Kumaha kéngingkeun Lisensi Premium Malwarebytes Anti-Malware Gratis

Kumaha carana kéngingkeun lisénsi gratis Malwarebytes Anti-Malware Premium Malwarebytes Anti-Malware: salah sahiji alat panyabutan malware anu pangsaéna pikeun komputer anjeun, anu ngamungkinkeun anjeun ngahapus adware (contona, anu nyababkeun iklan muncul dina browser) , spyware, sababaraha Trojans, cacing, jeung software nu teu dihoyongkeun lianna. Paké program ieu babarengan ... baca leuwih

Kumaha cara ngaleupaskeun Kaspersky tina komputer anjeun

Kumaha carana miceun lengkep Kaspersky tina komputer Anjeun Kadang-kadang métode standar miceun Kaspersky antipirus tina komputer Anjeun, kitu ogé pamakéan uninstallers pihak katilu, hartina bagian tina produk antipirus tetep dina sistem Anjeun atoh, sarta antipirus sejenna henteu. install, dina sababaraha kasus, batur bisa lumangsung ... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun BitLocker tanpa TPM

Kumaha ngaktipkeun BitLocker tanpa TPM BitLocker mangrupikeun fitur enkripsi disk anu diwangun dina Windows 7, 8 sareng Windows 10, mimitian ti versi Profesional, anu ngamungkinkeun anjeun aman encrypt data dina HDD sareng SSD - sistem drive sareng non-drive. Sistim jeung removable. Nanging, nalika anjeun ngaktipkeun ... baca leuwih

Antipirus gratis pangsaéna 2021

Antipirus gratis pangsaéna 2021 Dina rating anu diropéa taunan ieu: antipirus gratis pangsaéna taun 2021, dumasar kana analisis ringkesan hasil tés laboratorium antipirus mandiri: AV-test.org, av-comparatives.org, Buletin Virus, anu saé- dipikawanoh salaku tujuan ku lolobana pamilon. di pasar antipirus. Sapertos dina versi sateuacana tina ... baca leuwih

File anjeun parantos énkripsi, naon anu kedah dilakukeun?

File anjeun parantos énkripsi, naon anu kedah dilakukeun? Salah sahiji malware anu paling bermasalah ayeuna nyaéta kuda Trojan atanapi virus anu énkripsi file dina disk pangguna. Sababaraha file ieu tiasa didekripsi sareng sababaraha masih teu tiasa. Pituduh nyadiakeun kamungkinan algoritma pikeun duanana kaayaan, cara pikeun ngaidentipikasi tipe husus ... baca leuwih

Antipirus anu pangsaéna pikeun Windows 10

Antipirus anu pangsaéna pikeun Windows 10 Antipirus anu mayar sareng gratis anu pangsaéna pikeun Windows 10, nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya sareng henteu ngalambatkeun komputer - ieu bakal dibahas dina ulasan, komo deui, ayeuna sababaraha tés antipirus parantos akumulasi khusus. ka Windows 10 ti laboratorium antipirus mandiri. … baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Steam Guard

Kumaha ngaktifkeun Steam Guard Anu ngagaleuh kaulinan dina Steam terang yén rekening sering "dirampok", pikeun nyegah ieu kajadian, anjeun tiasa ngaktipkeun Steam Guard dina klien anjeun. Kalayan pungsi ieu diaktipkeun, sanaos nami pangguna sareng kecap konci anjeun dipikanyaho ku pihak katilu, aranjeunna moal tiasa dianggo: sapertos nalika nyobian ngamimitian ... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun Windows Protector

Kumaha nganonaktipkeun Windows Protector Windows Defender (atanapi Windows Defender) mangrupikeun antipirus anu diwangun ti Microsoft - Windows 10 sareng 8 (8.1) - dina versi sistem operasi panganyarna. Gawéna sacara standar dugi sababaraha antipirus pihak katilu dipasang (sareng nalika éta, antipirus modern nganonaktipkeun Windows Defender. Diaku, henteu sadayana akhir-akhir ieu)... baca leuwih

Antivirus Gratis 360 Total Security

360 Total Security Free Antivirus Kuring diwanohkeun ka Qihoo 360 Total Security (saterusna disebut Internet Security) antipirus gratis sakedik langkung ti sataun katukang. Dina waktos éta, produk éta parantos tiasa janten antipirus Cina anu sakedik dikenal janten salah sahiji produk antipirus anu pangsaéna sareng seueur ulasan anu positif sareng ngaunggulan seueur analog komérsial… baca leuwih

Windows 10 parental control

Windows 10 Parental Control Upami anjeun kedah ngontrol padamelan anak anjeun dina komputer, nyaram anjeunna nganjang halaman wéb anu tangtu, ngaluncurkeun aplikasi, sareng nangtukeun iraha tiasa dianggo nganggo PC atanapi laptop, anjeun tiasa ngalaksanakeunna nganggo fungsi Windows 10 parental. kontrol ku nyieun akun… baca leuwih

Kumaha nyetél kecap akses dina folder dina Windows

Kumaha carana nyetél sandi dina folder dina Windows Sarerea mikanyaah Rahasia, tapi teu sadaya jelema weruh kumaha carana sandi ngajaga folder kalawan file dina Windows 10, 8 jeung Windows 7. Dina sababaraha kasus, folder nu ditangtayungan dina komputer anjeun hal pisan diperlukeun. dimana anjeun tiasa nyimpen kecap akses tina… baca leuwih

Pariksa file pikeun virus online di Kaspersky VirusDesk

Mariksa file pikeun virus online di Kaspersky VirusDesk Kaspersky nembe ngaluncurkeun layanan mariksa virus online gratis anyar, VirusDesk, anu ngamungkinkeun anjeun mariksa file (program sareng anu sanésna) ukuranana dugi ka 50 megabyte, ogé situs Internét. peryogi masang antipirus dina komputer,… baca leuwih

Yandex nyarios yén "pamundut sigana otomatis."

Yandex nyebutkeun yen "queries sigana otomatis". Upami anjeun mendakan yén Yandex henteu tiasa dianggo sareng henteu nampilkeun halaman standar, éta nyerat "Aduh... Paménta anu ditampi tina alamat anjeun sigana otomatis" sareng naroskeun anjeun ngalebetkeun nomer telepon anjeun pikeun neraskeun panéangan - mimitina, henteu percanten. : ieu... baca leuwih

Dina kaamanan sandi

Ngeunaan kaamanan sandi Artikel ieu bakal ngobrol ngeunaan cara nyieun kecap akses anu kuat, prinsip naon anu kudu diturutan nalika nyieun kecap akses, kumaha nyimpen kecap akses sareng ngaleutikan kasempetan panyerang ngakses inpormasi sareng akun anjeun. Bahan ieu mangrupikeun tuluyan tina tulisan "Kumaha anjeun tiasa rengat sandi anjeun" sareng nganggap yén anjeun… baca leuwih

Kumaha parios halaman wéb pikeun virus

Kumaha Mariksa Website anjeun pikeun Virus Henteu janten rahasia yén henteu sadayana situs Internét aman. Ogé, ampir kabéh panyungsi populér kiwari meungpeuk situs écés bahaya, tapi teu salawasna éféktif. Nanging, tiasa waé pikeun mariksa sacara mandiri naha situs wéb… baca leuwih

Ngagunakeun VeraCrypt pikeun énkripsi data

Ngagunakeun VeraCrypt pikeun enkripsi data Nepi ka 2014, software open source TrueCrypt ieu paling dianjurkeun (jeung memang kualitas) software pikeun tujuan enkripsi data jeung disk, tapi lajeng pamekar ngalaporkeun yén éta teu aman tur scrapped software. Salajengna, tim pamekar anyar terus damel… baca leuwih

Lags komputer: naon anu kudu dilakukeun?

