Cara pikeun milari pidéo tina potongan tina klip anu sanés

Perhatosan. Teu aya jaminan pikeun milarian klip pidéo lengkep pikeun hiji atanapi sababaraha klip. Eta gumantung kana popularitas rékaman sarta pamakéan jumlah maksimum métode.

Métode 1: Milarian Pidéo Musik

Milarian pidéo musik tina ekstrak na bakal paling épisién, sabab aya seueur aplikasi anu tiasa mikawanoh lagu anu diputer dina pidéo. Hakekat métode téh ngawengku sempalan pondok tina lagu bari ngagunakeun program husus. Upami kitu, nami artis sareng lagu némbongan, sareng upami anjeun terang, anjeun tiasa mendakan klip pidéo.

Dina situs urang aya hiji artikel kalawan daptar program dina kategori ieu. Disarankeun maca bahan sareng milih aplikasi anu cocog pikeun ngahontal tujuan anjeun.

Maca deui: Parangkat lunak pangsaéna pikeun pangenal musik dina komputer anjeun

Upami petikan rekaman parantos dipendakan dina situs hosting pidéo YouTube atanapi dina jaringan sosial VKontakte atanapi Instagram, disarankeun pikeun ngarujuk kana publikasi sanés dina halaman wéb. Aranjeunna nawiskeun métode husus pikeun manggihan lagu lengkep ti sempalan leutik.

Baca deui: Kumaha carana mendakan lagu tina pidéo dina YouTube / Instagram / VKontakte

Metode 2: Anggo jasa online

Upami tujuan pikeun milarian anjeun nyaéta mendakan pidéo atanapi pilem anu lengkep tibatan video musik, anjeun kedah nganggo layanan online khusus pikeun milari gambar anu sami. Ideu na nyaéta nyandak tangkapan layar tina hiji atanapi langkung ekstrak teras unggah kana jasa ieu pikeun nganalisis aranjeunna sareng milarian duplikat. Salajengna, aya kamungkinan pikeun milarian terang nami pidéo lengkepna atanapi ngahontal halaman anu diterbitkeunana.

Perhatosan! Kanggo hasil anu pangsaéna, candak sababaraha screenshot nalika aya rupi jalma, tengara, atanapi objék anu dipikaterang ku masarakat umum.

Sateuacan nuturkeun pedoman di handap, disarankeun maca hiji tulisan dina halaman wéb anu ngajelaskeun kumaha cara nyandak potret layar. Anjeun bakal peryogi eta pikeun tugas di leungeun.

Baca deui: Kumaha nyandak screenshot dina Windows 10/7

Pilihan 1: TinEye

TinEye nyaéta layanan pikeun mendakan salinan poto dina Internét. Éta tiasa dianggo pikeun milarian situs anu parantos nyebarkeun petikan pidéo. Dina sababaraha kasus, ieu tiasa nyababkeun inpormasi ngeunaan pidéo.

Jasa online TinEye

Pikeun ngalaksanakeun panéangan anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  1. Buka halaman wéb TinEye nganggo tautan di luhur. Dina halaman utama, pencét tombol. "Unggah"..
  2. Dina jandela pangatur file anu nembongan, arahkeun ka diréktori nganggo Potret layar pidéo anu dicandak sateuacanna, sorot anu munggaran dina daptar, teras pencét "Dibuka".
  3. Ngadagoan prosés teang jeung analisis réngsé, lajeng klik link munggaran dina hasil.
  4. Dina halaman anu muka, cobian milarian inpormasi ngeunaan pidéo. Upami henteu, balikan deui teras tuturkeun tautan ieu di handap.

Perhatosan. Upami pamilarian gagal, cobian unggah layar sanés kana jasa éta dugi ka sadaya gambar parantos diverifikasi.

Pilihan 2: Yandex.Pictures

Yandex.Pictures nyaéta layanan anu sami sareng anu disebatkeun di luhur, anu ngamungkinkeun anjeun milarian dumasar gambar. Métodologi pikeun milarian pidéo lengkep tina sempalan anu sami: anjeun kedah unggah screenshot sareng parios unggal tautan dina kaluaranana.

Yandex.Pictures jasa online

  1. Buka halaman imah Yandex.Pictures teras klik ikon kaméra dina kotak teang. Dina kotak dialog nu nembongan, klik tombol "Pilih File"..
  2. Dina file manager anu muka, arahkeun ka folder nganggo screenshot video, pilih salah sahiji, teras pencét "Dibuka"..
  3. Dina hasil pamilarian, tingali di blokna «Sigana aya dina gambar». Upami aya pamandangan anu populer dina poto, jasa éta tiasa ngaidentipikasi éta sareng masihan jawaban anu leres-leres, kalebet inpormasi anu dipilarian.
  4. Upami teu aya data anu mangpaat antara kecap konci, klik tombolna «Langkung mirip»..
  5. Dina daptar sadaya gambar anu sami, buka gambar anu munggaran sareng buka situs tempat diterbitkeun. Jang ngalampahkeun ieu, klik dina ngaran nu nembongan di pojok katuhu luhur.
  6. Coba pikeun manggihan informasi mangpaat. Upami anjeun henteu hasil, lakukeun hal anu sami deui sareng poto sanésna dugi ka mendakan pidéo anu leres.

