Dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk. Kaulinan ieu pinuh ku panasaran sapertos lokasi domba pelindung anu diukir dina kai, Milarian sadayana 20 diantarana bakal ngahargaan anjeun sareng Infinity Knife, 16.000 XP, sareng muka konci piala What Irony and Curse. Dina panduan ieu, janten, urang bakal ngajelaskeun dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk.

Pikeun gaduh pitulung langkung seueur dina kaulinan ieu, anjeun tiasa konsultasi tutorial anu pikaresepeun anu sanés dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk diperyogikeun pikeun ngarengsekeun game ieu 100%.

Dimana sadaya embé Désa Jahat Penduduk, tempatna

Di Penduduk Jahat Kampung anjeun bakal mendakan koleksi anu anéh sapertos domba kai pelindung. Sacara total, aya 20 embé sareng anjeun tiasa mendakanana di saluareun peta. Sakali obyék ayana anjeun bakal kudu ngancurkeunana, némbak atanapi pencét éta kalayan péso. Sakali parantos, embe bakal ngaleungit dina lampu anu ngabutakeun, nyandak anjeun langkung caket kana ngahontal 16.000 poin poin tantangan anjeun.

Daptar sadaya domba pelindung ti Désa Residen Jahat 8

Kami ngingetan yén kampung buruan mangrupikeun labirin nyata anu pinuh ku gang anu sempit, sadayana disarengan ku ayana werewolves anu padet. Kusabab kitu, milarian tulisan ieu moal gampang, janten kami parantos nyiapkeun pituduh ieu dimana sadaya domba Kampung Jahat Penduduk.

1 - Kuburan

Anjeun moal tiasa mendakan embe munggaran anjeun di buruan dugi ka pendak sareng awéwé kolot anu misterius. anu nyarios sareng anjeun ngalangkungan tatarucingan, éta bakal nutup panto beureum ageung di tukangeun anjeun. Puterkeun sareng anjeun bakal mendakan patung «parawan perang» sareng tumbak sareng taméng, payuneun tukang anjeun bakal mendakan "altar" cahayana anu ngandung kambing mimiti anjeun.

Penduduk Jahat 8 Désa pelindung désa

2 - Garéja

Milarian embe anu kadua langkung gampil, saatos mendakan embe tadi anjeun ngan saukur kedah ngalihkeun panon anjeun ka belah wétan-kalér. Ngaliwat panto kabuka sareng anjeun bakal ningali garéja alit sareng mesin tik dimana anjeun tiasa ngahemat pertandingan anjeun. Di beulah katuhu luhur hateup, embe kadua ngantosan anjeun.

3 - Bumi anu di tinggalkeun

Saatos nganiaya sareng ngarusak domba kai anu kadua, anjeun henteu kedah jauh-jauh. Laju ka wétan dugi ka dugi ka Wasteland, salamet tina serangan dua werewolves sareng tingali di belah belah wétan-kalér peta pikeun tangga, embe pelindung katilu anjeun bakal aya dina luhur témbok.

4 - House of the Luthier

Di caket kota lami, dimana anjeun ngagaduhan serbuan munggaran kalayan srigala srigala, anjeun bakal mendakan panto biru ageung, teraskeun, sareng anjeun bakal ningali hateup alit di kénca gedong di belah katuhu anjeun. Dina hateup ieu domba anu geulis ngantosan kanggo musnah.

5 - Kuburan

Saatos ngungkulan tantangan kastil Dimitrescu, balik ka kampung nganggo konci Iron Insignia.. Balik deui ka garéja anu tempatna domba anu kadua, di tukang anjeun bakal ningali panto anu meryogikeun konci anu dimaksud. Sakali aya, tingali ka katuhu sareng anjeun bakal mendakan embe kalima anjeun di gigireun kuburan anu ageung pisan..

6 - Jalan 

Anjeun ngan tiasa mendakan embe ieu saatos kabur ti Kastil Dimitrescu. Sakali kaluar ti éta, anjeun bakal mendakan jalan wétaneun Désa. Nalika anjeun nyaketan jambatan, milari sababaraha tangga kai leutik anu bakal ngantunkeun anjeun ka rohangan anu poék leutik. Sakali di jero, perhatoskeun kana taneuh, di dinya anjeun bakal mendakan kambing kai énggal.

7 - Dimitrescu Castle / kebon anggur

Salami jalur anu bakal nyandak anjeun ka Dimitrescu Castle anjeun bakal mendakan kambing disumputkeun di antara kebon anggur. Sirah ka tungtung kalér diantarana, tingali kana témbok leutik taringgul di belah kalér, seukeut panon anjeun sareng anjeun bakal mendakan kambing disamaran di antara batu.

8 - Castle / Dimitrescu Distillery

Di kolong kastil Dimitrescu, anjeun bakal mendakan domba énggal. Anjeun tiasa mendakanana di juru nalika anjeun mimiti sumping di lokasi ieu.

9 - Kastil Dimitrescu - Loteng

Embe anjeun salajengna di Désa Jahat Warga nyumput ku hateup. Anjeun bakal terang yén anjeun parantos dugi ka daérah anu ditunjuk nalika naék tangga sareng kana lorong anu rada hina. Pas réngsé naék kana tangga, baralik, éta moal hésé pikeun anjeun merhatoskeun ayana obyék ieu.

