Cyberpunk 2077: Syarat Minimal anu Disarankeun

Anjeun kabetot pikeun terang sarat pikeun masang Cyberpunk 2077 dina komputer anjeun atanapi terang spésifikasi sareng kasadiaan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca tulisan ieu dimana kami bakal masihan anjeun detil ngeunaan éta.

Cyberpunk 2077

Éta aya hubunganana sareng tindakan kaulinan vidéo dimana fiksi ilmiah sareng petualangan dicampur dina tindakan anu aya hubunganana sareng pikahareupeun; tiasa ngahasilkeun pangalaman gim anu luar biasa, ti saprak diluncurkeun éta parantos nyiptakeun pangalaman permainan anu pikaresepeun, dimana pamaén tiasa ngimpikeun dunya anu berorientasi ka taun 2077

Dina pengertian ieu, kamekaran Cyberpunk 2077 parantos nyababkeun seueur daya tarik di panjuru dunya. Nanging, kaayaan parantos kahontal dimana nalika ngaunduh, pangguna bakal aya beja anu hanjelu yén komputer sareng alatna henteu gaduh spésifikasi anu diperyogikeun.

Pentingna terang syarat Cyberpunk 2077 ngamungkinkeun anjeun ngahémat seueur waktos, sareng mangrupikeun titik dimana kami kersa kolaborasi pikeun masihan anjeun inpormasi anu pangsaéna.

Upami anjeun hoyong terang syarat-syarat sanésna dina kaulinan aviados, kuring ngajak anjeun maca tulisan ieu Persyaratan Perang Jedi Murag Orde.

Parobihan dina Cyberpunk 2077

Dina waktos éta kasusah sareng hanjelu dimimitian; komo deui nalika versi Cyberpunk 2077 parantos ningkat gameplay sareng aksi RPG na parantos ningkat pisan. Naon ieu hartosna? Kantun sarat pikeun pamasangan atanapi pembaruanna béda sareng sababaraha bulan ka payun.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Ghost of Tsushima: Dunya Samurais sareng Katanas

Sababaraha pamaén nyobian kéngingkeun inpormasi anu akurat ngeunaan spésifikasi anu diperyogikeun pikeun alatna. Ku cara éta anjeun gaduh buruan pidéo di bumi; logis urang mendakan kaayaan anu waktos anu kedah diperyogikeun pikeun milarian syarat kaulinan sareng dikaitkeun sareng komputer urang, ngalangkungan halaman wéb ieu.

Ngahémat waktos

Upami anjeun henteu hoyong nyéépkeun waktos sapertos milarian ka sadaya jaringan, pikeun nyobian milari naon sarat minimum sareng aksés ka Cyberpunk 2077; éta merenah pikeun anjeun cicing maca tulisan ieu. Kami parantos ngempelkeun inpormasi sareng didaptarkeun pikeun langsung kéngingkeun apdet sareng spésifikasi anu anjeun peryogikeun.

Kalayan aranjeunna, anjeun bakal tiasa terang sabaraha jauh anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi tina PC anjeun sareng ngaksés kaulinan kalayan gampang sareng tanpa seueur komplikasi. Sanaos kanggo sadaya spésifikasi anu diperyogikeun aranjeunna diperyogikeun sareng kami nawiskeun sateuacanna, sarat minimal memori 70 GB anu kedah diilikan dina SSD, tapi hayu urang tingali naon saratna.

Tanpa nganggo sinar tracing

Pikeun anu henteu terang, sinar ngambah diwangun ku séri garis anu sami sareng kilat anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun sintésis gambar dina gim. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa ngitung jalur cahaya, némbongan salaku piksel dina pigura gambar; aranjeunna ogé simulate épék dina permukaan virtual dimana pamuter cocog.

