Kumaha cara ngahurungkeun lampu latar keyboard laptop

Kumaha cara ngahurungkeun lampu latar keyboard laptop

Kumaha hurungkeun lampu tukang kibor laptop Upami anjeun kedah ngaktipkeun lampu tukang kibor laptop, tapi anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana, dina pitunjuk di handap ieu - inpormasi lengkep ngeunaan éta, kenop sareng kombinasi konci pikeun ngahurungkeun dina lampu tukang di… baca leuwih

Windows 10 dibalikan deui nalika pareum, naon anu kuring lakukeun?

Windows 10 balikan deui nalika mareuman, naon anu kuring laksanakeun? Sakapeung, anjeun tiasa mendakan yén nalika anjeun pencét "Pareuman", anjeun Windows 10 komputer atanapi laptop dibalikan deui tinimbang mareuman. Kitu cenah, ngaidentipikasi panyababna masalah, khususna pikeun pangguna novice, biasana henteu gampang. Tutorial ieu rinci ngeunaan naon anu kudu dilakukeun upami Windows 10 balikan deui ... baca leuwih

Kualitas gambar HDMI henteu hadé: naha sareng kumaha ngalereskeunana?

Kualitas gambar HDMI goréng: naha sareng kumaha carana ngalereskeunana? Sawaktos Anjeun nyambungkeun komputer atawa laptop Anjeun ka monitor atawa TV Anjeun liwat HDMI, Anjeun bisa jadi perhatikeun yén kualitas gambar geus mudun dina hiji atawa cara séjén, saperti kelir dikumbah-kaluar, fon kabur jeung gambar kabur sacara global, jerkiness aneh, … baca leuwih

Kumaha ngaunduh Visual C ++ Redistributable 2008-2019

Kumaha unduh Visual C ++ Redistributable 2008-2019 Microsoft Visual C ++ Redistributable bungkusan (Visual C ++ Redistributable) ngandung komponén anu dipikabutuh pikeun ngajalankeun kaulinan sareng program anu dikembangkeun sareng versi Visual Studio anu saluyu sareng sering diperyogikeun nalika kasalahan sapertos "teu tiasa dipendakan. ". tiasa ngajalankeun program" sabab file leungit tina komputer ... baca leuwih

Naon format JFIF sareng kumaha cara ngarobih kana JPG?

Naon format JFIF sareng kumaha ngarobahna kana JPG

Naon format JFIF sareng kumaha carana ngarobih kana JPG? Sababaraha pangguna mendakan gambar (poto, bagan, sareng anu sanésna) nganggo ekstensi JFIF tibatan JPG/JPEG biasa ti waktos ka waktos sareng heran kumaha format ieu sareng kumaha cara muka atanapi ngarobih kana JPG, boh online atanapi nganggo parangkat lunak. … baca leuwih

Kumaha cara miceun pangguna tina Windows 10

Kumaha mupus pangguna tina Windows 10 Tutorial léngkah-léngkah ieu rinci kumaha ngahapus pangguna dina Windows 10 dina kaayaan anu béda: dina ngahapus akun saderhana, atanapi anu henteu muncul dina daptar pangguna dina setélan; Kumaha mupus upami anjeun ningali pesen anu nyarios "Pamaké... baca leuwih

Windows Tugas Manajer pikeun Beginners

Windows Task Manager pikeun Beginners Windows Task Manager mangrupikeun salah sahiji alat anu paling penting dina sistem operasi. Kalayan éta anjeun tiasa ningali naon anu nyababkeun komputer anjeun ngalambatkeun, program naon anu "ngadahar" sadaya mémori, waktos CPU, naha éta terus-terusan nyerat hiji hal pikeun ... baca leuwih

Kumaha cara ngadamel file REG pikeun Windows

Kumaha carana nyieun file REG pikeun Windows Payil kalawan extension .reg dina Windows 10, 8.1 jeung Windows 7 dipaké pikeun nambahkeun atawa ngarobah setélan pendaptaran tangtu. Seringna, tinimbang ngédit pendaptaran sacara manual, éta langkung gampang pikeun gancang-gancang nyiptakeun file sapertos kitu (utamana upami anjeun parantos siap kode... baca leuwih

