Kumaha cageur Wifi

Kumaha cageur Wifi. Wifi mangrupikeun téknologi anu tiasa nyebarkeun internét di bumi, perusahaan atanapi komunitas ku cara nirkabel, ngalangkungan router nirkabel anu ngirimkeun sinyal sareng router atanapi kartu jaringan nirkabel anu nampi éta. Kiwari ieu mangrupikeun téknologi anu paling seueur dianggo pikeun nyebarkeun internét di sakumna dunya, nanging kaunggulan ieu mangrupikeun ujung-ujungna dobel, nyaéta yén upami router utama gagal, sadaya jalma anu nyambung kana éta bakal dilarang aksés internét, ku sabab kitu perlu terang kumaha cageur Wifi dina raraga nyingkahan kasulitan sapertos kieu.

Nyababkeun anu henteu ngijinkeun fungsi Wifi anu leres panginten tiasa béda-béda, dina raraga pulih Wifi urang kedah heula pikeun terang faktor anu ngaganggu tingkah laku Wi-Fi anu leres supados teraskeun ngalereskeunana.

Serangkaian kasus sareng kamungkinan pamukimanana bakal dipidangkeun di handap:

  • Masalah fisik sareng router utama: Kasus ieu aya hubunganana sareng karusakan fisik pikeun kabel utama atanapi router sapertos kitu, pikeun ngalereskeun ieu urang kedahna parios heula upami kabelna aya dina kaayaan anu saé, tingali kamungkinan patok dina kabel éksternal sareng parios upami routerna henteu aya nabrak atanapi rusak. parantos murag pisan sateuacanna.

Upami kabelna rusak, anjeun tiasa ngaitkeun kabelna nganggo pita perekat, langkung saé mésér kabel anyar sareng masangkeunana.

Di sisi anu sanésna, upami karusakan dina router dianggap, anjeun tiasa mukakeunana sareng milari komponén anu rusak sareng tingali naha éta tiasa dilereskeun, upami henteu, anjeun bakal teras ngagaleuh router anu anyar sareng masangkeunana.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cageur data sélulér

Upami masalah fisik henteu dipendakan nyalira dina router atanapi kabel utama, langkung saé ngahubungi teknisi.

  • Faktor anu ngarobih kakuatan sinyal: Dina sababaraha hal faktor fisik tiasa ngaganggu kakuatan sinyal, nyababkeun pangguna sakedik jauh ti router séntral kaleungitan Wi-Fi teras-terasan atanapi dina kasus anu paling parah, lirén nampi sinyal Wi-Fi sadayana.

Pikeun ngalereskeun ieu, anjeun kedah diajar tempatna ogé, tingali kamungkinan ngarobih deui infrastruktur atanapi obyék ageung anu tiasa ngaganggu kakuatan sinyal. Sakali aranjeunna kapendak, anjeun tiasa neraskeun pikeun méréskeun masalah ku ngarobah lokasi sababaraha obyék atanapi ngarobih lokasi.prasarana sapertos kitu.

Di sisi anu sanésna, sababaraha objék éléktronik tiasa ngaganggu kakuatan sinyal.

Aya asesoris anu tiasa ningkatkeun radius émisi sinyal tina router utama ogé ningkatkeun kamampuan nampi sinyal tina kartu jaringan komputer urang.

Upami anjeun henteu tiasa mendakan masalahna ku cara naon waé, langkung saé sumping ka téknisi khusus, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah ku ngalarapkeun téknik anu diperyogikeun atanapi bakal ngawartosan anjeun upami komponén jaringan anjeun parantos rusak sareng anjeun kedah kéngingkeun anu énggal pikeun neraskeun ngagunakeun jaringan Wi-Fi anjeun kanthi suksés.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes