iOS vs Android: Pamaké Platform Mana Anu Ngalaksanakeun Lalu Lintas Video Langkung?

Numutkeun ka ISP, dua per tilu sadaya patalimarga nonton pidéo mobile dihasilkeun ku pangguna alat ios, sedengkeun anu gaduh Android ngan ukur sapertilu. Numutkeun kana panilitian ku Ooyala, pamilik produk apel nyumbang 67% sadaya patalimarga pidéo diantara pangguna alat sélulér, dua kali jumlah lalu lintas anu dihasilkeun ku pangguna platform Android, 33%.

 

Perhatoskeun, numutkeun statistik taun 2012, jelas yén Android, kalayan 68%, pastina mendominasi pasar sélulér, samentawis Apple ngan ukur nutupan 19%. Kalayan kecap séjén, proporsi anu langkung alit pikeun pangguna ios aya dua kali kamungkinan pikeun ningali pidéo mobile sapertos sadayana anu gaduh alat Android.

Conto ieu bédana ageung antara jumlah pamilik platform anu béda sareng jumlah patalimarga pidéo anu dihasilkeun ku pangguna sanés ngan ukur hiji-hiji jinisna. Sateuacanna dilaporkeun yén 84% patalimarga alat sélulér dina kapal terbang sumping ti pamilik gadget ios.

Mertimbangkeun yén alat putereun pidéo dina wéb sami dina kadua jinis alat, alesan pikeun bédana ageung antara patalimarga pidéo henteu pati jelas, tapi hasilna ngungkabkeun bédana cara pangguna berinteraksi sareng dua platform.

Re:
Tablet bakal nyéépkeun sapertilu lalu lintas seluler dina 2013
apel gaduh pangsa 75% tina pasar seluler bisnis.
Kumaha nonton pilem online dina iPad.