Naon anu kedah dilakukeun upami cai asup kana panyaturna

Naon anu kedah dilakukeun upami cai asup kana panyaturna

Naon anu kudu dilakukeun lamun cai asup kana spéker Penting! Métode anu dijelaskeun dina tulisan ieu pikeun ngaleungitkeun Uap tina speaker henteu ngajamin pamulihan pinuh ku alat sélulér. Upami mungkin, hubungi pusat jasa pikeun pitulung profésional. Baca ogé: Naon anu kudu dilakukeun upami telepon macét… baca leuwih

Milarian telepon pinter Android sareng iPhone

Pilarian pikeun smartphone Android sarta iPhone Kaleungitan telepon anjeun teu acara pikaresepeun, tapi mindeng nilai greatest malah teu telepon sorangan, tapi data dina eta. Masih, alat sélulér tiasa sareng kedah dipilarian. Ieu kumaha carana milarian telepon Android atanapi ios anu leungit. … baca leuwih

Naha kuring henteu nampi SMS dina telepon kuring

Naha kuring henteu nampi SMS dina telepon kuring Pamaké alat sélulér modéren komunikasi via SMS standar beuki jarang, tapi ngalangkungan aranjeunna yén konfirmasi seueur operasi lumangsung (otorisasi dina aplikasi, transfer bank, jsb.). Sareng upami pesen henteu sumping dina kaayaan éta,… baca leuwih

Kumaha cara miceun akun Twitter tina telepon anjeun

Kumaha mupus akun Twitter tina telepon anjeun Jaringan sosial Twitter anu populér sayogi dina browser PC sareng dina alat sélulér, dimana éta disayogikeun salaku aplikasi mandiri. Ngaliwatan anu terakhir anjeun henteu ngan ukur tiasa berinteraksi sareng jasa anu langkung nyaman, tapi ogé ngahapus akun anjeun... baca leuwih

Rékam telepon dina telepon sélulér

Ngarékam telepon dina telepon sélulér Dina sababaraha kasus, sapertos rundingan penting atanapi diskusi anu engké bakal dianggo salaku bukti atanapi konfirmasi tina hiji hal, panginten kedah ngarékam paguneman telepon. Ieu tiasa dilakukeun dina alat Android sareng iPhone. Maca ogé: Kumaha ngarékam pidéo layar telepon… baca leuwih

Kumaha Ngunduh Musik tina VK kana Telepon Android sareng iPhone

Kumaha Ngunduh Musik tina VK kana Telepon Android sareng iPhone

Kumaha pikeun ngundeur musik tina VK ka telepon Android sarta iPhone Jaringan sosial populér VKontakte geus salawasna narik panongton, kaasup alatan perpustakaan badag rekaman audio, resmi jeung teu ukur. Sigana dugi ka ayeuna musik ieu tiasa diunduh sacara praktis tanpa masalah, sanés ngan ukur dina komputer,… baca leuwih

Cageur riwayat dihapus dina panyungsi mobile

Cageur riwayat dihapus dina panyungsi mobile

Pulihkeun sajarah anu dihapus dina panyungsi sélulér Logging halaman anu didatangan mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling merenah dina browser wéb modern, anu ogé sayogi dina alat sélulér. Nanging, sakapeung pangguna sacara salah atanapi teu kahaja ngahapus sajarah browsingna, sareng ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan naha éta mungkin… baca leuwih

Mindahkeun kontak tina hiji telepon kana telepon anu sanés

Nransferkeun kontak tina hiji telepon ka telepon nu sejen Sanajan nelepon geus lain pungsi utama telepon, éta téh kontak nu disimpen dina mémori, babarengan jeung data pribadi sejenna, nu nyadiakeun nilai paling ka pamaké. Nalika anjeun ngagentos alat sélulér anjeun ku anu énggal atanapi ngarusak éta, anjeun tiasa mendakan diri anjeun… baca leuwih

