Hurungkeun mikropon iPhone

Metode 1: Setélan Sistem

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaktipkeun mikropon dina alat ios, pikeun hiji alesan atawa sejen, ngaliwatan sababaraha bagian tina setélan sistem, nu sawaréh numbu ka unggal lianna. Lamun aplikasi nu dipikahoyong teu kapanggih dina kategori konfigurasi commented, pastikeun pikeun nempo dua solusi panungtungan dina manual.

Pilihan 1: Setélan Privasi

Kontrol aksés mikropon sayogi dina setélan "Privasi"ayana dina kaca imah sistem «Setélan».. Di dieu anjeun kedah milih kategori anu ditandaan "Mikropon". sareng dina layar salajengna, pake geseran ngalawan aplikasi anu dideteksi.

Perhatosan khusus kana setélan individu unggal aplikasi anu dipasang, anu tiasa dibuka ku cara ngarampa salah sahiji elemen di handapeun sistem. «Setélan». Upami aplikasi saacanna ngirim pamundut data, anjeun tiasa ngaktipkeun mikropon sareng geseran anu cocog dipariksa.

Sakali diaktipkeun, mikropon langsung sadia pikeun pamakéan, euweuh reboot diperlukeun. Upami diperlukeun, éta ogé mungkin, sabalikna, pikeun nyabut otorisasina pikeun nampa audio dina cara nu sarupa.

Pilihan 2: waktos layar

Dina alat ios naon waé, waktos layar tiasa dianggo pikeun ngawatesan tindakan, aplikasi, sareng anu penting dina hal ieu, komponén individu. Solusi ieu bakal relevan dina kasus dimana artikel "Mikropon". sadia pikeun hiji atawa sakabéh aplikasi nu dipikahoyong, tapi teu diaktipkeun (disorot ku warna abu).

    1. Ngembangkeun «Setélan» nganggo ikon dina layar utama, gulung daptar di handap sareng buka Waktos layar.. Di dieu, kahareupna perlu alamat titik "Eusi sareng karusiahan". tur pilih "Mikropon" dina katégori "Privasi"..
    2. Pikeun ngidinan pamakéan mikropon sarta ngarobah setelan nu patali, ngan centang kotak gigireun "Ngidinan parobihan" sareng kaluar tina bagian ieu. Slider diaktipkeun sacara otomatis nalika anjeun nganjang deui halaman sareng ogé nalika anjeun nyobian ngarobih setélan aplikasi individu.

Salian prosedur anu dijelaskeun di luhur, anjeun ogé tiasa ngan saukur nganonaktipkeun Waktos Layar, ku kituna ngaleungitkeun larangan anu disetél sateuacana. Tapi, sabab fitur ieu dimaksudkeun pikeun ngalaksanakeun larangan dina pamakean alat, anjeun kedah sadar yén parobahan naon waé butuh konfirmasi tambahan.

Pilihan 3: Setelan Browser

Safari standar dina ios, kitu ogé seueur panyungsi sanés dina PC, nawiskeun setélan privasi sorangan pikeun panggunaan mikropon dina situs khusus. Penting pikeun dicatet di dieu yén ieu sanés manglaku ka panyungsi sélulér pihak katilu, dimana streaming audio diatur ku ngan ukur hiji metode anu dibahas di luhur.

Tina daptar aplikasi anu tos dipasang dina «Setélan» milih "Safari" tur gulung ka handap kaca nu muka. Sakali aya, pencét "Mikropon". dina subséksi "Konfigurasi situs web" sareng parios kotak centang "Ngidinan"..

Saatos réngsé, pop-up idin bakal ngaleungit dina situs wéb anu nganggo mikropon, sareng streaming audio bakal langsung dimimitian. Hanjakal, konfigurasi ieu teu sagemblengna stabil, jadi sanajan kalawan di luhur, Anjeun masih bisa ningali warnings.

Métode 2: Manajemén Telepon

Sadaya aplikasi nelepon, dina hiji cara atanapi anu sanés, nawiskeun pungsi pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun mikropon, ayana dina layar anu misah. Kalolobaan waktu, panganteur nu teu robah sarta pakait jeung conto pilihan kahiji, tapi aya ogé sababaraha iwal kalawan béda minor.

Pilihan 1: Pakakas standar

Cara anu paling gampang sareng serbaguna pikeun ngaktipkeun mikropon nalika dialog nyaéta ngagunakeun tombol khusus dina layar telepon umum. Solusi ieu hususna relevan pikeun standar "Telepon" и "FaceTime"Conto-conto di handap ieu bakal ngagambarkeun sadaya léngkah-léngkah ieu.

