Administrator sistem parantos ngawatesan aksés ka sababaraha daérah aplikasi ieu dina jandela Windows Security

Administrator sistem parantos ngabatesan aksés ka sababaraha daérah aplikasi ieu dina jandela Kaamanan Windows. Nalika anjeun muka setélan tangtu tina antipirus anu diwangun dina Windows 11 sareng Windows 10, katelah Microsoft Defender atanapi Windows Defender, anjeun tiasa ningali pesen " Kaca éta teu tiasa diaksés ". Administrator sistem anjeun gaduh...

baca leuwih

Kumaha mareuman Microsoft Defender (Windows Defender) dina Windows 11

Kumaha nganonaktipkeun Microsoft Defender (Windows Defender) dina Windows 11 Upami kusabab sababaraha alesan anjeun kedah nganonaktipkeun Windows 11 Defender, ayeuna disebut Microsoft Defender sacara permanén atanapi samentawis, anjeun tiasa ngalakukeunana ku sababaraha cara: sacara manual atanapi nganggo program sareng skrip pihak katilu. Tutorial ieu rinci ngeunaan cara jalan pikeun nganonaktipkeun Microsoft Defender dina Windows 11, sababaraha…

baca leuwih

Aplikasi ieu tiasa ngabahayakeun alat anjeun nalika anjeun ngajalankeun aplikasi Windows 11 sareng Windows 10 - Cukang lantaranana sareng naon anu kudu dilakukeun?

Aplikasi ieu tiasa ngabahayakeun alat anjeun nalika anjeun ngajalankeun aplikasi dina Windows 11 sareng Windows 10 - Cukang lantaranana sareng naon anu kudu dilakukeun? Nalika ngajalankeun sababaraha program sareng utilitas anu diunduh tina Internét dina Windows 11 atanapi Windows 10, jandela pop-up sareng téks: File jahat tiasa muncul. Aplikasi ieu tiasa nyababkeun karusakan kana alat anjeun. …

baca leuwih

Antipirus gratis pangsaéna taun 2013

Antipirus gratis pangsaéna taun 2013

Antipirus gratis pangsaéna tina 2013 Sababaraha dinten kapengker kuring nyerat ulasan ngeunaan antipirus pangsaéna 2013, dimana kuring ngan ukur ngalebetkeun produk anu mayar, sanaos kalayan pilihan pikeun ngaunduh versi percobaan gratis. Dina kasempetan ieu, urang badé ngobrol ngeunaan antipirus gratis lengkep anu tiasa anjeun pake pikeun ngajagi komputer bumi anjeun tanpa kedah…

baca leuwih

Antipirus pangsaéna 2013

Antipirus pangsaéna 2013

Antipirus pangsaéna 2013 Dina réngking atanapi ulasan ieu, kuring bakal nyobian nampilkeun sudut pandang kuring ngeunaan antipirus anu pangsaéna pikeun dianggo taun ieu sareng kunaon, dumasar kana parameter naon anu kuring ngagambar kasimpulan. Pembaruan: Antipirus gratis pangsaéna 2020, Antipirus pangsaéna pikeun Windows 10. Ti mimiti, kuring nunjukkeun yén antipirus pangsaéna nyaéta…

baca leuwih

Antipirus pangsaéna 2015

Antipirus pangsaéna taun 2015 Hayu urang teraskeun ku réngking taunan antipirus pangsaéna. 2015 mangrupikeun taun anu pikaresepeun dina hal ieu: pamimpin parantos robih sareng, anu paling keuna, nyaéta antipirus gratis (anu terang sakedik langkung ti sataun katukang) parantos dipasang di luhur, henteu langkung handap, ...

baca leuwih

Yandex nyarios yén "pamundut sigana otomatis."

Yandex nyebutkeun yen "queries sigana otomatis". Upami anjeun mendakan yén Yandex henteu tiasa dianggo sareng henteu nampilkeun halaman standar, éta nyerat "Aduh... Paménta anu ditampi tina alamat anjeun sigana otomatis" sareng naroskeun anjeun ngalebetkeun nomer telepon anjeun pikeun neraskeun panéangan - mimitina, henteu percanten. : ieu...