Kumaha mersihan cache telepon anjeun

Kumaha mupus cache telepon anjeun Sistem operasi sélulér, ogé aplikasi anu dipasang di lingkunganana, dina prosés panggunaan aktip sareng jangka panjang, nampi cache - data sareng file sampah, anu dina waktosna tiasa ngeusian rohangan anu lumayan. komputer, mémori (boh fisik sareng RAM). Pikeun ngahindarkeun masalah… baca leuwih

Milarian telepon anu leungit

Milarian telepon anu leungit Telepon anjeun tiasa leungit atanapi dipaling, tapi anjeun bakal mendakanana tanpa seueur kasusah, sabab pamekar smartphone modern sareng sistem operasi pikeun aranjeunna parantos ngurus éta. Sistem nyukcruk jalan Sadaya smartphone modern gaduh sistem lokasi anu diwangun: GPS, Beidou sareng GLONASS... baca leuwih

Balikkeun kontak anu dihapus dina telepon

Mulangkeun kontak anu dipupus dina telepon Kontak anu disimpen dina buku alamat alat sélulér modern sering ngandung henteu ngan ukur data penting sapertos nami sareng nomer jalma, tapi ogé email, tanggal lahir, alamat, jsb. nomer telepon damel, jsb. Alatan… baca leuwih

Pilarian terang IMEI tina hapé

Panggihan IMEI telepon sélulér IMEI mangrupikeun pangidentifikasi alat sélulér internasional, nomer unik anu dianggo pikeun pariksa kaaslian telepon sareng sanés ngan ukur éta. Kabutuhan pikeun terang éta tiasa timbul pikeun sababaraha alesan, sareng ayeuna kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ngalakukeunana dina smartphone Android sareng Apple iPhone. Baca… baca leuwih

Aktipkeun panerus telepon dina Android sareng iPhone

Aktipkeun telepon diteruskeun dina Android sarta iPhone Sadaya smartphone modern dilengkepan pungsi diteruskeun panggero mangpaat nu ngidinan Anjeun pikeun neraskeun telepon asup ka hiji nomer ka nu sejen. Ieu pasti bakal mangpaat nalika anjeun roaming atanapi nganggo kartu SIM sareng alat sélulér anu béda. Tapi pikeun… baca leuwih

Pamasangan VKontakte dina telepon pinter Android sareng ios

Pamasangan VKontakte dina telepon pinter Android sareng ios

Masang VKontakte dina smartphone Android sareng ios Jaringan sosial VKontakte (VK) populer pisan di bagian bumi Internét. Seueur, khususna pangguna anu teu ngalaman, nganjang halaman wéb anjeun sacara éksklusif ngalangkungan browser dina PC, henteu terang yén kamampuan sareng fungsionalitasna tiasa diaksés… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami telepon henteu hurung

Naon anu kudu dipigawé lamun telepon teu ngahurungkeun Smartphone dumasar kana sistem operasi mobile modern - Android, iOS jeung Windows Mobile - kadang teu ngahurungkeun atawa ngahurungkeun intermittently. Masalahna tiasa hardware atanapi software. Panyabab umum nalika telepon dihurungkeun Alesan kunaon… baca leuwih

Nyalin poto tina telepon kana komputer

Niron poto tina telepon ka komputer Poto nu dicandak ku kaméra smartphone atawa diundeur ka dinya ti Internet bisa gancang atawa engké kudu diundeur ka komputer, contona, nyieun cadangan atawa ngolah poto eta leuwih merenah dina layar nu leuwih gede. badag. Aya sababaraha cara pikeun ngalakukeunana, parantos… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Yandex panelepon ID

Kumaha cara ngaktipkeun ID panelepon Yandex Salah sahiji seueur jasa Yandex nyaéta ID panelepon, anu ngamungkinkeun anjeun terang saha anu nelepon sareng pikeun tujuan naon. Anjeun tiasa masang sareng nganggo éta dina smartphone Android sareng iPhone anjeun. Maca ogé: Kumaha Aktipkeun Neraskeun Telepon Dina Telepon Android Anjeun… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami telepon hurung deui nyalira

