Sambungan pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome

Ayeuna Google Chrome mangrupikeun browser anu paling terkenal di dunya, akibatna, sajumlah éksténsif dileupaskeun pikeun éta, mangaruhan pungsionalitas umum program. Aya plugins khusus anu tujuan utamina nyaéta pikeun nambihan pilihan pikeun ngaunduh musik tina situs anu sanés. Sababaraha utiliti ieu ngan ukur dianggo sareng sumber wéb anu khusus, sedengkeun anu sanés nyobian néwak sadaya host anu mungkin. Salajengna, kami hoyong ngobrol sareng anjeun langkung rinci ngeunaan solusi anu pang populerna pikeun ngaunduh musik, janten anjeun tiasa ngajajah aranjeunna sareng milih anu paling cocog pikeun anjeun.

SaveFrom.net.

SaveFrom.net ayeuna tiasa dianggap salah sahiji panyambung browser anu paling umum sacara umum. Éta ngamungkinkeun anjeun ngaunduh pidéo sareng musik tina sababaraha situs, sapertos RuTube, YouTube, VKontakte, sareng Odnoklassniki. Pamaké tiasa milih pormat sateuacan ngaunduh, janten bahkan hiji lagu musik tunggal tiasa didownload dina format MP3. Sadaya ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo SaveFrom.net unggal dinten tanpa kasusah.

Nanging, perlu dijelaskeun yén tambihan parantos dikaluarkeun ti toko resmi Chrome, sabab bahkan pamekar nyalira ngalaporkeun. Aranjeunna ogé parantos marios paréntah panginstalan sabab pangguna pemula sering bingung sareng urutanna. Dina waktos ayeuna, aplikasi SaveFrom.net dilaksanakeun dina skrip pikeun plugin MeddleMonkey sareng dipasang sasarengan sareng éta. Anjeun tiasa maca langkung seueur detil ngeunaan halaman MeddleMonkey resmi ku ngaklik link ieu.

Unduh SaveFrom.net

UnduhHelper

DownloadHelper mangrupikeun tambahan universal anu tiasa dianggo sareng ampir sadaya situs streaming musik populér. Prinsip alat ieu rada bénten sareng anu parantos kami ngajelaskeun di luhur, sabab henteu nambihan tombol misah pikeun diunduh, tapi ogé néwak lagu-lagu anu diputar dina ménu utami. Nyaéta, mimitina anjeun kedah mimiti muterkeun lagu teras buka menu DownloadHelper. Di dinya rékaman saluyu dipilih sareng parameter sanésna diatur, sapertos format file. Teras unduhan otomatis kana folder panyimpenan unduhan standar dimimitian.

Pamekar DownloadHelper ogé nyarankeun ngagunakeun aplikasi anu misah pikeun komputer, anu logna bakal diarahkeun kanggo diunduh. Éta henteu merenah pikeun ngagunakeunana, kumargi operasi anu sami dilaksanakeun langsung dina panyungsi tanpa aya masalah. Nanging, upami anjeun ngarencanakeun ngaunduh sadaya waktos, anjeun kedah ningali program pikeun nyederhanakeun prosés kéngingkeun musik sakedik.

Unduh DownloadHelper

MediaSave

Salaku pelengkap salajengna, kami nyarankeun yén anjeun ningali MediaSave. Éta tiasa dianggo dumasar kana prinsip anu sami sareng anu sateuacanna. Nalika diaktipkeun dina situs anu tangtu, MediaSave ngalakukeun milarian rékaman audio teras nawiskeun pikeun ngaunduh bahan-bahan anu kapendak. Di dieu anjeun gaduh sadayana inpormasi ngeunaan lagu, kalebet ukuran, format sareng bit rate. Salaku tambahan, aya setélan anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeunana pikeun situs khusus, nyaéta, dimana waé anjeun tiasa nganonaktifkeun penyuluhan atanapi nempatkeun ménu dina salah sahiji bagéan jandéla pangotéktak.

Upami teu kitu, MediaSave ampir teu aya fitur, tapi perlu diperhatoskeun yén utiliti na ngadukung seueur format audio, sahingga leres ngadeteksi eusi tina ampir situs mana waé. Baca pedaran lengkep aplikasi sareng unduh ti toko Chrome resmi ku ngaklik tautan ieu.

Unduh MediaSave ti toko wéb Google

Pengunduh musik

Ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis ekstensi anu cukup standar anu disebat Music Downloader. Éta tiasa dianggo dina prinsip nangtukeun lagu anu ayeuna diputer dina tab. Upami ekstensi tiasa dianggo dina modeu aktip, nalika playback anjeun tiasa muka ménu na ku ngaklik ikon dina palang luhur browser, sareng langsung pilih lagu pikeun diunduh. Unduhan otomatis bakal ngamimitian sareng file MP3 bakal ditempatkeun dina folder unduhan standar.

Catet yén Music Downloader berinteraksi saé sareng ampir sadayana jasa populér dimana playback musik sayogi. Kadang-kadang masalah dititénan ku jaringan sosial VKontakte, tapi dina kaseueuran kaayaan éta direngsekeun ku muat ulang halaman sareng mimitian muterkeun deui. Kami tiasa mastikeun nyarankeun aplikasi ieu pikeun pangguna anu hoyong kéngingkeun lagu anu saé pikeun panyimpenan lokalna gancang-gancang.

Unduh Music Downloader ti Google Webstore

Downloader Video sareng Musik

Pengunduh Pidéo & Musik mangrupikeun tambihan anu sanés anu sami sareng anu tiheula, anu henteu ngan ukur mendeteksi musik anu nuju diputer, tapi ogé pidéo na. Kami moal ngémutan teuing, sabab tiasa dianggo dina prinsip anu sami sareng solusi anu dibahas di luhur.