Sakumaha urang titénan dina sababaraha vérsi Cyberpunk 2077, teu kedah ngahasilkeun sinar tracing pikeun tiasa ngembangkeun gim ku cara dasar. Lalakon tiasa dilaksanakeun tanpa jinis konfigurasi ieu, pikeun ieu anjeun kedah ngagaduhan anu kieu dina komputer anjeun:

  • Layar kalayan résolusi anu antara minimum 1080p dugi ka 2160p, konfigurasi setélan grafis antara tingkat handap sareng konfigurasi ultra.
  • Sistem operasi minimum kedah Windows7 64-bit atanapi Windows 10 64-bit, éta henteu ngolah atanapi ngatur dina komputer nganggo sistem operasi Windows 7 kalayan struktur 32-bit.
  • Prosesor anu disarankeun minimum antara Intel Core i5-3570K vs AMD FX-8310, ngaliwat tingkat anu handap sareng sedeng kalayan Intel Core i7-4790 atanapi AMD Ryzen 3 3200G sareng Intel Core i7-4790 atanapi prosesor AMD Ryzen 3 3200G; kalayan maksimum pikeun Intel Core i7-4790 atanapi prosesor AMD Ryzen 5 3600.
  • Memori RAM minimum kedah 8 GB, gaduh maksimal 16 GB, Dina cara nu sami, gaduh modél kartu grafis minimum GTX 780 atanapi Radeon RX 470, kalayan tingkat sedeng sareng handap dina modél GTX 1060 6 GB atanapi Radeon RX 590 sareng RTX 2060 atanapi Radeon RX 5700 XT, kalayan modél maksimum RTX 2080S, RT3070 atanapi Radeon RX 6900 XT salaku pilihan.
  • Ngeunaan VRAM, éta kedah gaduh kapasitas ti 3 GB dugi ka 8 GB. ONE hard drive 70 GB, modél SSD (disarankeun).
Anjeun bisa jadi kabetot:  Final Fantasi VII Ngasilkeun deui: Anu Paling Diantisipasi Deui

cyberpunk-2077

Kalayan aplikasi pikeun sinar tracing

Perluasan game ngamungkinkeun urang nawiskeun midangkeun anu langkung saé, kéngingkeun pangalaman midangkeun anu langkung dinamis sareng visualisasi. Pikeun ieu, anjeun kedah gaduh syarat dimana anjeun tiasa nganggo sumber sinar ngalacak sapertos kieu:

  • Sapertos spésifikasi sateuacanna ngeunaan layar, penting pikeun ngitung résolusi antara 1080p minimum sareng 2160p maksimum.
  • Setélan grapik kedah dumasar kana Sedeng sareng Luhur gumantung kana kaayaan konfigurasi. Sistem operasi wajib nyaéta Windows 10 64-bit. Entong nyobian masang atanapi milari komputer 32-bit, anjeun bakal nyéépkeun seueur waktos pikeun lokasina.
  • Boga sababaraha prosesor ieu: Intel Core i7-4790 atanapi AMD Ryzen 3 3200G, Intel Core i7-6700 atanapi AMD Ryzen 5 3600, Intel Core i7-6700, atanapi AMD Ryzen 5 3600.
  • Ngeunaan RAM, penting pikeun kapasitas 16 GB, teu kirang pikeun nyingkahan kalem sareng lirén nalika maén. Ngeunaan kartu grafik, penting pikeun komputer gaduh sababaraha modél RTX 2060, RT3070 atanapi RTX 3080 di handap ieu dipasang.
  • VRAM salawasna langkung ageung tibatan 6 GB sareng henteu langkung ti 10 GB. Nya kitu 70GB hard drive dina SSD.

Saran dina Cyberpunk 2077

Upami anjeun resep maén video ieu, tong hilap merhatoskeun bewara ti pengembang. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nuturkeun halaman resmi na dimana ti jaman ka jaman aranjeunna ngaluarkeun laporan sareng bewara ngeunaan siaran ulang sareng parobihan anu anyar dina sababaraha versi.

Kalayan inpormasi ieu anjeun bakal tiasa terang dugi ka mana komputer anjeun tiasa ngahasilkeun kaayaan gumantung kana kéngingkeun Cyberpunk 2077. Nanging, upami anjeun yakin yén anjeun moal tiasa ngonpigurasikeun PC pikeun syarat minimum ieu; Langkung raoseun kanggo ngantosan rilis konsol PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X sareng PC.

Anjeun bisa jadi kabetot:  FIFA 21: Versi PS4 Pro sareng PS5 nyanghareupan

Kalayan aranjeunna anjeun tiasa langsung gaduhna tanpa kedah ngaunduh kana komputer. Tungtungna, urang ngingetan yén sarat minimum ieu tiasa bénten-bénten gumantung kana ékspansi anu didamel tina gim video. Sababaraha nganggap yén éta pantes pikeun modifikasi kana alat-alatna, kusabab pangalaman hébat dina Cyberpunk 2077.

https://www.youtube.com/watch?v=BO8lX3hDU30

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes