Upami anjeun hoyong ngahubungi tim ti ik4 Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sababaraha cara, sapertos dina jaringan kami sapertos Facebook, Twitter, jsb.

Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami ku email, kuring bakal ngantunkeun email upami anjeun peryogi bantosan naon waé anu aya hubunganana sareng halaman ik4. Surat: ik4oficial@gmail.com kami pikeun naon waé anu ditawarkeun ka anjeun.

Upami anjeun pikir kami ngalanggar hukum naon waé atanapi aya hal anu anjeun henteu resep, anjeun tiasa ngahubungi kami kalayan senang, kami bakal nyobian ngahubungi gancang-gancang.