Catetan ka kuring. Alternatipna, pikeun nyepetkeun pamilarian anjeun, anjeun moal tiasa muka gambar anu sami, tapi ngan saukur kukulutus. Gambar leutik bakal digedékeun sareng di handap bakal aya sababaraha inpormasi singget anu tiasa manpaat.

Pilihan 3: Gambar Google

Gambar Google mangrupakeun alternatif pikeun layanan saméméhna, tapi saprak eta ngagunakeun algoritma béda pikeun neangan gambar, éta bisa jadi leuwih mangpaat.

Jasa online Google Gambar

Pikeun mendakan layar pidéo, lakukeun ieu

  1. Buka halaman utama jasa teras pencét dina tombol kaméra. Dina menu turun-handap nu nembongan, buka tab Tab "Unggah gambar". terus pencét tombol na "Ringkesan".
  2. Dina jandela pangatur file, arahkeun ka diréktori sareng Potret layar video, pilih salah sahijina, teras klik "Dibuka"..
  3. Maca sadaya inpormasi anu sayogi dina halaman hasil pamilarian. Upami anjeun henteu tiasa mendakan nami pidéo lengkepna ayeuna, buka halaman wéb tina hasil teras milarian didinya.

Catetan: Gambar Google tiasa dianggo sareng situs basa Inggris, janten milarian pidéo dina basa Rusia henteu disarankeun. Dua jasa anu disebatkeun di luhur langkung cocog pikeun tujuan ieu.

Metode 3: Ningali metadata

Ampir sadaya format pidéo mangrupikeun wadah anu ngandung inpormasi tambihan salian ti sét pigura. Janten, nami file utama anu ditampilkeun dina File Explorer panginten henteu kapake, sedengkeun data milik, sabalikna, ngandung nami video lengkep.

Pikeun milarian inpormasi anu diperyogikeun dina metadata file, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  1. Arahkeun kana polder tempat pidéo na. Klik-katuhu teras pilih "Pasipatan"..
  2. Dina jandéla nami anu sami anu nembongan, buka tab Tab "Detil". sareng maca inpormasi didinya.

Catetan blok "Pedaran".Video biasana dibarengan ku nami pastina sareng tag anu aya hubunganana anu tiasa ngabantosan anjeun milarian rekaman asli.

Métode 4: Pilarian ku raray

Upami pidéo dibéntangan ku jalma anu kasohor, anjeun tiasa nyobian milarian sadayana pidéo nganggo pangenal raray tina poto. Contona, upami nami aktris dipikawanoh, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan daptar sagala film nu manehna geus mecenghul di Internet. Ogé dina hal ieu bakal diperlukeun pikeun nyieun néwak layar saméméhna.

Halaman wéb kami gaduh tulisan misah anu ngajentrekeun kumaha jalma tiasa dipendakan tina poto nganggo jasa online khusus.

Maca deui: Pangenal raray ku poto online

Metode 5: Forum Pitulung

Forum ngahijikeun sakumpulan seueur jalmi dina topik anu sami, janten aya kamungkinan mendakan pidéo anu leres ku nyiptakeun tulisan dina situs sapertos kitu. Milarian sumber mandiri anu sacara koléktif milarian klip hese, tapi seueur situs gaduh bagian anu misah pikeun tujuan ieu. Ieu daptar forum anu paling umum:

Émut yén pikeun nyiptakeun pesen anjeun nyalira kedah ngadaptar sateuacana dina forum. Pitunjuk anu lengkep henteu tiasa disayogikeun sabab unggal situs ngagaduhan antar muka anu unik.

Ku cara kieu, anjeun tiasa naroskeun bantosan ka pangguna sanés. Penting pikeun anjeun nyobaan ngajelaskeun naon anu kajantenan dina pidéo sakumaha jéntréna dina pesen anjeun sareng, upami tiasa, nyayogikeun gambar layar video éta. Upami dimungkinkeun pikeun masangkeun excerpt tina video dina situs, éta kedah dianggo.

Penting! Nalika ngadaptar, mangga lebetkeun alamat surélék anu sah, sabab anjeun bakal nampi email pikeun ngabéjaan jawaban kana patarosan. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabales pesen dina waktos anu pas sareng ngamimitian diskusi babarengan, anu bakal gaduh dampak anu positif kana efektivitas metodeu.

Kami resep tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?