Pasang aplikasi MELBET dina iPhone

Pasang aplikasi MELBET dina iPhone

Metode 1: Pakakas Standar

Cara panggampangna pikeun ngundeur aplikasi MELBET pikeun iPhone nyaéta nganggo toko resmi, henteu paduli modél alat. Nanging, sanaos cocog sareng ios dugi ka vérsi 10.0, disarankeun pikeun ngapdet kana vérsi ayeuna sateuacanna pikeun ngahindarkeun masalah sareng aplikasi.

Maca ogé: Pembaruan Sistem dina iPhone

Pilihan 1: App Store

Upami anjeun teu acan kantos masang aplikasi, unduh tina App Store sacara harfiah mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu ayeuna sayogi. Ogé, hanjakalna, teu mungkin pikeun ngalangkungan larangan régional pikeun nagara dimana MELBET henteu sayogi sacara resmi pikeun hiji alesan atanapi anu sanés.

Unduh MELBET di App Store

  1. Pindah ka tautan di luhur, klik tombol anu ditandaan "Unduh" jeung mastikeun Anjeun bebas meuli dina jandela pop-up. Gumantung kana modél alat, anjeun kedah nempatkeun ramo anjeun dina tombol "MULAI" atawa ngaliwatan scan Face ID.
  2. Salaku léngkah tambahan, konpirmasi undeuran kadang-kadang diperyogikeun upami nyimpen lalu lintas diaktipkeun dina setélan alat anjeun. Barina ogé, ieu bakal ngamimitian undeuran.
  3. Antosan dugi ka unduhan parantos réngsé, statusna tiasa dilacak dina halaman aplikasi. Anjeun tiasa muka aplikasi ka hareup nganggo tombol atanapi ikon anu aya dina layar utama alat.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pareuman pembaruan sistem sareng aplikasi otomatis dina iPhone

Pilihan 2: Daptar balanja

A workaround, sarta salah sahiji cara pikeun ngundeur aplikasi nu teu sadia di nagara tangtu, bisa mangrupa daptar purchases saméméhna. Sakumaha anjeun tiasa nebak, ieu ngan ukur relevan dina kasus dimana aplikasina masih sayogi di toko resmi sareng parantos diunduh sateuacana dina salah sahiji alat.

  1. Dina cara anu sami sareng pilihan sateuacana, buka aplikasi standar "App Store" jeung di pojok katuhu luhur, klik dina gambar profil. Di dieu anjeun kedah ngagulung ka handap halaman teras pencét "Balanja"..
  2. Nalika dina halaman ... "Balanja"., toél blok "Milarian" sareng milarian aplikasina "MELBET". Upami teu aya hasil anu ditingalikeun salami milarian, pastikeun cobian gentos kana tab "Henteu dina iPhone ieu".
  3. Pikeun ngamimitian undeuran sorangan, paké tombol sareng ikon panah. Nalika réngsé, tombol bakal dipintonkeun di tempat anu sami "Dibuka"kitu ogé ikon MELBET nembongan dina layar utama.

Métode 2: Jieun tetengger

Salaku pelengkap pilihan saméméhna, mustahil mun teu nyebut kamungkinan nyieun hiji ikon ti ramatloka resmi MELBET. Ieu bakal ngidinan aksés gancang sepanjang waktos ka pungsi utama layanan pinuh diadaptasi kana ponsel, tanpa kudu install program misah.

ramatloka resmi MELBET

  1. Anggo tautan sateuacana pikeun muka halaman wéb resmi bookmaker sareng dina bar handap klik "Bagikeun".. Saatos ieu, dina jandela pop-up, ngan ketok itemna "Layar mimiti". tur pastikeun yén ikon anyar geus dijieun.
  2. Ayeuna jasa ieu henteu ngijinkeun damel dina modeu aplikasi wéb, janten halaman wéb bakal salawasna muka dina browser standar. Ogé, ikon aplikasi sacara otomatis dibangkitkeun sareng mangrupikeun gambar leutik halaman wéb nalika dibuka.
  3. Kami moal ngémutan detil, tapi kami bakal nunjukkeun yén sababaraha fitur operasi aplikasi tiasa dirobih nganggo standar. "Paréntah".. Anjeun oge tiasa milarian App Store kanggo alat pihak katilu pikeun nyiptakeun pasangan aplikasi wéb.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pikeun ngarobih waktos dina iPhone anjeun

Metode 3: Parabot Anu Katilu

Cara anu sanés sareng terakhir pikeun ngaunduh MELBET dina iPhone nyaéta ngagunakeun alat pihak katilu, sapertos alat iMazing anu kami pertimbangkeun. Program anu sami pikeun Windows ngamungkinkeun anjeun milarian aplikasi di App Store atas nama ID apel anu dipikahoyong sareng unduh ka alat anu nyambung ka komputer anjeun.

Unduh iMazing tina situs wéb resmi

  1. Unduh file setelan tina situs wéb resmi nganggo tautan di luhur sareng pasang. Dina waktos anu sami, anjeun kedah nyambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel USB.

    Maca ogé: Cara Nyambungkeun iPhone anjeun ka Komputer

  2. Sakali anjeun parantos ngabéréskeun pamasangan, dina jandela aktivasina, klik dina "Teruskeun jaman percobaan.". También puedes adquirir la versión tina pamayaran con más funciones.
  3. Dina jandéla program utama, gulung daptar lampah tur pilih "Atur aplikasi".. Punten dicatet yén ieu sareng léngkah-léngkah anu salajengna tiasa meryogikeun verifikasi via kode rahasia.
  4. Dina halaman "Manajemén Aplikasi" pilih tab «Perpustakaan média». tur di handap, di gigireun widang teang, ketok "Tambahkeun ti App Store". Salajengna, anjeun kedah milarian aplikasi anu dipikahoyong dina jandela pop-up.
  5. Upami aplikasi parantos suksés kapanggih, pencét tombol panah di sisi katuhu garis. Upami teu kitu, hanjakalna anjeun moal tiasa nganggo aplikasi.
  6. Dina jandela pop-up, pastikeun pikeun nuliskeun ID apal jeung kecap akses akun nu dipaké dina alat nu disambungkeun ka komputer. Upami sadayana leres, teraskeun kana verifikasi tambahan sareng ngantosan unduhan parantos réngsé.
  7. Anjeun tiasa mastikeun yén undeuran éta suksés upami ikonna muncul dina daptar aplikasi dina Jandéla "Atur aplikasi". atawa ti layar utama alat. Di sisi séjén, iMazing jeung kawas bisa dipaké pikeun masang software IPA, tapi merlukeun jailbreak a, nu teu sadia dina paling iPhones modern.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha mupus mémori RAM dina iPhone