Ngeunaan Downloader Pidéo & Musik kami hoyong ngan ukur ngan hiji jéntré: nalika uji coba éksténsif pidéo henteu tiasa diunduh ti YouTube, sanaos dina situs sanés sadayana jalan saé. Upami anjeun hoyong unduh ngan ukur musik, kasulitan ieu moal mangaruhan interaksi sareng aplikasi pisan.

Unduh Video & Music Downloader ti Google Webstore

Unloader universal

Ngabuburit daptar pangunduh universal urang mangrupikeun tambahan anu leres-leres didaptarkeun Universal Downloader. Fungsina ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahartikeun henteu ngan ukur eusi dina bentuk musik, tapi ogé ngalegaan ka poto sareng video. Maka, urang tiasa nyimpulkeun yén aplikasi ieu bakal janten alat anu épéktip pikeun pangguna anu unggal dinten kedah ngaunduh sababaraha bahan tina Internét, kalebet lagu musik. Teu aya anu istiméwa ngeunaan cara Universal Downloader jalan: nalika situs dibuka, éta mimiti nyeken sareng nembongkeun barang-barang anu aya pikeun diunduh dina ménu.

Peta Universal Downloader dugi ka jasa wéb anu populér sapertos SoundCloud, Deezer, YouTube, VKontakte, sareng seueur deui anu sanés. Perlu dicatet yén nalika anjeun maénkeun aliran atanapi podcast online, alat ieu ogé bakal ngamimitian néwakna, anu anjeun tiasa ngeureunkeun iraha waé sareng kéngingkeun file akhir nganggo pidéo atanapi musik dina komputer anjeun. Universal Downloader mangrupikeun aplikasi anu dikonfirmasi sareng disebarkeun gratis di toko Chrome resmi.

Unduh Universal Downloader ti toko wéb Google

VkOpt

Salaku bagian tina tulisan dinten ieu, urang hoyong nyarios sababaraha kecap ngeunaan solusi pokus heureut anu parantos didamel pikeun ngaunduh musik tina sumber anu tangtu. Salaku conto, VkOpt ukur tiasa dianggo sareng jaringan sosial VKontakte, sareng kamampuan ngaunduh rékaman audio naon waé mangrupikeun salah sahiji tina seueur fitur anu ditambihan ku cara masang extension ieu. Upami anjeun nganggo jaringan sosial ieu unggal dinten sareng hoyong kéngingkeun sajumlah tambahan tina pilihan tambahan anu ngalegaan kamampuan jasa, kami nyarankeun anjeun merhatoskeun alat khusus ieu.

Ngunduh musik di dieu lumayan langsung. Saatos dipasang, anjeun bakal ningali yén ikon anu misah sareng panah nunjuk ka handap parantos ditambihan kana bagian lagu. Ngaklik éta sacara otomatis ngamimitian unduhan. Hijina kakurangan VkOpt nyaéta kabutuhan pamasangan manual ngalangkungan modeu pamekar di Google Chrome, sabab aplikasi na henteu sayogi di toko resmi.

Unduh VkOpt.

VK Music Saver.

Sanaos nami plugin VK Music Saver nyarios yén éta dirancang pikeun ngaunduh musik ti VKontakte, para pengembang nyarankeun yén ngaunduh file MP3 tina situs sanés ogé, nambihan tombol anu cocog pikeun pamaén anu ngamimitian operasi ieu. Kami tiasa sacara aman nyarankeun VK Music Saver pikeun pangguna anu teras-terasan nganggo jaringan sosial di luhur langkung sering, kumargi tambahan ieu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh leres-leres disk atanapi langsung sadaya lagu anu ditambihan kana daptar puter tanpa aya masalah.

Unduh VK Music Saver ti toko wéb Google

Oktool

OkTools mangrupikeun penyuluhan penultimate anu bakal urang bahas dina tulisan urang ayeuna. Éta ditujukeun pikeun pangguna sumber wéb Odnoklassniki sareng nambihan alat pikeun ngaunduh musik ngan ukur dina situs ieu. Tina ieu urang tiasa nyimpulkeun yén pilihan ieu bakal cocog ngan ukur pikeun pangguna anu aktip nganggo OK sareng hoyong sacara rutin ngaunduh lagu tina perpustakaan anu sayogi. Catet yén plugin OkTools ngagaduhan seueur pilihan anu langkung seueur anu dilaksanakeun langsung saatos dipasang. Pikeun terang aranjeunna sadayana anu anjeun tiasa dina marios dina halaman wéb kami ku ngaklik tombol di handap.

Unduh OkTools

OK Musik

Hayu urang sebutkeun deui aplikasi fokus sempit anu disebut OK Music. Éta ogé kagolong kana jasa Odnoklassniki, tapi teu sapertos wakil anu sateuacanna éta henteu nambihan seueur pilihan tambahan, tapi ditujukeun ngan ukur pikeun ngaunduh rékaman audio. Ku margi ka menu saluyu caket tombol éta Ulin. anjeun bakal perhatoskeun ikon anyar. Mencet ikon ieu ngamimitian unduhan otomatis lagu anu dipilih kana komputer. Upami teu kitu, OK Music teu ngagaduhan fitur khusus.

Unduh OK Music ti toko wéb Google

Daptar anu disusun tina ekstensi populér pikeun browser Google Chrome ngamungkinkeun ngaunduh musik tina sababaraha situs. Daptar ieu tiasa diteraskeun sareng belasan aplikasi anu sanés, tapi sadayana dianggo dina prinsip anu sami sareng kirang dikenal tibatan solusi anu disebatkeun. Diajar ulasan detil unggal plugin pikeun milih anu pangsaéna pikeun anjeun sareng ngagaduhan kamampuan pikeun ngaunduh lagu iraha waé.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?