Dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk?. Dokumén ieu mangrupikeun salah sahiji rupa koleksi dina kaulinan ieu. Aya total 47 anu anjeun kedah mendakan sareng maca masing-masing pikeun meunang piala "Bookworm"Éta ogé diperyogikeun upami anjeun hoyong ngalengkepan gim 100%. Dina pituduh lengkep ieu kami ngajelaskeun dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk.

Penduduk Evil 8 Village ngagaduhan seueur koleksi upami anjeun peryogi bantosan anjeun tiasa konsultasi dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk pikeun muka konci dua piala.

Dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk?

Désa Jahat Penduduk ngagaduhan 47 dokumén anu disumputkeun di sababaraha tempat anu bakal didatangan Ethan Winters salami milari nekat putrina. Milarian sadayana bakal ngamungkinkeun anjeun muka konci prestasi "Bookworm" sareng ngalengkepan tangtangan anu sami, anu bakal masihan anjeun 14.000 CP.

Daptar pikeun mendakan sadaya dokumén di Resident Evil 8 Village

  • Dokumén 1
    Catetan dina kulkas: nalika anjeun nahan orok dina panangan anjeun nalika mimiti pertandingan, dina kulkas dapur.
  • Dokumén 2
    Koran Tua - Naék ka luhur sareng sakitar, angkat ka tungtung aula, lebet ka kamar tidur sareng maca koran.
  • Dokumén 3
    Éthan's Diary: Periksa laptop caket tempat anjeun ngantunkeun orok di kamar gigireunna.
  • Dokumén 4
    Laporan médis: Saatos léngkah di luhur, buka lomari.

Penduduk Jahat 8 Désa: Sadaya Dokumén

Pueblo

  • Dokumén 5
    Dina awal prolog, pas saatos kacilakaan, aya dina taneuh gigireun prajurit anu maot.
  • Dokumén 6
    Catetan corétan: Saatos kabur gelut sareng ajag sareng ngobrol sareng awéwé sepuh, anjeun bakal mendakan anjeunna di imah munggaran di kénca dina méja.
  • Dokumén 7
    Di Kuburan baca catetan caket altar Cabra.
  • Dokumén 8
    Di bumi Luiza - Di rohangan munggaran di bumi, tempat anjeunna nitah anjeun ngantosan. Anjeunna dina korsi di juru katuhu.

Kastil Dimitrescu

  • Dokumén 9
    Castle Guestbook - Di aula, dina méja kénca lukisan sareng 3 awéwé.
  • Dokumén 10
    Di kamar Merchant Duke - Dina méja alit gigireun miniatur kastil.
  • Dokumén 11
    Dina Bar Anggur- Ti aula, angkat ka luhur sareng lebet panto kamar anggur, baca lambaran na méja.
  • Dokumén 12
    Basement: Saatos nempatkeun panon beureum, aranjeunna bakal ngudag éta sareng éta bakal murag ka basement, dokumén aya dina rak di belah katuhu.
  • Dokumén 13
    Kamar Panglipur - E.n bagian bawah bumi leumpang dugi ka diblokir ku méja panyiksaan, dokuménna aya di belah katuhu, anjeun bakal mendakan éta sateuacan pendak sareng musuh.
  • Dokumén 14
    Tina dokumén sateuacana kana sél di kénca, nalika anjeun kaluar anjeun bakal mendakan anu sanés anu teras-terasan maju.
  • Dokumén 15
    Di dapur - Saatos ngéléhkeun putri munggaran anjeun bakal ngahontal dapur, tingali dina rak kénca.
  • Dokumén 16
    Kamar Lady Dimitrescu's - Saatos ningali anjeunna nyarios dina telepon, lebet kamar sareng ramping kénca pikeun mendakanana.
  • Dokumén 17
    Aula Opera - Naék ka lantai dua, aya dina méja sareng jam payuneun anjeun, antara sét hordéng hideung.
  • Dokumén 18
    Saatos dokumén terakhir, lebet ka kamar salajengna sareng candak buku dina papan samping di tungtung aula, anjeun kedah nalungtikna.
  • Dokumén 19
    Lobi - Lantai handap, aya dina méja buleud caket piano, anjeun kedah nalungtik buku na.
  • Dokumén 20
    Loteng Dimitrescu Castle - Dina méja di tungtung rohangan.