Komputer lags: naon anu kudu dipigawé? Naha komputer lags jeung naon anu kudu dipigawé meureun salah sahiji patarosan pangseringna ditanya ku pamaké novice teu ukur aranjeunna. Dina hal ieu, sakumaha aturan, aranjeunna nyarios yén teu lami pisan komputer atanapi laptopna tiasa dianggo saé sareng gancang, "sagala ngalayang", sareng ayeuna ... baca leuwih

Dipiceun malware di RogueKiller

Hapus Malware dina RogueKiller Malware, ekstensi browser, sareng parangkat lunak anu berpotensi teu dihoyongkeun (PUPs) mangrupikeun perhatian utama pikeun pangguna Windows ayeuna. Utamana alatan kanyataan yén loba antipirus saukur "teu ningali" program sapertos sabab teu sagemblengna virus. Ayeuna, aya cukup… baca leuwih

Milarian sareng cabut malware di Google Chrome

Milarian sareng ngahapus malware dina Google Chrome Henteu sadayana terang ieu, tapi Google Chrome gaduh alat anu diwangun pikeun milarian sareng ngahapus malware. Saméméhna, alat ieu sadia pikeun diundeur salaku program misah - Chrome Cleanup Tool (atawa Software Removal Tool), tapi ayeuna geus jadi ... baca leuwih

Ngajagi flash drive anjeun tina virus

Ngajagi flash drive anjeun tina virus Upami anjeun sering nganggo USB flash drive - mindahkeun file bolak-balik, sambungkeun flash drive ka komputer anu béda, teras kamungkinan aya virus di jerona cukup luhur. Tina pangalaman kuring dina ngalereskeun komputer di klien kuring, kuring tiasa… baca leuwih

6 aturan kaamanan komputer pikeun dituturkeun

6 aturan kaamanan komputer nuturkeun Sakali deui, hayu urang ngobrol ngeunaan kaamanan komputer. Antivirus henteu sampurna, upami anjeun ngan ukur ngandelkeun parangkat lunak antipirus, engké atanapi engké anjeun bakalan résiko. Résiko tiasa negligible, tapi éta hadir. Pikeun nyegah ieu kajadian, disarankeun pikeun nuturkeun… baca leuwih

Ngaleungitkeun Malware dina Kaamanan Inti Alesan

Ngahapus malware dina Alesan Inti Kaamanan Sababaraha jinis panyeken anu milarian sareng ngahapus malware, adware, sareng parangkat lunak anu berpotensi teu dihoyongkeun seueur pisan ayeuna (tingali Alat Panyabutan Malware Pangsaéna), nunjukkeun kadesek tina jinis ancaman ieu sareng kanyataan yén seueur antipirus "ngarawat. " aranjeunna rélatif nguntungkeun. alesan… baca leuwih

Parabot Lengser Malware Pangalusna

Alat panyabutan malware pangalusna Program jahat dina konteks artikel ieu (PUPs, AdWare jeung Malware) teu persis virus, tapi program nu mintonkeun aktivitas nu teu dihoyongkeun dina komputer (jendela pariwara, komputer teu kaharti jeung kabiasaan browser , situs Internet), mindeng dipasang. tanpa pangaweruh… baca leuwih

Abdi teu tiasa lebetkeun Vkontakte, naon anu kuring kedah lakukeun?

