Dimana tempat daur ulang dina telepon Samsung anjeun, kumaha cara ngosongkeunana atanapi cageur file

Dina telepon Samsung Galaxy, iraha waé anjeun nganggo aplikasi My Files atanapi Galeri internal, aya tempat sampah dimana file, poto, sareng item sanés dihapus sacara standar, salami tempat sampah tiasa diaktipkeun. Sareng pamilik énggal sering naroskeun ngeunaan fitur ieu.

Detil paréntah ieu di handap tempat tempat daur ulang tempatna aya dina telepon Samsung, misah pikeun file sareng bin foto, kumaha ngahapus atanapi mulangkeun file ti éta, ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun bin ulang, sareng inpormasi tambihan anu panginten tiasa nguntungkeun.

Samsung Recycle Bin dina aplikasi My Files

Nalika mupus file nganggo manajer file "My Files" dina telepon Samsung Galaxy, aya bewara pop-up "Pindahkeun file ka Sampah?" Nembongan. atanapi "Pindahkeun folder ka tempat sampah?" sareng kaseueuran waktos patarosan ngeunaan tempat sampah aya hubunganana sareng aplikasi khusus ieu. Jawabanana saderhana:

  1. Pikeun muka bin ulang sareng ningali eusina, pencét tombol ménu (tilu titik-titik di belah katuhu luhur layar) teras pilih "Daur mulang Bin". Upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun kedah ngaktipkeunana dina setélan, tingali di handap pikeun langkung jelasna.
  2. Nyatana, file sareng folder dina Recycle Bin disimpen dina folder anu disumputkeun dina sistem (file anu disumputkeun tiasa diaktipkeun dina setting aplikasi "My Files") dina mémori internal:
    Android / data / com.sec.android.app.myfiles / file / sampah

Sareng ayeuna sababaraha fitur anu kedah diémutan upami aya masalah sareng bin ulang dina Samsung anjeun:

  • Pikeun bin ulang tiasa dianggo, éta kedah diaktipkeun. Pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeunana, dina aplikasi My Files, buka Setélan sareng gunakeun saklar anu aya dina Sampah, dina bagian Manajemén File.
  • Payil anu dihapus dina tempat sampah ulang disimpen salaku data My Files dina folder anu jalurna parantos ditangtoskeun. Upami anjeun nganggo alat pikeun ngosongkeun cache sareng data tina aplikasi, beberesih ieu tiasa "nyandak" eusi daur ulang. Hasilna, anjeun moal mendakan file anjeun nalika anjeun kedah mulangkeunana.

Kumaha mupus atanapi milarian file tina tempat sampah

Tujuan bin ulang dina telepon Samsung anjeun pikeun kéngingkeun gampang pamulihan file anu dihapus. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun hoyong ngaleungitkeun kamungkinan ieu, anjeun tiasa ngosongkeun sampah sacara lengkep atanapi ngahapus file sareng folder masing-masing tina éta:

  1. Buka bin ulang ku Menu - Recycle Bin dina aplikasi «My Files».
  2. Pikeun mulangkeun file masing-masing, pencét "Édit", cirian file sareng folder anu dipikahoyong teras pencét "Mulangkeun" di handapeun. Anjeun tiasa ogé nyirian barang ku cekelan anu panjang, tanpa mencét "Robah".
  3. Pikeun mupus sampah sacara lengkep, pencét tombol "Hapus".
  4. Upami anjeun hoyong mupus file sareng folder masing-masing tina bin ulang, anggo cara anu sami sapertos dina léngkah munggaran, tapi saatos milih file na, pencét "Hapus".

Poto Daur mulang Bin dina Galeri

Aplikasi Galeri Samsung ogé ngagaduhan tempat sampah pikeun poto anu dihapus sareng gambar anu sanés. Kagunaanna henteu béda ti tempat sampah kanggo file:

  1. Pikeun muka tempat sampah, pencét tombol ménu aplikasi Galeri sareng buka item daur ulang.
  2. Dina tempat sampah, ku némpél "Édit" anjeun tiasa milih poto anu anjeun pikahoyong teras mulangkeun atanapi ngahapus. Restorasi dilakukeun ka lokasi anu sami dina mémori telepon dimana poto aslina disimpen.
  3. Upami pilihan "Sampah" henteu muncul, anjeun tiasa ngaktipkeunana: buka pilihan "Setélan" dina menu anu sami, panggihan tombol "Sampah" teras set kana "Hurungkeun".
  4. Lokasi aktual file dina Galeri Recycle Bin nyaéta folder sistem kalayan data aplikasi
    Android / data / com.sec.android.gallery3d / file / .trash

    File-file dina folder ieu sanés poto JPEG anu normal. Upami anjeun mupus cache sareng data dina Galeri, anjeun ogé tiasa kaleungitan eusi tempat sampah.

Pidéo pidéo

 

Upami anjeun masih gaduh patarosan anu aya hubunganana sareng pangoperasikeun karanjang balanja dina telepon sélulér Samsung, taroskeun kana koméntar - saur solusina bakal dipendakan.