Mémori dikomprés dina Windows 10 sareng Windows 11: naon éta?

Mémori dikomprés dina Windows 10 sareng Windows 11: naon éta? Upami anjeun ningali dina Performance - Mémori bagian tina Windows 11/10 Tugas Manajer, anjeun tiasa ningali item "Dipaké (Dikomprés)". Dina versi sateuacanna tina sistem teu aya konsép mémori "dikomprés" sareng logis pikeun mengklasifikasikan naon éta. Artikel-artikel…

baca leuwih

polder menu ngamimitian Windows 11

Windows 11 Start Menu Folder Diantara fitur anyar anu sanés dina Windows 22 Vérsi 2H11 nyaéta dukungan pikeun nyiptakeun polder dina ménu Start: ayeuna anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha aplikasi kana hiji folder sareng masihan nami. Fiturna ngaleungit nalika dileupaskeun sistem, sanaos aya sareng dianggo dina Windows ...

baca leuwih

Kumaha cara muka setélan sistem dina Windows 11 sareng 10

Kumaha Buka Setélan Sistem dina Windows 11 sareng 10 Jandéla setélan "System Settings" dina Windows 11, Windows 10, sareng vérsi sistem operasi samemehna ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun seueur hal: ngajalankeun diagnostik atanapi ngajalankeun dina modeu aman, ngabantosan diagnosis. masalah ku ngabersihan boot Windows sareng…

baca leuwih

Kumaha miceun sidebar dina Microsoft Edge

Kumaha carana miceun sidebar dina Microsoft Edge Versi panganyarna tina browser Microsoft Edge geus otomatis ngaktipkeun sidebar anyar pikeun sababaraha pamaké, kalawan item tina Search, balanja, Alat, Kaulinan, Microsoft Office, sarta Outlook teu kapaké pikeun sarerea. Pitunjuk saderhana ieu ngajéntrékeun kumaha carana ngahapus sidebar dina Microsoft Edge upami…

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Stiker atanapi stiker dina desktop Windows 11 anjeun

Stiker atawa napel dina desktop Anjeun Windows 11 Diantara fitur anyar séjén tina Windows 11 22H2 aya hiji fungsi kustomisasi metot: kamungkinan nambahkeun stiker kana desktop, nu dipintonkeun di luhur wallpaper tapi di handap ikon. Dina pituduh ringkes ieu ngeunaan cara nambihan sareng ngarobih stiker dina…

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kontrol item panel pikeun ngajalankeun ti Win + R sareng garis paréntah dina Windows 10 sareng Windows 11

Item panel kontrol pikeun ngajalankeun tina Win + R jeung garis paréntah dina Windows 10 jeung Windows 11 Alat Autorun kontrol / ngaran Microsoft.AutoPlay Standalone Files kontrol / ngaran Microsoft.OfflineFiles ODBC Sumber Data Manajer kontrol odbccp32.cpl Administrasi kontrol admintools Windows Defender Firewall firewall .cpl Mulangkeun kontrol / nami Microsoft.Recovery Tanggal sareng waktos ...

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kumaha terang upami anjeun gaduh hak administrator dina Windows

Kumaha carana ngawartosan upami anjeun gaduh hak administrator dina Windows Hak Administrator diperyogikeun pikeun masang seueur program sareng nganggo sababaraha di antarana, ogé pikeun tiasa ngarobih sababaraha setélan sistem. Upami aya sababaraha akun pangguna dina Windows sareng anjeun henteu terang upami anjeun ngagaduhan hak pikeun ...

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kumaha carana manggihan jumlah liang memori dina komputer Anjeun atawa laptop

Kumaha carana manggihan jumlah liang memori dina komputer Anjeun atawa laptop Upami Anjeun keur perencanaan pikeun ngaronjatkeun jumlah RAM dina laptop atawa PC Anjeun, tapi anjeun teu acan siap pikeun misahkeun eta pikeun nempo sabaraha total jeung bébas liang aya. , Anjeun tiasa make parabot software pikeun nangtukeun jumlah ieu. Tutorial saderhana ieu rinci ngeunaan…

baca leuwih

Kumaha flip layar komputer atanapi laptop

Kumaha flip layar komputer atanapi laptop Dina sababaraha kasus, pangguna kedah ngarobih orientasi standar layar PC atanapi laptop: upami, contona, monitor dina posisi nangtung, atanapi upami layarna laptop ujug-ujug flips "sorangan" éta kawilang gampang pikeun ngalakukeunana. …

baca leuwih

Kumaha cara ngaktipkeun lampu wengi dina Windows 11

Kumaha cara ngaktipkeun lampu wengi dina Windows 11 Fitur Lampu Peuting di Windows 11 sareng vérsi sistem operasi sateuacana ngarobih skéma warna gambar monitor ku cara anu ngirangan galur panon sareng berpotensi ningkatkeun kualitas sare. Gagasanna nyaéta ngirangan jumlah cahaya ...

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kumaha carana kaluar tina modeu aman dina Windows 11 sareng Windows 10

Kumaha cara kaluar tina modeu aman dina Windows 11 sareng Windows 10 Dina seueur kasus, cukup pikeun ngamimitian deui komputer atanapi laptop anjeun pikeun kaluar tina modeu aman Windows, tapi henteu salawasna. Upami anjeun "nyangkut" dina modeu aman sareng dibalikan deui henteu ngabantosan, masalahna biasana gampang direngsekeun. Pitunjuk léngkah-léngkah ieu…

baca leuwih

Naon SearchApp.exe sareng tiasa ditumpurkeun atanapi dipiceun

Naon SearchApp.exe sareng tiasa ditumpurkeun atanapi dipiceun?

