Pasang game dina PlayStation 3 anjeun tina USB stick

Masang kaulinan dina PlayStation Anjeun 3 tina USB stick konsol game PlayStation 3 Sony masih pohara populér kalayan gamers kiwari, mindeng alatan ayana kaulinan ekslusif teu porting ka generasi saterusna. Pikeun masang aplikasi anu langkung merenah, anjeun tiasa nganggo panyimpenan Flash. … baca leuwih

Sambungkeun PS4 kana laptop via HDMI

Sambungkeun PS4 ka laptop via HDMI Ayeuna konsol video game PS4 henteu ngan pangkuatna, tapi ogé ngabalukarkeun pasar, laun unseating sadaya pesaing. Unggal taun seueur éksklusif dileupaskeun pikeun anjeunna, anu ngan ukur nyababkeun minat pangguna sareng kakuatan ... baca leuwih

Cara pikeun nyambungkeun PS3 kana komputer

Cara pikeun nyambungkeun PS3 kana komputer

Cara pikeun nyambungkeun PS3 ka komputer Sony PlayStation 3 konsol game pohara populér sahingga loba pamaké kudu ngaliwatan prosedur pikeun nyambungkeun ka PC. Ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara gumantung kana kabutuhan anjeun. Urang bakal ngobrol ngeunaan sagala nuansa ngeunaan sambungan engké di… baca leuwih

Kumaha carana leres ngecas Dualshock 4 controller

Kumaha leres ngecas Dualshock 4 controller Métode 1: Nganggo PS4 Solusi optimal pikeun ngecas controller anu dimaksud nyaéta ngamangpaatkeun kamampuan konsol éta sorangan. Metodeu anu pangpayunna sareng panggampangna nyaéta nyambungkeun DualShock 4 sareng konsol salami pertandingan: anjeun moal tiasa ngalihkeun panon anjeun tina pertandingan, bari… baca leuwih

Sambungkeun PS3 kana laptop liwat HDMI

Nyambungkeun PS3 ka laptop via HDMI Konsol kaulinan Sony PlayStation 3 boga port HDMI dina desain na, nu ngidinan konsol disambungkeun ku kabel husus ka televisi atawa monitor pikeun gambar jeung kaluaran sora, lamun téknik nu luyu. panyambungna. The… baca leuwih

Masang game dina PSP nganggo komputer

Masang game dina PSP nganggo komputer

Masang kaulinan dina PSP maké komputer Konsol genggam Sony PlayStation Portable meunang cinta pamaké sarta masih relevan, sanajan geus lila teu dihasilkeun. Anu terakhir nyiptakeun masalah sareng kaulinan: cakram beuki sesah milarian sareng konsol PS Network ... baca leuwih

Kumaha ngabongkar hiji PS4 controller

Kumaha ngabongkar pangontrol PS4 Penting! Sadaya tindakan anu dijelaskeun di handap mangrupikeun résiko anjeun nyalira. Lengkah 1: Persiapan Sateuacan ngamimitian prosedur, ruang kerja sareng alat kedah disiapkeun. Pilihan anu pangsaéna bakal janten méja datar anu ageung kalayan mat antistatik pikeun dianggo dina éléktronika. Setel… baca leuwih

Nyambungkeun konsol game PS4 ka monitor tanpa HDMI

Nyambungkeun konsol game PS4 ka monitor tanpa HDMI

Nyambungkeun konsol game PS4 ka monitor tanpa HDMI Hanjakalna, teu kabeh pamaké boga kasempetan pikeun ngamutahirkeun monitor maranéhanana, jadi loba terus dianggo dina nu geus aya, fitur nu geus rada luntur. Salah sahiji kalemahan utama alat anu langkung lami nyaéta kurangna… baca leuwih

Format pidéo anu dirojong ku PSP

Format pidéo anu dirojong ku konsol kaulinan PlayStation Portabel PSP Sony tetep relevan sahenteuna pikeun kamampuan multimédiana: alat éta tiasa maén musik sareng pidéo. Aya masalah sareng anu terakhir sanaos, sabab PSP henteu "ngarti" sadaya format pidéo, anu badé urang bahas ... baca leuwih