baca leuwih

Bitdefender Free Antivirus pikeun Windows 10

Bitdefender Free Antivirus pikeun Windows 10 Kuring nembe nyerat Antivirus Pangsaéna pikeun Windows 10 ulasan anu kalebet antipirus anu mayar sareng gratis. Dina waktos anu sami, Bitdefender diwanohkeun dina bagian kahiji sareng henteu aya dina kadua, sabab dina waktos éta versi antipirus gratis henteu cocog sareng Windows 10, ayeuna…

baca leuwih

Antipirus gratis pangsaéna 2021

Antipirus gratis pangsaéna 2021 Dina rating anu diropéa taunan ieu: antipirus gratis pangsaéna taun 2021, dumasar kana analisis ringkesan hasil tés laboratorium antipirus mandiri: AV-test.org, av-comparatives.org, Buletin Virus, anu saé- dipikawanoh salaku tujuan ku lolobana pamilon. di pasar antipirus. Sapertos dina versi sateuacana tina ...

baca leuwih

Avira PC Cleaner - panyabutan malware

Avira PC Cleaner - Malware Removal Utility Kusabab masalah program anu teu dihoyongkeun sareng jahat naék gancang, beuki seueur anu ngical paralatan antipirus ngaluarkeun alat sorangan pikeun ngahapusna, teu lami pisan Avast Browser Cleanup alat muncul, ayeuna, produk sanés pikeun merangan hal-hal sapertos kitu. : Pembersih PC Avira…

baca leuwih

Kumaha ngareset kata sandi Windows 10

Kumaha Reset Windows 10 Sandi Pituduh ieu ngeunaan cara ngareset kecap akses anu hilap dina Windows 10, naha anjeun nganggo akun Microsoft atanapi akun lokal. Prosés reset sandi sorangan ampir sarua jeung nu kuring dijelaskeun pikeun versi saméméhna tina sistem operasi, iwal ...

baca leuwih

Abdi teu tiasa lebetkeun Vkontakte, naon anu kuring kedah lakukeun?

Abdi henteu tiasa asup kana Vkontakte, naon anu kudu dilakukeun? Vkontakte henteu dibuka, naon anu kuring kedah laksanakeun? Naon anu kudu dipigawé lamun teu meunang kana vkontakte, kolega hacked jeung patarosan sarupa anu paling umum dina sagala rupa forum atawa jasa ngajawaban. Jeung maranéhna bet. Seueur jalma anu gaduh tingkat pangaweruh komputer anu béda-béda sacara permanén di…

baca leuwih

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 10

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 10 Dina ieu pitunjuk léngkah-léngkah ngeunaan cara nyetél kecap konci dina Windows 10 diperyogikeun nalika anjeun hurungkeun (asup), hudang tina bobo, atanapi ngonci. Sacara standar, nalika masang Windows 10, pangguna dipenta pikeun kecap akses, anu teras dianggo pikeun ngamimitian ...

baca leuwih

Saatos spanduk.

Sanggeus spanduk. Salaku I wrote sababaraha bulan ka tukang. spanduk dina desktopSalah sahiji alesan anu paling umum jalma milarian pitulung komputer nyaéta dibéjakeun yén komputerna dikonci sareng dipenta pikeun ngirim artos atanapi pesen téks. Kuring ogé parantos ngajelaskeun sababaraha cara pikeun ngahapus ...

baca leuwih

Kumaha ngarobih file host

Kumaha carana ngarobah file host Dina sababaraha situasi Anjeun bisa jadi kudu ngarobah file host dina Windows 10, 8.1 atawa Windows 7. Kadang alesan pikeun ieu virus jeung malware anu nyieun parobahan host, nu ngajadikeun eta teu mungkin keur indit ka tempat nu tangtu. sareng, ka…

baca leuwih

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina Windows 10

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina Windows 10 Sanaos kanyataan yén dibandingkeun sareng versi sateuacana tina sistem operasi, praktis teu aya anu robih dina hal ieu, sababaraha pangguna naroskeun kumaha milarian kecap konci Wi-Fi na dina komputer atanapi laptop nganggo Windows 10, sareng kuring bakal ngajawab patarosan ieu di handap. Naha anjeun peryogi éta? Salaku conto, …

baca leuwih

Parabot Lengser Malware Pangalusna

Alat panyabutan malware pangalusna Program jahat dina konteks artikel ieu (PUPs, AdWare jeung Malware) teu persis virus, tapi program nu mintonkeun aktivitas nu teu dihoyongkeun dina komputer (jendela pariwara, komputer teu kaharti jeung kabiasaan browser , situs Internet), mindeng dipasang. tanpa pangaweruh…

baca leuwih

Scan virus online nganggo Hybrid Scan

Nyeken virus online nganggo Hybrid Scan Nalika mariksa file sareng tautan virus sacara online, ladenan VirusTotal anu paling diinget, tapi aya pasangan anu kualitasna, sababaraha diantarana penting. Salah sahiji jasa ieu nyaéta Analisis Hibrid, anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun…

