Internet Explorer dina Windows 11

Dina Windows 11, Microsoft parantos nyingkirkeun browser Internet Explorer sareng, sanaos anjeun unduh tina situs wéb resmi sareng pasang, éta bakal teras ngaluncurkeun Microsoft Edge nalika ngamimitian. Nanging, dina sababaraha kasus Internet Explorer tiasa diperyogikeun: situs wéb sababaraha lembaga pamaréntahan sareng kauangan ngabutuhkeun browser khusus ieu pikeun fungsina, ogé pamasangan plug-in tambahan dina éta. Naon anu anjeun kedah laksanakeun dina hal ieu?

Tutorial ieu ngajelaskeun kumaha cara ngaktipkeun mode Internet Explorer dina browser Microsoft Edge pikeun sababaraha situs pikeun muka situs anu peryogi IE sareng kamungkinan plug-in browser tambahan pikeun fungsina.

Aktipkeun mode Internet Explorer dina Microsoft Edge

Pikeun tugas anu aya, Microsoft Edge dina Windows 11 gaduh mode "Internet Explorer", anu ngamungkinkeun pikeun ngaunduh situs individu dina browser énggal saolah-olah aranjeunna ngalakukeunana tina IE, cocog sareng tambihan pihak katilu, sapertos anu. kanggo tanda tangan digital..

Pikeun ngaktifkeun dukungan mode Internet Explorer dina Microsoft Edge, tuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka setélan Microsoft Edge ngaliwatan ménu anu muka nalika anjeun ngaklik tilu titik di katuhu luhur jandela pangotektak.
  2. Pindah ka bagian "Panyungsi Default" atanapi ketik "Internet Explorer" dina kotak milarian setélan.
  3. Dina "Pastikeun kasaluyuan sareng Internet Explorer", dina "Ngidinan situs ngamuat deui dina modeu Internet Explorer", setel "Ngidinan" teras klik tombol muat ulang browser.
  4. Sakali Microsoft Edge parantos ngamimitian deui, anjeun tiasa muka situs anu anjeun pikahoyong saolah-olah dibuka dina Internet Explorer: ngan pencét tombol supados ayana di sisi katuhu bar alamat (upami tombolna henteu némbongan, anjeun bakal tiasa Aktipkeun dina setélan panyungsi, pilihan "Balikan deui dina modeu Internet Explorer" kanggo situs ayeuna ogé sayogi dina ménu browser).

Dina tés pondok kuring fitur jalan - dites ku modul pikeun gawé bareng tanda tangan éléktronik jeung situs anu ngan pikeun Internet Explorer, sagalana digawé rupa.