Naon anu kudu dipigawé lamun telepon balikan deui ku sorangan Perkara teu sabaraha pamekar sistem operasi mobile nyobian pikeun ngaronjatkeun aranjeunna sarta ngaronjatkeun stabilitas operasi, sababaraha masalah teu bisa dihindari. Salah sahiji anu paling pikaresepeun nyaéta kasus yén alat sacara acak mimiti rebooting. Dina tulisan ieu urang bakal ngabahas naha… baca leuwih

Buka file ZIP dina telepon

Ngabuka file ZIP dina telepon Sistem operasi ios sareng Android, dimana sadaya smartphone modern tiasa dianggo, gaduh seueur bédana, sareng salah sahiji anu paling kasohor nyaéta pendekatan pikeun damel sareng file. Sareng tetep, anu kahiji sareng anu kadua ngamungkinkeun anjeun muka file ZIP, sanaos dilakukeun dina… baca leuwih

Ngarobih rington dina iPhone sareng Android

Ngarobah rington dina iPhone jeung Android Loba nu boga smartphone salaku rington geus lila geus biasa masang salah sahiji nu sadia dina perpustakaan rington basa, tapi kadang maranehna masih hayang ngarobah éta. Tulisan ieu bakal dikhususkeun pikeun kumaha ngalakukeunana. Baca ogé: Kumaha carana ngarobah ... baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami teu aya sora dina telepon

Naon anu kudu dipigawé lamun teu aya sora dina telepon Salah sahiji fungsi pangpentingna smartphone mana wae - baranahan sora, diperlukeun henteu ngan keur paguneman, tapi ogé pikeun ngadengekeun audio jeung nonton video, sarta ku kituna, lamun aya masalah jeung eta , aranjeunna kedah direngsekeun langsung. Di dieu kami nyarioskeun ka anjeun naon… baca leuwih

Ngarobih bahasa antar muka dina Android sareng iPhone

Robah basa panganteur dina Android sareng iPhone Biasana, pilihan basa sistem operasi dilakukeun nalika alat sélulér munggaran dikonpigurasikeun. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan dina tahap ieu atanapi ngan ukur hoyong ngarobih lokalisasi kana anu béda ti standar, baca tulisan di handap ieu pikeun terang kumaha… baca leuwih

Atur kecap akses dina iPhone sareng Android

Nyetel kecap akses dina iPhone sareng Android Android Smartphone Android ayeuna nawiskeun pilihan masang kodeu pin, konci grafik, atanapi kecap akses dina layar konci pikeun nyayogikeun tingkat kaamanan anu cocog, anu tiasa ditingkatkeun upami hoyong. Janten, upami smartphone anjeun dilengkepan… baca leuwih

Masang Instagram dina smartphone Android sareng ios

Pamasangan Instagram dina smartphone Android sareng ios Instagram mangrupikeun jaringan sosial populér anu museurkeun kana poto. Pikeun lila éta ngan sadia dina iPhone, lajeng aplikasi Android mucunghul lajeng versi PC. Dina tulisan urang ayeuna, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana masang klien jaringan sosial ieu dina… baca leuwih

Perbarui sistem operasi telepon

Ngamutahirkeun sistem operasi telepon Supados alat sélulér anjeun tiasa dianggo sacara produktif sareng stabil sabisa, perlu masang apdet sistem operasi dina waktos anu pas, tangtosna, salami aranjeunna masih dikaluarkeun ku produsén. Kami nyarioskeun ka anjeun kumaha ngalakukeunana dina smartphone iPhone sareng Android. Pembaruan tina… baca leuwih