baca leuwih

Ngaleungitkeun Malware dina Kaamanan Inti Alesan

Ngahapus malware dina Alesan Inti Kaamanan Sababaraha jinis panyeken anu milarian sareng ngahapus malware, adware, sareng parangkat lunak anu berpotensi teu dihoyongkeun seueur pisan ayeuna (tingali Alat Panyabutan Malware Pangsaéna), nunjukkeun kadesek tina jinis ancaman ieu sareng kanyataan yén seueur antipirus "ngarawat. " aranjeunna rélatif nguntungkeun. alesan…

baca leuwih

Dipiceun malware di RogueKiller

Hapus Malware dina RogueKiller Malware, ekstensi browser, sareng parangkat lunak anu berpotensi teu dihoyongkeun (PUPs) mangrupikeun perhatian utama pikeun pangguna Windows ayeuna. Utamana alatan kanyataan yén loba antipirus saukur "teu ningali" program sapertos sabab teu sagemblengna virus. Ayeuna, aya cukup…

baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun BitLocker tanpa TPM

Kumaha ngaktipkeun BitLocker tanpa TPM BitLocker mangrupikeun fitur enkripsi disk anu diwangun dina Windows 7, 8 sareng Windows 10, mimitian ti versi Profesional, anu ngamungkinkeun anjeun aman encrypt data dina HDD sareng SSD - sistem drive sareng non-drive. Sistim jeung removable. Nanging, nalika anjeun ngaktipkeun ...

baca leuwih

Kumaha parios halaman wéb pikeun virus

Kumaha Mariksa Website anjeun pikeun Virus Henteu janten rahasia yén henteu sadayana situs Internét aman. Ogé, ampir kabéh panyungsi populér kiwari meungpeuk situs écés bahaya, tapi teu salawasna éféktif. Nanging, tiasa waé pikeun mariksa sacara mandiri naha situs wéb…

baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Windows Protector

Kumaha nganonaktipkeun Windows Protector Windows Defender (atanapi Windows Defender) mangrupikeun antipirus anu diwangun ti Microsoft - Windows 10 sareng 8 (8.1) - dina versi sistem operasi panganyarna. Gawéna sacara standar dugi sababaraha antipirus pihak katilu dipasang (sareng nalika éta, antipirus modern nganonaktipkeun Windows Defender. Diaku, henteu sadayana akhir-akhir ieu)...

baca leuwih

Milarian sareng cabut malware di Google Chrome

Milarian sareng ngahapus malware dina Google Chrome Henteu sadayana terang ieu, tapi Google Chrome gaduh alat anu diwangun pikeun milarian sareng ngahapus malware. Saméméhna, alat ieu sadia pikeun diundeur salaku program misah - Chrome Cleanup Tool (atawa Software Removal Tool), tapi ayeuna geus jadi ...

baca leuwih

Windows 10 Protector: Kumaha carana ngaktipkeun fitur anu disumputkeun pikeun nyalindungan diri tina program anu teu dihoyongkeun

Windows 10 Defender: Kumaha cara ngaktipkeun fitur disumputkeun pikeun ngajagi diri anjeun tina program anu teu dihoyongkeun Windows 10 Defender mangrupikeun antipirus anu diwangun gratis, sareng sakumaha anu ditingalikeun ku tés mandiri anyar, éta cekap efektif pikeun nyegah pamakean antipirus pihak katilu. Salian panyalindungan diwangun-di ngalawan virus sareng malware eksplisit (anu…

baca leuwih

Sambungan anjeun henteu aman di Google Chrome

Koneksi anjeun henteu aman dina Google Chrome Salah sahiji kasalahan anu anjeun tingali nalika nganggo Chrome dina Windows atanapi Android nyaéta ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID ATAWA ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID pesen kasalahan "Sambungan anjeun henteu aman" kalayan penjelasan kumaha panyerang tiasa nyobian maok data Chrome anjeun. situs (sapertos kecap akses, pesen atanapi nomer…

baca leuwih

Ngagunakeun VeraCrypt pikeun énkripsi data

Ngagunakeun VeraCrypt pikeun enkripsi data Nepi ka 2014, software open source TrueCrypt ieu paling dianjurkeun (jeung memang kualitas) software pikeun tujuan enkripsi data jeung disk, tapi lajeng pamekar ngalaporkeun yén éta teu aman tur scrapped software. Salajengna, tim pamekar anyar terus damel…

baca leuwih