Naon prosés unsecapp.exe dina Windows 10 sareng Windows 11

Naon prosés unsecapp.exe dina Windows 10 sareng Windows 11

What is the unsecapp.exe process in Windows 10 and Windows 11 Pamaké biasa néangan askance dina daptar prosés di Task Manager paling dipikaresep bakal manggihan unsecapp.exe, atawa sarua, Tilelep pikeun nampa callbacks asynchronous pikeun aplikasi klien WMI, mindeng hadir. dina sababaraha kasus ... baca leuwih

Kumaha terang suhu CPU

Kumaha terang suhu CPU Dina tutorial ieu, sababaraha cara gampang pikeun terang suhu prosesor dina Windows 10, 8 sareng Windows 7 (sareng cara anu mandiri OS) boh kalayan bantuan program gratis sareng tanpa éta. Dina ahir tulisan, bakal aya ogé inpormasi umum ngeunaan mana anu anjeun kedah… baca leuwih

Aktivasina Windows 10

Aktivasina Windows 10 Patarosan ngeunaan aktivasina Windows 10 mangrupikeun anu paling sering ditaroskeun ku pangguna: kumaha cara ngaktipkeun sistem, dimana kéngingkeun konci aktivasina pikeun pamasangan bersih Windows 10 dina komputer, naha pangguna anu béda gaduh konci anu sami sareng koméntar anu sanés. ti ieu... baca leuwih

Kontrol item panel pikeun ngajalankeun ti Win + R sareng garis paréntah dina Windows 10 sareng Windows 11

Kontrol item panel pikeun ngajalankeun ti Win + R sareng garis paréntah dina Windows 10 sareng Windows 11

Item panel kontrol pikeun dijalankeun tina Win + R sareng garis paréntah dina Windows 10 sareng Windows 11 Autorun devicecontrol /name Microsoft.AutoPlayStandalone Filescontrol /name Microsoft.OfflineFilesODBC Data Source Managercontrol odbccp32.cplAdministrationcontrol adminttolsWindows Defender Firewallfirewall.cplRestorecontrol /name Microsoft.RecoveryStandaloneCenterTime /ngaran Microsoft.StorageSpacesDeviceManagerhdwwiz.cplCredentialManagercontrol /ngaran Microsoft.CredentialManagerScreensaverdesktop control.cpl,,@screensaverDevices … baca leuwih

Kumaha terang Hash (Checksum) file dina Windows PowerShell

Kumaha carana terang hash (checksum) file dina Windows PowerShell Hash atanapi checksum file mangrupikeun nilai pondok sareng unik anu diitung tina eusi file sareng sering dianggo pikeun mariksa integritas sareng konsistensi (cocok) file. nalika ngaunduhana, khususna ngeunaan… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun desktop jauh di Windows 11 sareng Windows 10

Kumaha nganonaktipkeun desktop jauh di Windows 11 sareng Windows 10

Kumaha mareuman desktop jarak jauh dina Windows 11 sareng Windows 10 Windows gaduh fitur desktop jarak jauh anu diwangun anu tiasa ngabantosan, sakumaha wincik dina tulisan Microsoft Remote Desktop (RDP), sabalikna - upami anjeun henteu nganggo fitur , pikeun alesan kaamanan meureun prudent pikeun nganonaktipkeun eta. Wétan… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun TPM dina laptop atanapi komputer

Kumaha carana ngaktipkeun TPM dina laptop atanapi komputer

Kumaha ngaktipkeun TPM dina laptop atawa komputer Saatos pengumuman tina Windows 11, diantara patarosan pangseringna ditanya ti pamaké aya nu anyar: kumaha carana ngaktipkeun TPM 2.0 dina komputer tur manggihan naha modul ieu diaktipkeun. Nanging, dilaporkeun yén pikeun pangguna Rusia éta henteu peryogi… baca leuwih

SSD Lalaunan - Kusabab sareng Solusi

SSD Lalaunan - Kusabab sareng Solusi

Slow SSD - Cukang lantaranana sareng Solusi Upami anjeun parantos masang SSD sareng henteu nganteurkeun laju anu diémbarkeun atanapi SSD anjeun janten laun dina waktosna, panyababna biasana tiasa direngsekeun sareng kaayaan direngsekeun. Tutorial ieu ngajéntrékeun kamungkinan panyabab kacepetan maca anu laun… baca leuwih

