10 ekstensi Google Chrome mangpaat pikeun Vkontakte

10 ekstensi Google Chrome mangpaat pikeun Vkontakte Ieu pilihan leutik tambihan pikeun browser Google Chrome anu manjangkeun fungsionalitas VK.com. Langkung ti 50% jalma nganggo panyungsi ieu. Rata-rata Rusia ngora nyéépkeun 2-3 jam sadinten. Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun…

baca leuwih

Tinjauan paling jujur ​​ngeunaan HomePod. Ulah meuli eta

Tinjauan paling jujur ​​ngeunaan HomePod. Tong ngagaleuh Poéna parantos sumping, HomePod anu ditunggu-tunggu parantos sumping langsung ti Amérika. Musik geus salawasna geus salah sahiji aspék pangpentingna apel, saprak bubuka iPod munggaran. Pausahaan boga cukup loba pangalaman dina widang ieu. Kami parantos maca sababaraha ulasan ngeunaan…

baca leuwih

Tinjauan ngeunaan nuansa pinter Aqara. buka sareng tutup dina waktosna

Tinjauan ngeunaan nuansa pinter Aqara. Aranjeunna muka sareng nutup kana waktos Smart home self-assembly kit parantos lami lami-lami ku standar téknologi modéren. Tapi aranjeunna henteu nawiskeun seueur utilitas anu nyata: hurungkeun lampu ku shock atanapi gerakan, panjagaan pidéo sareng hal-hal sanésna henteu meryogikeun biaya atanapi…

baca leuwih

OLAHRAGA Rahasia ngagunakeun suplemén olahraga anu paling kuat

OLAHRAGA Rahasia ngagunakeun suplemén olahraga anu pangkuatna Leres, enya, rahasia nyata anu bahkan kolega anu ngalaman anu parantos ngangkat beurat mangtaun-taun pikeun ningkatkeun massa otot sareng kakuatan sering henteu sadar. Suplemén olahraga mahal. Nanging, aranjeunna mangrupikeun cara anu efektif pikeun ningkatkeun massa otot sareng…

baca leuwih

13 Pilihan ngamimitian Mac pikeun acara husus

13 Pilihan ngamimitian Mac pikeun acara-acara husus Kanggo naon sareng iraha bade dianggo. Sacara umum, Mac jalan tanpa masalah. Nanging, saha waé tiasa ngalaman masalah anu nyegah OS X booting. Sistemna gaduh set lengkep alat pikeun boot komputer darurat, pamulihan tina…

baca leuwih

Sneakers fashion tina merek kasohor di AliExpress. Malah Bolenciaga

Sneakers fashion tina merek kasohor di AliExpress. Malah Bolenciaga Témbongkeun pilihan ieu ka babaturan anjeun sangkan anjeun bisa seuri di aranjeunna dua bulan engké. Pamustunganana, maranéhna bakal dibeuli. Dinten ayeuna Aliexpress nyaram penjualan produk palsu sareng palsu. Nanging, kami mendakan sapatu anu persis nyalin model sapatu anu pang populerna…

baca leuwih

Pilihan dagang. Pilih jalur padagang

Pilihan dagang. Milih jalur tina Game padagang, karya atawa timer delusion? Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun dina 60 detik? Kulub sababaraha cai jeung nyieun cangkir tea jeung sababaraha gula; ngadamel reservasi di réstoran kanggo wengi salajengna; nyieun ranjang; leumpang 85 méter… Upami anjeun mutuskeun pikeun nyobaan…

baca leuwih

Yota henteu mikirkeun anjeun

Yota teu mikir ngeunaan anjeun Tempo sorangan. Dimana eta sadayana dimimitian. Kira-kira sataun katukang, kantor anyar kami di Belorusskaya peryogi Internét. Urang milih hiji modem Yota, tapi alatan gagal konstan kami nempatkeun eta kumisan jeung poho ngeunaan eta. Kami nembe ngalih ka gedong sanés di daérah anu sami, ampir di…

baca leuwih

Taksi 777 ti App Store. booking instan tina taksi di St

Taksi 777 ti App Store. booking instan tina taksi di Saint Petersburg Software view: Mesen taksi Pamekar / Penerbit: Stetsenko Igor Vérsi: 1.1 harga: Free [iTunes link] Sigana mah ios taksi nelepon klien geus kabuktian rada lucrative, sakumaha sanajan aya monster kawas Yandex. di pasar ieu, terus muncul…

baca leuwih

Naha bahaya ngantepkeun batur ngadangukeun headphone anjeun?

Naha bahaya ngantepkeun batur ngadangukeun headphone anjeun? Abdi émut di sakola kuring henteu ningali anu salah nalika masihan headphone ka batur anu kuring henteu terang. Contona, urang mindeng indit dina tur di pasang dina beus jeung listened ka musik jeung earplugs sarua, babagi earphone kénca jeung katuhu. …

baca leuwih

Mozabrick Desainer Review. Anjeun nyandak poto anu dipikacinta dina telepon sélulér anjeun sareng ngumpul tina teka-teki kana gambar

Mozabrick Desainer Review. Anjeun nyandak poto jalma anu anjeun dipikacinta dina telepon sélulér anjeun sareng ngumpul tina teka-teki janten gambar. Aya jinis "Kuring henteu terang naon anu kedah dipasihkeun". Mozabrick fits tagihanana sampurna, iwal hiji "tapi". A badag "TAPI" lebar satengah méter. Éta mantuan, éta spektakuler, sareng sacara harfiah naroskeun ...

baca leuwih

Hiji wildcard AliExpress. A bazooka nyata ngalawan drones

Hiji wildcard AliExpress. A bazooka nyata ngalawan drones Drones geus lila jadi perhatian pikeun militer jeung sipil. Henteu ngan éta bisa dipaké pikeun angkutan ilegal atawa bunuh serangan teroris. Sareng éta sanés kanyataan yén pamilik drone tiasa ningali dimana aranjeunna henteu ...

baca leuwih

Saha anu nimukeun halaman wéb munggaran dina Internét?

Saha anu nimukeun situs wéb anu munggaran dina Internét? Kiwari, Internét ngabagéakeun kami kalayan situs wéb anu éndah sareng pikaresepeun anu nyayogikeun inpormasi, hiburan sareng pitulung dina padamelan urang. Dupi anjeun kantos wondered dimana Internet mimiti? Kumaha situs wéb anu munggaran sareng saha anu nimukeunana? Dina 6 Agustus 1991, anjeunna…

baca leuwih

15 produk pang populerna di AliExpress sapanjang taun

15 produk anu pang populerna di AliExpress sapanjang taun Sapanjang taun, ik4.es sacara saksama ngumpulkeun warta anu paling pikaresepeun pikeun pamiarsana, nyukcruk gadget asli sareng ngalaporkeun diskon AliExpress ayeuna. Waktosna pikeun nyimpulkeun sareng ngumpulkeun dina tulisan sadaya gadget anu tos aya…

baca leuwih

App Store Navitel. Napigasi dina basa Rusia

App Store Navitel. Napigasi dina basa Rusia Aranjeunna ngabejaan urang yen eXodusN. Genre: Navigasi Pamekar / Penerbit: Vérsi CNT: 5.0.3 Harga: Freemium [Tumbu iTunes], manggihan peta sejenna dina App Store Kuring geus lila dipikawanoh Navitel: mimiti Windows Mobile, lajeng Symbian, Bada jeung Android. Hiji-hijina anu kuring henteu acan dianggo nyaéta versi ios, anu bédana kuring bakal ngobrolkeun ...

baca leuwih