Naon SearchApp.exe sareng tiasa ditumpurkeun atanapi dipiceun? Anjeun tiasa ningali SearchApp.exe diantara prosés anu sanés dina Tugas Manajer dina Windows 10 (kadangkala dina Windows 11 ogé). Dina kalolobaan kasus, prosésna henteu ngamuat sistem, tapi aya pengecualian: boh beban tinggi sareng gagal sistem…

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kumaha ngabagi layar Windows 11 kana sababaraha bagian

Kumaha ngabagi layar Windows 11 kana sababaraha bagian. Dibandingkeun Windows 11 sareng versi sistem sateuacana, ngabagi layar pikeun damel sareng sababaraha aplikasi ayeuna langkung gampil: anjeun tiasa kalayan gampang ngabagi ruang kerja anjeun kana 2, 4 atanapi sajumlah bagian anu sanés nganggo alat anu diwangun dina…

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Setélan mouse atawa kursor dina Windows 11

Setélan mouse atawa kursor dina Windows 11 Upami anjeun henteu resep ukuran standar, warna, atanapi penampilan pointer beurit di Windows 11, sok disebut "Kursor Mouse," anjeun tiasa ngarobih dina setélan sareng panel kontrol. Pitunjuk pamula ieu mangrupikeun léngkah-léngkah ...

baca leuwih

Kumaha carana ngarobah server DNS dina Windows 11

Kumaha carana ngarobah server DNS dina Windows 11

Kumaha Ngarobih Server DNS dina Windows 11 Upami situs individu henteu dibuka dina Windows 11 komputer atanapi laptop anjeun sanaos henteu diblokir, anjeun ningali ERR_NAME_NOT_RESOLVED, DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN sareng pesen kasalahan anu sami, sakapeung ngarobih server DNS dina sambungan anjeun tiasa ngabantosan. Aya sababaraha cara pikeun ngarobah ...

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Kumaha muka Windows 11 sareng Windows 10 Manajemén Disk

Kumaha cara muka Windows 11 sareng Windows 10 Manajemén piringan Seueur petunjuk anu aya hubunganana sareng damel sareng disk sareng partisi dina aranjeunna nyarankeun ngagunakeun Windows Disk Management, diantara anu sanésna, tapi henteu sadayana pangguna terang kumaha ngajalankeun utiliti Windows Disk Management sapertos kitu. Dina pituduh léngkah-léngkah ieu,…

baca leuwih

Kumaha partisi drive dina Windows 11

Windows 11 Layar rampa sareng sapuan rampa

Windows 11 Touchscreen sareng Touchpad Gestures Upami anjeun gaduh laptop Windows 11 sareng sering nganggo touchpad, atanapi gaduh layar rampa, éta ide anu sae pikeun terang kumaha ngagunakeun sapuan layar rampa anu didukung. . Pituduh ieu nyertakeun sikep anu mangpaat tina…

baca leuwih

Dimana folder AppData dina Windows sareng kumaha mendakanana

Dimana folder AppData dina Windows sareng kumaha mendakanana

Dimana folder AppData dina Windows sareng kumaha mendakanana. Seueur petunjuk ngeunaan Windows 11 atanapi Windows 10 toél operasi dina sistem folder AppData sareng subfolder - Lokal, Roaming sareng anu sanésna. Henteu sadayana pangguna pamula tiasa mendakan polder anu leres, sareng sakapeung aranjeunna gaduh patarosan ngeunaan…

baca leuwih

Naon folder $WINDOWS.~BT sareng kumaha ngahapusna

Naon folder $WINDOWS.~BT sareng kumaha ngahapusna

Naon folder $WINDOWS.~BT sareng kumaha ngahapusna Upami anjeun ngaktifkeun Windows 11 atanapi Windows 10 pikeun nunjukkeun sistem sareng file disumputkeun, anjeun panginten bakal mendakan folder ageung anu namina $WINDOWS.~BT dina drive C anjeun. éta folder ieu, lamun bisa dihapus sarta kumaha carana ngalakukeun eta. Penugasan folder The…

baca leuwih

Kumaha nyaluyukeun sensitipitas beurit dina Windows 11 sareng Windows 10

Kumaha nyaluyukeun sensitipitas beurit dina Windows 11 sareng Windows 10

Kumaha carana nyaluyukeun sensitipitas beurit dina Windows 11 sareng Windows 10 Upami laju beurit anjeun ayeuna atanapi sensitipitas beurit dina Windows bénten sareng anu pikaresepeun pikeun anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeunana nganggo setélan sistem anu diwangun atanapi, pikeun sababaraha alat, ngalangkungan program pihak katilu. . Dina pituduh ieu pikeun…

baca leuwih

Kumaha mareuman bewara Windows 11

Kumaha mareuman bewara Windows 11

Kumaha mareuman Windows 11 bewara Windows 11 sistem sareng aplikasi pihak katilu tiasa ngirim bewara, anu dipintonkeun di pojok katuhu handap layar sacara standar, sareng tiasa ogé ditingali ku cara ngetok waktos/tanggal di juru. Dina sababaraha kasus, aya mangpaatna pikeun nganonaktipkeun sadayana atanapi sabagian ...

baca leuwih