Fitur Google Chrome ékspérimén

Upami anjeun pangguna Google Chrome anu berpengalaman, anjeun panginten bakal resep terang yén panyungsi anjeun ngagaduhan bagian anu ageung sareng sababaraha pilihan rusiah sareng setélan tés pikeun browser.

Bagéan anu misah tina Google Chrome, anu henteu tiasa diaksés tina ménu peramban anu biasa, ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun setélan eksperimen tina Google Chrome, sahingga nguji sababaraha pilihan pikeun ngembangkeun browser deui.

Pamekar Google Chrome rutin ngalebetkeun sadaya berita kana peramban, tapi éta henteu langsung muncul dina vérsi ahir, tapi saatos sababaraha bulan diuji ku pangguna.

Dina gilirannana, pangguna anu badé nyayogikeun fungsi panyungsi na sacara anyar sacara rutin nganjang ka bagian anu disumputkeun tina peramban sareng fungsi eksperimen sareng ngatur setélan tambahan.

Kumaha carana muka bagian fungsi ékspérimén tina Google Chrome

Catet yén kumargi seueurna fitur aya dina pamekaran sareng uji coba, aranjeunna tiasa nedunan kirang saéna. Ogé, pamekar tiasa nyabut fitur atanapi fungsionalitas naon waé, nyababkeun anjeun kaleungitan aksés kana éta fitur.

  1. Upami anjeun mutuskeun angkat ka bagian pangaturan anu disumputkeun tina Google Chrome, tuturkeun tautan ieu dina bilah alamat panyungsi anjeun:

    chrome://flags

  2. Anjeun bakal ningali jandéla sareng daptar seueur fitur eksperimen. Gigireun unggal fungsi aya pedaran pondok dina basa Inggris anu ngungkabkeun tujuanana.

  3. Pikeun ngaktipkeun pungsi, pilih tombol di belah katuhueun pungsi (biasana dina "Ditumpurkeun".) sareng nyetél nilai énggal "Diaktipkeun". Lumangsungna dina cara nu sami sareng sadaya setting anu dipikaresep.

  4. Pikeun ngarobih, anjeun kedah ngabalikan browser; Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina tombol di handapeun jandéla Tombol "Luncurkeun Ayeuna"..

  5. Upami panyungsi wéb mimiti gagal atanapi anjeun ngan ukur nganonaktifkeun setélan énggal, balik deui ka halaman fitur eksperimen sareng pilih tombol di luhur halaman "Reset sadayana janten standar".. Google Chrome bakal dihirupkeun deui sareng sadaya set anu sateuacana bakal dinonaktipkeun.

Fitur ékspérimén Google Chrome mangrupikeun fitur énggal pikeun browser anjeun. Nanging, diperhatoskeun yén sababaraha fitur ékspérimén sigana bakal tetep ékspérimén atanapi bahkan ngaleungit.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?