Abdi henteu tiasa asup kana Vkontakte, naon anu kudu dilakukeun? Vkontakte henteu dibuka, naon anu kuring kedah laksanakeun? Naon anu kudu dipigawé lamun teu meunang kana vkontakte, kolega hacked jeung patarosan sarupa anu paling umum dina sagala rupa forum atawa jasa ngajawaban. Jeung maranéhna bet. Seueur jalma anu gaduh tingkat pangaweruh komputer anu béda-béda sacara permanén di… baca leuwih

Disk Antivirus sareng USB boot

Antipirus jeung USB boot disk Kalolobaan pamaké akrab jeung antipirus boot disks kayaning Kaspersky Recue Disk atawa Dr.Web LiveDisk, tapi aya sajumlah badag alternatif Lesser dipikawanoh ti ampir kabéh ngical paralatan antipirus utama. Dina ulasan ieu, kuring bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan solusi antipirus tina… baca leuwih

Teu tiasa mendakan file skrip C: Windowsrun.vbs

Teu tiasa mendakan file skrip C:Windowsrun.vbs Upami anjeun ningali layar hideung kalayan pesen kasalahan Windows Script Host nalika anjeun ngamimitian komputer Teu tiasa mendakan file skrip C:Windowsrun.vbs – Abdi gancang-gancang ngabagéakeun anjeun: antipirus anjeun atanapi parangkat lunak antimalware sanés gaduh ngaleungitkeun ancaman tina komputer anjeun, tapi… baca leuwih

Kumaha carana ngaleungitkeun Webalta

Kumaha carana miceun Webalta Dina parentah pondok ieu anjeun bakal diajar kumaha carana miceun Webalta tina komputer Anjeun. Mesin pencari Rusia Webalta henteu nganggo metode anu paling "wijaksana" pikeun promosina, janten patarosan kumaha cara ngaleungitkeun mesin pencari ieu salaku halaman bumi sareng ngahapus tanda-tanda Webalta anu sanés dina… baca leuwih

Pariksa file sareng situs ngeunaan virus online nganggo VirusTotal

Pariksa file sareng situs pikeun virus online nganggo VirusTotal Upami anjeun teu acan kantos nguping ngeunaan VirusTotal, inpormasi éta kedah mangpaat: éta mangrupikeun salah sahiji jasa anu anjeun kedah terang sareng émut. Kuring parantos nyarios dina tulisan kuring 9 cara pikeun nyeken komputer anjeun pikeun virus online, di dieu kuring bakal nunjukkeun anjeun langkung seueur… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Windows Defender 10

Kumaha cara ngaktipkeun Windows Defender 10 Patarosan kumaha ngaktipkeun Windows 10 Defender sigana langkung sering tibatan cara nganonaktipkeunana. Biasana, kaayaanna sapertos kieu: Nalika nyobian ngajalankeun Windows Defender, kuring nampi pesen yén aplikasi ieu ditumpurkeun ku Group Policy, teras nganggo setélan Windows... baca leuwih

Kumaha nganonaktipkeun snooping dina Windows 10

Kumaha mareuman Windows 10 snooping Kusabab sékrési sistem operasi anyar Microsoft, aya seueur inpormasi dina internét ngeunaan Windows 10 snooping sareng kumaha sistem operasi spionase panggunana, ngagunakeun data pribadina dina cara anu poék. sareng seueur deui. Perhatian éta tiasa kaharti:… baca leuwih

Bitdefender Free Antivirus pikeun Windows 10

Bitdefender Free Antivirus pikeun Windows 10 Kuring nembe nyerat Antivirus Pangsaéna pikeun Windows 10 ulasan anu kalebet antipirus anu mayar sareng gratis. Dina waktos anu sami, Bitdefender diwanohkeun dina bagian kahiji sareng henteu aya dina kadua, sabab dina waktos éta versi antipirus gratis henteu cocog sareng Windows 10, ayeuna… baca leuwih

Naha aya virus dina Android, Mac OS X, Linux, sareng iOS?