Kumaha nyambungkeun pengendali kadua ka PlayStation 4 anjeun

Kumaha nyambungkeun controller kadua ka PlayStation Anjeun 4 Nyambungkeun gamepad kadua Nyambungkeun kadua Dualshock 4 dipigawé ku nyieun hiji profil pamaké cocog, pinuh atawa tamu. Sambungan mimiti controller anyar ngan mungkin via kabel USB, jadi sambungkeun kadua alat eta. Tahan… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun Sony PlayStation Portable ka Wi-Fi

Kumaha nyambungkeun Sony PlayStation Portabel anjeun ka Wi-Fi Salah sahiji inovasi PSP nya éta kamungkinan nyambungkeunana ka jaringan Wi-Fi, boh pikeun kaulinan multiplayer boh pikeun aksés Internét. Salajengna, kami hoyong ngenalkeun anjeun kana prosedur pikeun nyambung ka jaringan nirkabel dina konsol ieu, ogé alesan… baca leuwih

Émulator Sega konsol pikeun PlayStation Portable

Sega konsol emulators pikeun PlayStation Portabel Perpustakaan kaulinan aya pikeun konsol handheld PSP cukup éksténsif, tapi sababaraha boga rewel bisa manggihan eta cukup. Di dieu aranjeunna sumping ka bantosan émulator sistem kaulinan anu sanés, khususna konsol Sega, anu urang badé bahas dina tulisan… baca leuwih

Kumaha ngamutahirkeun konsol Sony PlayStation Portable

Kumaha ngapdet konsol Sony PlayStation Portabel Sakur alat éléktronik tiasa dianggo sabagian berkat firmware, sakumpulan program komputer anu tanggung jawab pikeun interaksi sadaya komponén alat. Dekoder PSP ogé ngagaduhan jinis parangkat lunak ieu, sareng ayeuna kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha cara ngarobih. Kumaha flash PSP ka... baca leuwih

Pareuman controller tanpa mareuman PlayStation 4

Mareuman controller tanpa mareuman PlayStation 4 Métode 1: Kombinasi tombol Pilihan panggampangna pikeun ngahurungkeun Dualshock 4 tanpa lengkep nganonaktipkeun konsol nyaéta ngagunakeun kombinasi tombol "Playstation". jeung "Pilihan". - tahan aranjeunna sakitar 10 detik, teras controller kedah pareum. Upami indikasi lampu ngaleungit, padamelan… baca leuwih

Nyababkeun kontributor PlayStation 4 henteu ngecas

Nyababkeun PlayStation 4 Controller Henteu Ngecas Cukang lantaranana 1: Kagagalan Parangkat Lunak Varian modéren tina controller PlayStation 4 nyaéta alat anu kompleks sareng motherboard sareng firmware proprietary sorangan. Sapertos dina kasus alat anu sami, ti waktos ka waktos aya sababaraha kasalahan parangkat lunak, sapertos… baca leuwih

Sambungkeun hard drive éksternal ka PS4

Nyambungkeun hard drive éksternal kana PS4 Konsol kaulinan vidéo PS4 ayeuna dianggap pangalusna jeung laris di dunya. Beuki loba pamaké resep maén dina alat tina tipe ieu tinimbang dina PC. Peluncuran konstan produk anyar, éksklusif sareng jaminan… baca leuwih

Ngecas konsol Sony PlayStation Portable

Ngecas konsol Sony PlayStation Portabel Kauntungan utama konsol game portabel nyaéta kamungkinan maén di mana waé. Disadiakeun ku batré atawa batré rechargeable. Jinis kakuatan anu terakhir ieu dilaksanakeun dina konsol PSP, sareng di handap ieu urang bakal ngobrol ngeunaan subtleties sareng fitur ngecas alat ieu. … baca leuwih

Kumaha nyambungkeun headset bluetooth ka ps4

Kumaha nyambungkeun headset Bluetooth ka PS4 Inpormasi penting Teu mungkin pikeun nyambungkeun headset nirkabel langsung ka decoder anu dimaksud: adaptor anu dipasang henteu cocog sareng alat audio, sareng ngingetkeun anjeun nalika anjeun nyobian nyambungkeunana. Sanajan kitu, aya solusi - artikel di handap ieu dedicated ka review maranéhanana. Métode... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online