    1. Dina mangsa keur nelepon aktip, lega layar setelan ku cara ngetok bar luhur dina alat Touch ID atawa belah kénca juru luhur dina alat Face ID. Di dieu anjeun ngan ukur kedah nyabak sareng nganonaktipkeun pungsi dina waktos anu sami "Jempé"..
    2. Nalika nganggo FaceTime, sapertos dina kasus sateuacana, anjeun kedah nampilkeun telepon dina cara anu sami, tapi waktos ieu ku mencét tombol sareng ikon mikropon dina panel luhur. Ogé, fiturna kedah diaktipkeun, henteu ditumpurkeun.

Parobahan konfigurasi suksés bisa dipikawanoh ku bip cukup nyaring. Sajaba ti éta, ikon lamun dipaké "Telepon". bakal jadi transparan, bari di "FaceTime"di sisi séjén, éta bakal warna bodas.

Pilihan 2: Setélan Olahtalatah

Kalolobaan program olahtalatah nyadiakeun panganteur kontrol panggero sorangan sahingga ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun mikropon ku cara lian ti nu dijelaskeun dina bagian saméméhna. Contona, dina Zoom populér, kaluaran audio dikawasa ku tombol "Sora hurung." di bagian kénca bar handap layar utama aplikasi.

Langkung: Aktipkeun mikropon dina Zoom, WhatsApp sareng Discord

Upami anjeun nganggo Discord, dina setélan internal anjeun ngan ukur tiasa ngaktipkeun transmisi audio nalika nyandak spiker atanapi ku mencét tombol khusus. Dina waktos anu sami, alat sapertos WhatsApp atanapi Viber sacara praktis teu tiasa dibédakeun tina segi antarmuka tina telepon standar iPhone, salian ti perenah panel anu béda.

Metode 3: Pasang deui aplikasi

Dina sababaraha kasus, aplikasi nu Anjeun hoyong aktipkeun mikropon bisa jadi teu nembongan dina setélan alatan rupa-rupa kasalahan sistem. Hiji-hijina jalan pikeun ngalereskeun masalah ieu nyaéta masang deui aplikasi, anu bakal ngareset sadaya setélan anu aya hubunganana sareng ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun fitur anu dipikahoyong.

    1. Pikeun ngamimitian pamasangan ulang, pilih aplikasi dina "Panyimpenan IPhone". terus pencét tombol na "Mupus" o "Unduh".lamun teu hayang leungit data pribadi Anjeun. Alternatipna pikeun metode ieu nyaéta pencét lila ikon klien dina layar utama alat, teras pilih item anu cocog.Baca deui: Uninstall aplikasi dina iPhone
    2. Sakali anjeun parantos ngabéréskeun uninstalling aplikasi, angkat ka halaman resmi App Store, pencét tombol awan sareng ngantosan unduhan parantos réngsé. Ikon aplikasi bakal muncul deui dina layar utama anjeun, sareng anu langkung penting, setélan idin mikropon kedah muncul.Baca deui: Ngundeur Aplikasi dina iPhone
    3. Lamun sanggeus reinstalling, setelan sistem teu ditémbongkeun "Mikropon" pikeun aplikasi nu dipikahoyong, coba nelepon atawa aktipkeun mikropon ku cara nu sejen. Ieu bakal ngakibatkeun hiji pamundut hak aksés dikirim, nu bisa Anjeun approve dina jandela pop-up husus.

Punten dicatet yén nalika masang deui, undeuran ngan ukur sayogi pikeun program anu aya dina toko aplikasi resmi. Ieu teu lumaku iwal mun program pihak katilu, contona ditambahkeun ngaliwatan AltStore.

Metoda 4: Reboot alat

Salaku pilihan terakhir, salian ti metodeu di luhur, anjeun tiasa ngareset setélan iPhone anjeun, anu, sanaos henteu meryogikeun usap alat lengkep, bakal ngabatalkeun sadaya idin anu dipasihkeun. Pikeun ngalaksanakeun tugas ieu, anjeun kedah muka "Dasar". setélan, buka kategori "Transfer atanapi restart iPhone" sareng dina ménu "Reset". nganggo pilihan "Reset sadaya setting".

Maca deui: Reset Setélan dina iPhone

Telepon sélulér bakal nyandak sababaraha waktos pikeun ngarengsekeun tugas, nalika panggunaanana moal sayogi. Anjeun tiasa nyepetkeun prosés rada ku ngagunakeun fungsi reset tina iTunes atawa program séjén cocog dina komputer Anjeun.