Kumaha carana nyumputkeun aplikasi dina iPhone sareng Android

Kumaha nyumputkeun aplikasi dina iPhone sareng Android Android Sarana standar sistem operasi Android ngan ukur tiasa nyumputkeun aplikasi anu tos dipasang, sareng henteu sadayana. Prosedur sorangan henteu leres-leres nyumput, tapi nganonaktipkeun, saatos éta potong kompas ka program ngan saukur ngaleungit tina ménu utama sareng layar utama, sareng... baca leuwih

Balikkeun aplikasi anu dihapus dina iPhone sareng Android

Mulangkeun Aplikasi anu Dihapus dina iPhone sareng Android Henteu jarang pikeun pangguna smartphone ios sareng Android ngahapus aplikasi, tapi sakapeung ieu dilakukeun ku kasalahan atanapi mangrupikeun ukuran samentawis. Ku alatan éta, dina kaayaan kitu, Anjeun bisa jadi kudu Resort ka prosedur sabalikna - balikkeun, sarta kiwari kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha ... baca leuwih

Kumaha carana muka konci telepon upami anjeun hilap kana kecap akses

Kumaha muka konci telepon anjeun upami anjeun hilap sandi anjeun Telepon sareng tablet Android modern, ios sareng Windows Mobile gaduh kamampuan pikeun dikonci ti luar. Pikeun muka konci éta, anjeun kedah ngalebetkeun kode PIN, konci grafis, kecap akses atanapi nempatkeun ramo anjeun dina panyeken sidik (ngan ukur relevan pikeun… baca leuwih

Hapus halaman VKB tina telepon anjeun

Pupus halaman VKB tina telepon anjeun Vkontakte mangrupikeun jaringan sosial anu paling populér di bagéan Internét anu nyarios Rusia, kalayan langkung ti 150 juta pangguna anu kadaptar. Nanging, upami anjeun hoyong ngahapus halaman anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang bahkan ngalangkungan versi mobile situs éta. Kumaha mupus halaman VK anjeun… baca leuwih

Ngadamel email dina telepon

Jieun surelek dina telepon Android Sadaya ladenan surelek nu leuwih atawa kurang populér boga aplikasi Android sorangan. Diantarana nyaéta Gmail Google, Outlook Microsoft, ogé Yandex domestik, Rambler sareng Mail.ru. Anjeun tiasa ngadaptarkeun kotak énggal dina masing-masing, tapi éta sanés… baca leuwih

Aplikasi pikeun meungpeuk nelepon spam nganggo panelepon ID

Aplikasi pikeun meungpeuk nelepon spam nganggo panelepon ID

Aplikasi pikeun meungpeuk sauran spam sareng ID panelepon Dina taun-taun ayeuna kami parantos biasa kanyataan yén langkung ti satengah telepon anu kami tampi dina telepon sélulér kami henteu langkung ti spam telepon. Unggal dinten urang ningali dina layar telepon sélulér urang nomer telepon anu teu dipikanyaho, anu… baca leuwih

Kumaha ngahapus SMS dina iPhone sareng smartphone Android

Kumaha mupus SMS dina iPhone jeung Android smartphone Android Anjeun tiasa mupus talatah normal dina smartphone Android Anjeun, boh individual -hiji atawa sababaraha sakaligus- atawa sakaligus -sakabéh obrolan atawa sababaraha sahijina-. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih input… baca leuwih

Atur kecap akses dina aplikasi dina Android sareng ios

Nyetel kecap akses dina aplikasi dina Android sareng ios Android Dina smartphone sareng sistem operasi Android "murni" sacara standar teu aya kamungkinan pikeun nyetél kecap konci dina aplikasi, tapi henteu sesah ngaleungitkeun kakurangan ieu - anjeun ngan ukur kedah masang salah sahiji program khusus anu ngarengsekeun masalah ieu… baca leuwih

Pupus panyungsi tina telepon

Copot pamasangan browser tina telepon Pilihan 1: Browser pihak katilu Browser mangrupikeun aplikasi anu sami sareng anu sanés anu anjeun tiasa pasang nyalira dina smartphone anjeun. Dina rasa ieu, prinsip panyabutan na henteu béda ti operasi anu sami dina hubungan sareng aplikasi anu sanés. Disarankeun pikeun pangguna anu teu percaya diri… baca leuwih