Naha aya virus dina Android, Mac OS X, Linux sareng ios? Virus, Trojan, sareng jinis malware sanés mangrupikeun masalah anu serius sareng umum dina platform Windows. Malah ku sistem operasi Windows 8 (sareng 8.1) panganyarna, sanaos seueur perbaikan kaamanan, éta henteu kebal. Sareng kumaha upami sistem anu sanés… baca leuwih

Windows Defender Offline (Windows Defender Offline)

Windows Defender Offline Versi anyar tina Windows 10 hadir sareng fitur Windows Defender Offline anu ngamungkinkeun anjeun mariksa komputer anjeun tina virus sareng ngahapus program jahat anu hese dipiceun dina sistem operasi anu ngajalankeun. Tinjauan ieu ngeunaan cara ngajalankeun Windows Defender offline dina ... baca leuwih

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina Windows 10

Kumaha ningali kecap akses Wi-Fi dina Windows 10 Sanaos kanyataan yén dibandingkeun sareng versi sateuacana tina sistem operasi, praktis teu aya anu robih dina hal ieu, sababaraha pangguna naroskeun kumaha milarian kecap konci Wi-Fi na dina komputer atanapi laptop nganggo Windows 10, sareng kuring bakal ngajawab patarosan ieu di handap. Naha anjeun peryogi éta? Salaku conto, … baca leuwih

Naha antivirus Microsoft Security Essentials saé? Microsoft nyarios henteu.

Naha antipirus Microsoft Security Essentials saé? Microsoft nyebutkeun euweuh. Antipirus Microsoft Security Essentials gratis anu katelah Windows Defender atanapi Windows Defender dina Windows 8 sareng 8.1 parantos dijelaskeun sababaraha kali, bahkan dina situs ieu, salaku panyalindungan anu santun pikeun komputer anjeun, khususna upami anjeun henteu gaduh niat mésér antipirus. Anyar-anyar ieu,… baca leuwih

Iklan nembongan dina peramban: kumaha cara ngaleungitkeunana

Iklan anu muncul dina browser: kumaha carana nyingkirkeunana Upami anjeun, sapertos seueur pangguna, parantos disanghareupan kanyataan yén anjeun gaduh iklan anu muncul dina panyungsi anjeun atanapi muka jandela browser énggal sareng iklan, sareng di sadaya tempat - kaasup anu henteu,… baca leuwih

Vérsi antipirus gratis

Versi antipirus gratis Dina tulisan ieu, urang badé ngobrol ngeunaan vérsi gratis tina antipirus anu pang populerna anu tiasa dianggo, ngajagi komputer anjeun tina virus sareng panyawat virus darurat upami diperyogikeun. Contona, upami antipirus biasa anjeun henteu mendakan ancaman, anjeun tiasa nganggo versi gratis... baca leuwih

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 10

Kumaha nyetél kecap akses dina Windows 10 Dina ieu pitunjuk léngkah-léngkah ngeunaan cara nyetél kecap konci dina Windows 10 diperyogikeun nalika anjeun hurungkeun (asup), hudang tina bobo, atanapi ngonci. Sacara standar, nalika masang Windows 10, pangguna dipenta pikeun kecap akses, anu teras dianggo pikeun ngamimitian ... baca leuwih

Ngagunakeun Malwarebytes 3 sareng Malwarebytes Anti-Malware

Nganggo produk Malwarebytes 3 sareng Malwarebytes Anti-Malware Malwarebytes mangrupikeun sababaraha anu pang populerna sareng mujarab pikeun ngalawan malware sareng program anu teu dihoyongkeun, sareng aranjeunna bakal mangpaat sanajan anjeun parantos dipasang antipirus pihak katilu anu kualitasna, sabab antipirus henteu " tingali" seueur ancaman poténsi anu kacatet ... baca leuwih

Ngaleungitkeun malware sareng fitur Comodo Clean Essentials anu sanés

Ngahapus malware sareng fitur sejenna tina Comodo Cleaning Essentials Comodo Cleaning Essentials – Alat panyeken malware gratis, sareng sakumpulan utilitas anu saé pikeun ngarengsekeun seueur masalah anu disababkeun ku ayana parangkat lunak anu teu dihoyongkeun dina komputer anjeun. Pangembangan produk parantos réngsé, tapi sayogi pikeun diunduh di… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online