Kumaha cageur deui sandi abdi

Kumaha cageur deui sandi abdi. Seueur jalma parantos mendakan dirina dina kaayaan henteu émut kecap akses pikeun akun khusus atanapi dina kasus anu sanésna aranjeunna janten korban peretasan sareng kaleungitan kecap aksesna, sabab éta seueur anu heran kumaha cageur deui sandi abdi, anu dina sababaraha kasus pastina gampang, kasus anu bakal dipedar di handap.

Kumaha cageur kata sandi Hotmail

Email Hotmail mangrupikeun email anu seueur dianggoPikeun malikeun deui kecap akses, kantun nuturkeun léngkah ieu:

  1. Lebetkeun halaman Hotmail.
  2. Tulis email sareng kecap akses anjeun, nalika ngalebetkeun kecap konci anu salah, pilihan pikeun kéngingkeunana bakal némbongan di handapeun panel aksés.
  3. Salajengna, pangguna kedah milih cara dimana aranjeunna bakal kéngingkeun deui kecap aksesna, ieu tiasa ku cara diverifikasi ku telepon atanapi nganggo email alternatif anu aranjeunna lebetkeun nalika nyiptakeun akunna.
  4. Maka anjeun kedah nuturkeun instruksi anu dipasihkeun ku cara naon waé anu anjeun pilih.

Kumaha cageur kecap akses Google

Rekening Google penting pisan, nyaéta kalayan hiji akun anjeun tiasa ngaksés sajumlah seueur jasa anu dipiboga ku Google, ku sabab éta nyandak kecap konci Google penting pisan, pikeun ngalakukeun ieu anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Akses Google sareng lebetkeun login akun Google.
  2. Dina panel aksés anjeun kedah milarian sareng pencét "Pilihan langkung seueur" sareng didieu anjeun kedah milih pilihan "Hilap akun google anjeun?" atanapi dina sababaraha kasus éta ditepikeun salaku "Naha anjeun hilap email anjeun?"
  3. Saatos ieu, anjeun kedah masihan inpormasi anu dipénta ku Google, ieu mangrupikeun sadaya inpormasi asli anu dianggo nalika ngadamel akun.
  4. Tungtungna, anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun ku Google pikeun malikeun deui kecap akses.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cageur file anu janten jalan pintas

Kumaha cageur kecap konci Gmail

Email Gmail mangrupikeun jasa email anu seueur dianggo ayeunaKusabab kitu, upami pangguna parantos kaleungitan kecap konci google, ngala éta penting deui. Perhatoskeun yén upami anjeun nuturkeun léngkah-léngkah anu didadarkeun di luhur pikeun ngangkeun deui akun Google anjeun, anjeun bakal kéngingkeun kecap konci Gmail anjeun.

Kumaha cageur deui sandi Instagram

Instagram mangrupikeun jaringan sosial anu didasarkeun kana kanyataan ngabagi Poto, carita sareng pidéo. Pasti Instagram mangrupikeun bagian tina aplikasi anu dianggo unggal dinten ku pangguna alat sélulér, janten upami ku sababaraha alesan kecap konci parantos leungit, anjeun kedahna nuturkeun léngkah-léngkah ieu pikeun malikeun deui kecap akses anjeun:

  1. Lebetkeun aksés Instagram.
  2. Ayeuna bakal aya 3 cara anu béda pikeun meunangkeun deui kecap konci Instagram, nyaéta: Kalayan email, Ngaliwatan SMS sareng akun Facebook.
  3. Pikeun pulih nganggo Email, kantun lebetkeun ID pangguna anu dituturkeun ku email akun, maka email bakal ditampi ti Instagram kalayan pitunjuk pikeun kéngingkeun kecap akses.
  4. Pikeun pulih ngalangkungan SMS, anjeun kedah ngalebetkeun nomer telepon anu aya hubunganana sareng akun Instagram, anu bakal nyababkeun Instagram ngirim pesen téks ka nomer éta kalayan tautan pikeun ngareset kata sandi.
  5. Pikeun pulih liwat Facebook, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih pilihan ieu sareng lebet sareng Facebook, anu bakal alihan anjeun kana perobihan kata sandi sareng panel verifikasi.

Kumaha cageur deui sandi Facebook

Facebook mangrupikeun jaringan sosial panggedéna sareng paling sering dianggo ayeunaAnggoanana ageung ageung, éta mimitian ti hiburan saderhana dugi ka inpormatip atanapi iklan.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cageur email anu dihapus

Di sisi séjén upami pangguna parantos kaleungitan kata sandi na Anjeun moal tiasa ngaraosan jaringan sosial ieu, anu pastina rada ngareuwaskeun, janten bakal dijelaskeun ka anjeun kumaha cageur deui sandi Facebook anjeun nuturkeun sababaraha léngkah saderhana:

  1. Mimiti anjeun kedah ngalebetkeun halaman Facebook.
  2. Teras handapeun tempat sandi disimpen, nomeran teras pencét dina "Hilap akun anjeun?"
  3. Sakali di jero bakal aya dua pilihan pikeun ngahanca kata sandi Facebook: Ngalangkungan email atanapi ngalangkungan pesen téks.
  4. Pikeun pulih nganggo email, anjeun kedah lebetkeun email anu dianggo pikeun ngadamel akun Facebook sareng anjeun bakal nampi email kalayan pitunjuk pikeun ngareset kata sandi.
  5. Pikeun pulih nganggo pesen téks, anjeun kedah ngalebetkeun nomer anu aya hubungan sareng akun Facebook sahingga pangguna bakal dikintun pesen kalayan tautan pikeun ngareset kata sandi.

Kumaha cageur sandi Windows 8

Seueur pangguna saatos henteu nganggo komputerna bari, naha kusabab iinditan atanapi ngan saukur kusabab kurangna waktos. Aranjeunna hilap kecap akses pikeun lebet kana Windows 8.

Upami anjeun henteu émut sandi anjeun, tong hariwang, kumargi cageur deui sandi Windows 8 cukup gampang sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku cara ieu:

  1. Pareuman terus hurungkeun komputer sareng mimitian dina modeu aman, ieu tiasa dilakukeun ku ngabalikan komputer sareng mencét tombol F8 nalika ngamimitian dugi ka ménu boot sistem operasi nembongan.
  2. Di dieu anjeun kedah milih pilihan pikeun ngamimitian dina modeu aman sareng ngamimitian salaku pangurus.
  3. Sakali lebet, anjeun kedah angkat ka panel kontrol dimana anjeun tiasa mupus sareng ngarobih kecap akses pikeun akun Windows 8.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara ngémutan deui kenangan

Kumaha cara ngahanangkeun kata sandi

Poho kecap akses mangrupikeun masalah anu sering kajadianSanaos parantos dipedar kumaha cara nga-kata sandi dina jasa anu paling sering dianggo, masih aya jasa di ditu, nanging cara pikeun malikeun deui kecap konci ampir sami pikeun sadaya jasa anu béda, nyaéta yén email atanapi nomer telepon anu dikaitkeun kana akun bakal teras dipenta pikeun ngirimkeun tautan pikeun ngareset kecap akses.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes