Dimana milarian riwayat browser Mozilla Firefox

Nalika anjeun nganggo Mozilla Firefox, éta akumulasi riwayat kunjungan, anu kabentuk dina rékaman anu misah. Upami diperlukeun, anjeun tiasa ngakses riwayat browsing anjeun iraha waé pikeun mendakan situs anu anjeun kantos didatangan atanapi mindahkeun rékaman kana komputer anu sanés nganggo Mozilla Firefox pisan.

Sejarah mangrupikeun alat panyungsi anu penting anu ngaheéat sadaya situs anu anjeun parantos kunjungi ku kaping anu aranjeunna didatangan dina bagian anu misah dina panyungsi anjeun. Upami diperlukeun, anjeun salawasna ngagaduhan kamungkinan pikeun ningali sajarah dina panyungsi anjeun.

Lokasi sajarah di Firefox

Upami anjeun kedah ningali sajarah dina peramban éta nyalira, anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang pisan.

  1. Buka. "Menu". > "Perpustakaan"..
  2. milih "Sapopoe"..
  3. Ketok kana "Tembongkeun sakumna catetan.".
  4. Bagéan kénca bakal nunjukkeun periode waktos, bagian katuhu bakal nembongkeun daptar riwayat anu disimpen sareng lapangan milarian bakal ditempatan.

Lokasi riwayat browser dina Windows

Sadaya riwayat ditampilkeun dina "Sapopoe". browser, disimpen dina komputer anjeun salaku file khusus. Upami anjeun peryogi mendakanana, éta ogé gampang dilakukeun. Anjeun teu tiasa ningali sajarah anjeun dina file ieu, tapi anjeun tiasa nganggo pikeun mindahkeun téténgger anjeun, riwayat browsing sareng unduhan ka komputer sanés. Pikeun ieu anjeun kedah ngahapus atanapi ngagentos nami file dina komputer sanés anu nganggo Firefox dipasang dina folder profil Tempat.sqliteterus témpélkeun kana file sanés Tempat.sqlite., disalin sateuacanna.

  1. Buka folder profil nganggo kamampuan browser Firefox. Pikeun ngalakukeun ieu, pilih "Menu". > {"Tulung"..
  2. Dina ménu tambihan, pilih pilihan na "Inpormasi pikeun ngungkulan masalah.".
  3. Tab browser anyar bakal nembongkeun jandela sareng inpormasi ngeunaan aplikasi éta. Disapalih "Polder profil". pencét tombol "Buka folder"..
  4. Windows Explorer bakal otomatis nembongan dina layar kalayan folder profil anjeun parantos kabuka. Dina daptar file anjeun kedah milarian file na Tempat.sqlite.anu nyimpen tetengger Firefox anjeun, daptar file anu diunduh, sareng tangtosna riwayat browsing anjeun.

File anu kapendak tiasa disalin kana médium panyimpenan naon waé, dina awan atanapi di tempat sanés.

Log kunjungan mangrupakeun alat anu gunana pikeun Mozilla Firefox. Nyaho dimana sejarahna dina panyungsi ieu bakal ngajantenkeun anjeun gampang dianggo sareng sumber wéb.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?