Kumaha carana ngeusi batre iPhone 5 anjeun nganggo tanaga surya nganggo kasus KudoSol

Pabrikan asesoris modéren pikeun alat sélulér nyobian tetep henteu ngan ukur inovasi industri komputer, tapi ogé sareng tren global. Kusabab kitu, jumlah sadaya jinis aksésoris inovatif pikeun gadget apel langkung jelas tibatan alat ti perusahaan sanés.

Pamekar aksésoris Wireless NRG parantos ngajukeun kasus KudoGlide pikeun iPhone 5, dilengkepan batré bawaan. Tétéla éta henteu anyar. Nanging, kedah dicatet yén batré aksésori na dihurungkeun tina kotak KudoSoldirancang pikeun iPad. Ieu, dina gilirannana, didukung ku tanaga surya. Ieu ngajantenkeun telepon sélulér anjeun langkung lami, berkat énergi panonpoé.

Bahan koperna bioplastik. Dina panel hareup kotak karét KudoSol Éta ngagaduhan panel surya internal anu nyimpen énérgi tina sumber cahaya alami sareng jieunan.

Batré hapé dieusi tina batréna KudoGlideanu dimuat ku cara kasus KudoSol, dilengkepan aki 2500 mah.

Numutkeun ka kapala Wireless NRG, kasus-kasus na KudoGlide и KudoSol Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah batré rendah ponsel anjeun nalika anjeun jauh ti stop kontak listrik.

Upami anjeun henteu ngagaduhan pasualan anu pas KudoSol pikeun iPad, teras ngeusi batre batréna KudoGlide Anjeun ogé tiasa nganggo, contona, laptop. Pikeun ieu, bagian tukang kasus dilengkepan port USB.

Pikeun ngamajukeun proyék na, Wireless NRG nganggo situs crowdfunding Kickstarter. Sagala pangguna tiasa ngabantosan proyek ku nyungkeun asesoris KudoGlide и KudoSol dina halaman proyék.

Tingali ogé:
Kumaha ngecas iPhone anjeun nganggo ChargeBite.
Ngeusi batre iPhone ku seuneu, napas sareng cai.
Switch 8 mangrupikeun carjer surya pikeun iPhone.
Ngarobih calana anjeun ... kana carjer iPhone.