Kadatangan kadua ka kota

  • Dokumén 21
  • Saatos ngéléhkeun Lady Dimitrescu: anjeun kedah kaluar, anjeun bakal mendakanana dina kabin di belah katuhu anjeun dina méja, gigireun mesin nulis pikeun ngahémat.
  • Dokumén 22
    Lantai kadua bumi belah katuhueun Perang Maiden.
  • Dokumén 23
    Di Luthier's: baca catetan anu ngagantung dina panto bumi sareng anu bogana.
  • Dokumén 24
    Kota Tua Barat: Di bumi terakhir, naék tangga sareng angkat ka bumi nganggo hawu beureum, dokumén aya dina méja.
  • Dokumén 25
    Bakal aya laptop di gareja, aya dokuménna.

Dokumén Désa Jahat Penduduk

Balik ti imah Beneviento

  • Dokumén 26
    Di imah tukang kebon, di juru rohangan ku mesin tik.
  • Dokumén 27
    Ngaliwat panto kidul anu meryogikeun 4 tombol, anjeun bakal diserang ku ajag, saatos cutscene, baralik sareng maca catetan ngeunaan mayit.

Daérah Moreau

  • Dokumén 28
    Sateuacan uih deui kana kapal, parios kabinna.
  • Dokumén 29
    Anjeunna leumpang ka kincir angin, dokuménna aya dina mobil.
  • Dokumén 30
    Saatos nganggo jepret pikeun nurunkeun tingkat cai, turutan Moreau anu tos dirobih, anjeun bakal mendakan dokumén dina struktur ieu dina laci.
  • Dokumén 31
    Di kamar Moreau, payuneun tivi.
  • Dokumén 32
    Kaluar tambang ku lift, saatos ngalangkungan mesin tik dina pabrik, kaluar ti tempat babi ngaji. Anjeun tiasa nganggo engkol ku panto kanggo muka daérah rahasia. Tingali dina peta pikeun ikon pakarang Moreau anu disumputkeun. Sakali aya, anjeun bakal mendakan duanana dokumén sareng Magnum. 

Nganjang ka kampung kampung

  • Dokumén 33
    Buka jalan "Lone Road" nyalira: anjeun bakal mendakan dokumén dina laptop saatos neraskeun ka walungan.
  • Dokumén 34
    Lebetkeun pabrik sareng éléh bos mini Otto. Ngaliwat panto beureum, anjeun bakal mendakan file dina méja dimana aya daging ngagantung.

Penduduk Jahat 8 Désa: Sadaya Dokumén

 

Fortaleza

  • Dokumén 35
    Deukeut domba, saatos ngalangkungan témbok, anjeun bakal mendakan anjeunna dina taneuh gigireun mesin tik.
  • Dokumén 36
    Saatos ngaleungitkeun sirah bos ku kapal, tibatan naék tangga, turun ka kénca dina catacombs, éta dina méja.

Fábrica

  • Dokumén 37
    Di rohangan anu sami dimana anjeun mendakan Cetakan Gear
  • Dokumén 38
    Saatos ngeureunkeun coét, lebet ka kamar salajengna sareng parios méja.
  • Dokumén 39
    Angkat lift ka bagian B1 sareng nganggo konci panto sareng ikon kuda emas. Saatos muka panto, anjeun bakal mendakan dokumén dina rohangan.
  • Dokumén 40
    Saatos ngancurkeun Strum, di rohangan kontrol sateuacan kargo dicekel, dina méja.
  • Dokumén 41
    Saatos adegan sareng Chris, buka laptop sateuacan lebet kana kendaraan.
  • Dokumén 42
    Maén salaku Chris saatos ngéléhkeun bos - Anjeun bakal mendakan 6 dokumén anu leungit di rohangan.
  • Dokumén 43
    Aranjeunna aya di kamar anu sami dina méja.
  • Dokumén 44
    Di rohangan anu sami dina méja.
  • Dokumén 45
    Di rohangan anu sami dina méja.
  • Dokumén 46
    Masih di anjeunna di lab Miranda, tingali kana méja bodas nganggo mikroskop.
  • Dokumén 47
    Di rohangan anu sami, jalan-jalan ngurilingan méja ageung sareng candak dokumén terakhir di antara 3 poto éta.

Kami arepkeun pituduh ieu ngabantosan anjeun Dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk?. Kami ngarujuk anjeun kana pituduh anu sanés Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung kanggo inpormasi lengkep ngeunaan video game ieu.