Mariksa integritas file sistem Windows 10

Mariksa integritas file sistem Windows 10 Mariksa integritas file sistem Windows 10 tiasa mangpaat upami anjeun gaduh alesan pikeun yakin yén file sistem parantos rusak atanapi anjeun nyangka yén sababaraha program tiasa ngarobih file sistem operasi. jandéla... baca leuwih

Kumaha cara miceun kecap akses nalika log in Windows 11

Kumaha cara miceun kecap akses nalika log in Windows 11

Kumaha miceun kecap akses nalika asup ka Windows 11 Nalika anjeun asup ka Windows 11, pangguna kedah ngalebetkeun kecap akses akun atanapi PIN, anu sistemna nyarankeun anjeun nyetél nalika setelan awal. Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa nyambung tanpa kecap akses atanapi PIN. Tutorial ieu rinci kumaha nganonaktipkeun ... baca leuwih

Kumaha Hapus Drive Sistem anu Disayogikeun dina Windows 10

Kumaha Hapus Drive Sistem anu Disayogikeun dina Windows 10

Kumaha Hapus System Reserved Drive di Windows 10 Seueur pangguna, biasana salaku hasil tina operasi partisi hard drive atanapi saatos hijrah Windows 10 ka SSD, mendakan Sistem Reserved Drive anyar dina Windows 10 explorer sareng heran kumaha ngahapus atanapi mupus éta. Pedaran ieu… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun SmartScreen dina Windows 10

Kumaha nganonaktipkeun SmartScreen dina Windows 10 Filter SmartScreen dina Windows 10, sapertos dina 8.1, nyegah program anu curiga dijalankeun dina komputer anjeun, dumasar kana saringan ieu. Dina sababaraha kasus, pemicu ieu tiasa bogus, sareng sakapeung program ngan ukur kedah dieksekusi sanaos asal-usulna - teras mungkin… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun AirPods kana komputer Windows atanapi laptop

Kumaha cara nyambungkeun AirPods ka komputer Windows atanapi laptop Naha kuring tiasa nganggo AirPods sareng komputer Windows 10, 8.1, atanapi Windows 7? Leres, anjeun tiasa: ngan pastikeun komputer atanapi laptop anjeun gaduh adaptor Bluetooth sareng éta jalanna leres; Sakali anjeun nyambungkeun AirPods, anjeun tiasa dianggo salaku headphone… baca leuwih

Windows 10 DLNA Server

Windows 10 Server DLNA Tutorial ieu rinci ngeunaan cara nyieun server DLNA dina Windows 10 pikeun ngalirkeun data média ka TV sareng alat-alat sanés nganggo alat anu diwangun atanapi parangkat lunak pihak katilu gratis. Oge, kumaha cara ngagunakeun fungsi playback eusi tina komputer atawa laptop Anjeun tanpa kudu ngonpigurasikeunana. … baca leuwih

Kacaangan henteu tiasa dianggo dina Windows 10

Caang teu tiasa dianggo dina Windows 10 Tutorial ieu ngajéntrékeun sababaraha cara pikeun ngalereskeun kaayaan nalika panyesuaian kacaangan dina Windows 10 teu tiasa dianggo - boh ku cara ngagunakeun tombol di daérah béwara, atanapi ku nyaluyukeun dina setélan tampilan, atanapi nganggo tombol. tina atenuasi sareng paningkatan upami disayogikeun… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Miracast dina Windows 10

Kumaha ngaktipkeun Miracast dina Windows 10 Miracast mangrupikeun salah sahiji téknologi pikeun ngirimkeun gambar sareng sora sacara nirkabel ka TV atanapi monitor, gampang dianggo sareng cocog sareng seueur alat, kalebet Windows 10 komputer sareng laptop, upami anjeun gaduh adaptor Wi-Fi anu cocog. (tingali Kumaha nyambungkeun TV… baca leuwih

Kumaha ngarobih tombol saklar basa dina Windows 10

Kumaha cara ngarobah konci switch basa dina Windows 10 Sacara standar, dina Windows 10, kombinasi konci ieu tiasa dianggo pikeun ngarobih basa input: Windows (konci lambang) + Spasi sareng Alt + Shift. Nanging, seueur jalma, kalebet kuring, langkung resep ngagunakeun Ctrl + Shift pikeun ieu. Tutorial pondok ieu… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online