Apdet pangotektak wéb smartphone anjeun

Ngamutahirkeun browser wéb smartphone Smartphone Android sareng ios mangrupikeun sarana utama aksés Internét pikeun seueur pangguna. Pamakéan Wéb World Wide anu nyaman sareng aman nunjukkeun pembaruan browser anu pas, sareng ayeuna kami badé nyarioskeun ka anjeun kumaha ngalakukeunana. Android Aya sababaraha cara pikeun ngapdet browser dina Android: a... baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami telepon henteu ningali kartu SIM

Naon anu kudu dipigawé lamun telepon teu ningali kartu SIM Sanajan kanyataan yén dina taun panganyarna pungsionalitas utama telepon, atawa leuwih spésifik smartphone, disadiakeun ngaliwatan sambungan Internet maranéhanana (utamina nirkabel), komunikasi normal ngaliwatan telepon jeung téks tetep relevan. . … baca leuwih

Nyambungkeun Dualshock 4 kana telepon

Nyambungkeun Dualshock 4 ka Telepon Android The PlayStation 4 proprietary gamepad cukup mungkin pikeun nyambung ka smartphone Android Anjeun duanana kabel jeung nirkabel. Operasina saderhana pisan - turutan petunjuk dina tulisan dina tautan di handap ieu. Maca deui: Kumaha nyambungkeun Dualshock 4 anjeun ka Android ios… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun kana Internét dina telepon anjeun

Kumaha nyambungkeun ka Internét dina telepon Sistem operasi sélulér ngan ukur cangkang dimana jasa sareng aplikasi, boh standar sareng pihak katilu, beroperasi. Tapi pamakéan pinuh na, dina kalolobaan kasus, teu mungkin tanpa aksés Internet. Dina tulisan ieu kami bakal ngobrol ngeunaan cara ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeunana dina iPhone sareng… baca leuwih

Tambihkeun poto kana Instagram tina telepon anjeun

Tambihkeun poto ka Instagram tina telepon Pangguna anu teu berpengalaman anu parantos masang aplikasi klien Instagram dina teleponna pikeun kahiji kalina gaduh seueur mamang ngeunaan panggunaanana. Salah sahijina, nyaéta kumaha carana nambahkeun poto ti telepon, urang bakal ngajawab dina artikel urang kiwari. Baca ogé: Kumaha carana masang ... baca leuwih

Nyambungkeun alat sélulér kana komputer

Nyambungkeun alat sélulér ka komputer Seuseueurna pamaké modéren henteu ngan ukur gaduh komputer pribadi, tapi ogé alat sélulér anu dianggo salaku kaméra saku poto sareng pidéo, alat pencitraan sareng dokuméntasi, sareng salaku pamuter musik. Pikeun mindahkeun file tina alat portabel anjeun ka… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami telepon kontak sareng cai

Naon anu kudu dipigawé lamun telepon datang kana kontak jeung cai Salila pamakéan smartphone Anjeun, rupa-rupa mishaps bisa lumangsung, kayaning turun kana cai. Untungna, smartphone modern kirang sénsitip kana cai, jadi lamun kontak jeung cairanana éta sakeudeung, anjeun bisa meunang jauh jeung sieun saeutik. … baca leuwih

Kumaha terang upami telepon anjeun cocog sareng 4G

Kumaha terang upami telepon anjeun cocog sareng 4G

Kumaha terang upami telepon anjeun ngadukung 4G Sanaos kanyataan yén Internét 3G sélulér parantos lami diganti ku 4G / LTE anu langkung gancang, sareng sékrési 5G anu énggal, sacara signifikan ngalegaan aranjeunna, henteu jauh, seueur anu masih ngagunakeun rélatif lami. telepon, atanapi langkungna, telepon… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online