upami anjeun hoyong nambihan jepretan, anjeun kedah nyiapkeun matéri sateuacanna dina tab "Kaméra"..
  3. Sakali publikasi disiapkeun, klik ikon panah di sudut katuhu luhur layar sareng kumplit konfigurasi nganggo éditor internal. Dina halaman panungtung, pencét tombol tanda cek, sareng éta ngalengkepan prosedur na.

    Kamampuh ngédit carousel teu aya hubunganana sareng urutan gambar sareng dugi ka katerangan sareng tanda. Ku alatan éta, sanajan dina hal ieu, ngan padika munggaran paréntah anu bakal relevan saatos diterbitkeun.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Henteu ngeposkeun pidéo dina Instagram: nyababkeun masalah
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes