Pariksa originalitas iPhone 7

Métode 1: Tips Dasar

Aya seueur cara pikeun mariksa orisinalitas iPhone anjeun, seuseueurna anu teu aya hubunganana sareng modél khusus sareng bakal relevan dina sagala hal. Ku alatan éta, urang bakal ngawatesan diri urang pikeun ngarujuk kana parentah nu leuwih lengkep dina subjek, nu kudu consulted duanana saméméh meuli telepon sélulér kadua leungeun jeung lamun aya resiko tinggi meuli alat refurbished.

Maca deui:
Mariksa kaaslian iPhone
Kumaha pikeun ngaidentipikasi iPhone anu direnovasi
Mariksa iPhone nalika ngagaleuhna

perhatian husus kudu dibayar ka mariksa nomer serial na cocog informasi diala dina ramatloka husus jeung handphone sabenerna nalika nalungtik tujuh. Ieu ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun pariksa sistem operasi Anjeun, saloba palsu, teu kaétang nu remanufactured, teu ngajamin kasaluyuan pinuh ku sagala fitur apel-branded.

Entong hilap ngeunaan penampilan alat: layar iPhone asli sareng sadaya unsur kasus biasana nangtung pisan ngalawan pemalsuan. Khususna, layar Retina HD ngagaduhan definisi anu luhur sareng tombol taktak sareng potongan sanésna disusun sacara simetris.

Métode 2: Pariksa setélan

Kisaran aslina tina iPhone 7 ngawengku ukur genep kelir, sarta sawatara di antarana henteu sadia pikeun heubeul "Plus" Modél. Ku kituna, handphone kudu boga salah sahiji kelir awak handap: hideung, ngagurilap hideung, pérak, emas, pink jeung beureum kalawan tanda tangan husus.

Kaca spésifikasi iPhone 7

Salian ti warna, kapasitas panyimpenan diwatesan ngan ukur tilu pilihan: 32GB, 64GB, sareng 128GB. Hiji-hijina pengecualian nyaéta iPhone 7 dina warna beureum sareng hideung herang, anu ngagaduhan 128GB atanapi 256GB panyimpenan sacara standar.

Upami alat anjeun gaduh warna anu henteu ditangtukeun, atanapi gaduh drive kapasitas anu béda, sigana éta palsu. Kitu cenah, tetep dina pikiran nu teu ilahar pikeun casing nu dirobah kana model remanufactured, nu bisa mibanda sakabéh aslina "padding".

Métode 3: Pariksa scanner sidik

Bagian anu rada pajeulit tina tombol iPhones, kalebet XNUMX, nyaéta panyeken sidik atanapi Touch ID, anu langsung dihijikeun kana CPU sareng henteu tiasa diganti tanpa alat khusus ti produsén. Sensor ieu anu kedah dipariksa heula upami IMEI sareng setélan cocog sareng rentang aslina.

Pikeun pariksa operasi, buka sistem «Setélan»., ngagedekeun bagian "Touch ID sareng kode aksés" jeung asupkeun sandi ditugaskeun ku nu boga. Teras pencét tombol "Tambahkeun sidik". tur turutan saran ti sistem operasi.

Upami sidik ramo hasil ditambahkeun, mangga cobian muka konci alat sababaraha kali. Upami anjeun henteu suksés iraha waé, langkung saé nampik mésér modél sakaligus, sabab perbaikanna mahal pisan, sareng tanpa Touch ID anjeun moal tiasa nganggo iPhone sapinuhna.

Métode 4: Pariksa 3D Toél

Salah sahiji fitur unik tina sababaraha model iPhone anu langkung lami nyaéta 3D Touch, anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tindakan anu tangtu ku cara ngetok sacara paksa. Dina alat engké, fitur ieu geus robah dina ni'mat durasi ketok tinimbang gaya, jadi Anjeun kudu tetep hiji panon on unggal detik salila tés.

  1. Sapertos ampir pilihan naon waé, 3D Touch dina iPhone tiasa disaluyukeun atanapi dipareuman lengkep. Ku alatan éta, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta muka sistem «Setélan».milih "Akses universal"Buka kategori "Ngarampa". sareng dilegakeun parameter "3D touch sareng haptic touch".
  2. Aktipkeun parameter na "3D Touch" di luhureun layar tur edit tingkat sensitipitas nu dipikahoyong. Dina kategori setelan ieu, anjeun ogé tiasa ngalakukeun tés langsung nganggo gambar anu muncul di handapeun halaman.
  3. Pikeun pariksa naha 3D Touch jalan, pencét unsur panganteur sareng gaya sedeng sareng tingali laju réspon, anu, henteu paduli setélan, kedah sakedapan. Upami ieu henteu jalan, paling kamungkinan layar alat geus diganti ku palsu kualitas low, sarta iPhone misalna teu bisa dianggap aslina.

Métode 5: Bagian sareng Sajarah Jasa

Versi panganyarna tina ios 15, kalawan kasaluyuan jeung XNUMX, log mandiri ngagantian bagian alat individu jeung acara perbaikan ngagunakeun nomer komponén unik, sahingga leuwih gampang pikeun ngaidentipikasi faults tanpa merlukeun software pihak katilu. . Pikeun ngamangpaatkeun fitur ieu, anjeun kedah ngapdet sistem operasi heula dina bagian setélan anu cocog.

Sakali ieu dibereskeun, buka setélan sistem, buka kategori "Dasar". sareng ngagedekeun bagian "Perkawis alatna.". Ieu di dieu, handapeun blok "Sajarah bagian jeung perawatan". éta bakal nunjukkeun duanana masalah ayeuna sareng drive sareng catetan ngeunaan panggantian sareng perbaikan anu dilakukeun.

Upami kategori ieu leungit, éta tiasa nunjukkeun yén alat éta asli tanpa cacad. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngira-ngira résiko sorangan sareng nampi cacadna, sabab sesah pisan mendakan modél lami sapertos kitu dina kaayaan asli anu tiasa dianggo.

Metode 6: Parangkat Lunak Anu Katilu

Ogé, anjeun tiasa nganggo program pihak katilu sapertos 3uTools, anu nampilkeun inpormasi rumit ngeunaan alat pikeun verifikasi anu gampang. Solusi ieu bakal janten alternatif anu saé pikeun anu sateuacana, contona, upami panyipta palsu parantos tiasa ngabobodo alat sistem.

Unduh 3uTools tina situs wéb resmi

  1. Unduh sareng pasang parangkat lunak tina situs wéb resmi nganggo tautan di luhur. Teras, anjeun kedah nyambungkeun iPhone 7 anjeun ka komputer sareng ngantepkeun data dibaca.
  2. Dina tab utama "Alat"., panggihan tur pake link nu nembongan di sisi katuhu jandela "Témbongkeun laporan alat". Ieu kedah ngahasilkeun laporan diagnostik anu cukup éksténsif ngeunaan bagian ngagantian sareng perbaikan.
  3. Lamun unit sagemblengna aslina, dina kolom "Hasil tés". Bakal aya legenda gigireun unggal item "Biasa". Upami teu kitu, labél bisa ngarobah jeung nunjukkeun komponén non-asli, tanpa merhatikeun kamungkinan bagian individu diganti ku Apple Authorized Service Centers.

Metode 7: Pusat Palayanan

Hal anu terakhir anu tiasa dilakukeun pikeun ngadeteksi palsu nyaéta angkat ka pusat layanan téknis pikeun diagnosis. Tina sadaya pilihan, ieu mangrupikeun solusi anu paling laun sareng paling mahal, tapi ngajamin akurasi 100%.

Unduh dukungan apel dina App Store

Anjeun tiasa mendakan alamat pusat jasa dina situs wéb resmi perusahaan atanapi dina aplikasi Apple Support. Dina kasus anu terakhir, anjeun ogé tiasa ngahubungi ahli sateuacanna pikeun ngabahas ulasan alat sareng biayana.