Jauh manajemén dina Windows 8

Aya waktos nalika perlu nyambung ka komputer anu jauh ti pangguna. Salaku conto, anjeun peryogi pisan pikeun ngaunduh inpormasi tina komputer bumi anjeun nalika anjeun nuju damel. Husus pikeun jinis skénario ieu, Microsoft parantos nyayogikeun Jauh Protokol Desktop (RDP 8.0), téknologi anu ngamungkinkeun anjeun nyambung jauh ka alat desktop anjeun. Hayu urang tingali kumaha ngagunakeun fungsi ieu.

Hayu urang perhatoskeun ti mimiti yén anjeun ngan ukur tiasa nyambung jarak jauh tina sistem operasi anu sami. Janten anjeun moal tiasa ngadamel hubungan antara Linux sareng Windows tanpa masang parangkat lunak khusus sareng tanpa usaha. Nanging, hayu urang tingali kumaha gampangna pikeun nyieun konéksi antara dua komputer Windows.

Perhatosan.
Aya sababaraha hal penting pikeun marios sateuacan ngalakukeun nanaon:

  • Pastikeun alatna dihurungkeun sareng henteu lebet kana modeu bobo nalika dioperasikeun;
  • Alat anu dipénta aksés kedah ngagaduhan kecap akses. Upami teu kitu, sambungan moal dilakukeun pikeun alesan kaamanan;
  • Pastikeun kadua alat eta gaduh versi driver jaringan ayeuna. Anjeun tiasa ngamutahirkeun parangkat lunak dina halaman wéb resmi pabrikan alat atanapi nganggo parangkat lunak khusus.

Ogé baca: Kumaha cara ngamutahirkeun driver komputer anjeun

Siapkeun PC pikeun nyambung

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta ngalebetkeun "Sipat sistem".. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét kana PCM dina jalan pintas Komputer ieu. sareng pilih barang anu pas.

  2. Teras, dina ménu sisi kénca, pencét dina garis "Konpigurasikeun aksés jauh.".

  3. Dina jandéla anu muka, tampilkeun tab "Aksés Jauh".. Pikeun kéngingkeun konéksi, centang kotak anu saluyu sareng, tepat di handap, hapus centang kotak auténtikasi jaringan. Tong hariwang, ieu moal mangaruhan kaamanan, sabab saha waé anu mutuskeun pikeun nyambung kana alat anjeun tanpa peringatan kedah lebetkeun sandi PC na ogé. Pencét kana "SATUJU"..

Dina titik ieu, setelan parantos réngsé sareng anjeun tiasa neraskeun ka titik salajengna.

Nyambung kana desktop jauh di Windows 8

Anjeun tiasa nyambung jarak jauh ka komputer nganggo alat sistem anu biasa atanapi nganggo perangkat lunak tambahan. Sareng cara anu kadua ngagaduhan sababaraha kaunggulan, anu kami bakal nyaritakeun ngeunaan ieu di handap.

Ogé baca: Program aksés jauh

Metoda 1: TeamViewer

TeamViewer mangrupikeun program gratis anu bakal masihan anjeun fungsionalitas lengkep pikeun administrasi jarak jauh. Aya ogé sababaraha fungsi tambahan sapertos konferensi, telepon, sareng anu sanés. Anu matak, henteu perlu pikeun masang TeamViewer, kantun unduh sareng anggoana.

Perhatosan.
Supaya program tiasa dianggo, anjeun kedah ngajalankeunana dina dua komputer: anjeun sareng anu anjeun sambungkeun.

Pikeun nyieun koneksi jarak jauh, mimitian program. Dina jandéla utami anjeun bakal ningali bidang ieu "Idéntifikasi anjeun". и "Sandi". - eusian kolom ieu. Teras lebetkeun ID pasangan anjeun teras pencét tombol na "Sambungkeun sareng pasanganna.". Anu tetep nyaéta lebetkeun kode anu bakal muncul dina layar komputer anu anjeun sambungkeun.

Ogé baca: Kumaha nyambungkeun aksés jauh sareng TeamViewer

Metode 2: AnyDesk

Program gratis anu sanés anu dipilih ku seueur pangguna nyaéta AnyDesk. Mangrupikeun leyuran anu saé ku panganteur anu jelas sareng gampang dianggo, dimana anjeun tiasa ngonpigurasi aksés jauh dina sababaraha klik. Sambunganana dilakukeun ngalangkungan alamat AnyDesk internal, sapertos dina program anu sami. Pikeun mastikeun kaamanan, dimungkinkeun pikeun nyetél kecap akses aksés.

Perhatosan.
AnyDesk ogé kedah ngajalankeun dina dua komputer pikeun jalan.

Nyambung kana komputer anu sanés gampang pisan. Saatos ngamimitian program, anjeun bakal ningali jandéla dimana alamat anjeun némbongan, sareng aya ogé lapangan pikeun ngalebetkeun alamat PC jarak jauh. Lebetkeun alamat anu dipikahoyong di lapangan teras pencét Nyambung..

Metode 3: Pakakas Windows

Pikaresepeun!
Upami anjeun resep Metro UI, anjeun tiasa ngaunduh sareng masang aplikasi Microsoft Remote Desktop Connection gratis di toko. Tapi Windows RT sareng Windows 8 parantos gaduh vérsi anu dipasang tina program ieu sareng kami bakal nganggo dina conto ieu.

  1. Urang badé muka utilitas Windows standar anu tiasa dianggo pikeun nyambung ka komputer jauh. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét tombol pintas Win + Urang Sunda, kotak dialog bakal kabuka "Lumpat".. Lebetkeun paréntah ieu di handap teras pencét "SATUJU".:

    mstsc

  2. Dina jandéla anu bakal anjeun tingali, anjeun kedah ngalebetkeun alamat IP alat anu anjeun badé sambungkeun. Teras pencét Nyambung..

  3. Ieu bakal nyandak jandéla dimana anjeun bakal ningali nami pangguna komputer anu anjeun sambungkeun, ogé lapangan pikeun kecap akses. Upami sadayana parantos leres, anjeun bakal dicandak kana desktop PC jarak jauh.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Konfigurasi aksés jauh kana desktop komputer anu sanés henteu hésé pisan. Dina tulisan ieu kami parantos nyobian ngajelaskeun konfigurasi sareng prosés panyambungan sakumaha jelasna, sahingga teu timbul kasusah. Tapi upami anjeun masih teu ngagaduhan nanaon - nyerat kami dina koméntar sareng kami pasti bakal ngajawab anjeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?