Naon kartu kado uap aya di OXXO?

Saperti nu diharapkeun, urang geus junun manggihan "Kartu Hadiah" atawa, sakumaha bakal disebutkeun dina basa Spanyol, kartu kado di OXXO Toko. Éta aya dina bentuk anu béda-béda, ku kituna kami bakal nunjukkeun ka anjeun, ku cara ieu, anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan masihan ka jalma anu anjeun pikahoyong sareng aranjeunna bakal ngaraosan sagala kahadéanna. Kalayan kartu ieu anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan…

baca leuwih

Naon ari Alienworlds?

Technians geus bisa ngarti yén mata uang di-game, Trilium (simbol token TLM), nyorong browser pikeun senang jeung stake meunang. Planét dina metaverse nyaéta organisasi otonom desentralisasi anu nampi Trilium per dinten tina kontrak pinter metaverse sentral. Panyungsi kalibet ku…

baca leuwih

Naon CryptoPunks?

CryptoPunks mangrupikeun proyék NFT anu didukung Ethereum ageung ti 2017, ngajantenkeun éta salah sahiji conto pangheulana barang kolektor cryptocurrency. Waragad skyrocketed salaku pasar NFT pangbadagna dimekarkeun dina 2021, ngarah ka sababaraha jualan ngaleuwihan $XNUMX juta unggal ...

baca leuwih

Bulan Dash

Moon Dash mangrupikeun keran dimana urang bakal kéngingkeun Dash ku cara anu saderhana, éta parantos operasional saprak 2017 sareng éta ogé saderhana pisan dianggo. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun halaman anu kredibel sareng saé pisan, janten di dieu kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha moondash jalan sareng sababaraha trik sanés anu kuring diajar. PERHATOSAN: Pikeun tiasa nganggo…

baca leuwih

Coinpot Kumaha gawéna? - Dompét Mikro

Coinpot ayeuna mangrupikeun salah sahiji microwallet anu paling relevan sareng dianggo nalika urang ngobrolkeun ngeunaan earn cryptocurrencies, naha di dieu kuring ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeun coinpot sacara lengkep. Dina tutorial coinpot hébat ieu anjeun bakal boga kamungkinan pikeun manggihan sagala informasi anu diperlukeun pikeun anjeun kaluar kawas sagalana ...

baca leuwih

program pertambangan Cryptocurrency

Kasempetan pikeun meunangkeun kauntungan sanggeus pamakéan PC, éta hiji hal anu geus ngabalukarkeun aduk badag dina planét tina kapitalis. Langkung seueur jalma anu gabung dina bentuk dagang digital anyar ieu. Naha nguntungkeun pikeun tambang cryptocurrencies? Kana waktosna, pertambangan cryptocurrencies janten kagiatan anu ketat pisan, referensi…

baca leuwih