10 - Beneviento House / Sasak Gantung

Embe kasapuluh tiasa dipendakan di caket Casa di Donna Beneviento, saatos konfrontasi antara Étan sareng Patih caket altar. Meuntas sasak gantung sareng, nalika nyaimbangkeun, katingali ka kidul, anjeun bakal ningali sajumlah jambatan anu sanés. Nengetan sasak anu pang caketna sareng anjeun bakal ningali embe énggal.

11 - Beneviento House / Patio

Nalika anjeun mimiti sumping di Casa Beneviento, anjeun bakal ningali panto payun sareng jalur anu ngalir sapanjang bumi. Sirah kénca pas anjeun aya di payun panto payun sareng, Nuturkeun jalur éta, anjeun bakal mendakan diri di ujung gawir. Embe énggal bakal muncul.

12 - Situ buatan / Pabrik

Nalika anjeun kabur tina Moreau, anjeun antukna bakal ngahontal kincir angin. Dina sisi luar dek luhur anu terakhir anjeun bakal mendakan embé anu sanés disumputkeun di antara sababaraha log kai.

13 - Tasik / Imah Ponggawa di Reruntuhan

Embe khusus ieu bakal ngingetan yén henteu sadayana di Désa Jahat Resident ngagaduhan logika anu pas. Nyatana, saatos lebet ka bumi usahana caket danau buatan, anjeun bakal ningali embe ngayun dina tihang. Anjeun tiasa ningali éta saatos nyorong mobil anu munggaran kana cai pikeun méréskeun jalan.

14 - Pondok Ponggawa / Pondok Wali

Anjeun kedah uih deui ka tempat dimana Moreau éléh sareng saatos ngaleueutkeun situ. Nyatana, anjeun ayeuna tiasa nyebrang sasak anyar di payuneun kabin pamilik kapal sareng ngalangkungan kincir angin anu hancur. Pas di luar pabrik ngagiling anjeun bakal mendakan embe énggal.

15 - Benteng / Kilang Kilang Otto

Anjeun tiasa mendakan embe anjeun salajengna nalika anjeun jalan ka Benteng Désa Jahat Residen. Saatos nyebrang gerbang anu nyandak anjeun jauh ti Désa Désa ka belah wétan-kalér, anjeun bakal aya di payuneun parapatan sareng plang anu ngarepkeun anjeun 'Good Luck'. Candak jalan ka kénca sareng anjeun bakal datang ka walungan, angkat na handapeun gedong sapertos pabrik ageung anjeun bakal mendakan embe dina jero altar anu elegan.

16 - Bénténg / Tangga

Sakali anjeun mendakan seueur rohangan internal bénténg, anjeun bakal mendakan payuneun tangga spiral ageung, dina handapeun tangga batu ieu, pas digeserkeun celah dina batu caket dieu, belok ka katuhu sareng di ujung tangga anjeun bakal mendakan embe anu sanés.

Embe Désa Jahat Penduduk, lokasi

17 - Pabrik Heisenberg / Lift Adipati

Ieu mangrupikeun salah sahiji domba panggampangna pikeun leungit di Désa Jahat Residen. Nalika anjeun dina lift sareng Adipati di pabrik Heisenberg, anjeun kedah pencét tombol anu bakal nyandak anjeun ka lantai pamungkas. Nalika anjeun ngahontal éta embe bakal gancang némbongan ka kénca Patih. Upami anjeun kaleungitan, pencét tombol deui supados lift turun dugi ka kéngingkeun.

18 - Saluran Pabrik / Ventilasi Heisenberg

Nalika anjeun tur di pabrik Heisenberg, anjeun antukna bakal sumping kana poros ventilasi. Pikeun asup sareng ulah cilaka, api-api rotor. Sakali parantos, bélok teras angkat ka arah tungtung kidul poros ventilasi, pas anjeun ka handapeun ningali di luhur sababaraha runtah anjeun bakal ningali embe énggal.

19 - Pegangsaan pabrik / kargo Heisenberg

Sakeudeung sateuacan nyimpulkeun pangalaman anu dahsyat di Pabrik Heisenberg, anjeun kedah ngalawan miniboss anu rada sesah, saatos ngéléhkeun éta anjeun bakal mendakan kamar anu nganggo panel kontrol. Hurungkeun pandangan anjeun kana liang ventilasi leutik di kénca luhur sareng lebetkeunana, kambing penultimate anjeun aya.

20 - jero taneuh

Anjeun bakal dugi ka jero taneuh sareng nyanghareupan objék anu teu hirup, anu bakal ngarah anjeun ka tempat anu pondok. Saatos anu terakhir, belok ka katuhu, udagan sareng anjeun bakal mendakan embe terakhir disumputkeun di handapeun patung ageung. Hiji tip, ngupingkeun sora domba (kembung), éta bakal ngabantosan anjeun.

Embe khusus

Embe ieu moal ngabantosan anjeun muka konci piala, éta pikeun dijual deui ka padagang.

Sajauh ieu pituduh kami dimana sadayana domba Désa Jahat PendudukNgaleungitkeun kambing anu munggaran muka konci piala "Naon ironisna", sareng ngancurkeun sadayana 20 muka konci piala Kutukan. Kanggo langkung seueur tip baca tulisan kami ngeunaan Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung.