Picozu - éditor gambar online gratis

Picozu – redaktur gambar online gratis Leuwih ti sakali Kuring geus keuna dina subyek poto online gratis jeung redaktur grafis, sarta dina artikel ngeunaan pangalusna photoshop online kuring disorot dua nu pang populerna: Pixlr Editor jeung Sumopaint. Duanana gaduh seueur alat pikeun ngedit poto… baca leuwih

ERR SSL VERSION OR CIPHER MISMATCH dina browser - kumaha ngalereskeunana?

ERR SSL VERSION OR CIPHER MISMATCH dina browser - kumaha ngalereskeunana?

ERR SSL VERSI ATAWA CIPHER MISMATCH dina browser - kumaha carana ngalereskeun? Diantara kasalahan anu paling umum dina Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Yandex Browser nalika muka situs atanapi bagian-bagian anu tangtu di antarana nyaéta pesen "Situs ieu henteu tiasa nyayogikeun sambungan anu aman. Situs éta nganggo protokol anu henteu didukung" kalayan kodeu ... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Silverlight dina Chrome

Kumaha ngaktipkeun Silverlight dina Chrome Dimimitian ku vérsi 42 Google Chrome, pangguna mendakan yén plugin Silverlight henteu tiasa dianggo dina browser ieu. Nganggap yén aya sajumlah ageung eusi dina Internét anu dilakukeun ku téknologi ieu, masalahna rada serius (sareng nganggo sababaraha panyungsi ... baca leuwih

Kumaha mupus halaman VK tina telepon anjeun

Kumaha mupus halaman VK tina telepon anjeun Upami anjeun kedah ngahapus profil VKontakte anjeun - éta gampang pisan pikeun ngalakukeunana, bahkan tina smartphone Android atanapi iPhone, kecuali anjeun kedah émut yén teu aya fungsi sapertos kitu dina aplikasi VKontakte. . Instructable ieu rinci kumaha carana miceun kaca VK tina ... baca leuwih

Metadefender Cloud - Cara Canggih pikeun Mariksa Virus Online

Metadefender Cloud - Cara Canggih pikeun Mariksa Virus Online

Metadefender Cloud: Cara canggih pikeun mariksa virus online Saatos apdet anyar kana tulisan ngeunaan cara mariksa file sareng komputer anjeun tina virus online, pamaca nyarankeun sababaraha pilihan deui, diantarana Metadefender Cloud sigana menonjol, anu dina na pamakean dasarna sami sareng… baca leuwih

Milarian banjir

Milarian Torrents Dina tulisan sateuacana, kuring nyerat ngeunaan naon torrent sareng kumaha cara ngagunakeunana. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana make eta éféktif. Nyatana, pikeun seueur jalma, daptar situs anu dianggo pikeun ngaunduh file dina jaringan babagi file ieu dugi ka sababaraha situs: contona,… baca leuwih

Éditor pidéo clipchamp

Éditor pidéo clipchamp

Clipchamp Video Editor Microsoft nembe nampi pangropéa pidéo anu disebut Clipchamp. Tujuanana henteu écés, tapi kamungkinan yén ka hareupna bakal datang sareng Windows dina hiji cara atanapi anu sanés, kumaha ogé, éta tiasa dianggo ayeuna, anu bakal kami laksanakeun: Kuring babarengan sareng anjeun, saprak sateuacan … baca leuwih

ERR INTERNET DISCONNECT dina Windows sareng Android, Chrome sareng Edge

ERR INTERNET DISCONNECT dina Windows sareng Android, Chrome sareng Edge

ERR INTERNET DISCONNECTED on Windows and on Android, on Chrome and Edge Diantara kasalahan browser anu sanés nalika muka halaman, anjeun tiasa mendakan masalah ERR INTERNET DICONNECTED (Teu aya sambungan internét atanapi Teu aya sambungan) - kasalahan tiasa lumangsung dina browser naon waé dumasar kana Chromium: Google Chrome, Microsoft Edge, Yandex Browser, Opera… baca leuwih

Kumaha nonton TV online gratis

Kumaha carana lalajo TV online haratis Kalawan laju aksés Internet kiwari, nu matak ngamudahkeun pikeun lalajo video dina kualitas luhur, nonton TV ngaliwatan jaringan oge teu masalah badag. Dina ulasan ngeunaan televisi terestrial online ieu, ngeunaan cara anu béda pikeun nonton saluran… baca leuwih

D-Link DIR-300 Firmware

D-Link DIR-300 Firmware Naha anjeun henteu ngalanggan? Newsletter tina anyar, kadang metot jeung mangpaat bahan tina website .. Tanpa iklan jeung bantuan komputer bébas pikeun palanggan ku pangarang. Cara séjén pikeun ngalanggan (VK, Odnoklassniki, Telegram, Facebook, Twitter, Youtube, Yandex.Zen)

Naon torrent na

Naon torrent na

Naon torrent Jalma anu geus lila ngagunakeun torrent trackers pikeun ngundeur pilem, musik atawa software haratis kadang bingung: "Kumaha carana abdi teu terang naon torrent?" Nanging, seueur anu henteu terang éta, sabab, kanyataanna, sakali kuring atanapi anu sanés henteu… baca leuwih

Pidéo layar héjo: naon anu kedah dilakukeun

Video Layar Héjo - Naon anu kudu dilakukeun Upami anjeun ningali layar héjo nalika ningali pidéo online, tibatan naon anu kedahna, ieu mangrupikeun petunjuk anu saderhana ngeunaan naon anu kudu dilakukeun sareng kumaha carana ngalereskeun masalahna. Paling dipikaresep, anjeun geus ngalaman kaayaan sorangan nalika muterkeun video dina… baca leuwih

Browser Google Chrome beku - naon anu kuring lakukeun?

Browser Google Chrome beku - naon anu kuring laksanakeun? Keluhan umum ti pangguna Google Chrome nyaéta browser ngalambatkeun. Chrome lags ku sababaraha cara: sakapeung butuh waktu anu lami pikeun ngamimitian browser, sakapeung lags nalika muka situs, ngagulung halaman atanapi maén pidéo dina… baca leuwih

Cara ngaunduh sadaya poto tina Poto Google

Cara ngaunduh sadaya poto tina Poto Google

Kumaha cara ngaunduh sadaya poto tina Poto Google Upami anjeun nganggo atanapi parantos nganggo telepon Android, sigana pisan yén anjeun parantos ngumpulkeun sajumlah ageung poto tina sagala jinis momen dina Poto Google sareng kamungkinan yén hiji dinten anjeun peryogi. undeur poto ieu dina handphone anjeun , komputer atawa alat sejenna. Dina ieu… baca leuwih

Windows 10 browser standar

Windows 10 Browser Default Nyieun salah sahiji browser pihak katilu - Google Chrome, Yandex.Browser, Opera, Mozilla Firefox jeung sajabana - browser standar di Windows 10 teu hese, tapi bisa ngabalukarkeun masalah pikeun loba pamaké anyar Windows XNUMX. sistem operasi anyar, sabab léngkah-léngkah pikeun ngalakukeunana parantos robih tina… baca leuwih

Ngimpor sareng Ékspor Tetengger ti Microsoft Edge

Ngimpor sareng ngékspor téténggér tina Microsoft Edge Browser Microsoft Edge énggal, diwanohkeun dina Windows 10 sareng mekar tina vérsi ka vérsi, mangrupikeun pilihan browser anu saé pikeun seueur pangguna, tapi ngalaksanakeun sababaraha tugas anu biasa, khususna ngimpor sareng ngékspor tetengger, éta tiasa nyababkeun masalah. ... baca leuwih

Internét henteu tiasa dianggo dina Windows 10

Internét henteu tiasa dianggo dina Windows 10 Salah sahiji masalah umum saatos ningkatkeun ka Windows 10, atanapi saatos pamasangan sistem anu bersih atanapi ngan saukur masang apdet OS "badag" nyaéta yén internét henteu jalan, sareng masalahna tiasa mangaruhan duanana kabel. sambungan kawas liwat Wi-Fi. Dina tutorial ieu - rinci naon… baca leuwih

9 cara pikeun ngirim file ageung ngalangkungan Internét

9 cara pikeun ngirim file badag ngaliwatan Internet Lamun Anjeun kudu ngirim file cukup badag ka batur, Anjeun bisa ngalaman masalah nu, contona, Anjeun teu bisa ngalakukeun hal eta ku email. Ogé, sababaraha jasa transfer file online nyayogikeun jasa ieu sacara mayar, dina tulisan ieu kami bakal ngobrol… baca leuwih

Ngagunakeun BitTorrent Sync

Nganggo BitTorrent Sync BitTorrent Sync mangrupikeun alat anu gampang pikeun ngabagi polder ka sababaraha alat, nyingkronkeunana, nransferkeun file ageung dina Internét, ogé cocog pikeun ngatur cadangan data. BitTorrent Sync sayogi pikeun Windows, Linux, OS X, ios sareng Android (aya ogé versi anu dianggo dina NAS… baca leuwih

Kumaha mersihan témbok VKB

Kumaha mupus témbok VKB Sacara standar, ngan ukur aya hiji cara pikeun ngahapus sadaya tulisan tina témbok anjeun dina kontak: ngahapus hiji-hiji. Nanging, aya sababaraha cara pikeun gancang ngabersihan témbok VK ku mupus sadaya éntri. Bentuk ieu bakal dipidangkeun dina parentah hambalan-demi-hambalan ieu. Kudu boga… baca leuwih

Éror playback audio Pareuman komputer dina YouTube - kumaha ngalereskeunana?

Kasalahan playback audio Pareuman komputer dina YouTube - kumaha ngalereskeunana?

Kasalahan playback audio Balikan deui komputer dina YouTube - kumaha carana ngalereskeun? Kadang-kadang nalika ningali pidéo dina YouTube, tiasa aya kasalahan: "Playback audio gagal. Balikan deui komputer anjeun» atanapi, dina basa Inggris: Kasalahan renderer audio. Mangga balikan deui komputer Anjeun. Tutorial ieu rinci kumaha ngalereskeun kasalahan renderer audio… baca leuwih

AnyDesk - manajemén jauh komputer sareng henteu ngan ukur

AnyDesk - Manajemén komputer jauh sareng henteu ngan Ampir sadaya pangguna anu kantos peryogi utilitas manajemén komputer jauh dina Internét terang ngeunaan solusi anu paling populér tina jinis ieu, TeamViewer, anu ngamungkinkeun aksés gancang kana hiji desktop Windows dina anu sanés. malah tina telepon ... baca leuwih

Chrome Jauh Desktop - Kumaha Ngunduh sareng Nganggo

Chrome Jauh Desktop - Kumaha Ngundeur sareng Anggo Dina situs ieu, anjeun tiasa mendakan sababaraha alat anu populér pikeun manajemén komputer jauh tina Windows atanapi Mac OS (tingali Program aksés jauh sareng manajemén komputer anu pangsaéna), salah sahiji anu kasohor nyaéta Chrome Remote Desktop. , anu ogé ngamungkinkeun anjeun nyambung ka komputer jauh… baca leuwih

Gagal aksés situs ERR_NAME_NOT_RESOLVED - kumaha ngalereskeunana

Akses situs gagal ERR_NAME_NOT_RESOLVED - kumaha carana ngalereskeun Upami anjeun ningali kasalahan ERR_NAME_NOT_RESOLVED sareng pesen "Situs teu tiasa diakses. Teu tiasa mendakan alamat IP pangladén" (saméméhna "Henteu tiasa ngabéréskeun alamat DNS pangladén"), teras anjeun aya dina jalur anu leres sareng mugia hiji... baca leuwih

Windows 10 miceunan internét, naon anu kuring lakukeun?

Windows 10 ngabuang internét, naon anu kuring laksanakeun? Saatos sékrési OS énggal, kuring mimiti nampi tanggapan dina halaman kuring ngeunaan naon anu kudu dilakukeun upami Windows 10 ngahakan lalu lintas nalika sigana teu aya program aktip anu ngaunduh nanaon tina Internét. Dina waktu nu sarua, mustahil pikeun manggihan dimana persis Internet disaring. Tulisan ieu bakal… baca leuwih

Kumaha mupus cache DNS dina Windows 10, 8 sareng Windows 7

Kumaha Mupus DNS Cache dina Windows 10, 8 sareng Windows 7 Salah sahiji hal anu biasa dilakukeun nalika nyanghareupan masalah kinerja internét (sapertos kasalahan ERR_NAME_NOT_RESOLVED sareng anu sanésna) atanapi nalika alamat pangladén DNS dirobih dina Windows 10, 8 atanapi Windows 7 éta nyaéta… baca leuwih

Kumaha terang upami aya anu ngahalangan anjeun dina Instagram

Kumaha terang upami aya anu ngablokir anjeun dina Instagram Upami pangguna parantos meungpeuk anjeun dina Instagram, anjeun moal ningali pisan: bewara teu muncul sareng saolah-olah pangguna teu aya pikeun anjeun: anjeun moal tiasa ningali tulisanna ( Upami aranjeunna nyarios yén éta akun ditutup, éta hartosna anjeun kedah ... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina browser sareng dina Windows

Kumaha mareuman server proxy dina browser sareng dina Windows Upami anjeun kedah nganonaktipkeun server proxy dina panyungsi anjeun, Windows 10, 8 atanapi Windows 7 - éta dilakukeun ku cara anu sami (sanaos pikeun 10, ayeuna aya dua cara pikeun nganonaktipkeun server proxy). Tutorial ieu ngeunaan dua cara pikeun nganonaktipkeun server… baca leuwih

Kumaha ngabagi Internét tina laptop liwat Wi-Fi dina Windows 11

Kumaha ngabagi Internét tina laptop liwat Wi-Fi dina Windows 11

Kumaha ngabagi Internét tina laptop via Wi-Fi dina Windows 11 Sapertos dina versi sistem sateuacana, dina Windows 11 pangguna tiasa nyebarkeun Internét ngalangkungan Wi-Fi tina laptop atanapi komputer (sapertos aya adaptor Wi-Fi. ) kana alat séjén. Tutorial ieu rinci ngeunaan kamampuan ngabagi Wi-Fi anu diwangun dina Windows... baca leuwih

Pikeun muterkeun pidéo 90 derajat

Pikeun muterkeun video ku 90 derajat Pamaké heran kumaha muterkeun video ku 90 derajat dina dua konteks utama: kumaha muterkeunana nalika diputer dina Windows Media Player, Media Player Classic (kaasup Home Bioskop) atawa VLC, jeung kumaha muterkeun hiji video online atawa kana program ngedit video tur simpen eta... baca leuwih

Kumaha kumaha carana ngaleupaskeun file online

Kumaha unzip file online Dina ulasan saeutik ieu, sababaraha ladenan online pangalusna Kuring geus kapanggih pikeun unzip file online, kitu ogé naha jeung dina situasi naon anjeun bisa manggihan informasi ieu mangpaat. Ngeunaan ngabongkar arsip online kuring sorangan henteu mikir, dugi ka kuring kedah muka… baca leuwih

Kumaha nyambungkeun laptop kana Internét

Kumaha nyambungkeun laptop ka Internét Naha anjeun mésér laptop sareng henteu terang kumaha nyambungkeunana ka Internét? Abdi tiasa nganggap yén anjeun kagolong kana kategori pangguna novice sareng kuring bakal nyobian ngabantosan anjeun - kuring bakal ngajelaskeun sacara rinci kumaha éta tiasa dilakukeun dina sababaraha kasus. Gumantung kana kaayaan (Internet diperyogikeun di bumi atanapi di bumi… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina Windows 11

Kumaha nganonaktipkeun server proxy dina Windows 11

Kumaha mareuman server proxy dina Windows 11 Dina sababaraha kasus, gaduh server proxy diaktipkeun dina setélan konéksi anjeun atanapi gaduh "setelan deteksi otomatis" pangladén proxy tiasa nyababkeun masalah muka situs wéb atanapi ngalambatkeun konfigurasi browser anjeun. saatos ngaktipkeun sareng ngabalikan deui komputer… baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun autoplay pidéo dina halaman wéb

Kumaha mareuman playback pidéo otomatis dina situs wéb Salah sahiji hal anu paling ngaganggu dina Internét nyaéta ngamimitian otomatis playback pidéo dina Odnoklassniki, YouTube sareng situs sanésna, khususna upami sorana henteu dipareuman dina komputer. Ogé, upami anjeun gaduh lalu lintas terbatas, fungsionalitas ieu ngahakan éta gancang sareng, dina… baca leuwih

Kumaha cara ningali kecap akses anu disimpen dina browser

Kumaha Ningali Kecap aksés anu disimpen dina browser Tutorial ieu ngajelaskeun cara ningali kecap konci anu disimpen dina browser Google Chrome, Microsoft Edge sareng IE, Opera, Mozilla Firefox sareng Yandex Browser. Sareng anjeun tiasa ngalakukeun ieu henteu ngan ukur nganggo cara standar anu disayogikeun ku setélan browser, tapi ogé nganggo program gratis pikeun ningali ... baca leuwih

Éror ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED dina Chrome sareng Browser Yandex

Kasalahan ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED dina Chrome sareng Yandex Browser Sakapeung, nalika muka situs wéb dina Google Chrome sareng Yandex Browser, anjeun tiasa nampi kasalahan sareng kode ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED, kalayan panjelasan "Teu tiasa ngaksés situs" atanapi "Teu tiasa nyambung ka situs" . Tutorial ieu ngajéntrékeun naon anu kudu dilakukeun upami situs henteu dibuka nganggo ... baca leuwih

Viber pikeun PC

Viber keur PC Jalma nanya ka kuring lamun aya Viber keur PC na dimana pikeun ngundeur éta. Kuring ngajawab: aya, komo dua anu béda, gumantung kana versi Windows anjeun gaduh sareng aplikasi anu anjeun pikahoyong pikeun dianggo: Viber pikeun Windows 7 (program desktop, ogé bakal tiasa dianggo dina versi panganyarna tina ... baca leuwih

Kumaha carana néwak virus ngalangkungan panyungsi anjeun

Kumaha Nyekel Virus Ngaliwatan Pangotektak Anjeun Hal-hal sapertos spanduk dina desktop anjeun ngawartosan yén komputer anjeun dikonci sigana biasa ku sadayana ayeuna. Dina kalolobaan kasus, nalika pangguna peryogi bantosan komputer pikeun alesan anu sami, nalika aranjeunna ngahontal éta, patarosan ... baca leuwih

Google OK dina komputer anjeun

Google OK dina komputer Anjeun Naha anjeun terang yén asisten sora Ok Google anu seueur-hyped tiasa diaktipkeun dina komputer atanapi laptop anjeun, sanés ngan ukur telepon Android anjeun? Upami henteu, ieu kumaha anjeun tiasa masang ok google dina komputer anjeun sacara harfiah sakedap. Ku jalan kitu, upami anjeun milarian dimana ... baca leuwih

Google Visual Bookmarks: Resmi Manajer Épéksténsi Manajer

Google Visual Bookmarks: Resmi Bookmark Manager Extension Tetengger visual dina browser anu merenah tur praktis, teu sia-sia sababaraha panyungsi geus diwangun-di parabot pikeun jenis ieu bookmarking, salian aya loba ekstensi pihak-katilu, plug-in jeung jasa bookmarking. on-line. Sareng dinten sanésna Google ngaluncurkeun manajer sorangan ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online